To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Nivak - 1 Stycznia 2006, 19:38

A ja tak czytałam, czytałam i w pewnym momencie pomyślałam, że chyba do złego tematu trafiłam :D

A nowym dajmy szansę odpocząć po ciężkiej nocnej pracy ;)

Dunadan - 1 Stycznia 2006, 20:08

Goodmooooorning SFFH! :D Dun's back, czy witajcie znow :) sry za brak polskich liter ale cos sie pokopalo, za chwile postaram sie to naprawic. Przegapilem cos ciekawego? :D
Pako - 2 Stycznia 2006, 16:03

Nop, parę rozróbu i ogólnie całe święta na SFFH przegapiłeś ;)
Ale witam witam :)

Rafał - 3 Stycznia 2006, 09:39

Może i nie na temat, ale chyba tylko tu znajdą sie ludzie którzy mnie zrozumieją. W samą noc noworoczną moja ukochana znalazła i pocieła gumówką na kawałki mój najlepszy sztucer, ruski z 1944 kal 5,6 mm bo jeszcze dzieciaki się pozabijają. Rozpacz do rana. Ale przyznałem jej rację, jak znalazła to może i dzieciaki by znalazły. Dla pociechy pozostał mi jedynie (po namyśle wykasowałem, nie przyznam się co). :cry:
Henryk Tur - 3 Stycznia 2006, 09:43

Panzerfaust ?
mawete - 3 Stycznia 2006, 09:45

Rafal_Januszkiewicz napisał/a
Może i nie na temat, ale chyba tylko tu znajdą sie ludzie którzy mnie zrozumieją. W samą noc noworoczną moja ukochana znalazła i pocieła gumówką na kawałki mój najlepszy sztucer, ruski z 1944 kal 5,6 mm bo jeszcze dzieciaki się pozabijają. Rozpacz do rana. Ale przyznałem jej rację, jak znalazła to może i dzieciaki by znalazły. Dla pociechy pozostał mi jedynie (po namyśle wykasowałem, nie przyznam się co). :cry:

Podziwiam Cię... ja bym nie zrozumiał... I szlag jasny by mnie trafił...

Rodion - 3 Stycznia 2006, 09:53

Szlak! i Cholera! TO nie mogleś "babie" powiedzieć, że jak wyjąć zamek czy iglice, to jedyneco dzieciaki sobie tym zrobią, to zęby po wybijają!
Ciekawe co by zrobila z kolekcją broni bialej?!

NURS - 3 Stycznia 2006, 11:00

E, granat został, to sprawiedliwość da sie obronić. ale fakt, faktem, jakby mi kto dai-sho połamał, to bym się chyba wykosztował na beczke na kapustę :-)
akira - 3 Stycznia 2006, 11:02

dzien dobry, czy tu bija nowych? ja nowa, ale bez sadystycznych praktyk proszu ;)
Rodion - 3 Stycznia 2006, 11:20

No Akira, zbląkana owieczko! Trafilaś do nas w koncu? :twisted:
No to teraz byś się nie gubila więcej, dostaniesz dzwoneczek i abyć go nie zapodziala to sie go przywiąże drutem kolczastym!! :twisted: :twisted:
Witaj!

mawete - 3 Stycznia 2006, 11:22

akira: biją :) ale mi się dzisiaj nie chce.... Witaj oficjalnie :twisted:
//edit do edita... skasowałem edita bo Rodion był pierwszy...

akira - 3 Stycznia 2006, 12:45

meeee dzyn dzyn witajcie meeee nie wygodny ten naszyjnik dzyn dzyn, nie macie innego meeee??
gorat - 3 Stycznia 2006, 13:11

Witam!
(Daje akirze w zęby; nieprzytomną przybija do ściany 5-calowymi gwożdziami, ocuca, a potem odrabia zaległe treningi w rzucaniu nożem do celu)

Rodion - 3 Stycznia 2006, 13:25

akira napisał/a
meeee dzyn dzyn witajcie meeee

Nie mecz, bo damy znać do kuchni i zamiast maszyjnika będziesz miala medaliony! :twisted:

akira - 3 Stycznia 2006, 14:05

kurde normalnie nie wiem co powiedziec? :shock:
Rodion - 3 Stycznia 2006, 14:08

Tak, tak! To forum potrafi zatkać dech w piersiach! :mrgreen:
akira - 3 Stycznia 2006, 14:14

ano zaparlo deszek ... wiec teraz wezme oddech i oddam goratowi heheheh :twisted:
gorat - 3 Stycznia 2006, 14:39

akira napisał/a
wiec teraz wezme oddech i oddam goratowi heheheh

A co taka słaba kobitka może mi zrobić :lol:
Jakiś człowiek mi grozi?!? ROTFL

gorat - 3 Stycznia 2006, 14:41

SZLAK! Proszę o usunięcie. Zlagowało mnie :? :evil:
mawete - 3 Stycznia 2006, 14:57

gorat: to samo co Indiana gościowi z dwoma mieczami :mrgreen:
Nivak - 3 Stycznia 2006, 15:10

mawete ma rację 8)
Iscariote - 3 Stycznia 2006, 15:48

Ja koleżanke już witałem... ale żeby mnie dobrze zapamiętała to kopniaka w potylice zapodam :twisted:
Pako - 3 Stycznia 2006, 16:38

Hehe :) I ja witam nową i wszystkich których nie powitałem :)
Dunadan - 3 Stycznia 2006, 17:59

Sieg hail Akira!
Nivak - 3 Stycznia 2006, 18:19

Dunadan napisał/a
Sieg hail Akira!

Chciałeś znaczy się napisać: Sieg heil :lol:

NURS - 3 Stycznia 2006, 18:41

No tak, dun od razu widać, że jesteś z LPR-u :-)
Powituję wszystkich starych i nowych, bo to przeciez Nowy Rok.

Dunadan - 3 Stycznia 2006, 19:54

łotam... co za różnica? :D każdy i tak załapał :D no a jak fajnie brzmi! ha!
Iscariote - 3 Stycznia 2006, 19:57

człowieku... taki podstawowy błąd... ech... no ale cóż... sie chodzi do LO gdzie mam 18 godz niemieckiego tygodniowo to w takich tekstach jestem oblatany... :twisted: mogli by przywórcic Hitlerjugend :twisted:
Rodion - 3 Stycznia 2006, 19:59

Iscariote napisał/a
mogli by przywórcic Hitlerjugend Twisted Evil

Masz Giertychjugend. Malo Ci, weż i się zapisz, droga do kariery otwata! :twisted:

Dunadan - 3 Stycznia 2006, 20:01

ja tam sie nie znam na szkopach, choć wiem mają fajne zespoły muzyczne :D z niemieckiego umiem tylko "scheisse" ( dobrze napisałem? ) i kiedyś jak grałem w Ił2 Sturmovik poznałem kilka zwrotów ale zapomniałem... co do Hitlerjugend - pamietam takie fajny film pt. Król Olch z Johnem Malkovitchem ( Malkovichem?... ) - tak mi się tylko skojarzyło...

Partner forum