To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza

Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:00

No przecież...
Jak dla Ciebie możemy nawet zatańczyć. Tylko poćwiczymy bo inaczej wyszedłby nam "drept konwulsyjno-napadowy". A tak może walczyka? W tych stringach?

dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:00

Agi, ależ przecież jesteśmy cudni, niewątpliwie :mrgreen:
A Kruk to już prawdziwy Superstingmen :D

Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:01

Ty tu nie komplementuj tylko dalawaj! Halabanie jeden.
Agi - 28 Sierpnia 2009, 00:01

Koniecznie walczyka! Proooszę!
dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:01

O LE'' hop dziś dziś :P
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:03

dalambert, słyszałeś? Od jutra ćwiczymy. Raz dwa trzy, raz dwa trzy... eee czy to na pewno walczyk? Bo na tango i różne tam przeginania się nie zgodzę. Swoją godność mam.
dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:04

Do mazura stań wesoło ... :lol:
Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2009, 00:07

Mazur może być!
...buntownicza wiaro!
I kółeczko... ech. Jak tylko znajdę czas i kasę na dopalacze a Kasiek udzierga stringi to zadziwimy wielu!

dalambert - 28 Sierpnia 2009, 00:08

I tak trzymać hej :D
joe_cool - 28 Sierpnia 2009, 10:28

Kruk Siwy napisał/a
Jak tylko znajdę czas i kasę na dopalacze a Kasiek udzierga stringi to zadziwimy wielu!

nie mogę się doczekać :D może jakąś zrzutkę zrobimy, drodzy forumowicze? :mrgreen:

baranek - 28 Sierpnia 2009, 10:33

dalambert napisał/a
Do mazura stań wesoło ...

Kruk Siwy napisał/a
Mazur może być!

ja z Mrągowa jestem, jakby co.

MilleniumFalcon - 28 Sierpnia 2009, 15:06

joe_cool napisał/a
Kruk Siwy napisał/a
Jak tylko znajdę czas i kasę na dopalacze a Kasiek udzierga stringi to zadziwimy wielu!

nie mogę się doczekać :D może jakąś zrzutkę zrobimy, drodzy forumowicze? :mrgreen:

Jeśli Kasiek nie wydzierga, to jestem skłonna przeprosić się z szydełkiem. :twisted: Kiedyś umiałam...

Kasiek - 28 Sierpnia 2009, 19:52

Milenka, to rób, a ja naszyję cekiny, albo odwrotnie :D Albo Ty jedną parę, ja drugą :D A serio to nawet to bym chciała, tylko frywolitkowe. Tylko, że za chiny nie jestem z frywolitką zrobić nic więcej niż jedno kółeczko. Ale jeszcze się nauczę, bo to jest piękne.

A z innych rzeczy to będą maskotki, może torby, jakieś woreczki z pot-pourri, pewnie poszewki na poduszki, a może i ubrania :)

MilleniumFalcon - 28 Sierpnia 2009, 20:46

E, jak Ty frywolitkami, to ja się nie będę wyrywać z moim jednym szlaczkiem szydełkowym, co go 15 lat temu umiałam zrobić... ;P:
Ale naszyj nie cekiny, tylko takie monetki od tańca brzucha. Żeby brzęczały. :mrgreen:

Kasiek - 28 Sierpnia 2009, 21:03

No na razie z frywolitki to umiem jedno kółeczko, także z tym też się wyrywać nie będę. :P Ale na ubrania mam ochotę. Zwłaszcza na tuniki zwiewne ;) Może się uda :D
Anonymous - 28 Sierpnia 2009, 21:20

Az musiałam sprawdzić, co to te frywolitki. Umiałam kiedyś! No może nie jakieś strasznie wymyślne, ale zawsze. :wink:
Kasiek - 28 Sierpnia 2009, 21:36

Oooo, a ja zawsze mam problem z drugim kółeczkiem, bo o ile pierwsze mi się ślizga na nitce, to drugie już nie i nie mogę go zamkąć, jak to się robi? Chyba kiedyś na skofę przyniosę czółenko...
Anonymous - 28 Sierpnia 2009, 21:39

Ale zwróć uwagę na czas przeszły w mojej wypowiedzi. :)
Kasiek - 28 Sierpnia 2009, 21:40

no ale to chyba jak jazda na rowerze...
Anonymous - 28 Sierpnia 2009, 21:50

No chyba nie, w moim przypadku - próbowałam sobie przypomnieć, jak to było i nie pamiętam. :roll: Może gdybym miała czółenko w ręku, to coś bym sobie przypomniała? Niestety w domu nie posiadam takich wymyślnych urządzeń. :wink:
dalambert - 28 Sierpnia 2009, 21:57

MilleniumFalcon, Miria, Kasiek, Kobitki NIE gadać ,do roboty, CZEKAMY ;P:
Kasiek - 30 Sierpnia 2009, 07:27

Ostatni dzień w pracy dziś. Z jednej strony fajnie, bo wreszcie niektórzy przestaną mi psuć krew, z drugiej - smutno, bo lubię tę pracę. Ech, dobrze, że na rano przynajmniej... to będę mieć jeszcze pół niedzieli dla siebie. Modlę się, żeby mało ludzi było bo już mi się nie chce pracować :P
Adashi - 30 Sierpnia 2009, 10:29

Kruk Siwy napisał/a
dalambert, słyszałeś? Od jutra ćwiczymy. Raz dwa trzy, raz dwa trzy... eee czy to na pewno walczyk? Bo na tango i różne tam przeginania się nie zgodzę. Swoją godność mam.
:shock: Znowu "Taniec z gwiazdami"? Przełączam kanał :mrgreen:
Kasiek - 31 Sierpnia 2009, 19:47

Wysłałam kupę maili do prezydenta miasta, urzędu, arcybiskupa, rektora, IPNu... Informator Studencki pozwala poznać kilka ciekawych osób :D
MilleniumFalcon - 31 Sierpnia 2009, 20:19

dalambert napisał/a
MilleniumFalcon, Miria, Kasiek, Kobitki NIE gadać ,do roboty, CZEKAMY ;P:

Cicho siedź, koncepcję artystyczną trzeba dograć. :P
Poza tym, chyba i tak dopiero na Falkonie sobie odbierzecie? W zeszłym roku był pokaz mogy gotyckiej, doczepi się do stringów nietoperka i będziecie mogli wziąć udział. ;P:

Kasiek - 31 Sierpnia 2009, 20:34

Stringi z nietoperkiem :P Ja mogę robić, ale z haftem nietoperka. Krzyżykowym :D

Zresztą, Wy tak o to nie wołajcie, bo my to naprawdę zrobimy. Ale to Wy będziecie musieli to założyć i dać sobie zrobić zdjęcie :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kruk Siwy - 31 Sierpnia 2009, 20:36

Kasiek, ale Ty Też wystąpisz tylko w stringach, ok? Jak zabawa to zabawa.
Kasiek - 31 Sierpnia 2009, 21:07

Proszę moją osobą nie rozporządzać, co? Ja przyjdę tylko w pierścionku, jak się go doczekam wreszcie :P
Kruk Siwy - 31 Sierpnia 2009, 21:08

No i za to lubimy Kasiek ciężko z nią grać w pokera. Jak nic przelicytuje...
Kasiek - 31 Sierpnia 2009, 21:31

:mrgreen:

edit: reklama dźwignią handlu, nie? Może się obwieszę, a do końca konwentu jakaś część zniknie? ;)

Partner forum