To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)

Krasnola - 28 Maj 2008, 16:06

Wybaczcie, ale wyglądamy jak banda debili :shock:
Chal-Chenet - 28 Maj 2008, 16:37

Co Ty gadasz? Fajna foteczka. :)

A tak w ogóle kiedy kolejna edycja Piwokonu? Taka zwyczajna, pubowa. Mam nadzieję, że po 10tym... :D

Gwynhwar - 28 Maj 2008, 18:09

Krasnola napisał/a
Wybaczcie, ale wyglądamy jak banda debili

Gorzej :shock:

Chal-Chenet - 28 Maj 2008, 18:42

Co za wiara...
Adashi - 28 Maj 2008, 23:30

Ale gadacie, fajna fotka. Ja chyba coś mówię właśnie, tak mi się wydaje, Gwyn się alienuje, a mina coogera - bezcenna :mrgreen:

A po chwili pojawiła się taka malutka pani z MultiStaff i naskoczyła na Mientoto za robienie fotki, no co za ludzie, obiekt wojskowy - zakaz fotografowania czy jak :lol:

Piotrek Rogoża - 29 Maj 2008, 11:26

Fota OK. Szkoda że mnie nie było, lubię kino nowej przygody. Adashi, mam gdzieś zrobioną z kumplem fotkę tabliczki z zakazem fotografowania :) .
cooger - 29 Maj 2008, 15:32

Fotka lepsza od filmu ;)
cherryen - 29 Maj 2008, 15:38

hi hi
:]

Krasnala ma ładne łydki.
Gwynka zakaz wracania do domu przed północą ;)
Adashiemu należy się kapelusz.
i żeby była jasność -> za filmową mimikę. a nie za znikanie po filmie :P
cooger a czemu Ty masz takie wielkie oczy? ;)

cooger - 31 Maj 2008, 10:29

Odpowiedziałbym na pytanie w sposób właściwy, ale to się nie nadaje na forum... także odpowiem... "żeby Cię lepiej widzieć".
Piotrek Rogoża - 31 Maj 2008, 21:32

Zapomniałbym: wczoraj miał miejsce nielicencjonowany, nieoficjalny Piwokon wysokościowy na dachu Budomelu, z udziałem literatów Jakuba M. oraz Piotra R. Dyskurs zdominowały sprawy egzystencjalne. Odkryciem dnia było, iż w legendarnych piwnicach znajduje się regularne bajoro z żabami. Dokumentacja w postaci zdjęć powinna się tu pojawić, jeśli Kuba upora się z technikaliami.
Gwynhwar - 31 Maj 2008, 21:36

Piotrek Rogoża napisał/a
wczoraj miał miejsce nielicencjonowany, nieoficjalny Piwokon

Ja się obrażam! :evil:

cooger - 2 Czerwca 2008, 13:06

Gwynhwar napisał/a
Piotrek Rogoża napisał/a
wczoraj miał miejsce nielicencjonowany, nieoficjalny Piwokon

Ja się obrażam! :evil:

E tam... ]:->

Gwynhwar - 2 Czerwca 2008, 13:09

No w obliczu wczorajszej wycieczki... :twisted:
Kuba - 2 Czerwca 2008, 16:45

Piotrek Rogoża napisał/a
Zapomniałbym: wczoraj miał miejsce nielicencjonowany, nieoficjalny Piwokon wysokościowy na dachu Budomelu, z udziałem literatów Jakuba M. oraz Piotra R. Dyskurs zdominowały sprawy egzystencjalne. Odkryciem dnia było, iż w legendarnych piwnicach znajduje się regularne bajoro z żabami. Dokumentacja w postaci zdjęć powinna się tu pojawić, jeśli Kuba upora się z technikaliami.

Potwierdzam, miał miejsce Piwokon Summer Sponton Budomel Edition, ale Gwyn, nie gniewaj się, to było niespodziewane zarówno dla mnie jak i dla Piotrka.
Ogólnie to teraz właśnie spróbuję zamieścić na forum po raz pierwszy jakieś zdjęcie, więc może być kaszan, za co przepraszam.

Kuba - 2 Czerwca 2008, 16:48

No więc poległem. Widocznie się nie da :)

A tak naprawdę to zdjęcia są wspaniałe: dwóch przeokrutnie brzydkich gości na dachu równie brzydkiego budynku, tudzież w jego niesamowicie brzydkich piwnicach. Jest też zdjęcie kosmicznie brzydkiej kupy ciuchów (a właściwie to chyba tylko pończoch i skarpet jakichś), która leży przy jednym z naprawdę brzydkich wejść do Budomelu, choć naprawdę nie wiem, po co i skąd się tam wzięła.

Próbowałem jeszcze 2 razy, ale nie umiem załączyć tych zdjęć. Wierzcie więc na słowo, że są brzydkie.

Chal-Chenet - 2 Czerwca 2008, 17:28

Dobra.
Oficjalna propozycja kolejnego spędu to:
Piątek, 13 czerwca.
Kto może i chce, proszony jest o zasygnalizowanie swojej chęci spotkania i piwkowania. Kto nie może, niech zmieni plany! :D A data jest dobra, bo tuż przed Mistrzostwami Europy, później niektórzy z nas, właśnie ze względu na wyżej wymienioną imprezę, mogą nie móc. :)

Lista:
1. Chal
2...

Ps. Kuba, zarejestruj się na www.photobucket.com Ja też kiedyś nie umiałem wrzucać zdjęć, tam jest to dziecinnie łatwe.

Piotrek Rogoża - 2 Czerwca 2008, 19:45

Kuba, tam byli jacyś brzydcy goście? Znaczy, ktoś się chwilę pokręcił, ale potem widząc nas uciekli. Nie wiedziałem, że ich fotografowałeś.

Piątek 13 wygląda OK, mam tego dnia zaliczenie z niepamiętam czego, i jak się uda, to będzie co opijać :mrgreen: .

Gwynhwar - 2 Czerwca 2008, 20:06

A ja wolę sobotę!
merula - 2 Czerwca 2008, 21:12

w sobotę jest Skofa ;P:
Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 08:35

Niestety SKOFA, będzie musiała się odbyć beze mnie ;<

Ale Piwokon serio wolałabym w sobotę! :roll:

cooger - 3 Czerwca 2008, 15:05

Kuba napisał/a
No więc poległem. Widocznie się nie da :)

A tak naprawdę to zdjęcia są wspaniałe: dwóch przeokrutnie brzydkich gości na dachu równie brzydkiego budynku, tudzież w jego niesamowicie brzydkich piwnicach. Jest też zdjęcie kosmicznie brzydkiej kupy ciuchów (a właściwie to chyba tylko pończoch i skarpet jakichś), która leży przy jednym z naprawdę brzydkich wejść do Budomelu, choć naprawdę nie wiem, po co i skąd się tam wzięła.

Dla tych co jednak chcą zobaczyć fotki z tego niezmiernie brzydkiego miejsca: Zdjęcia z Budomelu

Brzydkich gości robiących brzydkie... znaczy ja nie wiem co robiących musicie sobie dowyobrazić.

Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 15:15

cooger napisał/a
Zdjęcia z Budomelu

:shock:

Ja chcę tam iść!

Rodion - 3 Czerwca 2008, 15:18

:?:
Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 15:26

Cu? :mrgreen:

Tam jest mega!

Rodion - 3 Czerwca 2008, 15:32

Hymmm... nie przeczę, fajne miejsce i dość inspirujące.
Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 15:33

Ryjące psyche, chciałeś napisać :mrgreen:
Rodion - 3 Czerwca 2008, 15:48

W miarę intrygujące, jest właściwym określeniem. :wink:
Chal-Chenet - 3 Czerwca 2008, 15:53

Gwynhwar napisał/a
Ale Piwokon serio wolałabym w sobotę!

Moja droga, Piwokon to Ty, więc może być i sobota. ;)

Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 15:56

Zatem sobota! :D
Chal-Chenet - 3 Czerwca 2008, 16:10

Na razie wstępna lista (według kolejności wpisów):

1. Chal
2. Rogosza
3. Gwyn

Liczę na więcej!

Partner forum