To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza

Kruk Siwy - 17 Wrzeœśnia 2009, 11:40

At nie zrozumiałaś. Najpierw wrzeszczy, potem klnie, a potem stwierdza że zupa za słona i lu! ukochaną pod oko. Tego się należy wystrzegać.
Memento - 17 Wrzeœśnia 2009, 11:46

Martva napisał/a
Memento napisał/a
niektóre kobiety mają szajbę na punkcie krwi,

Szajbę? Znaczy się co?

Szajbę znaczy się szajbę. :mrgreen: Zajoba, hopla, pierd*lca, etc. :D

Martva - 17 Wrzeœśnia 2009, 11:55

Kasiek, trzymam kciuki.

Memento, ale to się niby jakos objawia?

Kasiek - 17 Wrzeœśnia 2009, 12:01

Kruk Siwy napisał/a
At nie zrozumiałaś. Najpierw wrzeszczy, potem klnie, a potem stwierdza że zupa za słona i lu! ukochaną pod oko. Tego się należy wystrzegać.

Tym bardziej u nie będę gotować. :P Chociaż akurat w fioletowych cieniach to mi nawet do twarzy :P Ale wolę cienie chemiczne pochodzenia zewnętrznego.

Się boję tej rozmowy. To niby tylko praca na słuchawce w którejś sieci komórkowej, ale doradztwo klientowi biznesowemu, więc... tak jakoś... stracha mam...

Anonymous - 17 Wrzeœśnia 2009, 12:22

Powodzenia! A co do chłopa, Kruk dobrze prawi... Tyle, że na ogół najbardziej zainteresowana osoba nie dostrzega tego, co powinno być sygnałem alarmowym. Oczywiście to uwaga natury ogólnej, bo Twojego nie znam. :wink:
Kasiek - 17 Wrzeœśnia 2009, 12:31

Ale do dostrzeżenia trzeba myśleć, a myslenie boli i sprawia, że się chudnie. To dlatego mu ciągle brzuszek rośnie.:P
Kasiek - 18 Wrzeœśnia 2009, 13:18

Znalazłam swoją sukienkę ślubną, normalnie cud. Pięknie wyglądała w katalogu, a na mnie lepiej niż na modelce, jak na mnie szyta była. Kurde, jakbym pracowała, to już bym zaliczkę wpłacała.

A praca może i będzie, pani była ze mnie zadowolona, czeka mnie jeszcze jedna rozmowa i test :D

Kruk Siwy - 18 Wrzeœśnia 2009, 13:22

A z kim ten ślub?
Kasiek - 18 Wrzeœśnia 2009, 13:33

Nie policzysz, nie doliczysz, nie wyliczysz

swoich oszustw, szacherek i zdrad,

austriackim, miłosnym gadaniom

na spotkanie wychodzisz rad.

Jakiż mam jeszcze wybór

pomiędzy tobą a sobą?

Zostanę sobie «jedyna»,

zostanę sobie «do grobu».

pomnisz czyje to? ;)

ale ładna, nie?

dalambert - 18 Wrzeœśnia 2009, 14:02

Kasiek, Maria Kossakówna , albo Ginczanka :?:
Kasiek - 18 Wrzeœśnia 2009, 14:35

Ginczanka, "Wybór" :)
Memento - 18 Wrzeœśnia 2009, 15:30

Martva napisał/a
Memento, ale to się niby jakos objawia?

Jak się dowiem to powiem.

Kasiek - 18 Wrzeœśnia 2009, 18:04

W sumie, Kruku, już może się przydać z powrotem :D Niekoniecznie mnie samej :D
ihan - 18 Wrzeœśnia 2009, 22:25

Sukienka ładna oprócz tego cosia na pasku. Ale chyba można odpruć. Albo coś.
Kasiek - 19 Wrzeœśnia 2009, 12:44

A nigdy w życiu, to było właśnie ładne.

I normalnie mam radoche od wczorajszego popołudnia ;D I po nocy tż. Stwierdza, że częściej ludzie powinni się kłócić. A teraz idę odespać. Dobrej nocy ;D

Kasiek - 21 Wrzeœśnia 2009, 07:30

Przyszedł stanik, który ostatnio kupiłam i już go odsprzedałam, robił mi jakieś dziwne kacze dzioby, w dodatku smętnie zwisające w dół. :/ Mam nadzieję że na dziewczynie, która go chciała, będzie lepiej.

I sprzedałam kokietkę:) Znaczy jestem w trakcie, ale już się dogadałyśmy. Jakaś niekompatybilna ze mną była. I zamówiłam dwa staniki białe z giełdy LB. Mam nadzieję, że w końcu choć jeden będzie dobry :D

Martva - 21 Wrzeœśnia 2009, 08:25

Znaczy ten biało-niebieski odsprzedałaś?
A kokietka (niebieska przynajmniej) jest obłędnie śliczna, ale nie leży na mnie zupełnie :(

Kasiek - 21 Wrzeœśnia 2009, 08:30

Tak, on taki błękitny był. Kokietka niebieska i jest cudna, ale otarcia od tej taśmy ozdobnej mam i jakoś mi biust spłaszcza :(
Kasiek - 21 Wrzeœśnia 2009, 13:11

Rozmawiałam z koleżanka, która zdała egzamin z literatury współczesnej. Wybłagała 3 tym, że ma męża we Wrocławiu, bo on tam pracuje, a ona przenosi się na ostatni rok do niego. Powiedziała, że jakby nie to to byłoby po niej. Zaczynam się cholernie bać tego egzaminu, o to już paranoja, żeby do właściwego egzaminu podchodzić po odgadnięciu 3 cytatów jednowersowych z wierszy i jednozdaniowych z prozy od 1918 roku. Z samego Tuwima by było niewykonalne... Kurde no.... :(
Kasiek - 21 Wrzeœśnia 2009, 20:24

I dostałam propozycję pracy jako specjalista od reklamy internetowej i marketingu w dyskrecja.pl Kurczę, tak ogólnie to praca o wiele ciekawsza niż na słuchawce w Orange, nawet przy klientach biznesowych. Z drugiej... jak to potem wpisać w CV: reklamowałam wibratory i inne tym podobne? :P Z kolejnej... może mają zniżki dla pracowników? :D Pójdę na spotkanie, to się wszystkiego dowiem i zorientuję :D Ale jaja, no...
Martva - 23 Wrzeœśnia 2009, 14:01

Kasiek napisał/a
I dostałam propozycję pracy jako specjalista od reklamy internetowej i marketingu w dyskrecja.pl

Znaczy skąd Cię wzięli, Ty wysłałaś ofertę do nich, czy oni do Ciebie? I jakie kwalifikacje trzeba mieć żeby być specem od marketingu w wibratorowni? :)

dalambert - 23 Wrzeœśnia 2009, 14:05

Martva napisał/a
I jakie kwalifikacje trzeba mieć żeby być specem od marketingu w wibratorowni?

Ostro wibrować ?

Martva - 23 Wrzeœśnia 2009, 14:07

Nie Ciebie pytam.
Kasiek - 23 Wrzeœśnia 2009, 17:20

No trzeba być specm od marketingu chyba :P

Ja wysłałam, to było zaraz po tym jak się dowiedziałam, że nie będę parzyć kawy w nieskończoność. Wysyłałam wszędzie a oni w ogłoszeniu napisali o bieliźnie :D jutro umawiam się na spotkanie, tak tylko, żeby zobaczyć jak taka rozmowa wygląda. Bo w sumie mam sporo pomysłów jak to rozkręcić, przede wszystkim leyout strony trzeba zmienić, bo tragedia jest... :D ale to już nie wiem, czy teges... czy zrobię :D Na rozmowę pójdę dla rozrywki w każdym razie :D

Kasiek - 24 Wrzeœśnia 2009, 21:07

Rozmowę przeszłam pozytywnie, a do 1 muszę nauczyć się 67 stron do testu, potem jeśli zaliczę na 80% to pójdę na szkolenie. Trzymajcie kciuki, bo normalnie mam jeszcze naukę do egzaminu i zaczynam się trząść.

Z dobrych wiadomości:

Żałuję, że nie bardzo mogę wstawić całego zdjęcia, bez zakrywania twarzy (niby pani Magda nie mówiła "nie", ale chyba tak będzie lepiej) bo dziewczyna jest prześliczna.

Martva - 24 Wrzeœśnia 2009, 21:19

Gratulacje ;) Swoje ślubne tez sama zrobisz?
Kasiek - 24 Wrzeœśnia 2009, 21:53

Nie wiem :D Ale pewnie tak... choć znając siebie to będzie wyglądać tak: Marciiiiin, weź wybierz bo mam 10 i nie wiem któreeee :D Ale na szczęście sukienka nie wymaga nic wielkiego :)
Kasiek - 24 Wrzeœśnia 2009, 22:42

http://wiadomosci.onet.pl...obiet,item.html

Wiecie co... dużo mi brakuje do feministki. Ale jak czytam komentarze facetów, że Polki powinny całować swoich facetów po stopach, to zaczynam się stawać agresywna. Albo teksty typu: o, ja tam wyslę swoją starą a pod tym komentarz: dorzucę swoją, wyjdzie taniej. Ciekawe, czy Ci panowie równie chętnie wysłaliby tam 5-cio letnią córkę i wydali ją za 40-to latka. Pomysł pierwsza klasa, nie?

Fidel-F2 - 24 Wrzeœśnia 2009, 22:49

Kasiek, przecież tam są same głupkowate posty, z obu stron
dzejes - 24 Wrzeœśnia 2009, 22:57

Jakich "obu" stron?

Partner forum