Planeta wygnania - Ale za co?
Meurglys - 17 Lipca 2010, 01:11
Przykro mi to stwierdzić, ale dowiedziałem się dzisiaj, iż na tym forum słowo "kupa" jest nietolerowane.
EDIT:W Pręgierzu tako pisze:
Cytat | Meurglys: za używanie języka poniżej dopuszczalnego poziomu. | .
Więc chodzi o JĘZYK, czy też o wrażenia smakowo-zapachowe, jakie moja wypowiedź wywoływała? Zdecyduj się, drogi hrabku. Całość bowiem IMHO trąci gombrowiczowskim wręcz absurdem.
hrabek - 17 Lipca 2010, 08:14
Chodzi o całość zacytowanej w tamtym wątku wypowiedzi.
Ja nie muszę się na nic decydować, bo wyraziłem się wystarczająco zdecydowanie. Teraz Ty musisz się zdecydować, czy zamierzasz zrozumieć lekcję.
Kai - 17 Lipca 2010, 08:35
hrabek, na labie był dobry zwyczaj podawania linka do posta, za który należał się warn. Myślę, że wtedy mniej by było "niesłusznie ukaranych"
hrabek - 17 Lipca 2010, 09:19
Ukarany wypowiedział się już w wątku, w którym dostał karę. Doskonale wie za co ją dostał.
Kai - 17 Lipca 2010, 09:23
skoro tak, to ok.
dalambert - 19 Lipca 2010, 20:17
Chal , Keytow - Witajcie w klubie nie pokornych
Agi - 19 Lipca 2010, 20:22
dalambert, od kiedy to głoszenie nienawiści do innych religii i kultur jest powodem do chwały?
Rodion - 19 Lipca 2010, 20:24
od kiedy to przynależność do określonej religii i kultury jest powodem do niepokoju?
Fidel-F2 - 19 Lipca 2010, 20:33
Agi, szacunek to nie jest coś co się należy każdemu i w każdej sytuacji, należy go okazywać tym którzy na niego zasługują.
dalambert - 19 Lipca 2010, 20:36
Agi, rozumiem , że 11/9. Madryt, Londyn, i inne takie to przejaw miłości, więc jak się miłość głosi to się pocałunkiem obrywa
A i wywalanie niewidomych z psami przewodnikami ze środkow komunikacji miejskiej nie jest przejawem działania rozżartej fanatyzmem tłuszczy, a jedynie objawem głębokiej wiary i objawienia Boskiej woli
Agi - 19 Lipca 2010, 20:39
Fidel-F2, między brakiem szacunku, a nienawiścią jest spora przestrzeń.
dalambert, ale to nie po chrześcijańsku przecież.
Kai - 19 Lipca 2010, 20:42
Agi, no bo to islam w końcu...
Agi - 19 Lipca 2010, 20:45
Kai, mam na myśli postawę dalamberta, a nie islam.
Rodion - 19 Lipca 2010, 20:46
Postawa wobec zła w dowolnej postaci określa kim jesteśmy.
Agi - 19 Lipca 2010, 20:47
Rodion, masz oczywiście rację.
Rodion - 19 Lipca 2010, 20:51
I to jest klasyczna sytuacja bez dobrego wyjścia.
Sorry Agi
Chal-Chenet - 19 Lipca 2010, 20:58
dalambert, witaj.
A jak już tu jestem, dlaczego ketyow dostał ostrzeżenie o wartości "2"?
Fidel-F2 - 19 Lipca 2010, 20:58
drugie z rzedu, kolekcjoner taki
Agi - 19 Lipca 2010, 21:05
Chal-Chenet napisał/a | A jak już tu jestem, dlaczego ketyow dostał ostrzeżenie o wartości 2? |
Mea culpa
Niechcący kliknęłam drugi raz i nie dało się już cofnąć, ale to nie ma wpływu na okres kary, ani uprawnienia użytkownika.
dalambert - 19 Lipca 2010, 21:13
Agi, cóż i chrzescijanie uczą się na własnych błędach, a przecież
Jezusek malusi rzekł całując mamuńcię:
miłujcie nieprzyjacioły, lecz najpierw im dosuńcie...
Jak pisał Klasyk
Agi - 19 Lipca 2010, 21:17
Raczej Prześmiewca, niż Klasyk, ale nie w tym rzecz.
dalambert - 19 Lipca 2010, 21:56
chętnie nadstawię nieprzyjacielowi drugi policzek, pod warunkiem , że szczękę będzie miał dobrze złamaną, co by mnie nie pogryzł przy tych miłosiernych karesach
dzejes - 19 Lipca 2010, 21:57
Przypominam, że ten wątek ma ściśle określony temat, proszę się go trzymać.
Kai - 19 Lipca 2010, 21:58
dalambert napisał/a | chetnie nadstawię nieprzyjacielowi drugi policzek, | jak chcesz całusa od nieprzyjaciela, nie łam mu szczęki!
dalambert - 20 Lipca 2010, 09:14
No zdaje się, że mamy nalocik / w kilkunastu nickach/ starego znajomego- biedne mody - muszą to wszystko kasowac.
Kai - 20 Lipca 2010, 09:28
Jak stary znajomy, to chyba można z nim zrobić porządek raz na zawsze? Choć jestem tu dość długo i to dopiero pierwszy "distroj" jaki widziałam, więc może szkoda zachodu.
dalambert - 20 Lipca 2010, 09:34
Kai, właśnie kiedyś zrobiono z nim porządek "raz na zawsze' ale bumeranguje wytrwale., a teraz ma wakacje, do lekcji nie gonią to się nudzi i .....
Godzilla - 20 Lipca 2010, 09:40
Niech Gorat myśli, czy da się go zablokować na stałe. Kiedyś mnie irytowały takie popisy, teraz nawet bawią. Jeśli tylko nie delikwent naśmieci za bardzo, bo sprzątanie po bałaganiarzach musi być wkurzające. Młody człowiek nie ma nic do powiedzenia, to bełkocze swoje "elo elo" i chce szokować szósteczkami i lucyferowaniem. BTW, ciekawe ile szóstek miał w szkole na świadectwie.
Kai - 20 Lipca 2010, 09:50
Myślałam o takim zrobieniu porządku, żeby dziecko już neta nie miało. Trochę to wymaga zachodu, ale jest wykonalne.
Ten wczorajszy zarejestrowany to też chyba bot. I ten dzisiejszy też.
Ja tylko moderacji współczuję, a jednocześnie się cieszę, bo jak na labie zaatakowali, to było ponad sto tematów do usunięcia.
Godzilla - 20 Lipca 2010, 09:57
Gdyby codziennie miał tu włazić i rozrabiać, to rzeczywiście przydałoby się utrzeć mu nosa. Nie znam się, ale jest paru takich, co się znają.
Swoją drogą jak rzuciłam okiem na ostatnio przyłączonych użytkowników, to trafiła się spora garść rzeczywistych botów. Nie napisały żadnego posta, może są blokowane, bo gdzie indziej śmieciowe posty to plaga. Reklamy farmaceutyków i innego szajsu.
|
|
|