Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski
shenra - 6 Maj 2009, 20:09
RD napisał/a | Już prędzej DRUID (Dębski Rafał Uroczy I Drobniutki) | miodzio
Witchma - 6 Maj 2009, 20:10
RD napisał/a | (Dębski Rafał Uroczy I Drobniutki) |
Popieram
W ogóle skończcie z tymi nickami, Rafał już jeden ma, nie rozumiem, czemu miałby go zmieniać.
Martva - 6 Maj 2009, 20:14
RED tez mi się całkiem podoba
MOFFISS - 6 Maj 2009, 20:18
Martva napisał/a | RED tez mi się całkiem podoba |
jestem za: Rafał Ewentualnie Dębski - RED, coś w tym jest: dla jednych miły, dla innych...niemiły
jewgienij - 6 Maj 2009, 20:20
To może dumne DRINK - czyli Dębski Rafał I Na (tym) Koniec
ED.
Mofiss.....
Martva - 6 Maj 2009, 20:21
jewgienij napisał/a | I Na (tym) Koniec |
I tego się trzymajmy
RD - 6 Maj 2009, 20:24
DRINK też mi się podoba! Trafia w moje gusta.
EDIT
RED brzmi dumnie, ale z odszyfrowaniem "E" może być jednakowoż kłopot
gorat - 6 Maj 2009, 20:42
Eksterminator?
Martva - 6 Maj 2009, 20:45
Ekstra!
shenra - 6 Maj 2009, 20:46
Erudyta
Ixolite - 6 Maj 2009, 20:48
Ekstraordynaryjny?
jewgienij - 6 Maj 2009, 20:59
Rafał "Earl" Dębski - brzmi prosto i naturalnie.
ED. Ewentualnie Elekt bądź Eminencja
Ziemniak - 6 Maj 2009, 21:12
To może ReDnacz
merula - 6 Maj 2009, 21:23
DRAB
Dębski Rafał Ależ Boski
ja jak zwykle spóźniona dołączam do grona winszujących i mam nadzieję, że nie zostanę zniechęcona zmianami , bo co ja wtedy (nawet sporadycznie) będę czytywać?
przynajmniej zmana owa sprawiła, że zajrzałam dalej, niż do okładki regularnie zakupowanego periodyku
moze mi tak na stałe wróci
mawete - 6 Maj 2009, 22:35
co piliście?
RD - 7 Maj 2009, 08:04
ReDnacz? Niezłe . Ziemniaku, dzięki za wkład.
DRAB - nawet nie wiesz, merulo, jak do mnie pasuje. Ale rozszyfrowałbym to raczej jako Dębski Rafał Ancymon Bezwzględny .
Ale tak w ogóle może by poczekać z nadawaniem mi literek, aż się już dobrze rozsiądę w fotelu naczelnego.
merula - 7 Maj 2009, 08:35
wiesz, rozdawanie literek jeszcze nic nie kosztuje, możemy sobie pozwalać
ale jeśli potrzebujesz chwili czasu, aby ujawnić swą prawdziwa naturę, to możemy poczekać.
albo pozmieniać literki.
MOFFISS - 7 Maj 2009, 09:34
drOZd, doktor Od Zbytu druku
Agi - 7 Maj 2009, 09:41
MOFFISS, daj se luz.
Wczoraj z powodu złośliwej wichury połączonej z awarią prądu nie zaglądałam od popołudnia na Forum, ale jak teraz przeczytałam Twoje wczorajsze występy, to włos mi się jeży.
Rafał jest grzecznym człowiekiem, ja niekoniecznie, jeśli nie przestaniesz trollować i nagabywać, ozdobię czerwonym szaliczkiem.
MOFFISS - 7 Maj 2009, 10:11
Obiecuję uroczyście: więcej nie będę, chyba że, w sprawach awaryjnych i dotyczących pisma. Forumowy chrzest rednacz zakończony.
Przyznaję grzeszyłem, dlatego z głębi serca - PRZEPRASZAM i życzę Ci powodzenia!
Fearfol - 8 Maj 2009, 09:40
Chciałbym również przyłączyć się do gratulacji z objęcia tej ważnej i odpowiedzialnej funkcji. Mam nadzieje że tak jak zapewniałeś nie wpłynie to na twoją dalszą twórczość. I że nie będziesz przekładał obowiązków nad przyjemność, jakim musi być niewątpliwie pisanie Fantasy - z przymusu takie cuda nie mogłyby powstać.
Co do zmian; na razie mnie nie obchodzą, zacznę się poważnie martwić gdy z pisma (które niestety nie jestem wstanie kupować często) zacznie wypadać reklamówka plusa czy innego badziewia, a ostatnia strona będzie poświęcona reklamówce dzwonków i roznegliżowanych panien na tapetę komórki.
W kwestii nicku, najlepszym rozwiązaniem byłby ........... RD - tylko, że na czerwono.
NURS - 8 Maj 2009, 10:22
dzwonki już były na ostatniej stronie
gorat - 8 Maj 2009, 10:24
Tak, były Szczęśliwie epizodycznie
RD - 9 Maj 2009, 08:30
Fearfol napisał/a | Chciałbym również przyłączyć się do gratulacji z objęcia tej ważnej i odpowiedzialnej funkcji. Mam nadzieje że tak jak zapewniałeś nie wpłynie to na twoją dalszą twórczość. |
A, dziękuję bardzo. Ale co do zapewnień, obiecywałem tylko, że nie zrobię bałaganu w czasopiśmie . Rednaczowanie na pewno wpłynie w jakiś sposób na moją aktywność twórczą. Inaczej się nie da.
Ziuta - 9 Maj 2009, 10:39
No i ja chyba jeszcze nie gratulowałem. No to gratuluję
Z drugiej strony, to będzie ciężka orka na ugorze, Panie Readktorze Rafale. Bardzo ciężka. Oczekiwania tłumu, wydawcy i parę innych rzeczy. Trzeba będzie iść i świeczkę w intencji zapalić.
RD - 9 Maj 2009, 11:05
Święte słowa, Ziuto, święte słowa . Mądrość i doświadczenie przez Ciebie przemawia. Czyżbyś przejmował kiedyś jakiś periodyk?
Ziuta - 9 Maj 2009, 11:12
Nie, ale wyobrażam sobie Cóż, mam nadzieję, że będzie dobrze.
RD - 9 Maj 2009, 13:59
Pewnie, że będzie!
ihan - 9 Maj 2009, 14:27
RD napisał/a | Rednaczowanie na pewno wpłynie w jakiś sposób na moją aktywność twórczą. Inaczej się nie da. |
Podczas zebrań redakcyjnych będziesz pod biurkiem pisał dla rozrywki żeby nie umrzeć z nudów.
RD - 9 Maj 2009, 17:45
Wszelakie zebrania są z samej swpjej natury tak nudne, że powodują u mnie całkowitą niemoc koncepcyjną
|
|
|