To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

gorat - 6 Stycznia 2006, 15:23

Aquilion napisał/a
Drogi Goracie, widzę pewna istotną lukę w twoim planie

Hrrr... Mało Ci? Mów szybko, to może ostawię Ci resztę futra.

Rodion - 6 Stycznia 2006, 15:26

Gorat! :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo
Oklaski z widowni!!
Jeszcze! Bis!
Widownia szaleje!
Przerwa czas na reklamę.
Czekamy na następnego "wykonawcę"! :twisted:

Aquilion - 6 Stycznia 2006, 15:26

Cóz, luka w planie jest następująca: po pierwsze, złapanie mnie, po drugie - skąd załozenie, że to ty mi powyrywasz futro, a nie ja tobie kły na przykład?
gorat - 6 Stycznia 2006, 15:29

Aquilion napisał/a
po drugie - skąd załozenie, że to ty mi powyrywasz futro, a nie ja tobie kły na przykład?

A masz siłę?

Aquilion napisał/a
Cóz, luka w planie jest następująca: po pierwsze, złapanie mnie

Jesteś na forum, to łatwo Cię ucapić. Nie mówiąc o tym, że nie z takimi już miałem do czynienia :)
Dobra, zmykaj, jeszcze mi się odmieni i złaszę się na futro.

Edit: nie mówiłem, że masz się wylogować!

Aquilion - 6 Stycznia 2006, 15:40

Odpowiednia siłę myslę że mam
Mam bardzo ponure myśli o osobach które pozadają futer.

A teraz racz wybaczyc, ale ja i ekipa ŁKF "Kitsune" wybieramy sie na Narnię :)

gorat - 6 Stycznia 2006, 15:41

Aquilion napisał/a
A teraz racz wybaczyc, ale ja i ekipa ŁKF Kitsune wybieramy sie na Narnię

Miłego oglądania :) Mam nadzieję, że koledzy nie zwrócą zbytnio uwagi na braki w futrze ;)

Margot - 6 Stycznia 2006, 19:17

Wróciłam :mrgreen:
Ale tylko na momencik.
Widzę, że krew się leje, jak należy...

A tu prezencik bożonarodzeniowo-noworoczny => bombka. Choinkowa, oczywiście, choinkowa! O, tu trochę się napis odrapał - tam było napisane "Little boy II" :mrgreen:

<kurcgalopkiem oddala się do domowych pieleszy - na horyzoncie widać grzybek>

BUUUUUUM!!!!

Iscariote - 6 Stycznia 2006, 20:07

Witam wszyskich.... jak gdzies wspominałem niestety wyjeżdzam i nie bede mógł przyglądac sie jak flaki latają po forum :cry:
JohnDoe - 6 Stycznia 2006, 20:20

Wyobraźcie sobie, myślałem, że ten ból głowy był po alkoholu. No, przynajmniej mogę powiedzieć, że potraktowano mnie lepiej niż przeciętnego homara. Mam na myśli fakt, że poświęcono mi więcej uwagi, w końcu wrzucenie do wrzątku to taka trywialna czynność.

Po tych zabiegach, jako wolna od ciała eteryczna istota (nie mam zamiaru sie przyznawać do częściowo zjedzonych flaków) czuję się znacznie... lżej na duchu.

Lu - 6 Stycznia 2006, 20:23

Iscariote napisał/a
Witam wszyskich.... jak gdzies wspominałem niestety wyjeżdzam i nie bede mógł przyglądac sie jak flaki latają po forum

Tylko weź laptopa i pisz do nas... powieści.... :wink:

Iscariote - 6 Stycznia 2006, 20:27

Lu napisał/a

Tylko weź laptopa i pisz do nas... powieści....

dzieki... ja bardzo chetnie ale najpierw trzeba mieć laptopa... może NURS mi sprezentuje jakiegoś jak go ładnie poprosze... :twisted: w sensie "poprosze"

mad - 8 Stycznia 2006, 17:22

Witam wszystkich jako szczęśliwy, świeżo upieczony posiadacz własnego, wymarzonego, wyśnionego, wytargowanego u żony, w pocie czoła zarobionego, na razie się nie zawieszającego, szybko i sprawnie działającego - stałego łącza.
Do tej pory szwędałem się po necie, że się tak wyrażę, gościnnie. Miło być wreszcie na swoim :D

Czarny - 8 Stycznia 2006, 17:28

Witaj mad68, niedziela dziś to i robić się nie chce. Rozłupam ino łeb Ci siekierką, co byś miał dobrą wentylację, bo wielość tutejszych tematów może przyprawić o przegrzanie.
Rodion - 8 Stycznia 2006, 18:11

Wiaj! To jeszcze ja Ci piasku w tryby nasypię byś zbyt szybko się nie ruszał.
I w geście sympatii wirusa, złośliwie dyski foratującego, podsyłam.

gorat - 8 Stycznia 2006, 18:59

Rodion - na co rozsyłasz wirusy dyski (fo)ratujące? I to złośliwie?
Witam mad68 (trzaska mad68 prętem po czerepie i oblewa kwasem. Chwilę patrzy na efekty. Zdegustowany swoją łagodnością wraca do roboty - przez długą chwilę intensywnie okłada nowego prętem. Następnie kąpie go w silnych środkach korozyjnych; jeszcze w trakcie kąpieli umieszcza w silnym zmiennym polu magnetycznym. Na koniec zawozi do punktu skupu złomu.)

Rodion - 8 Stycznia 2006, 19:22

Widzisz, jakie złóśiwe? Nie dość że formatują, to jeszcze litery gubią!
Ciekawe kto mi coś takiego tu..... hmm?!Samo nie przypełzło.
Wiesz coś na ten temat?

Aquilion - 8 Stycznia 2006, 19:24

(Aquilion stoi na uboczu i gwiżdże udając, że podziwia okolicę)
gorat - 8 Stycznia 2006, 19:28

Rodion napisał/a
Widzisz, jakie złóśiwe? Nie dość że formatują, to jeszcze litery gubią!
Ciekawe kto mi coś takiego tu..... hmm?!Samo nie przypełzło.
Wiesz coś na ten temat?

Ciągle się Ciebie trzyma. Jeśli chcesz się tego pozbyć, to sformatuj się i nie spaprz konfiguracji systemu. Bo potem jakoś tak dziwnie gwiżdzą hakerzy jedni...

Rodion - 8 Stycznia 2006, 20:01

Ta gwiżdżąca, to zdolna bestyjka!
W Bios traił i przez Win 32 przeszedł.Na szczęście plan zemsty gotowy. :wink:
Ale o tym szaa...

Margot - 8 Stycznia 2006, 20:06

Aquilion napisał/a
(Aquilion stoi na uboczu i gwiżdże udając, że podziwia okolicę)

Dosięga go celnie wystrzelona z procy gwiazdka (taka 3D, żaden shuriken, czy inny badziew). Jedna i druga. Ot, tak, prosto w oczy, żeby wyregulować ostrość - gwizdanie nadal słychać :mrgreen:
Serdecznie witaj, Aquillonie! :twisted:

Na Mad68, którego Gorat przytargał na złomowisko, zrzuca jeszcze parotonowy ciężarek, żeby dobrze wpasować w ziemię Mad68.

I gratuluję stałego i własnego łącza, bo chyba już Cię witaliśmy, Mad68. :twisted: :twisted: :twisted:

Dunadan - 9 Stycznia 2006, 00:45

Witaj mad68! cholera, leń ze mnie, ale nie mam siły przywitać cię należycie - wybacz :D
Rodion - 9 Stycznia 2006, 13:29

Informacja dla wszystkich nowoprzybyłych na stację Babylon 2005.
Witamy się z załogą, wlaśnie w tej sekcji! :twisted:

Hymm.... ciekawe ilu trafi? :|

akira - 9 Stycznia 2006, 13:57

witam nowe nabytki do obicia(ale beznadziejna klawiatura w tej kafejce) gratuluje wlasnego lacza, tez chce :cry: ale przechodzac do czynów: aquilion sierpowego przyjmij ode mnie z godnascia , john zabieram ci ta siekieke i zatapiam w twe oblicze,mad 68 laduje cie oprogramowanie optymistyczne i humorzaste (marvin by mi tego nie wybaczyl heheeh) mawete...a tobie...hmm...nie mam destruktywnego toku mysli jak gorat (z czego ty wlasciwie jestes stworzony?)
popieram elam (jak kobieta kobiete) z rozpoczeciem rundy 3 - ja tez sie gubie w tym wszystkim

mawete - 9 Stycznia 2006, 14:56

cholera szkoda że starych nie mozna lać było by ciekawiej.... :twisted:
Margot - 9 Stycznia 2006, 15:34

akira napisał/a
popieram elam (jak kobieta kobiete) z rozpoczeciem rundy 3 - ja tez sie gubie w tym wszystkim

To jest wbrew naturze, żeby tam, gdzie są dwie kobiety, pojawił się jeden pogląd. Znaczy, jako kobieta (??? no, w obecnej postaci tego nie widać, ale mentalnie nadal reprezentuję płeć żeńską) się sprzeciwiam trzeciej rundzie, dopóki nie pojawi się jakieś wyjaśnienie, czemu runda II miałaby się kończyć - krew tak ładnie się leje...

Eeee... Czy ja Ciebie już witałam, Akiro??? :mrgreen:

kruczywiatr - 9 Stycznia 2006, 20:42

Witamy, nowoprzybyłych z dobytku ograbiamy 8)
NURS - 9 Stycznia 2006, 21:20

Tak, widzę, że już kolejka do witania spora stoi, chyba pójde na balkon, na piwko.
Margot - 9 Stycznia 2006, 22:06

A NURSa tośmy jeszcze nie witali.... :mrgreen:
Dunadan - 9 Stycznia 2006, 22:58

hiehiehie... powitajmy go więc :D na początek weźmiemy pod lupkę, taką mocną coby duuużo światła skupiała :D co dalej?
Rafał - 10 Stycznia 2006, 08:46

Pokażę się tutaj z nieco zmodyfikowanym nickiem, został na moją prośbę przycięty przez Logana (o dzięki Ci Loganie) dokładnie o przydługie nazwisko.

Partner forum