Mistrzowie i Małgorzaty - Tomasz Bochiński
Kruk Siwy - 19 Lutego 2008, 17:54
Nooo.... niewiasto Ty wiesz jak być złośliwą z klasą... Pikachu powinien się jeszcze sporo nauczyć. Co prawda temat brzmiał: Spamerka w różowych majtasach, no ale...
Podobuje mi się.
Myślę że następne stringi będą miały temat: Rozpustne nauczycielki czyli jak znienawidziłem szkołę... AP powinien napisać świetny tekst, ja też się postaram. Ale to za czas jakiś.
Adashi - 19 Lutego 2008, 17:59
Kruk Siwy napisał/a | Myślę że następne stringi będą miały temat: Rozpustne nauczycielki czyli jak znienawidziłem szkołę... AP powinien napisać świetny tekst, ja też się postaram. Ale to za czas jakiś. |
Podsumowując, Kruku, inicjatywa chyba nam się udała, prawda?
Kruk Siwy - 19 Lutego 2008, 18:02
Raczej tak. A gdyby nie(.....par 1891cenzury forum) stringi miały by moc kilku megaton. Byłyby to stringi masowego rażenia.
Ale zabawy było sporo a dla mnie prywatnie stanowiły miłą przerwę w codziennej orce.
Trzeba jeszcze namówić Agi żeby zaprezentowała swoje stringi hihihi. Miała bardzo dobre pierwsze zdanie...
Anonymous - 19 Lutego 2008, 18:36
Dzięki za słowa uznania.
Hubert - 19 Lutego 2008, 18:38
Kruk Siwy napisał/a |
Myślę że następne stringi będą miały temat: Rozpustne nauczycielki czyli jak znienawidziłem szkołę. |
Mam coś na tę okazję. Rzucać?
Agi - 19 Lutego 2008, 18:39
Miria, brawo!
Świetny żart
Iwan - 19 Lutego 2008, 18:42
Miria, aleś poszła po bandzie
Orbitoski - 19 Lutego 2008, 19:46
ach ach
Navajero - 19 Lutego 2008, 20:18
Kruk Siwy napisał/a |
Myślę że następne stringi będą miały temat: Rozpustne nauczycielki czyli jak znienawidziłem szkołę... AP powinien napisać świetny tekst, ja też się postaram. Ale to za czas jakiś. |
Gdyby AP miał rozpustne nauczycielki, to poza faktem, że jego dusza nieśmiertelna byłaby pewnie zgubiona, to byłby piewcą systemu oświatowego
Martva - 19 Lutego 2008, 20:37
Miria, gratulacje
Anonymous - 19 Lutego 2008, 20:39
Dzięki, nie spodziewałam się tak pozytywnego odzewu.
mBiko - 19 Lutego 2008, 21:40
O mamo, popłakałem sie ze śmiechu. Dwa razy. Miria, Kruku boskie teksty.
Fidel-F2 - 19 Lutego 2008, 23:10
Miria, masz talent do celnych aluzji, moje uznanie, stawiam piwo
Anonymous - 19 Lutego 2008, 23:16
Pojaw się tylko w Polsce, ja będę pamiętała.
Fidel-F2 - 19 Lutego 2008, 23:37
tez nie zapomnę ale, cholera, chyba jeszcze nie w tym roku
Anonymous - 19 Lutego 2008, 23:38
Może dożyję?
Witchma - 20 Lutego 2008, 09:01
Miria, dawno się tak nie uśmiałam... niestety dla Kruka Twój tekst był lepszy
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 09:26
Witchma, wbijasz mi nóż w serce... ale cóż trudno. Widać wolisz publicystykę od lyteratury hihihihi.
Witchma - 20 Lutego 2008, 09:29
Kruk Siwy napisał/a | Witchma, wbijasz mi nóż w serce... |
ale nie przekręcam Twój tekst był ok, ale jak pomyślę, że Ty tak myślisz...
Kruk Siwy napisał/a | Widać wolisz publicystykę od lyteratury hihihihi. |
a propos... już się nie mogę doczekać następnej polecanki
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 09:36
Witchma, moja droga. Tekst jest zapisem wiecznego mitu pt. "wagina dentata" wciąż krążącego w mrocznych szlejach mężczyzn.
Lyterat a w każdym razie rzemieślnik nie zawsze zapisuje swoje stany emocjonalne i swoje poglądy. Tak postępują wyłącznie debiutanci.
A co do polecanek, niestety... chwilowo musisz wziąść na wstrzymanie. W tym numerze nie będzie.
Witchma - 20 Lutego 2008, 10:11
Kruk Siwy napisał/a | W tym numerze nie będzie. |
no teraz to TY mi wbijasz nóż w serce i to przez plecy
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 10:55
Sugerujesz, że morduję skrytobójczo własnych Czytelników? Hm.
Coś spróbuję wyprodukować w kwestii polecanek, ale NURS wyraźnie zaznaczył, że stare teksty (komplet do polecanek) nie mogą się pojawiać w każdym numerze SFliterek.
Witchma - 20 Lutego 2008, 10:58
ale przecież nie musi być z tekstem od razu... polecaj same powieści
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 11:03
Witchma, pomysł był żeby z tekstem... Następne polecanki będą miały prawdopodobnie podtytuł "Starcie Tytanów" i wymagają ode mnie trochę odświeżenia pamięci. A i muszę zdobyć jedną książkę bo czytałem ją przed laty... a memoria bardzo mi ostatnio fragilizuje...
Tak że, zalecam cierpliwość. Dopuszczam też pytania w tym wątku w kwestii jakiś konkretnych książek czy autorów, ale im tekst młodszy tym mniejsze prawdopodobieństwo, że coś sensownego o nim powiem...
mawete - 20 Lutego 2008, 14:27
Kruku: nie wiem czy wiesz, ale fotka twojego dzioba jest w "Czasie fantastyki", jak Madzik obściskujesz
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 14:38
mawete, cóż a czy jest tam moje nazwisko?
mawete - 20 Lutego 2008, 14:47
nie ma, ale jesteś ilustracją do felietonu Parowoza.... nie wiem pozytywną, czy negatywną...
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 14:51
To co mi ten tego... głowę zawracasz!
Hihihihi
Ale ściskam Madzik, mówisz... no to pół biedy... a co by było gdyby pokazali zdjęcie w chwili kiedy ściskam Ciebie?
Resztki włosów mi się jeżą...
Hubert - 20 Lutego 2008, 17:55
Kruk Siwy napisał/a | Ale ściskam Madzik, mówisz... no to pół biedy... a co by było gdyby pokazali zdjęcie w chwili kiedy ściskam Ciebie?
Resztki włosów mi się jeżą... |
A istnieje taka możliwość?
Iwan - 20 Lutego 2008, 18:11
żeby ściskał mawete czy że mu sie włosy jeżą
|
|
|