Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Jade Elenne - 28 Czerwca 2011, 19:09
shenra napisał/a | Jade Elenne, tullia, macaron, a paszli truskawki zbierać, jeno coby mi wyborne były, bez pełnego kontenera nie wracać
Witajcie. |
Poszłaby zbierać, ale na Krakonie pewnie nie rosną
Witchma - 28 Czerwca 2011, 19:30
kamia, witaj
KubaP - 28 Czerwca 2011, 19:31
Jade Elenne napisał/a | shenra napisał/a | Jade Elenne, tullia, macaron, a paszli truskawki zbierać, jeno coby mi wyborne były, bez pełnego kontenera nie wracać
Witajcie. |
Poszłaby zbierać, ale na Krakonie pewnie nie rosną |
I się przechwala jeszcze, no!
tullia - 28 Czerwca 2011, 19:32
Cytat | Jade Elenne, tullia, macaron, a paszli truskawki zbierać, jeno coby mi wyborne były, bez pełnego kontenera nie wracać |
Mnie po truskawki lepiej nie posyłać, bo zeżarłabym po drodze razem z kontenerem A jak kiedyś zbierałam, to też więcej do brzucha wpadło, niż do koszyka . Swoją drogą to chciałam se kupić dziś, patrzę, a tu za 9,50
Falkon - 28 Czerwca 2011, 19:39
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Konto założyłem w celu marketingowo-informacyjnym Postaram się na bieżąco zamieszczać informacje dotyczące konwentu Falkon. Oczywiście jeżeli ktoś ma jakieś pytania dotyczące imprezy, chętnie na nie odpowiem
Falkon - 28 Czerwca 2011, 23:49
Nazywam się Falkon i jestem Festiwalem Fantastyki. Moim rodzinnym miastem jest Lublin, który zawsze będzie moją prywatną stolicą kultury. W listopadzie skończę 12 lat i już teraz zapraszam na swoje urodziny. Interesuję się fantastyką w bardzo szerokim znaczeniu i wielu aspektach, a ostatnio pociągają mnie wierzenia i mitologie z całego świata.
Wszystkich użytkowników forum Science Fiction Fantasy & Horror pozdrawia ekipa promocyjna tegorocznego Falkonu. Tradycyjnie już, pragniemy Was informować i zachęcać do wzięcia udziału w największym święcie Fantastyki po wschodniej stronie Wisły. Zapraszamy do śledzenia odpowiedniego wątku oraz do odwiedzenia Lublina w listopadzie.
mBiko - 28 Czerwca 2011, 23:53
Komisyjna lewatywa z tabasco i pieprzu kajeńskiego dla wszystkich nowych użyszkodników.
Jade Elenne - 29 Czerwca 2011, 01:01
KubaP napisał/a | I się przechwala jeszcze, no! |
Jadę na konwent, który zapowiada się na co najwyżej średni. Jest się czym chwalić?
mBiko, poproszę jeszcze okład z czosnku.
Witchma - 29 Czerwca 2011, 08:58
Falkon, jak rozumiem występujesz w dwóch osobach, skoro masz potrzebę witania się dwa razy? I - jak rozumiem - zakładając konto "w celu marketingowo-informacyjnym" uzgodniłeś to wcześniej z Administracją Forum?
Agi - 29 Czerwca 2011, 09:20
Witchma napisał/a | I - jak rozumiem - zakładając konto w celu marketingowo-informacyjnym uzgodniłeś to wcześniej z Administracją Forum? |
Prawdopodobnie uzgodnił to z RD.
KubaP - 29 Czerwca 2011, 16:14
Agi napisał/a | Witchma napisał/a | I - jak rozumiem - zakładając konto w celu marketingowo-informacyjnym uzgodniłeś to wcześniej z Administracją Forum? |
Prawdopodobnie uzgodnił to z RD. |
Domysły, domniemania, dywagacje
Agi - 29 Czerwca 2011, 16:49
KubaP napisał/a | Domysły, domniemania, dywagacje |
Rzecz została wyjaśniona.
Magnis - 29 Czerwca 2011, 17:49
kamia i Falkon, witajcie
mBiko - 29 Czerwca 2011, 18:46
Jade Elenne, tą samą drogą co lewatywę?
qbard - 29 Czerwca 2011, 21:37
kamia i Falkon cześć i do garów.
Falkon - 30 Czerwca 2011, 11:22
Witam Widzę, że sporo się tu dzieje, nie było mnie przez chwilę, a tutaj tsunami nowych postów.
asIdie - 1 Lipca 2011, 13:24
Witam serdecznie, zawitałem tutaj po raz pierwszy lecz na pewno nie ostatni.
qbard - 1 Lipca 2011, 17:35
asIdie jeżeli wytrzymasz otrzęsiny, to na pewno nie ostatni.
Magnis - 1 Lipca 2011, 17:49
asIdie, witaj
mBiko - 2 Lipca 2011, 18:46
asIdie, na początek posmaruj się miodem i wejdź w mrowisko. Dobrej zabawy.
Blaine Mono - 3 Lipca 2011, 12:48
Witam wszystkich. Założyłem konto krótko potem, jak moje opowiadanie ukazało się w SFFiH Mam nadzieję, że jednak tutaj nie biją xD
Jedenastka - 3 Lipca 2011, 12:51
Nie, tu głaszczą, miziają, kochają. Raj normalnie.
Kruk Siwy - 3 Lipca 2011, 12:56
Podajcie mi panzerfaust po dziadku! Pokochamy z niego Blaine Mono, !
Czuj się przywitany ałtorze!
Blaine Mono - 3 Lipca 2011, 13:40
Panzerfaustów się nie boję, Faustów tym bardziej Zauważyłem, że tak jakoś słodko tutaj na forum. Ale to dobrze, przynajmniej bluzgów i dzieci neo brak
qbard - 3 Lipca 2011, 14:11
Blaine Mono kur.., f**k, zaj..., u nas bluzgów brak?? No to bluzg &*$%^$!@%$U !!!!
Witchma - 3 Lipca 2011, 16:02
asIdie, Blaine Mono, witajcie
Martva - 3 Lipca 2011, 16:25
Cześć, nowi.
Blaine Mono napisał/a | Zauważyłem, że tak jakoś słodko tutaj na forum |
ale jak to się objawia?
Blaine Mono - 3 Lipca 2011, 18:06
Na przykład na wp, onecie, filmwebie i innych stronkach na jakie często wchodzę ludzie takie teksty sypią, że głowa boli. Mnóstwo wyzwisk, niesmaczne dowcipy i niewiele więcej. To mnie skutecznie odstraszyło od pisania komentów i postów na necie. Niby admini są, ale tyle ludzi pisze, że nikt tego nie da rady kontrolować. A tutaj wchodzę... nic. Pozytywnie zaskoczenie
Agi - 3 Lipca 2011, 18:30
Blaine Mono, na początek przyłożę Ci, za nie czytanie regulaminu, tam jest napisane, że wulgaryzmów nie tolerujemy.
Witaj na forum, baw się dobrze.
shenra - 3 Lipca 2011, 18:55
Gollumom pac pac. Witajcie i bądźcie grzeczni, bo jak nie...
|
|
|