To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mistrzowie i Małgorzaty - Tomasz Bochiński

Kruk Siwy - 19 Lutego 2008, 17:54

Nooo.... niewiasto Ty wiesz jak być złośliwą z klasą... Pikachu powinien się jeszcze sporo nauczyć. Co prawda temat brzmiał: Spamerka w różowych majtasach, no ale...
Podobuje mi się.

Myślę że następne stringi będą miały temat: Rozpustne nauczycielki czyli jak znienawidziłem szkołę... AP powinien napisać świetny tekst, ja też się postaram. Ale to za czas jakiś.

Adashi - 19 Lutego 2008, 17:59

Kruk Siwy napisał/a
Myślę że następne stringi będą miały temat: Rozpustne nauczycielki czyli jak znienawidziłem szkołę... AP powinien napisać świetny tekst, ja też się postaram. Ale to za czas jakiś.

:lol:

Podsumowując, Kruku, inicjatywa chyba nam się udała, prawda? :wink:

Kruk Siwy - 19 Lutego 2008, 18:02

Raczej tak. A gdyby nie(.....par 1891cenzury forum) stringi miały by moc kilku megaton. Byłyby to stringi masowego rażenia.
Ale zabawy było sporo a dla mnie prywatnie stanowiły miłą przerwę w codziennej orce.

Trzeba jeszcze namówić Agi żeby zaprezentowała swoje stringi hihihi. Miała bardzo dobre pierwsze zdanie...

Anonymous - 19 Lutego 2008, 18:36

Dzięki za słowa uznania. 8)
Hubert - 19 Lutego 2008, 18:38

Kruk Siwy napisał/a

Myślę że następne stringi będą miały temat: Rozpustne nauczycielki czyli jak znienawidziłem szkołę.

Mam coś na tę okazję. Rzucać? :)

Agi - 19 Lutego 2008, 18:39

Miria, brawo!
Świetny żart :mrgreen:

Iwan - 19 Lutego 2008, 18:42

Miria, aleś poszła po bandzie :mrgreen: :bravo
Orbitoski - 19 Lutego 2008, 19:46

ach ach
Navajero - 19 Lutego 2008, 20:18

Kruk Siwy napisał/a

Gdyby AP miał rozpustne nauczycielki, to poza faktem, że jego dusza nieśmiertelna byłaby pewnie zgubiona, to byłby piewcą systemu oświatowego :D

Martva - 19 Lutego 2008, 20:37

Miria, gratulacje :bravo :D
Anonymous - 19 Lutego 2008, 20:39

Dzięki, nie spodziewałam się tak pozytywnego odzewu. :)
mBiko - 19 Lutego 2008, 21:40

O mamo, popłakałem sie ze śmiechu. Dwa razy. Miria, Kruku boskie teksty.
Fidel-F2 - 19 Lutego 2008, 23:10

Miria, masz talent do celnych aluzji, moje uznanie, stawiam piwo
Anonymous - 19 Lutego 2008, 23:16

Pojaw się tylko w Polsce, ja będę pamiętała. :twisted:
Fidel-F2 - 19 Lutego 2008, 23:37

tez nie zapomnę ale, cholera, chyba jeszcze nie w tym roku
Anonymous - 19 Lutego 2008, 23:38

Może dożyję?
Witchma - 20 Lutego 2008, 09:01

:bravo Miria, dawno się tak nie uśmiałam... niestety dla Kruka Twój tekst był lepszy :P
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 09:26

Witchma, wbijasz mi nóż w serce... ale cóż trudno. Widać wolisz publicystykę od lyteratury hihihihi.
Witchma - 20 Lutego 2008, 09:29

Kruk Siwy napisał/a
Witchma, wbijasz mi nóż w serce...

ale nie przekręcam ;P: Twój tekst był ok, ale jak pomyślę, że Ty tak myślisz...

Kruk Siwy napisał/a
Widać wolisz publicystykę od lyteratury hihihihi.

a propos... już się nie mogę doczekać następnej polecanki :)

Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 09:36

Witchma, moja droga. Tekst jest zapisem wiecznego mitu pt. "wagina dentata" wciąż krążącego w mrocznych szlejach mężczyzn.

Lyterat a w każdym razie rzemieślnik nie zawsze zapisuje swoje stany emocjonalne i swoje poglądy. Tak postępują wyłącznie debiutanci.

A co do polecanek, niestety... chwilowo musisz wziąść na wstrzymanie. W tym numerze nie będzie.

Witchma - 20 Lutego 2008, 10:11

Kruk Siwy napisał/a
W tym numerze nie będzie.

no teraz to TY mi wbijasz nóż w serce i to przez plecy

Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 10:55

Sugerujesz, że morduję skrytobójczo własnych Czytelników? Hm.

Coś spróbuję wyprodukować w kwestii polecanek, ale NURS wyraźnie zaznaczył, że stare teksty (komplet do polecanek) nie mogą się pojawiać w każdym numerze SFliterek.

Witchma - 20 Lutego 2008, 10:58

ale przecież nie musi być z tekstem od razu... polecaj same powieści ;)
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 11:03

Witchma, pomysł był żeby z tekstem... Następne polecanki będą miały prawdopodobnie podtytuł "Starcie Tytanów" i wymagają ode mnie trochę odświeżenia pamięci. A i muszę zdobyć jedną książkę bo czytałem ją przed laty... a memoria bardzo mi ostatnio fragilizuje...
Tak że, zalecam cierpliwość. Dopuszczam też pytania w tym wątku w kwestii jakiś konkretnych książek czy autorów, ale im tekst młodszy tym mniejsze prawdopodobieństwo, że coś sensownego o nim powiem...

mawete - 20 Lutego 2008, 14:27

Kruku: nie wiem czy wiesz, ale fotka twojego dzioba jest w "Czasie fantastyki", jak Madzik obściskujesz :mrgreen:
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 14:38

mawete, cóż a czy jest tam moje nazwisko?
mawete - 20 Lutego 2008, 14:47

nie ma, ale jesteś ilustracją do felietonu Parowoza.... nie wiem pozytywną, czy negatywną... :mrgreen:
Kruk Siwy - 20 Lutego 2008, 14:51

To co mi ten tego... głowę zawracasz!
Hihihihi

Ale ściskam Madzik, mówisz... no to pół biedy... a co by było gdyby pokazali zdjęcie w chwili kiedy ściskam Ciebie?
Resztki włosów mi się jeżą...

Hubert - 20 Lutego 2008, 17:55

Kruk Siwy napisał/a
Ale ściskam Madzik, mówisz... no to pół biedy... a co by było gdyby pokazali zdjęcie w chwili kiedy ściskam Ciebie?
Resztki włosów mi się jeżą...

A istnieje taka możliwość? :twisted:

Iwan - 20 Lutego 2008, 18:11

żeby ściskał mawete czy że mu sie włosy jeżą :?: ;P:

Partner forum