Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)
Kruk Siwy - 30 Maj 2007, 23:33
Ixolite, hm ? Chcesz, żeby Ci coś sklepać?
Rafal Kosik - 31 Maj 2007, 00:09
Ixi: Nic straconego. Bedziesz na najbliższej SKOFie? ;)
Ixolite - 31 Maj 2007, 00:09
A wyglądam? Już mam niebieskie oko Ale pokibicować zawsze mogę
merula - 31 Maj 2007, 00:13
Pewnie, pokibicować każdy lubi, w Koloseum np. była takich masa. A tak samemu dać sobie cosik obić dla uciechy gawiedzi to nie łaska?
Kruk Siwy - 31 Maj 2007, 00:18
Ixolite, określenie "mordoklepanie" tam gdzie dwie damy wyjaśniają drobne nieporozumienie nie pasuje. Jest.. cokolwiek niezręczne. Dlatego zapytałem, czy życzysz sobie aby Tobie coś zmordoklepać? Widzu?
Rafal Kosik - 31 Maj 2007, 00:26
Kruku, ostrożnie. Ixi nie wygląda na zbyt walecznego, ale pozory mogą mylić... Ale fakt, w nadmienionej sytuacji od mordoklepania wolę zapasy w kisielu.
Kruk Siwy - 31 Maj 2007, 00:36
Zaproponujesz to Mirii i Agi 55?
A niezależnie od stopnia waleczności wymienionego to by się przydało mu klepu, klepu. Wiedzę na temat manier czasami warto przekazać ręcznie.
Rafal Kosik - 31 Maj 2007, 00:57
Tak mi się skojarzyło... Ech... Co się odezwę, to gorzej... Dziś emanuje ze mnie zła energia. W ciągu ostatnich kilku godzin samą swoją obecnością zepsułem już kamerę TV i kasę fiskalną w Złotej Teresie. Boję się podejść do ściany, żeby chomik sąsiadów nie fiknął na zawał.
Mirię bardzo lubię, Agi55 chciałbym poznać i również polubić. Jednocześnie wiem, że trudno jest polubić mnie, bo jestem naprawdę ciężkim przypadkiem jednostki niepoprawnej politycznie.
A Ixiego bić nie będziemy. Pamiętasz, co mówiłem w Lublinie o negocjacjach? ;)
lokje - 31 Maj 2007, 01:41
Rafal Kosik napisał/a | W ciągu ostatnich kilku godzin samą swoją obecnością zepsułem już kamerę TV i kasę fiskalną w Złotej Teresie. |
Ooo, przydałbyś się do napadu na bank. Szukam wspólnika
Ontop- proszę mię oznakować Dziękuję.
Rafal Kosik - 31 Maj 2007, 01:51
lokje napisał/a | Ooo, przydałbyś się do napadu na bank. Szukam wspólnika |
Ciii!... Szczegóły na priva poproszę.
lokje napisał/a | Ontop- proszę mię oznakować :?: |
Nie rób nam tego! Sam mam bronić Ixiego przed dydaktyczną przemocą Kruka?
=== STOP PRZEMOCY NA KONWENTACH! ===
Ixolite - 31 Maj 2007, 08:52
Muahahahhaharhrkehrhr khem khem... Tijaaa
Widzę, że wczoraj wieczorem moje skojarzenia posuneły się dość daleko i niekonwencjonalnie.
Kajam się i błagam o wybaczenie
Tylko takie krótkie pytanko do Rafała - czy to nie ty przy każdej okazji obiecujesz mi fangę w nos?
mawete - 31 Maj 2007, 09:30
Ixolite: też Ci mogę obiecać Chcesz?
Agi - 31 Maj 2007, 09:32
Rafal Kosik napisał/a |
Mirię bardzo lubię, Agi55 chciałbym poznać i również polubić. Jednocześnie wiem, że trudno jest polubić mnie, bo jestem naprawdę ciężkim przypadkiem jednostki niepoprawnej politycznie.
A Ixiego bić nie będziemy. Pamiętasz, co mówiłem w Lublinie o negocjacjach? |
No cóż, nie mieliśmy okazji poznać się. Mnie też nie nie wszyscy lubią.
Kruk Siwy Cytat | Wiedzę na temat manier czasami warto przekazać ręcznie. |
Sądząc po ostatniej wypowiedzi Ixolitego, obejdzie się bez bicia.
Studnia - 31 Maj 2007, 09:35
Ixolite, Ty chłopie bądź grzeczny, bo kto Cie będzie bronił jak nie bede mógł się pojawić??
Azirafal - 31 Maj 2007, 09:45
Ja nie Ja będę tylko pił i wygłaszał pseudo-inteligenckie brednie o książkach fantastycznych i komiksach
Kruk Siwy - 31 Maj 2007, 09:54
No i dobra. Uznajmy że Ixi przeprosił panie i tym razem nie zostanie sproszkowany. Studnia - Ty broń Ixiego przed nim samym... najlepiej na tym wyjdzie.
Dobra robaczki - znikam z tego wątku bo niestety na najbliższej SKOFie nie będę. A spotkanie z Agi 55 i mawete to zupełnie inna historia...
Ixolite - 31 Maj 2007, 10:07
Aj waj, bidny ja
Ta kto jest, jak się jest normalnym inaczej
Rafal Kosik - 31 Maj 2007, 11:58
Ixolite napisał/a | Tylko takie krótkie pytanko do Rafała - czy to nie ty przy każdej okazji obiecujesz mi fangę w nos? :roll: |
To absolutnie nie jest sprzeczność. Mogę bronić niewinnych, a potem sam ich stłukę za co innego. ;)
R.
Azirafal - 31 Maj 2007, 13:30
Bo Ty to taki klasowy rozrabiaka pewnie byłeś, Rafał. Tylko bijesz i tłuczesz innych, a potem psizesz grzeczne książki dla dzieci
Zło i mrok, po prostu...
Ixolite - 31 Maj 2007, 16:33
ZUO i SZMOOOTAAAAN i RZEEEEEEŹ!
Adanedhel - 31 Maj 2007, 17:03
Tak Ixi, Rafał urządzi Ci teraz rzeź połączoną z szatańskimi obrzędami
Studnia - 31 Maj 2007, 23:50
Ech... Ix, czy żebyś był spokojny i grzeczny to trzeba Cię wysterylizować??
merula - 31 Maj 2007, 23:53
Ale po co zaraz tak radykalne kroki?
Jakoś łagodniej sie nie da? Nie wyglądał na aż tak niebezpiecznego. No chyba, że się świetnie maskuje.
Studnia - 31 Maj 2007, 23:57
On tylko tak grzecznie wygląda... Ale to fafarazzo, a co za tym idzie wichrzyciel, kombinator i bestia złośliwa... Ale dość tych komplementów bo mu woda sodowa do głowy uderzy i już w ogóle nie damy mu rady...
Ixolite - 1 Czerwca 2007, 00:00
Bul bul?
Studnia - 1 Czerwca 2007, 00:04
No tośmy przepadli... Stworzyłem potwora...
lokje - 1 Czerwca 2007, 00:04
Studnia napisał/a | Ech... Ix, czy żebyś był spokojny i grzeczny to trzeba Cię wysterylizować?? |
Stuuuudnia, a Tobie nagle co? Krwawyś, choć upały odeszły...
Cytat | Ale to fafarazzo, a co za tym idzie wichrzyciel, kombinator i bestia złośliwa |
Jeszcze będziesz Ixowi dziękował bo legendę u zarania utrwala Nie dam go skrzywdzić- to mówię ja, lokje.
Studnia - 1 Czerwca 2007, 00:10
lokje napisał/a | Stuuuudnia, a Tobie nagle co? Krwawyś, choć upały odeszły... |
Ja tylko z pozoru taki spokojny jestem...
lokje napisał/a | Jeszcze będziesz Ixowi dziękował bo legendę u zarania utrwala |
To chyba On będzie mi dziękował za utrwalanie Jego legendy... Ale w końcu taki mieliśmy pla... Ups...
Khorne_S - 1 Czerwca 2007, 16:51
gorim1:Przynoszę ci cykl Ringo dla znajomego jak obiecałem ostatnio by co.
gorim1 - 2 Czerwca 2007, 08:11
qurcze nie pamiętam ale znajomy ma być w własnej osobie
|
|
|