To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?

Wiedźma - 8 Lutego 2007, 17:01

Na następnym Pakonie będą serwowane pieczone łapki :D Zapisy przyjmuję już dzisiaj :mrgreen:
Kruk Siwy - 8 Lutego 2007, 17:07

Jezusie Maryjo, czyje?!
Pako - 8 Lutego 2007, 18:42

Ja się zapiszę w ciemno!
Ale moich nie dam, co to to nie! Moje łapki są poobgryzane i w ogóle chude, by się nie najedli.. nie to co ptakiem :P

hijo - 8 Lutego 2007, 18:58

a z pazurkami czy bez?
Wiedźma - 8 Lutego 2007, 20:43

Cytat
Kruk Siwy napisał/a
Jezusie Maryjo, czyje?!

Święcone to nie będą łapki :mrgreen: Jedynie pieczone :mrgreen:
Wszystkie niegrzeczne łapki :twisted:

Wiedźma - 8 Lutego 2007, 20:51

Cytat
Cytat
hijo napisał/a
a z pazurkami czy bez?

Pazurki będą zdejmowane wcześniej :D Ale jeśli ktoś będzie chciał na pamiątkę po jakimś pisarzu mieć pazur ze zjedzonej łapki, po odpowiedniej dopłacie, może się starać. :mrgreen:

Trzeba jednak wcześniej zgłaszać, na czyje łapki i pazury jest zapotrzebowanie :mrgreen:

Romek P. - 8 Lutego 2007, 21:07

Wiedźma napisał/a
Cytat
Cytat
hijo napisał/a
a z pazurkami czy bez?

Pazurki będą zdejmowane wcześniej :D Ale jeśli ktoś będzie chciał na pamiątkę po jakimś pisarzu mieć pazur ze zjedzonej łapki, po odpowiedniej dopłacie, może się starać. :mrgreen:

Trzeba jednak wcześniej zgłaszać, na czyje łapki i pazury jest zapotrzebowanie :mrgreen:

Czyli nie będzie to Pakon, tylko Płakon :D

Tomcich - 8 Lutego 2007, 22:38

Jak to było :roll:
"Kosi, kosi łapki,
pojedziem do ... Wiedźmy" :shock:
:mrgreen:

Romek P. - 8 Lutego 2007, 23:06

Tomcich napisał/a
Jak to było :roll:
Kosi, kosi łapki,
pojedziem do ... Wiedźmy :shock:
:mrgreen:

Wytłuszczenie moje :) I wszystko jasne. Wiedźma kosi łapki :) a jak skosi, to się weźmie za inne wystające części :D

Rafał - 9 Lutego 2007, 11:01

Idzie wiedźma i kosi, kosi łapki :mrgreen:
Kiedy ten Pakon'07 ? Bardzo chciałbym być i muszę wiedzieć duużo wcześniej o terminie. Kwiecień, maj, czerwiec? A może nawet konkretniej?

Kruk Siwy - 9 Lutego 2007, 11:04

No właśnie, Wiedźma, Pako, Dracena. Czas na działanie grupy inicjatywnej pod wezwaniem rozpustnego Pakona! (vel Pakonu ili Płakonu.
hijo - 9 Lutego 2007, 13:48

no włąśnie to kiedy ten Pałkon, a może Łapkon :twisted:
Kruk Siwy - 9 Lutego 2007, 14:19

hijo, Łapkon - dobre!
Pako - 9 Lutego 2007, 18:48

^_^
Kiedy? Myślałem, żeby koło marca zacząć coś na poważniej kombinować.
Ale skoro już teraz wypytujecie... myślę tak sobie (jeszcze nic ostatecznego) żeby tak pierwsze tygodnie wakacji może spróbować uderzyć, albo początek lipca. Ale od tego to trzeba będzie nowy temat założyć ;)

hijo - 9 Lutego 2007, 21:57

To daj znać jak go założysz. Ale jak wszyscy wiedzą Wiedźma wie wszystko, może wystarczy ją zapytać o Łapkon i wszystko będzie jasne :)
Pako - 10 Lutego 2007, 09:31

Wiedźma, tedy pytamy: kiedy Łapkon będzie :>?
Nad tematem się pomyśli w najbliższych dniach, skoro zainteresowanie jest :P

Wiedźma - 10 Lutego 2007, 11:26

Cytat
Pako napisał/a
^_^
Kiedy? Myślałem, żeby koło marca zacząć coś na poważniej kombinować.
Ale skoro już teraz wypytujecie... myślę tak sobie (jeszcze nic ostatecznego) żeby tak pierwsze tygodnie wakacji może spróbować uderzyć, albo początek lipca. Ale od tego to trzeba będzie nowy temat założyć ;)

Ja też jestem za ostatnim tygodniem czerwca, bo może wtedy jeszcze ludzie nie zdążą się porozjeżdżać na wakacje. :)

elam - 10 Lutego 2007, 11:54

o, oO...
Pako - 10 Lutego 2007, 12:11

Cytat
o, oO...

Arcyciekawy kmentarz, elam, a może rozwiniesz myśl :> ?

Kruk Siwy - 10 Lutego 2007, 12:48

Jeszcze bardziej? Pako, eskalujesz żądania...
Pako - 10 Lutego 2007, 16:30

Wiem, ale jako student jestem przyzwyczajony, że ode mnie wiele wymagają, to i ja sobie powymagam, a co ;) Trzeba sobie konwentowiczów przygotować :P Niech wiedzą, że lekko nie będzie, że zawsze coś się dzieje, że nawet ptaka można stracić, a jak się okazuje, teraz raczej łapkę ;)
I to chyba gremlinka zaniepokoiło, możliwa utrata łapki ;)

Dunadan - 10 Lutego 2007, 17:54

Jestem po lekturze 'Co miała wiedźma na myśli' Kruka Siwego i tak z konsternacją odkryłem że chyba przegapiłem jakiś wątek :shock:
hrabek - 12 Lutego 2007, 10:56

Co do terminu, to moze jakos tak w polowie czerwca? Mozna by wpasc na Pakon, a pozniej na Linkin Park pojechac :)
Kruk Siwy - 12 Lutego 2007, 11:06

Ostatni tydzień czerwca to ja rezerwuję na konwent w Nidzicy. Trochę się jeszcze zastanawiam bo drogo ma być, ale to fajne miejsce i dużo ciekawych ludzi spotkać można.
Kumpli od lat niewidzianych takoż.

Czarny - 12 Lutego 2007, 11:19

Festiwal w Nidzicy jest w dniach 21 - 24 czerwca 2007. Ostatni tydzień to dopiero po Nidzicy (choć niedziela to już lipiec) , chyba że zostajesz Kruku na Poligon.
Kruk Siwy - 12 Lutego 2007, 11:24

Taki miałem plan, żeby z nureczką urlop sobie zrobić. Ona w dodatku ma tam bazę nurkową niedaleko.
hrabek - 12 Lutego 2007, 11:41

koncert jest zdaje sie 13 czerwca. apropo: ktos wie kiedy i gdzie mozna bilety zdobyc?
Wiedźma - 12 Lutego 2007, 14:36

Rok temu Pakon był w sierpniu, możemy i przy i tym terminie zostać???
Pako - 12 Lutego 2007, 15:17

Hmm... mówiąc o ostatnim tygodniu czerwca miałem na myśli 29-30 albo 30-1. Bo raczej przy opcji dwudniowej się zostanie.
Ale skoro miałoby się pokrywać z Nidzicą, to może faktycznie trzeba by to przesunąć jakoś, żeby bardziej się zgrać.
Sierpień jest niby ok, ale tak tylko niby. Zaraz potem Polcon i to tak znowu by musiało pewno wypaść tydzień przed (bo wcześniej wszyscy po świecie porozjeżdżani, wakacjują w najlepsze).
I znowu dochodzimy do tego, że wszystkim nie dogodzimy.

Count - połowa czerwca raczej w ogóle nie. W szkołach wtedy masakra się zaczyna, z tego co pamiętam, wszystkie świadectwa i inne cuda, a parę osób to jednak nauczyciele/uczniowie ;)

Hmm... Może rzeczywiście czas się z nowym tematem wstrzelić?

Anonymous - 12 Lutego 2007, 19:51

Pako napisał/a
Count - połowa czerwca raczej w ogóle nie. W szkołach wtedy masakra się zaczyna, z tego co pamiętam, wszystkie świadectwa i inne cuda, a parę osób to jednak nauczyciele/uczniowie

O to to! 8) Ostatni tydzień czerwca dla mnie jest ok :P

Partner forum