Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Virgo C. - 30 Kwietnia 2011, 16:28
Aż musiałem sprawdzić skąd ten post wygrzebałaś I akurat to spotkanie, na którym nie mogłem z jakiegoś powodu być
Deggial - no to marsz do studiowania dziennika ustaw, jak skończysz to zrobimy egzamin. A w międzyczasie spamuj zdrowo
Magnis - 30 Kwietnia 2011, 18:04
Deggial T., witaj .
Godzilla - 30 Kwietnia 2011, 19:29
Virgo C., okrutny jesteś. Ten Dziennik Ustaw to z któregoś roku czy po całości?
Virgo C. - 30 Kwietnia 2011, 19:29
Oczywiście, że po całości. Gollum swoje wycierpieć musi
Godzilla - 30 Kwietnia 2011, 19:34
Auuuuuuu!
Kruger - 2 Maj 2011, 10:54
Witam.
Kłania się nisko nowy użytkownik.
Za wielkiego fana fantastyki się może nie mam, ale fakt faktem, że od lat paru fantastyka stanowi jakieś 95% moich lektur (a i wcześniej sporo jej czytałem) a czytam sporo.
Na codzień, ile czas wolny pozwala, bryluję, grafomanię i ucudaczniam się na Fahrenheicie, ale postaram się i tu zaglądać. A może nawet i SFF&H zacznę kupować, kto wie? Życie nie takie krótkie przecież.
Pozdrawiam brać ufantastycznioną.
Kruk Siwy - 2 Maj 2011, 10:58
Takiego Krugera, to aż przyjemnie z dzioba zaiwanić. Bo raz że fantasta, dwa że z FF a jeszcze i Miemiec.
Trzask! Dobra Kruger, ty fantasto, czuj się powitany.
Kruger - 2 Maj 2011, 11:01
O! I nawet tak nie bolało!
Chyba mi skórę utwardzili na FF Tymi tabletkami.
Dzięki za powita... lnego klapsa.
Witchma - 2 Maj 2011, 11:04
Kruger, witaj i baw się grzecznie
terebka - 2 Maj 2011, 17:02
Kruk już Cię godnie przywitał, więc nie ma co poprawiać. Zatem baw się dobrze, Krugerze. Może nawet weźmiesz udział w zabawie szortowej baranka jak tylko wydobrzejesz po kruczym przywitaniu
Godzilla - 2 Maj 2011, 17:30
To na FF już nie gołąbki powitalne dają a tabletki?
Agi - 2 Maj 2011, 17:44
Godzilla napisał/a | To na FF już nie gołąbki powitalne dają a tabletki? |
I kaftaniki z dłuuugimi rękawami.
Magnis - 2 Maj 2011, 18:33
Kruger, witaj
nocwalpurgii - 2 Maj 2011, 21:17
Chyba przywitałem się nie tam gdzie trzeba albo nie tak jak trzeba. Hmm... Witam raz jeszcze, tym razem tutaj. Cześć i czołem
Magnis - 2 Maj 2011, 21:28
nocwalpurgii, witaj
Iscariote - 2 Maj 2011, 22:16
Witam i ja tych, których nie witałem. Przydacie się jak będzie trzeba coś posprzątać, do sklepu skoczyć, piwo postawić
Bawcie się dobrze
mBiko - 3 Maj 2011, 09:27
Duże ogólne bums dla wszystkich nieobitych.
Virgo C. - 3 Maj 2011, 10:09
Oo, gollumy się akurat przydadzą by podjazd przed domem odśnieżyć. Do roboty marsz
meksico - 3 Maj 2011, 23:30
Witam się z wszystkimi bardzo serdecznie
Mam nadzieję, że jako nowy użytkownik nie popełnię jakiejś gafy:)
coś o sobie...?
Fantastykę czytam, fantastykę piszę(usiłuję pisać):) Zazwyczaj to przebywam na stronie Nowej Fantastyki, ale tutaj na forum, też widzę, że jest bardzo ciekawie:)
Kilka osób stąd, nawet kojarzę właśnie z NF.
Jeszcze raz nisko się kłaniam i bardzo się cieszę, że tu jestem:)
Selena - 3 Maj 2011, 23:36
Witamy, witamy
baranek - 4 Maj 2011, 06:38
meksico, witaj. Jak już się rozprostujesz po pokłonach, jak trochę ochłoniesz po pierwszych uderzeniach radości, oraz wszelkich innych uderzeniach, to może szorta napiszesz na nasz konkurs. Hę?
meksico - 4 Maj 2011, 08:14
baranku ja tu właśnie z tą myślą się pojawiłem zgłoszę się na priv do Ciebie gdy tylko będę miał godny(będę miał?) tekst.
Dziękuję Tobie i Selenie za przywitanie
Magnis - 4 Maj 2011, 11:55
meksico, witaj
Każeł Rzelazny - 4 Maj 2011, 17:59
Witam
Virgo C. napisał/a | gollumy się akurat przydadzą by podjazd przed domem odśnieżyć |
w maju od odśneżania to wiosna jest
Ozzborn - 4 Maj 2011, 18:04
zwykle odpuszczam bijalnię, ale takiemu gollumu przepuścić nie lzia! Tym bardziej, że można bez wysokiego stołka
Zatem JEBUDUP PAC BAM I witaj w matrixie
Kruk Siwy - 4 Maj 2011, 18:05
Każeł Rzelazny, ty nie bądź taki mondry bo ciem pająki pod dywan wciungną. Łup za późne przybycie, zamierzam cię tłuc tak długo jak długo gollumem będziesz. Taka okazja się przecież ne vrati!
Bądź pozdrowiony!
Jedenastka - 4 Maj 2011, 18:49
Każeł Rzelazny zawitał?
Ale tu nie ma szklanek pełnych piwa... do upuszczania na podłogę
Witchma - 4 Maj 2011, 19:07
meksico, witaj
Każeł Rzelazny, no nie wieżę Bez łeb go, bez łeb! (na forum to nawet ja dosięgnę)
mBiko - 4 Maj 2011, 19:23
Jedenastka napisał/a | Ale tu nie ma szklanek pełnych piwa... do upuszczania na podłogę |
Przyniesie własne.
Witam Cię Każełku serdecznie, lagą przez plecy. meksico, żeby Ci nie było żal, to też masz gonga na powitanie.
merula - 4 Maj 2011, 19:33
Nie może być, wielki Każeł zawitał. no to kochany marsz popielić grządki potrzebującym forumowiczom i to dokładnie. a szkód nie narób
pozostałe gollumy mogą dołączyć. witajcie
|
|
|