To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Słowik - 28 Kwietnia 2006, 11:36

A ja znikam z radaru na wekend.
Napiszcie milion postów, to sobie po powrocie poczytam :)

Indy - 28 Kwietnia 2006, 11:40

Żebyś się nie zdziwił :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samanta - 28 Kwietnia 2006, 11:57

Cześć
koleżeństwo, chcę wam powiedzieć, że mamy tu brzydka pogode i sie trochę nudze. :( Jutro mam wreszcie wolne od pracy az do czwartku. :bravo Planujemy pojechać z chłopakiem na wycieczkę on dopiero ma wolne od poniedziałku ale sie cieszę bo ma dla mnie jakąś niespodziankę. :D Tylko żeby było ładnie i ciepło.
Nie będę pisać do tego czasu bo komputer kupię dopiero za premie i trochę na raty, a w kafejce nei lubię bo jest za duży tłok.

Samanta - 28 Kwietnia 2006, 11:59

Muszę iść do administracji bo widzę, że ciągle jestem podpisana Tomkiem. :evil:

To cześć.

gorat - 28 Kwietnia 2006, 14:35

Ty nie smędź administratorom, tylko rekawy zakasuj i bierz się do roboty :twisted:

Witam. Zmęczony bardzom - pierwszy raz zdarzyło mi się przysnąć na wykładzie z analizy :oops:
Czyżby Słońce mnie gnębiło? :roll: :wink:

Lu - 28 Kwietnia 2006, 14:43

A ja pragnę pożegnać wszystkich - wyjeżdżam jeszcze nie wiem gdzie i nie wiem na ile, ale będe zacieśniała stosunki szczecińsko-wrocławskie. :twisted:
Starajcie się nie pisać zbyt wiele.... zróbcie sobie pauzę weekendową :lol:
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego weekendu.

Emilia - 28 Kwietnia 2006, 15:28

Cześć wszystkim od kilku dni. :D
Buźka dla tych co nie tęsknili i całusek dla tych co tęsknili.

Lu tylko uważaj z wyprzedzaniem. Błagam

I szrokiej drogi

elam - 28 Kwietnia 2006, 15:53

no, Lu, powodzenia i nia pij kiedy prowadzisz - za duzo sie rozlewa ;)
witam wszystkich. ja tylko na chwileczke, bo do pracy trzeba.

Aga - 28 Kwietnia 2006, 16:13

Witam! Ja tylko na chwilkę wpadłam, w przerwie w przygotowaniach do osiemnastki (nie, nie mojej...). Pomiędzy fryzjerem a kąpielą i makijażem. Właśnie przed chwilką wróciłam z salonu tortur. Półtora godziny na fotelu - samo układanie włosów! Cała głowa mnie boli od tapirowania... Fryzjerka ciągnęła jak jasny gwint. Auć...
Godzilla - 28 Kwietnia 2006, 16:21

Musisz teraz ekstra wyglądać :D

A ja się z wami żegnam, zapracowana jestem okrutnie, nawał roboty w pracy i w domu. Tak że żadnej burzliwej aktywności na forum jeszcze przez jakiś czas.

Pa pa.

Aga - 28 Kwietnia 2006, 16:32

Godzilla:
Cytat
Musisz teraz ekstra wyglądać :D

Fryzjerka mi powiedziała, że wyglądam zabójczo. No, ja myślę... Po tylu męczarniach... Chwałaż Bogu, nie przypaliła mi skóry przy prostowaniu... Bo prostowałam całe (jak zwykle zresztą).

Pako - 28 Kwietnia 2006, 17:33

A ja was witam, chociaż za chwilę pewnie zniknę. Dziś impreza pożegnaniowa klasy.
Kurde.. skończyłem szkołę średnią.. i wcale mi z tym nei dobrze. Teraz studia :/

Indy - 28 Kwietnia 2006, 18:04

Życze powodzenia zdającym maturę( chodz na to jeszcze za wcześnie :mrgreen: )> U mnie się cieplutka pogoda zrobiła, tak trzymać. :D
Aga - 28 Kwietnia 2006, 18:26

Lakier schnie na paznokciach, pora się żegnać. Życzę wszystkim dobrego końca dnia i kolorowych snów. A wy mi życzcie dobrej zabawy i żebym do tej 4.00 nie padła na pysk :wink:
Anonymous - 28 Kwietnia 2006, 20:51

Dobry wieczór!

Ja przez weekend będę siedzieć w domu i tonąć w papierkach. :(

elam - 28 Kwietnia 2006, 22:54

dobry wieczor.
maturzysci - nie przeuczcie sie przez weekend :) skorzystajcie z ladnej pogody, idzcie na spacer.
a gdyby bylo brzydko, zajrzyjcie n forum.
na pewno na mnie traficie :)

NURS - 29 Kwietnia 2006, 01:10

a ja życzę dobrej nocy, jesli ktos jeszcze tu zaglada o tej porze :-)
Hauer - 29 Kwietnia 2006, 08:38

Najlepszego. Chyba wszyscy wyjechali na weekend i nikt tu już nie zagląda.
Godzilla - 29 Kwietnia 2006, 08:54

Heloł. Pojawiam się i znikam :)
Pako - 29 Kwietnia 2006, 09:58

Ach... powiedziałbym wam dobranoc dziś o trzeciej... ale brat by mnie zabił, jakbym kompa włączył ;)
Więc dzień dobry. Kaca ni ma, bo nie było bardzo z czego.
Ale i tak było... hmmm... ciekawie :)

Ziuta - 29 Kwietnia 2006, 11:15

Cześć ludzie!
W najbliższych dniach będę rzadko na forum. Egzamyny siem zbliżajom, trza siem odstresować, oczu nie przemenczać. No i powturzyć parem co ciekawszych zagadnień. Trzymajta za nas kciuki, narodzie! :D

NURS - 29 Kwietnia 2006, 11:24

Witam ciepło w ten paskudny dzionek... Pogoda barowa.
elam - 29 Kwietnia 2006, 12:14

-jak to bylo?...

"nie mamy samochodu,
lecz przeciez sa tramwaje
wiedz jedzmy na majowke
w niedziele razem z majem
zabiera sie walowke
herbate oraz psa
a tutaj sie za nami
science-fiction jeszcze pcha -a-a-a! "

powitanka dla wszystkich, co na majowke nie pojechali.
gremlinki tez zostaly. nie jestescie sami :)

Aga - 29 Kwietnia 2006, 12:27

Uaaaa... Witam! Już po imprezie. Wróciłam koło czwartej do domu, zdążyłam odespać i jestem, ale tylko na chwilkę, bo jadę do domu. Nic mnie nie boli (no, z wyjątkiem nóg), kaca nie ma, bo i z czego, tylko zachrypnięta jestem od śpiewania :wink: Za to bardzo ciekawi mnie, jak się dzisiaj czują moi koledzy z klasy, bo wczoraj nie wyglądało to różowo...
Aga - 29 Kwietnia 2006, 13:42

No nic. Ja znikam na cały tydzień. Trzymajcie się!
Pako - 29 Kwietnia 2006, 13:55

Na cały tydzień aż?
Pa!

Vykosh - 29 Kwietnia 2006, 14:22

Dzin Dybry!
Pogoda faktycznie barowa, nad morzem podobnoz tez pada :(
Jutro trzeba sie w koncu wybrac :)

Rodion - 29 Kwietnia 2006, 14:37

Hymm.... Wygłąda na to,że sam bedę reprezentowal forom na spotkaniu w Rewie. Bywa. :D
Zwiad satelitarny potwierdził lokalizacje, tasa wyznaczona, buty zawiązane, bron zaladowana i zabezpieczona.
Czas na mnie.
Jeśli polegne wspominajcie mnie cieplo. :D

Selithira - 29 Kwietnia 2006, 14:53

Wreszcie mam chwilkę, żeby zajrzeć na forum. Znowu prawie dwa tysiące postów do przeczytania :( A pogoda okropna, szaro, smutno, deszcz pada... Jakaś burza porządna by się przydała.
Indy - 29 Kwietnia 2006, 15:52

Witam, w ten fatalny dzień dzisiaj od rana pobudka o 9 i wio na zawody, i jeszcze ta pogoda. Ja ide się położyć.

Partner forum