To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

jewgienij - 24 Października 2008, 15:15

No to się szykuje większy zlot, jak widzę. Piąty wygląda dobrze, bo to chyba nie weekend, a i Hrabek będzie w połowie swego pobytu( pogadamy o ekranizacji Tolkiena, szykuj się ;P: )
agrafek - 24 Października 2008, 15:23

O czym tu gadać? Dna i mielizny, panie dzieju:). A o "Tao Flynna" chętnie, byleby nie za długo;).
Uch, pewnie wolne trzeba będzie brać na drugi dzień 8)

hrabek - 24 Października 2008, 15:54

Ja juz o ekranizacji Tolkiena rozmawialem. Poczytaj Tao Flynna, to tez pogadamy.

mawete: mam Ci wziac Twoje ksiazki do Krakowa, zebys je ode mnie odebral? :P

jewgienij - 24 Października 2008, 16:54

hrabek napisał/a
Ja juz o ekranizacji Tolkiena rozmawialem.

Ale nie ze mną. Nie marudź, bo Ci z agrafkiem kupimy w prezencie gumową figurkę Gandalfa i plakat Orlando Blooma i będziesz się z tym musiał ukrywać w pociągu :wink:

hrabek napisał/a
Poczytaj Tao Flynna, to tez pogadamy.

Pod warunkiem, że Tao ( kimkolwiek jest) poczyta coś mojego :D
Najwyżej nie będziemy mieć tematów do rozmowy i nastąpią: "A jakiej muzyki kolega słucha?", " Oho, ja też jestem spod Koziorożca", " Fabiański powinien zastąpić Boruca".

Martva - 24 Października 2008, 17:01

jewgienij napisał/a
gumową figurkę Gandalfa

Nadmuchiwaną?

jewgienij - 24 Października 2008, 17:07

To jest myśl. Tylko zależy, gdzie producent umieścił wentyl. Jeśli w nosie, to kupujemy ;P:
Virgo C. - 29 Października 2008, 10:27

Ekhem, tak nieśmiało zapytam - w nocy z 6 na 7 listopada, o godzinie 00:07 w ARSie ma być zagrany po raz pierwszy na terenie Krakowa nowy Bond. Wybiera się ktoś ? :roll:
Martva - 29 Października 2008, 20:27

Nie.
hrabek - 30 Października 2008, 08:18

Ja bede w Krakowie, moge isc. O ile mnie ktos pokieruje i z powrotem takze :)
Martva - 30 Października 2008, 09:35

hrabek, mam pewne delikatne podejrzenia że z powrotem musiałby Cie pokierować pan taksówkarz, chyba że istnieje w tych rejonach komunikacja nocna (nie wiem, bywam tam rzadko i samochodem).
hrabek - 30 Października 2008, 10:48

Od biedy daloby sie zalatwic pewnie... Na nowego Bonda "hrabke" mam wielka ;)
dzejes - 30 Października 2008, 12:52

Czy dobrze rozumiem - spotkanie planujecie 5 listopada? Bo bym się wybrał, jeśli dach nad głową znajdę.
hrabek - 30 Października 2008, 12:53

Moge cie do swojego pokoju przygarnac, zona chyba sie nie pogniewa :)
Tylko nie wiem, jak duze lozko tam bedzie :twisted:

dzejes - 30 Października 2008, 13:14

Spox, śpiwór ze sobą wożę :wink: Dach będzie, to podłoga starczy.
hrabek - 30 Października 2008, 13:45

No to jak dla mnie nie ma problemu. Propozycja jest jak najbardziej powazna. Na sniadanie pewnie cie nie wpuszcza, ale z pokoju nie wygonia.
Virgo C. - 30 Października 2008, 18:37

Martva napisał/a
Nie.

Że Ty nie to ja wiem od dawna, ale może mnie zaskoczysz ? ;)

@Hrabek
Jak się zdecydujesz to daj znać. Wstępnie zarezerowałem cztery bilety więc jak ktoś jeszcze chętny to miejsce się znajdzie :)

hrabek - 30 Października 2008, 18:57

No toz przeciez napisalem, ze sie zdecydowalem. Jeszcze wyrazniej musze? ;)
Virgo C. - 30 Października 2008, 19:02

Najlepiej tak, żeby i innych zachęcić :D
hrabek - 31 Października 2008, 08:34

Ludziska, chodzcie do kina na najnowszego Bonda, jako ja i Virgo idziemy! Pozno w nocy jest, wiec nie stracicie nic z dnia, a poniewaz to czwartek, wiec byscie spali. Szkoda czasu na spanie, w weekend odespicie!
Nowy Bond jest fajny, bo jest porzadnie zrobiony i zagrany. Nie jest takim pedalkowatym tatusiem jak Pierce Brosnan, potrafi przywalic i ma dobre teksty. I fajna laska z nim kreci.
Aha, kto nie idzie, ten gapa :P

Virgo: teraz bedziesz musial cala sale zarezerwowac :D

corpse bride - 31 Października 2008, 10:26

ja nie pójdę właśnie dlatego, że jest w nocy. ale jakby ktos się wybierał w dzień, to chętnie.

z pewnością jednak przyjdę na spotkanie w okolicach piątego, zwłaszcza, że mamy tak znamienitych gosci :)

Martva - 31 Października 2008, 10:53

Virgo C. napisał/a
ale może mnie zaskoczysz ?

Jakże bym śmiała.
A tak serio to po pierwsze o tej porze śpię, po drugie nie mam jak wrócić do domu, bez sensu.

hrabek - 31 Października 2008, 11:50

Nikt z chetnych nie ma samochodu? Moze by ktos mily porozwozil? Moge sie dorzucic do wachy, jak to jest warunek powodzenia operacji.
Martva - 31 Października 2008, 18:49

Po pierwsze primo mieszkam na wsi, po drugie primo naprawdę śpię o tej porze, po trzecie primo nie jestem jakąś specjalną fanką Bonda :) żeby nie powiedzieć 'nudzi mnie' ;P:
dzejes - 3 Listopada 2008, 10:48

Odpadam niestety. Dziadek leży od kilku dni w szpitalu, wczoraj pogorszyło mu się na tyle, że matka jedzie do niego. No a ktoś musi ze zwierzakami zostać w Czwie.
Virgo C. - 3 Listopada 2008, 21:06

Hrabek, daj znak życia. Najlepiej w formie godziny, o której Ci pasuje spotkanie w środę :)
hrabek - 4 Listopada 2008, 09:22

Jestem w Krakowie juz i dorwalem sie do netu. Spotkanie w srode obojetnie o ktorej, ale potwierdze, bo tu planowana jest jakas kolacja dla kursantow i nie wiem jeszcze w jaki dzien. Dam znac.
Wysylam ci kom. na pw. Martva tez ma, wiec chyba sie jakos zgadamy, bo nie wiem, jak to z tym netem bedzie tutaj. Wczoraj nie mialem, dzisiaj rano tez nie, a jak wrocilem ze sniadania, to nagle chodzi.

hrabek - 4 Listopada 2008, 10:19

Kolacja jest w czwartek, wiec w srode jestem wolny powiedzmy od 17. Czekam na propozycje.
Martva - 4 Listopada 2008, 10:49

Haaaalo, Krakusy! 18.00? 19.00? Stary Port? Still? Inne? Żyje tu ktoś?
Virgo C. - 4 Listopada 2008, 13:02

Ok, z Martą ustaliliśmy że zbieramy się wszyscy o godzinie 18:00 w Re. To teraz pytanie kto będzie poza nami na pewno ? :)
corpse bride - 4 Listopada 2008, 13:19

ja. pewnie ok. 18.15-18.30, bo tyle mi zajmuje dotarcie z pracy.

Partner forum