Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
An-Nah - 7 Października 2011, 18:49
No i cudownie, ale mnie powitał tytuł tematu... a ja na taki akt odwagi się porwałam... A tu od razu z pałą na niewiastę... Nic to, przyjmę na biust z godnością.
Przypełzło. Kłania się głęboko. Może zostanie. Może znów strzeli focha z przytupem i melodyjką i pójdzie w siną dal, jak to na innych dużych forach bywało. Bo narcystyczne jest. I się zarejestrowało z narcystycznych przyczyn
Witchma - 7 Października 2011, 18:52
An-Nah, naprawdę nie musimy od razu bić. Zabierzemy wszystkie lustereczka i to dopiero będzie cierpienie
Agi - 7 Października 2011, 18:53
An-Nah, witaj na Forum. Ślicznie wyglądasz z siniakami.
An-Nah - 7 Października 2011, 18:55
I tak się nie zobaczę, bo mi lusterko zabrali Muszę na wiarę przyjąć.
Martva - 7 Października 2011, 18:58
O. Cze
Trzymaj swój narcyzm z dala od mojego, to może jakoś się tu zmieścimy
Kai - 7 Października 2011, 20:29
An-Nah, An-Nah napisał/a | przyjmę na biust z godnością | zaraz zostaniesz zrewolucjonizowana biustowo-stanikowo
Chlast macką obślizłą i niemiłą, aż się obrócisz!
Fidel-F2 - 7 Października 2011, 20:39
An-Nah napisał/a | A tu od razu z pałą na niewiastę... Nic to, przyjmę na biust z godnością. | przyjmiesz pałę na biust? hmmm... mogę popatrzeć?
Ziemniak - 7 Października 2011, 22:36
A ja już tradycyjnie poklepuję wszystkie gollumy gorącą patelnią
qbard - 7 Października 2011, 23:07
Tajemniczy Ł i biustowa An-Nah witajcie !!
rybieudka - 7 Października 2011, 23:27
Łaku! Wiiitam! No to na dzieńdobry SRRRUUU! Workiem załadowanym "Kołem czasu" Jordana przez łeb A i An-Nah sie coś należy... na powitanie zatem małe chluśnięcie płetwą ogonową w Twą stronę!
Miłego spamowania!
Chal-Chenet - 8 Października 2011, 10:54
Gollumom bum.
Penn - 8 Października 2011, 23:09
Witam wszystkich i każdego z osobna.
Nowa jestem, więc się tu dopiero rozglądam.
Faajnie!
Ice - 8 Października 2011, 23:26
To tylko pierwsze wrażenie
qbard - 9 Października 2011, 01:24
Penn fajnie to jak przestaną bić
Witchma - 9 Października 2011, 08:16
Penn, witaj
chyzokon - 9 Października 2011, 20:14
Witkacy Siemankiewicz <lol>
Liczę sobie więcej niż 18 wiosenek. Płci męskiej osobnik obdarzony pozytywnym spojrzeniem na świat. Imię jak patron kierowców; genetyczna skłonność do dobrego jadła i napitku
Witam wszechobecną forumową BRAĆ !!!!
Witchma - 9 Października 2011, 20:17
chyzokon, witaj Tak żeś się pięknie przedstawił, że nie mam serca Cię bić... zaraz, przecież ja w ogóle nie mam serca, no to ŁUP!
Ziemniak - 9 Października 2011, 20:22
Witchma, jeszcze by tego brakowało, moderator z sercem. Świat się kończy.
Penn, chyzokon, poklepuję gorącą patelnią po pleckach. Do spa.... eee... pisania merytorycznych postów - marsz!
chyzokon - 9 Października 2011, 20:50
Drogi Moderatorze nie masz serca czyżbyś spotkał na swej drodze niejakiego Razumowskiego... ech pozdro a od patelni wole pogrzebaczem miedzy 7 a 8 kręg
Ziemniak - 9 Października 2011, 20:56
chyzokon napisał/a | Drogi Moderatorze nie masz serca |
chyzokon, za nierozpoznawanie pci dodatkowo wkręcanie jajec w imadło
chyzokon - 9 Października 2011, 21:16
Ziemniak forma moderatorka nie jest oklepana jak zad starej panny niemniej jednak poznałem, iż to Kobieta moderuje. Jednakże preferuje to określenie, które pasuje zarówno do rodzaju męskiego jak i żeńskiego
<poprawiłem interpunkcję>
Agi - 9 Października 2011, 21:18
chyzokon, witaj na forum. Pisz z sensem i we właściwych wątkach.
Lynx - 9 Października 2011, 23:52
chyzokon, łup, pac, bum, bach.
Witaj.
rybieudka - 9 Października 2011, 23:58
chyzokon, no ładnie, ładnie się przywitałeś. A teraz łup z kolanka w krocze... z rybiego kolanka, a co.. i obyś na więcej nie zasłużył
Rafał - 10 Października 2011, 09:56
Agi napisał/a | Pisz z sensem i we właściwych wątkach. | Odrabiam zaległości i po lekturze sąsiedniego (bieliźniano-koronkowego wątku w luźnych) przeczytałem: majtkach. Za mało kawy w kawie, no dobra, chyzokon, policz literki w Chorągwi (...) i do spamowania marsz!
qbard - 10 Października 2011, 11:31
chyzokon cześć Krzysiek, dup, łup, siek, chlast, cong, plask ........
jarekblotny - 13 Października 2011, 12:10
Dzień dobry.
Kilka osób z forum nie jest mi obcych, ja dla nich również. Z resztą forumowiczów mam zamiar się poznać, bliżej lub dalej.
Jestem tu, bo dostałem od znajomego linka do forum, z którego wynika, że "dalambert" (mam nadzieję, że nie przekręcam) ogłosił wszem i wobec, że przeczytał moją książkę, ale jej nie zrozumiał . Odpowiem w temacie.
Pozdrawiam
Jarek Błotny
shenra - 13 Października 2011, 12:12
jarekblotny, pac pac. Witaj
Witchma - 13 Października 2011, 13:05
Jarku, witaj serdecznie i od razu rozgość się w swoim wątku
dalambert - 13 Października 2011, 13:16
jarekblotny, Zrozumiał. zrozumiał, ale by se pomarudził , bo lubi
No i jeżeli dopiero ja jestem powodem Twego przydreptania na Forum tom dumny i zadowolony . I marudzenie się na coś przydaje
A i kącik Maestra się już pojawił Witchma za czujność
|
|
|