To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski

Fidel-F2 - 4 Maj 2009, 19:12

RD napisał/a
Na pewno będą zmiany, jednak zamierzam je przeprowadzać powoli, uważnie śledząc reakcje czytelników.
rombek uchylilbyś choć trochę?
jewgienij - 4 Maj 2009, 19:12

Agi No nie! Jeśli naczelny sam będzie ustalać, jak mają go forumowicze nazywać, to ja z tej funkcji zawczasu i na wszelki przypadek ;P: rezygnuję :D
MOFFISS - 4 Maj 2009, 19:14

Agi napisał/a
Proponuję, żeby Rafał sam zdecydował pod jakim zawołaniem chce występować :wink:

nie ma takiej tradycji :twisted:

Agi - 4 Maj 2009, 19:18

jewgienij napisał/a
Agi No nie! Jeśli naczelny sam będzie ustalać, jak mają go forumowicze nazywać, to ja z tej funkcji zawczasu i na wszelki przypadek ;P: rezygnuję :D

Twój wybór :mrgreen:

MOFFISS napisał/a
Agi napisał/a
Proponuję, żeby Rafał sam zdecydował pod jakim zawołaniem chce występować :wink:

nie ma takiej tradycji :twisted:

No to wprowadzimy nową świecką tradycję ;P:

MOFFISS - 4 Maj 2009, 19:19

Agi napisał/a

No to wprowadzimy nową świecką tradycję ;P:

tylko bez podlizywania się darEdEvil'owi :mrgreen:

Agi - 4 Maj 2009, 19:21

Nie muszę się podlizywać, publikować nie zamierzam, a moderowanie to raczej ciężki i niewdzięczny obowiązek niż zaszczyt :twisted:
MOFFISS - 4 Maj 2009, 19:21

Agi napisał/a
Nie muszę się podlizywać, publikować nie zamierzam, a moderowanie to raczej ciężki i niewdzięczny obowiązek niż zaszczyt :twisted:

Agi! I za to cię kofamy :bravo

Ziemniak - 4 Maj 2009, 19:32

Ja proponuję NORAD :mrgreen:
I pierwszy wniosek formalny o zwiększenie ilości moderatorów, Agi przecież nie jest z żelaza i jakieś granice wytrzymałości posiada, nie może całe forum wisieć na jednym moderatorze :D

Adashi - 4 Maj 2009, 19:35

Ziemniak się zgłasza na ochotnika :P O!
Ziemniak - 4 Maj 2009, 19:37

Adashi, i właśnie podpadłeś przyszłemu nowemu moderatorowi :mrgreen:
Adashi - 4 Maj 2009, 19:39

No cóż, taka karma Pyro ;P:

Ale poważnie, RD powinieneś coś z tym zrobić, znaczy z ilością modów.

Dabliu - 4 Maj 2009, 20:21

Dołączam się do gratulacji :bravo i życzę sukcesów.
jewgienij - 4 Maj 2009, 20:24

Mam nadzieję, że redakcyjni "czytacze" też będą inni.
RD - 4 Maj 2009, 20:25

Fidel-F2 napisał/a
RD napisał/a
Na pewno będą zmiany, jednak zamierzam je przeprowadzać powoli, uważnie śledząc reakcje czytelników.
rombek uchylilbyś choć trochę?

Kiedy jestem jeszcze wstydliwym panem młodym redaktorem i uchylanie różnych tam rąbków nieco mnie krępuje.
Jak mówią Rosjanie - pożyjemy, zobaczymy. Plany są w każdym razie powazne i dalekosiężne.

ihan - 4 Maj 2009, 20:35

Adashi napisał/a
Ale poważnie, RD powinieneś coś z tym zrobić, znaczy z ilością modów.

Zmniejszyć? Zaczynamy zabawę od początku, bez sensu.

NURS - 4 Maj 2009, 20:41

jewgienij napisał/a
Mam nadzieję, że redakcyjni czytacze też będą inni.

coś mi się widzi, że powinieneś unikać zlotów forumowych. Paru z tych czytaczy redakcyjnych bywa na nich :twisted:

jewgienij - 4 Maj 2009, 20:47

Teraz mi to mówisz? :shock:
Spoko, może nie są agresywni :wink:

RD - 4 Maj 2009, 21:01

Za kolejne gratulacje kolejne podziękowanie (zapomniałem to zrobić w poście wyżej). A teraz tak:
1. Modzi zostają na swoim miejscu, chyba, że sami zechcą odejść. Doceniam ich dotychczasową pracę i liczę na równie dobrą w przyszłości.
2. Jedyne, co chciałbym zrobić, to dodać im kogoś rozsądnego do pomocy.
3. Zgłoszenie Ziemniaka na pochotnika nie zaszkodziło Adashiemu :mrgreen: . Ziemniak ma świetny awatar i w ogóle go lubię. :mrgreen: .
4. W kwestii mojego nicka, bardzo proszę tylko o jedno: żeby nie doklejać do dotychczasowego końcówek zaczynających się na "U", a kończących na "A" itp. :mrgreen: . Całą resztę jakoś chyba przełknę. :D .
5. Studni udzieliłem odpowiedzi na priv, bo pytanie dotyczyło kwestii ściśle technicznych.

jewgienij - 4 Maj 2009, 21:13

Kandydaturę Ziemniaka popieram!
RD brzmi idealnie, jak na redaktora - po co zmieniać i kombinować?
Ale "czytaczy" - moim skromnym zdaniem - zmień koniecznie na profesjonalnych :P

Adashi - 4 Maj 2009, 21:19

ihan napisał/a
Zmniejszyć? Zaczynamy zabawę od początku, bez sensu.

Zwiększyć, rzecz jasna :roll:

RD napisał/a
2. Jedyne, co chciałbym zrobić, to dodać im kogoś rozsądnego do pomocy.

Właśnie o to (jak mniemam) Ziemniakowi chodziło, jak najbardziej popieram jego kandydaturę, chociaż widzę, że ihan też jest chętna :P

Witchma - 4 Maj 2009, 21:26

RD, gratuluję :bravo Trochę co prawda nie ufam FS, ale mam nadzieję, że jakoś to będzie :)
Tomcich - 4 Maj 2009, 21:43

Szanowny Panie Młody Redaktorze. Pozwalam sobie dołączyć się do ogólnych życzeń i gratulacji. Wasze sukcesy na polu czasopismowym oraz forumowym będą wszak naszą przyjemnością. Z forumowym pozdrowieniem QCF :!:

Sebastian - 4 Maj 2009, 21:47

Gratulacje Rafale :) !
Martva - 4 Maj 2009, 22:02

RD napisał/a
uchylanie różnych tam rąbków nieco mnie krępuje.

Co Ty wiesz o krępowaniu :twisted:

Gratulacje, Rafale. Mam nadzieję że nas nie rozczarujesz :D

Chal-Chenet - 4 Maj 2009, 22:02

Martva napisał/a

:mrgreen: :bravo

dalambert - 4 Maj 2009, 22:10

RD, gratulacje już były, ale Wszystkiego Najlepszego / "Kiedy Bóg zasypia" w czytaniu - to się wypyszczę potem - i tak nie unikniesz/ :wink:
A tak na marginesie Szanowny Autor i redaktor na Targi Książki się do Stołycy nie wybiera czasem ? :?:

MOFFISS - 4 Maj 2009, 22:32

Martva napisał/a

Jak to? Widzieliśmy poprzedniego awatara, hyhy

Fidel-F2 - 5 Maj 2009, 05:22

RD napisał/a
Kiedy jestem jeszcze wstydliwym panem młodym redaktorem i uchylanie różnych tam rąbków nieco mnie krępuje.
Jak mówią Rosjanie - pożyjemy, zobaczymy. Plany są w każdym razie powazne i dalekosiężne.
kierunek chociaż
MOFFISS - 5 Maj 2009, 07:46

RD napisał/a

4. W kwestii mojego nicka, bardzo proszę tylko o jedno: żeby nie doklejać do dotychczasowego końcówek zaczynających się na U,
a kończących na A itp. :mrgreen: . Całą resztę jakoś chyba przełknę. :D ..

To mają zmieścić się inicjały? e, tam - takie pospolite. daReDevil przypadł mi do gustu - dla przypomnienia w ingliszu oznacza - ryzykanta, szaleńca.

Nocturn - 5 Maj 2009, 07:56

hm......

Będę miał Ciebie oko RD.... i zęby w pogotowiu :twisted:

Partner forum