Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:00
No przecież...
Jak dla Ciebie możemy nawet zatańczyć. Tylko poćwiczymy bo inaczej wyszedłby nam "drept konwulsyjno-napadowy". A tak może walczyka? W tych stringach?
dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:00
Agi, ależ przecież jesteśmy cudni, niewątpliwie
A Kruk to już prawdziwy Superstingmen
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:01
Ty tu nie komplementuj tylko dalawaj! Halabanie jeden.
Agi - 28 Sierpnia 2009, 00:01
Koniecznie walczyka! Proooszę!
dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:01
O LE'' hop dziś dziś
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:03
dalambert, słyszałeś? Od jutra ćwiczymy. Raz dwa trzy, raz dwa trzy... eee czy to na pewno walczyk? Bo na tango i różne tam przeginania się nie zgodzę. Swoją godność mam.
dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:04
Do mazura stań wesoło ...
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:07
Mazur może być!
...buntownicza wiaro!
I kółeczko... ech. Jak tylko znajdę czas i kasę na dopalacze a Kasiek udzierga stringi to zadziwimy wielu!
dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:08
I tak trzymać hej
joe_cool - 28 Sierpnia 2009, 10:28
Kruk Siwy napisał/a | Jak tylko znajdę czas i kasę na dopalacze a Kasiek udzierga stringi to zadziwimy wielu! |
nie mogę się doczekać może jakąś zrzutkę zrobimy, drodzy forumowicze?
baranek - 28 Sierpnia 2009, 10:33
dalambert napisał/a | Do mazura stań wesoło ... |
Kruk Siwy napisał/a | Mazur może być! |
ja z Mrągowa jestem, jakby co.
MilleniumFalcon - 28 Sierpnia 2009, 15:06
joe_cool napisał/a | Kruk Siwy napisał/a | Jak tylko znajdę czas i kasę na dopalacze a Kasiek udzierga stringi to zadziwimy wielu! |
nie mogę się doczekać może jakąś zrzutkę zrobimy, drodzy forumowicze? |
Jeśli Kasiek nie wydzierga, to jestem skłonna przeprosić się z szydełkiem. Kiedyś umiałam...
Kasiek - 28 Sierpnia 2009, 19:52
Milenka, to rób, a ja naszyję cekiny, albo odwrotnie Albo Ty jedną parę, ja drugą A serio to nawet to bym chciała, tylko frywolitkowe. Tylko, że za chiny nie jestem z frywolitką zrobić nic więcej niż jedno kółeczko. Ale jeszcze się nauczę, bo to jest piękne.
A z innych rzeczy to będą maskotki, może torby, jakieś woreczki z pot-pourri, pewnie poszewki na poduszki, a może i ubrania
MilleniumFalcon - 28 Sierpnia 2009, 20:46
E, jak Ty frywolitkami, to ja się nie będę wyrywać z moim jednym szlaczkiem szydełkowym, co go 15 lat temu umiałam zrobić...
Ale naszyj nie cekiny, tylko takie monetki od tańca brzucha. Żeby brzęczały.
Kasiek - 28 Sierpnia 2009, 21:03
No na razie z frywolitki to umiem jedno kółeczko, także z tym też się wyrywać nie będę. Ale na ubrania mam ochotę. Zwłaszcza na tuniki zwiewne Może się uda
Anonymous - 28 Sierpnia 2009, 21:20
Az musiałam sprawdzić, co to te frywolitki. Umiałam kiedyś! No może nie jakieś strasznie wymyślne, ale zawsze.
Kasiek - 28 Sierpnia 2009, 21:36
Oooo, a ja zawsze mam problem z drugim kółeczkiem, bo o ile pierwsze mi się ślizga na nitce, to drugie już nie i nie mogę go zamkąć, jak to się robi? Chyba kiedyś na skofę przyniosę czółenko...
Anonymous - 28 Sierpnia 2009, 21:39
Ale zwróć uwagę na czas przeszły w mojej wypowiedzi.
Kasiek - 28 Sierpnia 2009, 21:40
no ale to chyba jak jazda na rowerze...
Anonymous - 28 Sierpnia 2009, 21:50
No chyba nie, w moim przypadku - próbowałam sobie przypomnieć, jak to było i nie pamiętam. Może gdybym miała czółenko w ręku, to coś bym sobie przypomniała? Niestety w domu nie posiadam takich wymyślnych urządzeń.
dalambert - 28 Sierpnia 2009, 21:57
MilleniumFalcon, Miria, Kasiek, Kobitki NIE gadać ,do roboty, CZEKAMY
Kasiek - 30 Sierpnia 2009, 07:27
Ostatni dzień w pracy dziś. Z jednej strony fajnie, bo wreszcie niektórzy przestaną mi psuć krew, z drugiej - smutno, bo lubię tę pracę. Ech, dobrze, że na rano przynajmniej... to będę mieć jeszcze pół niedzieli dla siebie. Modlę się, żeby mało ludzi było bo już mi się nie chce pracować
Adashi - 30 Sierpnia 2009, 10:29
Kruk Siwy napisał/a | dalambert, słyszałeś? Od jutra ćwiczymy. Raz dwa trzy, raz dwa trzy... eee czy to na pewno walczyk? Bo na tango i różne tam przeginania się nie zgodzę. Swoją godność mam. | Znowu "Taniec z gwiazdami"? Przełączam kanał
Kasiek - 31 Sierpnia 2009, 19:47
Wysłałam kupę maili do prezydenta miasta, urzędu, arcybiskupa, rektora, IPNu... Informator Studencki pozwala poznać kilka ciekawych osób
MilleniumFalcon - 31 Sierpnia 2009, 20:19
dalambert napisał/a | MilleniumFalcon, Miria, Kasiek, Kobitki NIE gadać ,do roboty, CZEKAMY |
Cicho siedź, koncepcję artystyczną trzeba dograć.
Poza tym, chyba i tak dopiero na Falkonie sobie odbierzecie? W zeszłym roku był pokaz mogy gotyckiej, doczepi się do stringów nietoperka i będziecie mogli wziąć udział.
Kasiek - 31 Sierpnia 2009, 20:34
Stringi z nietoperkiem Ja mogę robić, ale z haftem nietoperka. Krzyżykowym
Zresztą, Wy tak o to nie wołajcie, bo my to naprawdę zrobimy. Ale to Wy będziecie musieli to założyć i dać sobie zrobić zdjęcie
Kruk Siwy - 31 Sierpnia 2009, 20:36
Kasiek, ale Ty Też wystąpisz tylko w stringach, ok? Jak zabawa to zabawa.
Kasiek - 31 Sierpnia 2009, 21:07
Proszę moją osobą nie rozporządzać, co? Ja przyjdę tylko w pierścionku, jak się go doczekam wreszcie
Kruk Siwy - 31 Sierpnia 2009, 21:08
No i za to lubimy Kasiek ciężko z nią grać w pokera. Jak nic przelicytuje...
Kasiek - 31 Sierpnia 2009, 21:31
edit: reklama dźwignią handlu, nie? Może się obwieszę, a do końca konwentu jakaś część zniknie?
|
|
|