Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Pako - 22 Sierpnia 2006, 09:29
A tam.. Fidela nie przeskoczę.. ale Fidel się wszystkim źle kojarzy
Czarny - 22 Sierpnia 2006, 09:45
Kto zawiesił to puste ogłoszenie na stronie głównej i w jakim celu
Pako - 22 Sierpnia 2006, 09:50
O włąśnie... nie chciało mi się szukać, gdzie by o tym napisać, to poczekałem, aż ktoś inny znajdzie wygodne miejsce
To ogłoszenie dziwne jest, bo bez treści. Ogłasza... pustkę? Tak metaforycznie ?
Anonymous - 22 Sierpnia 2006, 09:55
Ooo, właśnie! Od wczoraj się nad tym zastanawiam. Klikam, klikam i nic.
Słowik - 22 Sierpnia 2006, 09:58
To jest kolejny szczwany plan szczwanego moderatora, który najpierw umieścił ikonki do logo przeglądarek a potem zielone ludziki
Rafał - 22 Sierpnia 2006, 11:18
Nie znacie się, to Galareta asymiluje grupę QCeFian.
Tomcich - 22 Sierpnia 2006, 21:14
My się zasymilować nie damy. To MY będziemy asymilować.
QCF, QCG i do przodu!!!
Fidel-F2 - 24 Sierpnia 2006, 10:34
moja, niemal dwu-letnia, latorośl ostatnio znalazła upodobanie w bajkowym kanale 'minimini', puszczają tam czasem jakąś mutację ulicy sezamkowej w której występuje niejaki Ciasteczkowy. Oświadczam, że Ciasteczkowy jest moim idolem.
Pako - 24 Sierpnia 2006, 10:48
Ciasteczkowy, to był ten, co ciągle jadł ciasteczka i gotów był zrobić dla nich wszystko? Cholera... jak ja dawno nie oglądałem Ulicy Sezamkowej... eh... świetne to było
dareko - 24 Sierpnia 2006, 10:58
Fidel-F2, jak wroce do domu to biore pilota i szukam minimini
Nie ma tam bajek z przemoca? Moja , tez niemal dwu-letnia, latorośl bardzo lubi takie bajeczki
Fidel-F2 - 24 Sierpnia 2006, 11:07
właśnie nie ma przemocy, są takie fajne miluśkie bajeczki, obok zaś jest 'Jetix' - totalna napierdalanka.
dareko - 24 Sierpnia 2006, 11:08
Jetixa w ogole jej nie puszczam. Dzieki za info Fidel-F2,
Haletha - 26 Sierpnia 2006, 17:45
Pako:Cytat | A tam.. Fidela nie przeskoczę.. ale Fidel się wszystkim źle kojarzy |
http://www.nigredo.art.pl/instrumenty.htm - nie pojmuję jak to się może źle kojarzyć;-)
gorat - 1 Września 2006, 16:44
Ktoś chce informację, gdzie można polować na spirifery?
Argael - 1 Września 2006, 18:01
Czy to jakieś połączenie spirytusu i renifera? Może renifery, w których żyłach płynie spirytus? A może to kaloryfer ogrzewany spirytusem? Tylko jak tu na coś takiego polować?
dareko - 1 Września 2006, 20:16
Jak to jest spiryt z zagrycha to mozemy forumowe polowanie zorganizowac
Fidel-F2 - 2 Września 2006, 05:58
I zrobić tam stałe miejsce forumowych spotkań. Wybudować jaką stanice, kilka koników, małą zbrojownię, psy...
gorat - 2 Września 2006, 15:17
Czekałem na coś takiego
Nie, to skamieniałości. Jak tutaj (te, które mam, są bardziej wydłużone i zabrudzone ). Towarzystwo Geologiczne - w logu to spirifer, nie motylek .
Iscariote - 2 Września 2006, 20:50
Ależ polowanie na spirifery nie wyklucza używania środków "wyostrzających zmysły"
gorat - 2 Września 2006, 21:58
Nie da się ukryć, że tamta polanka do wyostrzania się nawet nadaje.
Tylko bute... okładek pilnujcie, bo jak ktoś znajdzie, to flaczki serio polecą
Tomcich - 4 Września 2006, 10:24
A ja właśnie trafiłem na info, że Steve Irwin nie żyje, sławny "Łowca krokodyli" . Zginął dzisiaj podczas nurkowania do zdjęć do kolejnego filmu, użądlony przez płaszczkę. Szkoda go, robił naprawdę ciekawe filmy przyrodnicze.
[*]
Romek P. - 4 Września 2006, 10:59
O kurczę też z przyjemnością oglądałem jego filmy...
Fidel-F2 - 4 Września 2006, 11:12
gorat
Cytat | Czekałem na coś takiego
Nie, to skamieniałości. Jak tutaj (te, które mam, są bardziej wydłużone i zabrudzone ). Towarzystwo Geologiczne - w logu to spirifer, nie motylek . |
no i popsułeś tak pięknie rozwijającą się fantazję
dzejes - 4 Września 2006, 11:46
Cytat | Tomcich: A ja właśnie trafiłem na info, że Steve Irwin nie żyje, sławny Łowca krokodyli . Zginął dzisiaj podczas nurkowania do zdjęć do kolejnego filmu, użądlony przez płaszczkę. Szkoda go, robił naprawdę ciekawe filmy przyrodnicze.
[*] |
A ja doniesień o śmierci tego półdebila czytałem już ok. 15. Podaj źródła waćpan, to wypiję zdrowie czegokolwie, co go trafiło.
Fidel-F2 - 4 Września 2006, 11:48
A ja wczoraj byłem pogrzybiłem i na obiad było tagliatelle z sosem borowikowym. Ekstaza.
Ixolite - 4 Września 2006, 11:53
Heh, a jednak: za Wikipedią podaje link do komunikatu prasowego miejscowej policji:
http://www.police.qld.gov...in+has+died.htm
EDIT:
i jeszcze jakiś australijski sajt:
http://www.news.com.au/co...534-952,00.html
dzejes - 4 Września 2006, 12:10
Ja naprawdę już nie takie rzeczy o nim czytałem.
Poczekam jednak.
Poza tym - cmon man - zginąć przebitym przez gigantyczną płaszczkę?
Ixolite - 4 Września 2006, 12:16
Komunikat prasowy policji raczej nie kłamie
Zresztą w południowych wiadomościach w TVP też o tym mówili, więc jednak prawda.
Tomcich - 4 Września 2006, 12:26
Polecam CNN też o tym mówią, poza tym płaszczki - szczególnie z grupy ogończowatych - mają na ogonie kolec jadowy, którym posługują się jak bronią. Jad może być śmiertelny dla ludzi, w tym przypadku Steve otrzymał uderzenie w klatkę piersiową co tylko mogło przyspieszyć jego śmierć. Nie potrzeba więc płaszczki giganta.
I wybacz Acan, ale za to z Tobą nie wypiję, wolę wypić za jego pamięć.
dzejes - 4 Września 2006, 12:30
Odnośnie zmarłego (jeśli to prawda, bo on już naprawdę ginął x razy) wypowiadać się więcej nie będę, bo umiem uszanować fakt, że człowiek nie żyje.
|
|
|