Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)
Krasnola - 28 Maj 2008, 16:06
Wybaczcie, ale wyglądamy jak banda debili
Chal-Chenet - 28 Maj 2008, 16:37
Co Ty gadasz? Fajna foteczka.
A tak w ogóle kiedy kolejna edycja Piwokonu? Taka zwyczajna, pubowa. Mam nadzieję, że po 10tym...
Gwynhwar - 28 Maj 2008, 18:09
Krasnola napisał/a | Wybaczcie, ale wyglądamy jak banda debili |
Gorzej
Chal-Chenet - 28 Maj 2008, 18:42
Co za wiara...
Adashi - 28 Maj 2008, 23:30
Ale gadacie, fajna fotka. Ja chyba coś mówię właśnie, tak mi się wydaje, Gwyn się alienuje, a mina coogera - bezcenna
A po chwili pojawiła się taka malutka pani z MultiStaff i naskoczyła na Mientoto za robienie fotki, no co za ludzie, obiekt wojskowy - zakaz fotografowania czy jak
Piotrek Rogoża - 29 Maj 2008, 11:26
Fota OK. Szkoda że mnie nie było, lubię kino nowej przygody. Adashi, mam gdzieś zrobioną z kumplem fotkę tabliczki z zakazem fotografowania .
cooger - 29 Maj 2008, 15:32
Fotka lepsza od filmu
cherryen - 29 Maj 2008, 15:38
hi hi
:]
Krasnala ma ładne łydki.
Gwynka zakaz wracania do domu przed północą
Adashiemu należy się kapelusz.
i żeby była jasność -> za filmową mimikę. a nie za znikanie po filmie
cooger a czemu Ty masz takie wielkie oczy?
cooger - 31 Maj 2008, 10:29
Odpowiedziałbym na pytanie w sposób właściwy, ale to się nie nadaje na forum... także odpowiem... "żeby Cię lepiej widzieć".
Piotrek Rogoża - 31 Maj 2008, 21:32
Zapomniałbym: wczoraj miał miejsce nielicencjonowany, nieoficjalny Piwokon wysokościowy na dachu Budomelu, z udziałem literatów Jakuba M. oraz Piotra R. Dyskurs zdominowały sprawy egzystencjalne. Odkryciem dnia było, iż w legendarnych piwnicach znajduje się regularne bajoro z żabami. Dokumentacja w postaci zdjęć powinna się tu pojawić, jeśli Kuba upora się z technikaliami.
Gwynhwar - 31 Maj 2008, 21:36
Piotrek Rogoża napisał/a | wczoraj miał miejsce nielicencjonowany, nieoficjalny Piwokon |
Ja się obrażam!
cooger - 2 Czerwca 2008, 13:06
Gwynhwar napisał/a | Piotrek Rogoża napisał/a | wczoraj miał miejsce nielicencjonowany, nieoficjalny Piwokon |
Ja się obrażam! |
E tam... ]:->
Gwynhwar - 2 Czerwca 2008, 13:09
No w obliczu wczorajszej wycieczki...
Kuba - 2 Czerwca 2008, 16:45
Piotrek Rogoża napisał/a | Zapomniałbym: wczoraj miał miejsce nielicencjonowany, nieoficjalny Piwokon wysokościowy na dachu Budomelu, z udziałem literatów Jakuba M. oraz Piotra R. Dyskurs zdominowały sprawy egzystencjalne. Odkryciem dnia było, iż w legendarnych piwnicach znajduje się regularne bajoro z żabami. Dokumentacja w postaci zdjęć powinna się tu pojawić, jeśli Kuba upora się z technikaliami. |
Potwierdzam, miał miejsce Piwokon Summer Sponton Budomel Edition, ale Gwyn, nie gniewaj się, to było niespodziewane zarówno dla mnie jak i dla Piotrka.
Ogólnie to teraz właśnie spróbuję zamieścić na forum po raz pierwszy jakieś zdjęcie, więc może być kaszan, za co przepraszam.
Kuba - 2 Czerwca 2008, 16:48
No więc poległem. Widocznie się nie da
A tak naprawdę to zdjęcia są wspaniałe: dwóch przeokrutnie brzydkich gości na dachu równie brzydkiego budynku, tudzież w jego niesamowicie brzydkich piwnicach. Jest też zdjęcie kosmicznie brzydkiej kupy ciuchów (a właściwie to chyba tylko pończoch i skarpet jakichś), która leży przy jednym z naprawdę brzydkich wejść do Budomelu, choć naprawdę nie wiem, po co i skąd się tam wzięła.
Próbowałem jeszcze 2 razy, ale nie umiem załączyć tych zdjęć. Wierzcie więc na słowo, że są brzydkie.
Chal-Chenet - 2 Czerwca 2008, 17:28
Dobra.
Oficjalna propozycja kolejnego spędu to:
Piątek, 13 czerwca.
Kto może i chce, proszony jest o zasygnalizowanie swojej chęci spotkania i piwkowania. Kto nie może, niech zmieni plany! A data jest dobra, bo tuż przed Mistrzostwami Europy, później niektórzy z nas, właśnie ze względu na wyżej wymienioną imprezę, mogą nie móc.
Lista:
1. Chal
2...
Ps. Kuba, zarejestruj się na www.photobucket.com Ja też kiedyś nie umiałem wrzucać zdjęć, tam jest to dziecinnie łatwe.
Piotrek Rogoża - 2 Czerwca 2008, 19:45
Kuba, tam byli jacyś brzydcy goście? Znaczy, ktoś się chwilę pokręcił, ale potem widząc nas uciekli. Nie wiedziałem, że ich fotografowałeś.
Piątek 13 wygląda OK, mam tego dnia zaliczenie z niepamiętam czego, i jak się uda, to będzie co opijać .
Gwynhwar - 2 Czerwca 2008, 20:06
A ja wolę sobotę!
merula - 2 Czerwca 2008, 21:12
w sobotę jest Skofa
Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 08:35
Niestety SKOFA, będzie musiała się odbyć beze mnie ;<
Ale Piwokon serio wolałabym w sobotę!
cooger - 3 Czerwca 2008, 15:05
Kuba napisał/a | No więc poległem. Widocznie się nie da
A tak naprawdę to zdjęcia są wspaniałe: dwóch przeokrutnie brzydkich gości na dachu równie brzydkiego budynku, tudzież w jego niesamowicie brzydkich piwnicach. Jest też zdjęcie kosmicznie brzydkiej kupy ciuchów (a właściwie to chyba tylko pończoch i skarpet jakichś), która leży przy jednym z naprawdę brzydkich wejść do Budomelu, choć naprawdę nie wiem, po co i skąd się tam wzięła. |
Dla tych co jednak chcą zobaczyć fotki z tego niezmiernie brzydkiego miejsca: Zdjęcia z Budomelu
Brzydkich gości robiących brzydkie... znaczy ja nie wiem co robiących musicie sobie dowyobrazić.
Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 15:15
cooger napisał/a | Zdjęcia z Budomelu |
Ja chcę tam iść!
Rodion - 3 Czerwca 2008, 15:18
Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 15:26
Cu?
Tam jest mega!
Rodion - 3 Czerwca 2008, 15:32
Hymmm... nie przeczę, fajne miejsce i dość inspirujące.
Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 15:33
Ryjące psyche, chciałeś napisać
Rodion - 3 Czerwca 2008, 15:48
W miarę intrygujące, jest właściwym określeniem.
Chal-Chenet - 3 Czerwca 2008, 15:53
Gwynhwar napisał/a | Ale Piwokon serio wolałabym w sobotę! |
Moja droga, Piwokon to Ty, więc może być i sobota.
Gwynhwar - 3 Czerwca 2008, 15:56
Zatem sobota!
Chal-Chenet - 3 Czerwca 2008, 16:10
Na razie wstępna lista (według kolejności wpisów):
1. Chal
2. Rogosza
3. Gwyn
Liczę na więcej!
|
|
|