Ludzie z tamtej strony świata - Darek Domagalski
Last Viking - 1 Marca 2011, 21:14
Auć
Właśnie sobie wizualizowałem uderzanie ananasa o ananas w fazie genitalnej.
RD - 1 Marca 2011, 21:19
Z jaskółkami czy bez?
shenra - 1 Marca 2011, 21:20
RD, prawie spowodowałeś śmierć Chomika poprzez utopienie się w łyku herbaty. Udało mi się na szczęście połknąć(co w tym kontekście również brzmi źle), tak samo źle by wygldał upstrzony nieprzezroczystymi kropelkami monitor
Jaskółki będą wachlować stłuczenia
Last Viking - 1 Marca 2011, 21:22
RD napisał/a | Z jaskółkami czy bez? |
Oczywiście, że z jaskółkami.
Pytanie brzmi z afrykańskimi czy europejskimi?
shenra - 1 Marca 2011, 21:23
Last Viking napisał/a | Pytanie brzmi z afrykańskimi czy europejskimi? | Mieszanką międzygatunkową.
RD - 1 Marca 2011, 21:26
A mnie bardziej interesuje czy będą dziobać czy dziubdziać
shenra - 1 Marca 2011, 21:28
A może podszczypywać? I pazurkiem zdzierać odzienie wierzchnie.
RD - 1 Marca 2011, 21:29
A może dopychać ananasa?
shenra - 1 Marca 2011, 21:30
RD, za słaba siła dośrodkowa, nie ten kaliber spychacza. Aczkolwiek jakby tak ustawić kilka w szeregu i startowałyby pokolei, to może ostatni osiągnąłby zamierzony cel.
Last Viking - 1 Marca 2011, 21:30
RD napisał/a | A mnie bardziej interesuje czy będą dziobać czy dziubdziać |
Dziobanie lingwistycznie ma zabarwienie sadystyczne, dziubdzianie zaś brzmi intrygująco
shenra napisał/a | I pazurkiem zdzierać odzienie wierzchnie. |
To mi dopiero brzmi jak obrzezanie
RD - 1 Marca 2011, 21:30
shenra napisał/a | RD, za słaba siła dośrodkowa, nie ten kaliber spychacza. Aczkolwiek jakby tak ustawić kilka w szeregu i startowałyby pokolei, to może ostatni osiągnąłby zamierzony cel. |
I znalazł się razem z ananasem w... torbie
shenra - 1 Marca 2011, 21:31
Last Viking napisał/a | To mi dopiero brzmi jak obrzezanie | Z ananasa, na bogów! Viking, ogarnij się
RD napisał/a | I znalazł się razem z ananasem w... | No w sumie krzyżackie kieszenie były pojemne
RD - 1 Marca 2011, 21:41
Co rozumiesz pod pojęciem "kieszenie"? Bo chyba nie to, co ja wiem, a Ty rozumiesz?
shenra - 1 Marca 2011, 21:43
RD, że tak pojadę klasykiem, to było retoryczne, czy mam odpowiadać?
RD - 1 Marca 2011, 21:44
Odpowiedź byłaby niezmiernie interesująca, chociaż ją znam .
shenra - 1 Marca 2011, 21:47
No wiesz. Klasyczna kieszeń jest to elemet zlokalizowany zazwyczaj w dolnej części obiektu, w zasadzie nierozerwalnie przyczepiony do większego elementu. Może w niektórych przypadkach występować zarówno po jednej jak i po drugiej stronie obiektu, aczkolwiek preferowane jest jednostronne ugruntowanie.
RD - 1 Marca 2011, 21:50
Kangur dla naprzykładu ma z przodu.
shenra - 1 Marca 2011, 21:51
RD, a ja gdzieś napisałam, że ma być z tyłu? Proszę mi tu nie insynuować Poza tym z tego co kojarzę, to Krzyżacy nie mieli kangurzych przodków, chociaż co ja tam mogę wiedzieć o torbaczach
RD - 1 Marca 2011, 21:57
Krzyżacy nie pochodzili raczej od torbaczy. Jeśli już, to od korbaczy...
shenra - 1 Marca 2011, 21:58
RD napisał/a | Jeśli już, to od korbaczy... | znaczy mieli korbę z przodu?
RD - 1 Marca 2011, 22:08
Mieli korbę tam, gdzie ananasa... Jak to tak - ananas bez korby?
shenra - 1 Marca 2011, 22:09
I imadło do wyciskania soków.
RD - 1 Marca 2011, 22:14
Które to soki powinny spływać do torby... I tak nam się kółko zamknęło
shenra - 1 Marca 2011, 22:16
Czekaj, czekaj. Z torby do torby? Nie sądzisz, że to trochę niehigienicznie?
RD - 1 Marca 2011, 22:18
Poczytaj sobie regułę zakonną krzyżaków, dopiero zobaczysz, co to znaczy "niehigienicznie". Z torby do torby to pikuś
shenra - 1 Marca 2011, 22:22
Ale my tu teoretyzujemy nowy, areodynamiczny model, który miałby być równoważny z motywem kobiecego oddawania się 'sprawie', więc powinien być zachęcający, a nie odpychający. Ananasowy wystrój wnętrza jest jak najbardziej git, ale już podwójne utorbienie, jakoś nie halo.
RD - 1 Marca 2011, 22:24
Zara, zara, myśmy zeszli na von Lichtensteina, a ten nie ma nic wspólnego z motywem kobiecego oddawania się sprawie. Raczej z ananasem, korbą i podwójnym utorbieniem.
shenra - 1 Marca 2011, 22:27
Cytat | dalambert napisał/a:
no Kasiek nie każdemu. Kuno von L. odpada / nie ten target /
i na to by się coś poradziło. |
A potem poszło w konkrety, ale odnosiło się to do: dalambert napisał/a | Kasiek napisał/a | dobra dziewoja oddaje się Wielkiemu Mistrzowi przy pierwszej okazji, a przy drugiej każdemu z jego wspólników. |
no Kasiek nie każdemu. Kuno von L. odpada / nie ten target / |
Także to była wyjściowa. Czyżbyś się pogubił?
RD - 1 Marca 2011, 22:30
shenra napisał/a | dalambert napisał/a | no Kasiek nie każdemu. Kuno von L. odpada / nie ten target / | i na to by się coś poradziło. |
O!
shenra - 1 Marca 2011, 22:31
No, czyli szukaliśmy odpowiedniego substytutu dla rzeczonego kolegi odpowiadającego "dobrej dziewoji oddajej się Wielkiemu Mistrzowi przy pierwszej okazji, a przy drugiej każdemu z jego wspólników."
|
|
|