To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

NURS - 3 Listopada 2010, 15:35

dalambert napisał/a
NURS napisał/a
Jak z PiSem i jego genialnym planem ratowania naszej gospodarki przez jej zadłuzanie

jakoś nie PiS rządzi, nici z jego planu, który tak wykpiwasz, a Zegar Balcerowicza na pawilonie CPeLiA przy rondzie Dmowskiego w Warszawie tyka jak cholera :mrgreen:
To kto w końcu Polske zadłuża ten straszny PiS czy może jenak te cudowne różowe misiaczki z PO ;P:

a ty jak zwykle tylko zdania z kontekstu wyrywasz :-)
nie rządzi bo tak rządził, ze większośc miała tego dośc, jak nie rpzymierzajac Busha :-)

a kto polskę zadłuża? od dziesiątek lat każdy rząd. i więcej ci powiem, inne kraje mają to samo, co cię pewnie zdziwi, bo tam nie rządzi PO. :twisted:

terebka - 3 Listopada 2010, 23:23

Ściągnij wreszcie różowe okulary, przez które patrzysz na jedyną słuszną partię, dalambert. Dług nie wyskoczył jak diabeł z pudełka wraz z Tuskiem i Komorowskim. Jeżeli rozbierzesz na części machinę do tworzenia długu publicznego, na kilku ważnych trybikach znajdziesz pracowicie wydłubany napis: "Tu byłem. JK." ;P:
dalambert - 4 Listopada 2010, 08:16

terebka, dług to się zaczął wraz z Gierkiem i przez całe dwadziescia lat "wolności" był starannie kultywowany - Buzek, Miler, Suchocka, Bielecki, mówia Ci cos te nazwiska.
terebka, ściagnij wreszcie te czarne okulary przez które patrzysz na PiS i mniej Wybiórczej i salonu - więcej myślenia . Szczerze polecam.
PS. prokuratura nie zdołała stwierdzic czy łodzki morderca naprawde był w biurze pana posła Niesiołowskiego w dniu morderstwa, bo okazało się, ze nim pan poseł zaczął występy w TV ktoś starannie skasował monitoring jego biura ;P:
a cieć za cholere nie chce sobie przypomnieć że "oczywiście był, groził i ..." :twisted:

NURS - 4 Listopada 2010, 08:59

dalambert - ja widziałem newsy mówiące, że zapis monitoringu zostal automatycznie wykasowany zgodnie z procedurą, zanim ktoś się po niego zgłosił. nie wiem, która wersja jest prawdziwa, ale przeglądając doniesienia tych największych i najrozsądniejszych mediów nie znalazłem nic o celowym skasowaniu.
dalambert - 4 Listopada 2010, 09:04

NURS, ale nikt nie podaje ile czasu upłynęło od powstania zapisu do jego jak mówisz "regulaminowego" skasowania. Czy Pan Poseł występował w TV ze swymi tyradami po, czy przed skasowaniem ?
jakoś ten drobiazg umyka z pola widzenia :mrgreen:
I czy ktoś ten zapis przed skasowaniem przeglądał, czy tylko "regulaminowo" wcisnął guzik imial z głowy :?:

Matrim - 4 Listopada 2010, 09:05

dalambert napisał/a
Buzek, Miler, Suchocka, Bielecki, mówia Ci cos te nazwiska.

Marcinkiewicz, Kaczyński, Tusk... Nie zapominaj :)

dalambert - 4 Listopada 2010, 09:07

Matrim, tyż zapomniałś o Mazowieckim i jego "fachowej" ekipie :mrgreen:
Matrim - 4 Listopada 2010, 09:08

Bo za mały wtedy byłem :)
dalambert - 4 Listopada 2010, 09:10

Matrim, mamy za sobą dwadziescia lat błędów i wypaczeń, problem w tym, że salonik jaest tym zachwycony i brnie dalej ;P:
Matrim - 4 Listopada 2010, 09:15

dalambert napisał/a
że salonik

A pamiętasz jak sztandarowym pomysłem PiS na walkę z kryzysem było dodatkowe zadłużanie państwa? Więc ten salonik dość tłoczny jest :)

dalambert - 4 Listopada 2010, 09:22

Matrim, czyżby ? a po za tym czy to zostało zrealizowane, czy tylko będziecie międlić pomysły PiS i nie zauważać realiów rządów PO ?
Matrim - 4 Listopada 2010, 09:27

dalambert, ano czyżby. Niezrealizowane pomysły, ale jednak pomysły, dają do myślenia, jeśli chodzi o główną linię.
dalambert - 4 Listopada 2010, 09:28

Matrim, no to myśl dalej, a rzeczywistość Ci fotel z pod d*** skasuje ;P:
NURS - 4 Listopada 2010, 10:39

dalambert napisał/a
NURS, ale nikt nie podaje ile czasu upłynęło od powstania zapisu do jego jak mówisz regulaminowego skasowania. Czy Pan Poseł występował w TV ze swymi tyradami po, czy przed skasowaniem ?
jakoś ten drobiazg umyka z pola widzenia :mrgreen:
I czy ktoś ten zapis przed skasowaniem przeglądał, czy tylko regulaminowo wcisnął guzik imial z głowy :?:

Ty też tego nie wiesz, ale już rzucasz oskarżenia. Bo wszystko jest jasne, oni mają krew na rękach!
Nie kpij.

Cytat
Matrim, czyżby ? a po za tym czy to zostało zrealizowane, czy tylko będziecie międlić pomysły PiS i nie zauważać realiów rządów PO ?

rozumiem, ze pislam nie realizowałby swoich postulatów nawet, gdyby byl u władzy. i masz rację bo PiS to tak naprawdę PiC. A tu dowód na to:
http://www.dobrepanstwo.o...tywna-opozycja/
miłej lektury. :twisted:

dalambert - 4 Listopada 2010, 10:48

NURS, nie mówie o jakiejś krwi na rękach, ale Pan Poseł N. dał liczne dowody zapiekłej nienawiści, demagogii i szarlatanerii wiec nie widze powodu by nie uważac, ze wizyte mordercy w swoim biurze zmyslił byle "dać odpór" i dokopać wrednym kaczystom.
Mówisz tak jakbyś tego "przedstawiciela narodu" słyszał po raz pierwszy w życiu.
NURS napisał/a
ze pislam nie realizowałby swoich postulatów nawet

czy mam Twoim wzorem zacząć używać określeń w stylu "POpaprańcy" "aferały' i innych, czy się uspokoisz i przestaniesz strzykać jadem po forum :twisted:

Matrim - 4 Listopada 2010, 10:49

dalambert napisał/a
Matrim, no to myśl dalej, a rzeczywistość Ci fotel z pod d*** skasuje ;P:

A co komu po moim fotelu? :)

Agi - 4 Listopada 2010, 10:54

dalambert napisał/a
dokopać wrednym kaczystom.

Ależ dalambercie, czemu się tak brzydko wyrażasz o swoich politycznych stronnikach, gdybyś jeszcze cytował, ale tak sam z siebie?

NURS - 4 Listopada 2010, 10:55

dla mnie niesioł to niezły oszołom, i ja bym go u siebie w partii (gdybym jakas miał) raczej nie widział.

Cytat
czy mam Twoim wzorem zacząć używać określeń w stylu POpaprancy aferały' i innych, czy się uspokoisz i przestaniesz sktrzykać jadem po forum

szanowny współromówco, a propos strzykania jadem, przed momentem oskarzyłeś kogoś, nie mając najmniejszych na to dowodów, że skasowal nagrania zanim dotarla do nich prokuratura. nie zamydlaj ludziom oczu, zżymając się na okreslenie pislam i nie udawaj niewiniątka, bo jesteś jednym z niewielu użytkowników tego forum, który ma na koncie bardzo częste pogardliwe okreslenia na temat przeciwników politycznych. mozemy poszukać, jeśli grzecznie poprosić, i sprawdzić, jak wyrażałeś się o popaprańcach :-)

a jak się podobal cycacik z linku? czyż to nie piekny obraz tego, czym jest pis w rzeczywistości? :twisted:

dalambert - 4 Listopada 2010, 11:03

NURS napisał/a
przed momentem oskarzyłeś kogoś, nie mając najmniejszych na to dowodów, że skasowal nagrania zanim dotarla do nich prokuratura

oczywiście nagrania zostały skazowane ZANIM dotarła do nich prokuratura i na to nie potrzeba dowodu bo to jest FAKT.
Pytanie jest jak to wyglądał "regulamin" kasowania i KTO to zrobił?
NURS, pewnie nie zauważyleś, że od dłuższego czasu staram sie nie używać cisnących się , skądinąd, na usta określeń polityków. Tobie natomiast obyczaj obrażania nielubianiej przez Ciebie formacji, używania wrednych i kojarzacych się parszywie określeń jakoś nie przechodzi, wręcz przeciwnie. Kwitniesz. :twisted:

terebka - 4 Listopada 2010, 12:03

dalambert napisał/a
terebka, ściagnij wreszcie te czarne okulary przez które patrzysz na PiS i mniej Wybiórczej i salonu - więcej myślenia . Szczerze polecam.

Chciałbym. Pan mi świadkiem. Ale Prezes na to nie pozwala. Ja nie chcę i nie potrzebuję nikogo, kto by mi wskazywał wroga. Ja nie zgadzam się, by mnie straszono "tamtym Panem". Ja protestuję przeciw takim praktykom. Po stronach politycznych oczekuję pomysłów budowania oraz wzajemnego się w tym wspierania. Nie życzę sobie natomiast ustawicznego podkopywania fundamentów. I proszę, nie wyskakuj tak z tym Niesiołowskim co post, bo dla mnie Palikot-do-niedawna-poseł-PO, czy Niesiołowski to:

NURS napisał/a
niezły oszołom, i ja bym go u siebie w partii (gdybym jakas miał) raczej nie widział.

Wszędzie trafiają się jednostki wybrakowane. Różnica polega na tym, by odsetek wybrakowańców do ludzi rozsądnych utrzymywał się na poziomie promili. PIS to ewenement na skalę krajową, a może i europejską - ma władcę niespełna rozumu, tyrana, siłą narzucającego wolę swym poddanym a nieprawomyślnych karzącego okrutnie i bezlitośnie. Nie da się stworzyć współpracy na takiej bazie. Nie da się pomyśleć nad budową, gdy jeden trzyma kielnię i pacę a drugi bezmyślnie napieprza kilofem. Im prędzej PIS pozbędzie się Kaczyńskiego i kilku z jego najgorętszych akolitów z Ziobrą na czele, tym szybciej stanie się sensowną alternatywą dla PO, która wcale taka święta i wspaniała nie jest - widzisz? Tym się różnimy. Ja oceniam i krytykuję tych, na których oddałem głos, Ty gładko łykasz słowa Proroka.

dalambert - 4 Listopada 2010, 12:05

terebka napisał/a
PIS to ewenement na skalę krajową, a może i europejską - ma władcę niespełna rozumu, tyrana, siłą narzucającego wolę swym poddanym a nieprawomyślnych karzącego okrutnie i bezlitośnie.

Płażyński
Olechowski,
Gilowska
Rokita
Piskorski :mrgreen:

terebka - 4 Listopada 2010, 12:16

Dorn
Poncyliusz
Kluzik-Rostkowska
Jakubiak
:P

Matrim - 4 Listopada 2010, 12:18

terebka, nie zapominaj o Kaczmarku, Lepperze i Giertychu :)

I Kurskim - ze trzy razy już chyba ;)

baranek - 4 Listopada 2010, 12:19

Kruszyński
Wielguch
Nowak
Prusinowski

terebka - 4 Listopada 2010, 12:19

Wymieniłem tych, którzy musieli złożyć hołd lenny satrapie, potwierdzić uległość. Nie wszyscy tak uczynili. O nie.
dalambert - 4 Listopada 2010, 12:20

terebka, więc sam widzisz, ze nim zaczniesz tyrady zdobne w "tyranów", "niespełna rozumu", czy inne "ewenementy" to przypomnij sobie, że pozbywanie się 'wychrzycieli" jest ogólną metodą we wszystkich partiach, bo to nie są kluby dyskusyne tylko organizacje polityczne.
terebka - 4 Listopada 2010, 12:25

Nie zmienię zdania. To, co Ty nazywasz "wichrzycielstwem" dla mnie jest wyrażaniem własnego zdania. I tak - Niesiołowskiego powinni z PO usunąć, że tak bezczelnie wyprzedzę Twoją odpowiedź! Słabość PO polega na tym, z czego PIS tworzy swoją siłę.
Matrim - 4 Listopada 2010, 12:29

To tak apropos ;)

dalambert - 4 Listopada 2010, 12:42

Matrim, to może pare dowcipów z rzepy wkleisz = lepsze są :mrgreen:
Matrim - 4 Listopada 2010, 12:43

dalambert, możesz nawet z Gazety Polskiej, nikt ci nie broni :)

Partner forum