To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Czy s± na ¶wiecie ładne wiedĽmy?

Pako - 24 Stycznia 2007, 15:36

Niezmienne co¶ w wiedĽmach? Uhu... nie-e. nie ma. Zdecydowanie. Nawet ¶rodek transportu, raz miotł±, raz odkurzacz, innym razem siaka¶ szufelka się trafi :P Nie... wiedzmy s± nieobliczalne :)
Tomcich - 24 Stycznia 2007, 17:26

Niezmiennie potrafi± czarować. :mrgreen: Raz czaruj± magi±, a raz urokiem osobistym. :D natomiast co do ¶rodków transportu, to chyba kiedy¶ WiedĽmy nie podróżowały samochodami, a teraz i owszem :wink:
hijo - 24 Stycznia 2007, 19:07

samochód to tylko przykrywka, iluzja :mrgreen: w ¶rodku i tak siedz± na miotłach :mrgreen:
Tomcich - 24 Stycznia 2007, 19:09

Kurcze, a ja go prowadziłem :shock: A nie mam pozwolenia na prowadzenie mioteł :mrgreen:
Romek P. - 24 Stycznia 2007, 19:24

Już lepiej prowadzić niż siedzieć jak ja, bezradny, zniewolony pasami i miotł±, z WiedĽm± patrz±c± tak, jakby zje¶ć chciała... :D
hijo - 24 Stycznia 2007, 20:27

Tomcich, a kto miał problemy z uruchomieniem? Sandman? Widać iluzja nie była dokładna haha :mrgreen:
Tomcich - 24 Stycznia 2007, 20:34

Ja uruchomiłem bez problemu. ;P: W takim razie, w moim przypadku iluzja była doskonała. :mrgreen:
Pako - 24 Stycznia 2007, 20:37

WiedĽma szybko dodała ostatnie poprawki do iluzji jak się zmieniali¶cie ;)
Tomcich - 24 Stycznia 2007, 20:41

A nie, ja uruchamiałem znacznie póĽniej, więc miała czas na dopracowanie iluzji. :mrgreen: Jeżeli to tylko miotła to jestem pod wrażeniem jej czaru. :shock:
hijo - 24 Stycznia 2007, 20:43

Zdolna ta WiedĽma :mrgreen:
Pako - 24 Stycznia 2007, 20:51

Ba, ze zdolna, a spodziewali¶cie się przeciętnej? WiedĽma jest wyj±tkow± wiedĽm± :)
WiedĽma - 24 Stycznia 2007, 21:13

Cytat
Tomcich napisał/a
Kurcze, a ja go prowadziłem :shock: A nie mam pozwolenia na prowadzenie mioteł :mrgreen:

I bardzo dobrze Ci to wychodziło :) Możesz zostać kierowc± wiedĽm :D

Dracena - 24 Stycznia 2007, 22:16

Cytat
Romek P. napisał/a
Już lepiej prowadzić niż siedzieć jak ja, bezradny, zniewolony pasami i miotł±, z WiedĽm± patrz±c± tak, jakby zje¶ć chciała... :D

Ta łagodna WiedĽma? :D To czym się naraziłe¶, że Cię zje¶ć chciała? :D Zreszt± to chyba zaszczyt być zjedzonym przez WiedĽmę? :mrgreen:

WiedĽma - 31 Stycznia 2007, 17:16

Cytat
Tomcich napisał/a
Niezmiennie potrafi± czarować. :mrgreen: Raz czaruj± magi±, a raz urokiem osobistym. :D natomiast co do ¶rodków transportu, to chyba kiedy¶ WiedĽmy nie podróżowały samochodami, a teraz i owszem :wink:

A czym dla oczarowanych jest tenże urok osobisty? :)
I do czego zdolny jest facet oczarowany? :mrgreen:

Tomcich - 31 Stycznia 2007, 23:02

WiedĽma napisał/a

A to jest już pytanie do WiedĽmy. Do czego potrafi ona doprowadzić tak zaczarowanego faceta? :roll: :wink:

WiedĽma - 1 Lutego 2007, 09:06

WiedĽmy tak naprawdę nie znaj± końcowych efektów swych czarów, czyż nie znamy tego z literatury? :D Bo czary często zmieniaj± kierunek :D
Romek P. - 1 Lutego 2007, 10:04

Szczególnie gdy dana WiedĽma ma akurat status "Sztorm" :D wtedy czary nabieraj± mocy urzędowej, a kierunek staje się niepewny :D
WiedĽma - 1 Lutego 2007, 10:12

A czyż nie jest miło dopłyn±ć do innych brzegów niż się planowało? :D Patrz Kolumb :D :D :D
Haletha - 1 Lutego 2007, 10:53

...A na brzegu czeka już komitet powitalny złożony z ludożerców;>
WiedĽma - 1 Lutego 2007, 10:58

Albo piękne kobiety... :D
Też ludożerczynie :mrgreen:

Tomcich - 1 Lutego 2007, 18:16

To ja już wolę do znanych brzegów dopływać. :wink:
hijo - 2 Lutego 2007, 00:44

WiedĽma napisał/a
to najlepiej obrazuje obecny avatar Tomcicha :mrgreen:
Tomcich - 2 Lutego 2007, 22:41

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No to zostałem trafiony. :mrgreen: Gdzie te ludożerczynie :?: (A raczej kotożerczynie) ;P:

WiedĽma - 3 Lutego 2007, 13:56

I wychodzi na to, że bezpieczniej być kotem niż mężczyzn± :mrgreen:
Tomcich - 3 Lutego 2007, 19:17

W stosunku do WiedĽmy na pewno. Koty z reguły towarzyszyły WiedĽmom, mężczyĽni niekoniecznie. :D
hijo - 3 Lutego 2007, 19:23

Bycie facetem to ciężka robota nie ma co ;P:
Tomcich - 3 Lutego 2007, 20:06

A bycie kotem to nie. :wink: Zwłaszcza koty WiedĽm miały przechlapane, nierzadko trafiały na stos wraz z nimi. :? Tak więc nie wiem czym być bezpieczniej przy WiedĽmie - kotem czy mężczyzn±. ;P:
hijo - 3 Lutego 2007, 20:36

W sumie nie wiem kto ma lepiej, tak czy inaczej wszystko zależy od WiedĽmy
Dracena - 7 Lutego 2007, 19:06

Z wiedĽmami to faceci maj± same korzysci :mrgreen:
Romek P. - 7 Lutego 2007, 19:14

Pod warunkiem, że łapa takiego faceta nie zostanie wsunięta do piekarnika, jak z boku podpisanego :)

Edit: jak widzę, nie tylko status zrobił mi się podwójny, ale i posty :)

Partner forum