To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski

shenra - 6 Maj 2009, 20:09

RD napisał/a
Już prędzej DRUID (Dębski Rafał Uroczy I Drobniutki)
:bravo :mrgreen: :bravo miodzio :mrgreen:
Witchma - 6 Maj 2009, 20:10

RD napisał/a
(Dębski Rafał Uroczy I Drobniutki)

:mrgreen: :bravo Popieram :)

W ogóle skończcie z tymi nickami, Rafał już jeden ma, nie rozumiem, czemu miałby go zmieniać.

Martva - 6 Maj 2009, 20:14

RED tez mi się całkiem podoba ;)
MOFFISS - 6 Maj 2009, 20:18

Martva napisał/a
RED tez mi się całkiem podoba ;)

jestem za: Rafał Ewentualnie Dębski - RED, coś w tym jest: dla jednych miły, dla innych...niemiły

jewgienij - 6 Maj 2009, 20:20

To może dumne DRINK - czyli Dębski Rafał I Na (tym) Koniec

ED.

Mofiss.....

Martva - 6 Maj 2009, 20:21

jewgienij napisał/a
I Na (tym) Koniec

I tego się trzymajmy :)

RD - 6 Maj 2009, 20:24

DRINK też mi się podoba! Trafia w moje gusta.

EDIT
RED brzmi dumnie, ale z odszyfrowaniem "E" może być jednakowoż kłopot

gorat - 6 Maj 2009, 20:42

Eksterminator?
Martva - 6 Maj 2009, 20:45

Ekstra!
shenra - 6 Maj 2009, 20:46

Erudyta :wink:
Ixolite - 6 Maj 2009, 20:48

Ekstraordynaryjny?
jewgienij - 6 Maj 2009, 20:59

Rafał "Earl" Dębski - brzmi prosto i naturalnie. :wink:

ED. Ewentualnie Elekt bądź Eminencja

Ziemniak - 6 Maj 2009, 21:12

To może ReDnacz :mrgreen:
merula - 6 Maj 2009, 21:23

DRAB

Dębski Rafał Ależ Boski

ja jak zwykle spóźniona dołączam do grona winszujących i mam nadzieję, że nie zostanę zniechęcona zmianami , bo co ja wtedy (nawet sporadycznie) będę czytywać?

przynajmniej zmana owa sprawiła, że zajrzałam dalej, niż do okładki regularnie zakupowanego periodyku :mrgreen:
moze mi tak na stałe wróci

mawete - 6 Maj 2009, 22:35

co piliście? :mrgreen:
RD - 7 Maj 2009, 08:04

ReDnacz? Niezłe :D . Ziemniaku, dzięki za wkład.
DRAB - nawet nie wiesz, merulo, jak do mnie pasuje. Ale rozszyfrowałbym to raczej jako Dębski Rafał Ancymon Bezwzględny :mrgreen: .

Ale tak w ogóle może by poczekać z nadawaniem mi literek, aż się już dobrze rozsiądę w fotelu naczelnego. :D

merula - 7 Maj 2009, 08:35

wiesz, rozdawanie literek jeszcze nic nie kosztuje, możemy sobie pozwalać :mrgreen:

ale jeśli potrzebujesz chwili czasu, aby ujawnić swą prawdziwa naturę, to możemy poczekać.

albo pozmieniać literki. :wink:

MOFFISS - 7 Maj 2009, 09:34

drOZd, doktor Od Zbytu druku
Agi - 7 Maj 2009, 09:41

MOFFISS, daj se luz.
Wczoraj z powodu złośliwej wichury połączonej z awarią prądu nie zaglądałam od popołudnia na Forum, ale jak teraz przeczytałam Twoje wczorajsze występy, to włos mi się jeży.
Rafał jest grzecznym człowiekiem, ja niekoniecznie, jeśli nie przestaniesz trollować i nagabywać, ozdobię czerwonym szaliczkiem.

MOFFISS - 7 Maj 2009, 10:11

Obiecuję uroczyście: więcej nie będę, chyba że, w sprawach awaryjnych i dotyczących pisma. Forumowy chrzest rednacz zakończony. :wink:
Przyznaję grzeszyłem, dlatego z głębi serca - PRZEPRASZAM i życzę Ci powodzenia!

Fearfol - 8 Maj 2009, 09:40

Chciałbym również przyłączyć się do gratulacji z objęcia tej ważnej i odpowiedzialnej funkcji. Mam nadzieje że tak jak zapewniałeś nie wpłynie to na twoją dalszą twórczość. I że nie będziesz przekładał obowiązków nad przyjemność, jakim musi być niewątpliwie pisanie Fantasy - z przymusu takie cuda nie mogłyby powstać.

Co do zmian; na razie mnie nie obchodzą, zacznę się poważnie martwić gdy z pisma (które niestety nie jestem wstanie kupować często) zacznie wypadać reklamówka plusa czy innego badziewia, a ostatnia strona będzie poświęcona reklamówce dzwonków i roznegliżowanych panien na tapetę komórki.

W kwestii nicku, najlepszym rozwiązaniem byłby ........... RD - tylko, że na czerwono.

NURS - 8 Maj 2009, 10:22

dzwonki już były na ostatniej stronie :-)
gorat - 8 Maj 2009, 10:24

Tak, były :) Szczęśliwie epizodycznie :D
RD - 9 Maj 2009, 08:30

Fearfol napisał/a
Chciałbym również przyłączyć się do gratulacji z objęcia tej ważnej i odpowiedzialnej funkcji. Mam nadzieje że tak jak zapewniałeś nie wpłynie to na twoją dalszą twórczość.

A, dziękuję bardzo. Ale co do zapewnień, obiecywałem tylko, że nie zrobię bałaganu w czasopiśmie :mrgreen: . Rednaczowanie na pewno wpłynie w jakiś sposób na moją aktywność twórczą. Inaczej się nie da.

Ziuta - 9 Maj 2009, 10:39

No i ja chyba jeszcze nie gratulowałem. No to gratuluję :bravo
Z drugiej strony, to będzie ciężka orka na ugorze, Panie Readktorze Rafale. Bardzo ciężka. Oczekiwania tłumu, wydawcy i parę innych rzeczy. Trzeba będzie iść i świeczkę w intencji zapalić.

RD - 9 Maj 2009, 11:05

Święte słowa, Ziuto, święte słowa :D . Mądrość i doświadczenie przez Ciebie przemawia. Czyżbyś przejmował kiedyś jakiś periodyk? :mrgreen:
Ziuta - 9 Maj 2009, 11:12

Nie, ale wyobrażam sobie :) Cóż, mam nadzieję, że będzie dobrze.
RD - 9 Maj 2009, 13:59

Pewnie, że będzie! :D
ihan - 9 Maj 2009, 14:27

RD napisał/a
Rednaczowanie na pewno wpłynie w jakiś sposób na moją aktywność twórczą. Inaczej się nie da.

Podczas zebrań redakcyjnych będziesz pod biurkiem pisał dla rozrywki żeby nie umrzeć z nudów.

RD - 9 Maj 2009, 17:45

Wszelakie zebrania są z samej swpjej natury tak nudne, że powodują u mnie całkowitą niemoc koncepcyjną :D

Partner forum