Planeta małp - Co nas śmieszy?
Lis Rudy - 13 Lipca 2011, 21:39
Blondynka skończyła 18 lat. Mówi sama do siebie :
- Jestem już dorosła. Teraz mogę robić to wszystko czego zabroniła mi mama! Poliżę huśtawkę w parku. Wsadzę dwa palce do gniazdka...
- Twoja żona to blondynka?
- No. A skąd wiesz?
- Telegram Ci przysłała : "Urlop się skończył. Wieczorem będę w domu. Szczegóły przesyłam w liście.".
Eksperci twierdzą, że najlepsze pędzle do golenia powstają z sierści borsuków. Borsuki jednak twierdzą, że lepsze są z sierści fretek.
Zbuduj dom, posadź drzewo, spłodź syna... Nie da rady? Zbuduj karmnik dla ptaków, kup chomika i nie zapomnij podlewać kaktusa.
Okręt podwodny. Młody kuk przychodzi do kapitana:
- Panie kapitanie, musimy się pilnie wynurzyć.
- O co chodzi?
- Dziś na obiad pierogi...
- No i co?
- Na opakowaniu jest napisane: ''Po wypłynięciu gotować przez 5-7 minut''.
- Przepraszam Pana. Czy ten sweter w całości wykonany jest z owczej wełny?
- Bardzo mi przykro. Guziki sa plastikowe.
Agi - 13 Lipca 2011, 21:42
Lis Rudy, dowcipy opowiadamy w tym wątku.
Lis Rudy - 13 Lipca 2011, 21:46
a bo mi się pokićkało-to co nas cieszy, tam co nas śmieszy...
Agi, wybacz. To jeszcze brak oblatania po tematach.
Chylę głowę do kary i wypinam się na klapsa
Agi - 13 Lipca 2011, 21:48
Lis Rudy napisał/a | Chylę głowę do kary i wypinam się na klapsa |
No, to mnie rozśmieszyłeś
Kai - 13 Lipca 2011, 21:51
Lis Rudy, a w Twoim avku to nieślubne dziecko strusia i lisa?
Rozbawiła mnie kota, do łez, normalnie z babą idzie pogadać
Godzilla - 13 Lipca 2011, 21:52
Mnie ten awik bardziej przypomina wiewióra z Epoki Lodowcowej w trakcie kolejnej katastrofy.
ketyow - 14 Lipca 2011, 12:21
Agi napisał/a | Lis Rudy, dowcipy opowiadamy w tym wątku. |
Takich sucharów najlepiej w ogóle
Zgaga - 25 Lipca 2011, 16:40
Szanowny Pan Profesor w, nazwijmy to, klubie podchodzi do znajomej osoby z gazetą w ręku:
- Wie pan, tak czytam i czytam, i nawet chciałem notatnik wyjąć, bo takie interesujące rzeczy napisane, ale patrzę - a to wywiad ze mną.
Martva - 27 Lipca 2011, 20:17
Sebcio
20:13:31
jest nowa knajpa koło nas z tanim piwem i indyjskim żarełem
martva
20:14:59
indyjskim, mówisz?
20:15:04
nazywa się jakoś?
Sebcio
20:15:27
tak
Agi - 27 Lipca 2011, 20:25
No, co chcesz? Odpowiedział Ci.
Kai - 27 Lipca 2011, 20:26
Wow, fajnych masz kolegów, ja bym zabiła, żeby się nie męczył.
Ontopowo: pewien typ pasażerek autobusów. Jak one to robią, że niby szczupłe, a zawsze kogoś przysiądą?
Martva - 27 Lipca 2011, 20:31
Agi, nic nie chcę, bawi mnie to
Kai napisał/a | Wow, fajnych masz kolegów, ja bym zabiła, żeby się nie męczył. |
Kai - 27 Lipca 2011, 20:42
Martva, też mam takich
Agi - 27 Lipca 2011, 20:45
Martva napisał/a | Agi, nic nie chcę, bawi mnie to |
Mnie też. I w żadnym wypadku nie zabijaj Sebcia!
Martva - 27 Lipca 2011, 21:06
Kai, ale ja uwielbiam tego kolegę i jak ktoś go spróbuje zabić żeby się nie męczył, to własną wątłą piersią osłonię.
Easy - 30 Lipca 2011, 21:28
Dzisiaj do księgarni zadzwoniła jakaś babka. Pyta się, czy jest taki a taki album. Odpowiadam, że owszem. No to ona: cena 32 złote? Tak, ale tylko jeśli zamawia przez internet (wtedy ma się 15% rabatu, by zrównoważyć koszty przesyłki), inaczej kosztuje 37. Cisza. Babka mówi, że nie rozumie. Cierpliwie więc tłumaczę, kiedy przysługuje rabat i dlaczego obowiązuje tylko przy zakupach przez internet. No ale jak to, dlaczego tak jest?
Po minucie okazało się, że ona nie chce przychodzić osobiście, tylko mamy jej to wysłać.
- Dobrze, w takim razie należy się pani te 15% zniżki. - informuję ucieszony, że lada moment będę mógł odłożyć słuchawkę.
- No to mi ją wyślijcie.
- Proszę zarejestrować się w takim razie na stronie księgarni, wpisać swoje dane...
No i zaczęło się. Kobieta oburzona, że jak to, zarejestrować się, przecież ona dzwoni i to powinno wystarczyć! Ano nie wystarczy. Wysłać możemy, ale wtedy bez rabaciku. Słucham?! Niestety, ale nie możemy tak rozdawać zniżek, musimy mieć to wszystko w systemie i...
- Proszę pana. - Przerywa mi babsztyl. - Czy ja żyję w państwie Orwella? Pan mówi o systemie a przecież powinien pan się z niego wyrwać, jest pan w końcu wolnym człowiekiem, prawda?
I nadaje o złym systemie. Olać? Potraktować poważnie? Oddałem ostatecznie słuchawkę znajomemu, który osobiście zajmuje się wysyłkami, i który próbował się dowiedzieć, dlaczego rejestracja na stronie jest taka zła.
Otóż nasza dzielna bojowniczka o wolność odpowiedziała, że walczy z systemem i obiecała napisać mejla ze skargą.
Chciałbym jej podziękować, bo teraz przez następne dwa tygodnie cała księgarnia będzie miała powód do gromkiego śmiechu.
shenra - 30 Lipca 2011, 21:35
- to jedyny komentarz jaki mi się nasuwa
Kai - 30 Lipca 2011, 21:40
Wow, u nas to się nazywa brzydko... nie powiem jak, ale faktycznie są takie chwile w życiu kobiety... a w konsekwencji i mężczyzny, że lepiej nie mieć z nimi nic do czynienia
Magnis - 30 Lipca 2011, 21:49
shenra +1
Matrim - 30 Lipca 2011, 22:00
Polska ZNÓW zagra z Anglią w eliminacjach Mistrzostw Świata
Nitj'sefni - 30 Lipca 2011, 22:15
Tylko niech nie przypominają w telewizji "zwycięskiego remisu" na Wembley, bo weźmie mnie na mdłości.
Matrim - 30 Lipca 2011, 22:15
Nitj'sefni, to już lepiej szykuj papierowe torebki. Dużo. Duuużo
Nitj'sefni - 30 Lipca 2011, 22:22
Właśnie dlatego nie chciałem żebyśmy trafili na Anglię...
Matrim - 30 Lipca 2011, 22:23
Ale Anglia była pewna Przecież oni specjalnie kulki zaznaczyli
Nitj'sefni - 30 Lipca 2011, 22:27
Mało mają tam Polaków u siebie? Jeszcze jak się kibice z kraju zjadą, to zamiast Londynu, będą mieli Lądek Zdrój
Kai - 31 Lipca 2011, 14:23
Dialog z kolegą:
Ja: Ty wiesz, jakie ryby mieli w Makro? Jakiś redcatcher, coś z truskawą, niesamowite
On: Taa,. wiem, ryba piła, rekin młot
Ja: Ale to nie praktiker, to makro...
shenra - 4 Sierpnia 2011, 13:12
Nieustannie
ketyow - 4 Sierpnia 2011, 21:40
Easy, wiesz, babka może nie w tej sprawie waliła, ale często taki rabat z konieczną rejestracją, to kwestia nie tylko konstrukcji systemu, ale i jego celów - po rejestracji internetowej musi zatwierdzić pewnie zgodę na handel jej danymi i nikt nie będzie musiał zostać opłacony, żeby te dane przepisać etc. To nigdy tak do końca nie jest tylko na korzyść klienta robione. Nie wiem jak w tym wypadku, ale trafiałem już na miliard np. konkursów do wygrania ze złotymi kalesonami, a by wziąć udział wystarczy podać wszystkie dane o sobie, najlepiej z załączonym życiorysem i numerem buta. Przy niejednej zniżce też pewnie coś takiego funkcjonuje, ale nawet gdyby ktoś próbował to obejść, zbytnio się nie da. Ba, często żeby w ogóle coś gdzieś kupić, musimy najpierw zgodzić się na handel naszymi danymi. Powinno być coś, co to reguluje i zakazuje zmuszania nas do korzystania z takich warunków.
Kai - 8 Sierpnia 2011, 14:57
Nie wiedziałam, gdzie to dać, a strasznie mi się spodobało:
Psy potrząsają głowami
No i nie wiem, może było, a może nie
dalambert - 9 Sierpnia 2011, 13:07
Znakomici uczeni , bodajże szwajcarscy odkryli, że połowa mężczyzn w Europie pochodzi od Tutenchamona / ho, ho badania genetyczne/ któren zmarł zresztą w wieku 19 lat i potomstwa nie posiadał. Cóż już Chyła śpiewał :
Dwaj znakomici uczeni w Gizech czy też w Chrtummie
Naukowo, z pod ziemi wykopywali mumie .....
....
Spojrzeli staruszkowie, ona ma ROGATYWKĘ
Zaczęlui ją odwijać , już widna głowa szyja, Oooo Już zaczyna cijać...
|
|
|