To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kai - 11 Lipca 2010, 21:46

dalambert, kogo chcesz otruć? :twisted:
dalambert - 11 Lipca 2010, 21:47

Nowo Gwinejczyków - tam dalej jadają :D
Kai - 11 Lipca 2010, 21:48

A to smacznego :mrgreen:
ketyow - 11 Lipca 2010, 23:12

Ośmiornice mnie wkurwiają :evil:
Kai - 11 Lipca 2010, 23:14

ketyow, spokojnie, wbij zęby w krewetkę i czuj się panem mórz! :D
ketyow - 11 Lipca 2010, 23:15

Oj, już ja na morzach zapoluję :mrgreen:
Wixu - 11 Lipca 2010, 23:28

Że Polska nie wygrała MŚ, a Hiszpania. :twisted:
Kai - 12 Lipca 2010, 07:25

ketyow napisał/a
Oj, już ja na morzach zapoluję :mrgreen:

Przyyywieź coś smacznego!

Wku... mnie od rana śmierdzący lud. Nawet w klimatyzowanym busie :evil:

A teraz mogłoby być miło z dmuchawą, to okna otwierają. Uwielbiam świeże powietrze, ale nie parkingowe wyziewy gorętsze od tego, co w pokoju.

hrabek - 12 Lipca 2010, 15:42

feralny por. napisał/a
Właściwie to nic. Pora się rozstać ze struclem.

Pozwolę sobie bezczelnie podpytać, bo co prawda jeszcze nie w najbliższym czasie, ale mój następny samochód ma być wyposażony w ten wynalazek.

Pytanie brzmi: jaki to model, rok i przebieg?

feralny por. - 12 Lipca 2010, 16:50

Golf III kombi z '96 (wersja full wypas - klimatyzacja, elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka, szyberdach, elektrycznie otwierane szyby, ABS, dwie poduszki powietrzne) przebieg 288 000 km
Fidel-F2 - 12 Lipca 2010, 17:35

Martva napisał/a
I uzależniona totalnie.
Ale huśtawki emocjonalne mam jak... jak nie wiem.
Martva napisał/a
To tak nie działa. Zresztą ja już usłyszałam masę dobrych rad,

wyobraź sobie jak puszcza bąka z kleksemn na chwilę przed tym jak zamierzacie iść do łóżka, tylko tak naprawdę sobie wyobraź, z kolorem, zapachem i konsystencją

Easy - 12 Lipca 2010, 17:46

Fidel ty zły człowieku.
Kruk Siwy - 12 Lipca 2010, 17:48

Ze słabą wyobraźnią.
Jedenastka - 12 Lipca 2010, 19:07

Fidel zły? E tam. Fidel po prostu niegrzeczny i figlarny chłopak jest.
A tu coś na rozwinięcie wyobraźni:
http://www.he.com.pl/Co_n...tykul-1055.html

Martva - 12 Lipca 2010, 19:44

Znalezione chwilę temu:

Cytat
Charlotte - a dlaczego nie jesz ryb? Przecież są dozwolone w diecie wegetariańskiej.

Noż krwa mać, tyle razy to słyszałam i za każdym się wpieniam.

Wkurzają mnie tez fanatyczni wegetarianie opowiadający o tym jak to owoce są świetnym źródłem białka. Tak dla równowagi.

nimfa bagienna - 12 Lipca 2010, 20:10

Niech. Ktoś. Wyłączy. To. Słońce.
Anonymous - 12 Lipca 2010, 21:12

Pstryk. :) Instytucja, do której miałem wysłać maila w sprawie Projektu z Sygnaturki, robi sobie wakacje do końca sierpnia. :evil: A potem będzie masakra z terminami i gonieniem czasu. :evil: Ech, nie ma to jak zbiegi okoliczności.
Adon - 12 Lipca 2010, 21:28

Znowu zimno. Chyba włączę ogrzewanie w mieszkaniu. :(
Kai - 12 Lipca 2010, 21:33

Aberdeen to zimne miejsce.

Marzę o urlopie, niemożność wzięcia go mnie rozwala w kawałki...

baranek - 12 Lipca 2010, 21:34

nimfa bagienna napisał/a
Niech. Ktoś. Wyłączy. To. Słońce.

przepraszam, że dopiero teraz, ale musiałem Córcię ululać.

i jeszcze tylko jako podsumowanie niedawnych rozterek Żerania:
http://fabryka.pl/aktualnosci.php?id=3128#searchkk

źli, źli 'Mistrzowie'.

Anonymous - 12 Lipca 2010, 21:39

Przynajmniej przeprosili, po ponad roku zwodzenia za nos. Swoją drogą, to niech oni się nie dziwią słabym zainteresowaniem mistrzów, jak innych autorów nie dopuszczają do siebie, swoim nie pozwalają pisać gdzie indziej, a jeszcze oczekują, że autorzy będą zażynali się dla napisania opowiadania. Zwalanie winy na autorów, że nie raczyli napisać tekstów, jest co najmniej niesmaczne. A jestem pewien, pamiętając poprzednie utwory młodych ałtorów, że przynajmniej kilka tekstów adeptów powinno być przynajmniej niezłych. Fabryka happens. Się pomyśli, co dalej z tym fantem zrobić. Mam na głowie ważniejsze rzeczy. E: i jeszcze coś. To tylko świadczy o kondycji finansowej firmy, skoro nie stać ich na dołożenie interesu, jak MAG-a. :]
czamataja - 13 Lipca 2010, 08:53

Narzekanie na pogodę mnie. W zasadzie jeszcze mnie nie wkurza, ale wkrótce to się stanie ;)
Ziuta - 13 Lipca 2010, 10:12

Żerań, ja już tyle forsy wpakowałem w MAG-owe dziecko, że nie może być nieopłacalne ;P:
A co do różnicy w traktowaniu: UW to ukochane dziecko, tłuściutkie i mądre. A Mistrzowie & adepci? Krzywe nogi, szkła minus dwa i konieczność bulenia na korepetycje.

Zgaga - 13 Lipca 2010, 10:20

Wszystko. Drażni, irytuje, wkurza....
Lepiej mi dzisiaj na drodze nie stawać.
Ale mam nadzieję, że to przejdzie.

Kai - 13 Lipca 2010, 10:25

Na wszystkich komunikatorach i niektórych forach mam opis:

Nie drażnić wku****nej smoczycy

więc wiem co czujesz :mrgreen:

hrabek - 13 Lipca 2010, 10:34

feralny por. napisał/a
Golf III kombi z '96 (wersja full wypas - klimatyzacja, elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka, szyberdach, elektrycznie otwierane szyby, ABS, dwie poduszki powietrzne) przebieg 288 000 km

To nie tak źle, trzeba w takim razie zapamiętać, żeby kupić samochód i sprzedać przed przejechaniem 250 tysięcy km. Powinno się udać.

Gwynhwar - 13 Lipca 2010, 12:54

Przysłali mi zły namiot ;(
Witchma - 13 Lipca 2010, 12:56

Gwyn, to chyba dzisiaj dzień błędnej dostawy.

Czekałam na jedzenie dla kota, przychodzi pan kurier i mówi, że nawet nie wnosi paczki, bo to chyba nie dla mnie - w dokumentach przewozowych ma napisane, że dla mnie były dwie paczki, a ma jedną, która z kolei do systemu została wprowadzona z danymi kogoś z Warszawy. Pewnie naklejki zamienili :evil:

Gwynhwar - 13 Lipca 2010, 13:08

Ja zamiast namiotu trójki, dostałam wersję "S" na dwie osoby... Damn najgorsze, że Pan był mega miły, dostałam mnóstwo gratisów, a teraz pewnie będę musiała ja odesłać na swój koszt, no i czas znów!

Grrr!

Chal-Chenet - 13 Lipca 2010, 13:09

Gwyn, spoko, na Brudstocku się wbijesz do jakiegoś innego namiotu i po sprawie. ;P:

Partner forum