Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski
Fidel-F2 - 4 Maj 2009, 19:12
RD napisał/a | Na pewno będą zmiany, jednak zamierzam je przeprowadzać powoli, uważnie śledząc reakcje czytelników. | rombek uchylilbyś choć trochę?
jewgienij - 4 Maj 2009, 19:12
Agi No nie! Jeśli naczelny sam będzie ustalać, jak mają go forumowicze nazywać, to ja z tej funkcji zawczasu i na wszelki przypadek rezygnuję
MOFFISS - 4 Maj 2009, 19:14
Agi napisał/a | Proponuję, żeby Rafał sam zdecydował pod jakim zawołaniem chce występować |
nie ma takiej tradycji
Agi - 4 Maj 2009, 19:18
jewgienij napisał/a | Agi No nie! Jeśli naczelny sam będzie ustalać, jak mają go forumowicze nazywać, to ja z tej funkcji zawczasu i na wszelki przypadek rezygnuję |
Twój wybór
MOFFISS napisał/a | Agi napisał/a | Proponuję, żeby Rafał sam zdecydował pod jakim zawołaniem chce występować |
nie ma takiej tradycji |
No to wprowadzimy nową świecką tradycję
MOFFISS - 4 Maj 2009, 19:19
Agi napisał/a |
No to wprowadzimy nową świecką tradycję |
tylko bez podlizywania się darEdEvil'owi
Agi - 4 Maj 2009, 19:21
Nie muszę się podlizywać, publikować nie zamierzam, a moderowanie to raczej ciężki i niewdzięczny obowiązek niż zaszczyt
MOFFISS - 4 Maj 2009, 19:21
Agi napisał/a | Nie muszę się podlizywać, publikować nie zamierzam, a moderowanie to raczej ciężki i niewdzięczny obowiązek niż zaszczyt |
Agi! I za to cię kofamy
Ziemniak - 4 Maj 2009, 19:32
Ja proponuję NORAD
I pierwszy wniosek formalny o zwiększenie ilości moderatorów, Agi przecież nie jest z żelaza i jakieś granice wytrzymałości posiada, nie może całe forum wisieć na jednym moderatorze
Adashi - 4 Maj 2009, 19:35
Ziemniak się zgłasza na ochotnika O!
Ziemniak - 4 Maj 2009, 19:37
Adashi, i właśnie podpadłeś przyszłemu nowemu moderatorowi
Adashi - 4 Maj 2009, 19:39
No cóż, taka karma Pyro
Ale poważnie, RD powinieneś coś z tym zrobić, znaczy z ilością modów.
Dabliu - 4 Maj 2009, 20:21
Dołączam się do gratulacji i życzę sukcesów.
jewgienij - 4 Maj 2009, 20:24
Mam nadzieję, że redakcyjni "czytacze" też będą inni.
RD - 4 Maj 2009, 20:25
Fidel-F2 napisał/a | RD napisał/a | Na pewno będą zmiany, jednak zamierzam je przeprowadzać powoli, uważnie śledząc reakcje czytelników. | rombek uchylilbyś choć trochę? |
Kiedy jestem jeszcze wstydliwym panem młodym redaktorem i uchylanie różnych tam rąbków nieco mnie krępuje.
Jak mówią Rosjanie - pożyjemy, zobaczymy. Plany są w każdym razie powazne i dalekosiężne.
ihan - 4 Maj 2009, 20:35
Adashi napisał/a | Ale poważnie, RD powinieneś coś z tym zrobić, znaczy z ilością modów. |
Zmniejszyć? Zaczynamy zabawę od początku, bez sensu.
NURS - 4 Maj 2009, 20:41
jewgienij napisał/a | Mam nadzieję, że redakcyjni czytacze też będą inni. |
coś mi się widzi, że powinieneś unikać zlotów forumowych. Paru z tych czytaczy redakcyjnych bywa na nich
jewgienij - 4 Maj 2009, 20:47
Teraz mi to mówisz?
Spoko, może nie są agresywni
RD - 4 Maj 2009, 21:01
Za kolejne gratulacje kolejne podziękowanie (zapomniałem to zrobić w poście wyżej). A teraz tak:
1. Modzi zostają na swoim miejscu, chyba, że sami zechcą odejść. Doceniam ich dotychczasową pracę i liczę na równie dobrą w przyszłości.
2. Jedyne, co chciałbym zrobić, to dodać im kogoś rozsądnego do pomocy.
3. Zgłoszenie Ziemniaka na pochotnika nie zaszkodziło Adashiemu . Ziemniak ma świetny awatar i w ogóle go lubię. .
4. W kwestii mojego nicka, bardzo proszę tylko o jedno: żeby nie doklejać do dotychczasowego końcówek zaczynających się na "U", a kończących na "A" itp. . Całą resztę jakoś chyba przełknę. .
5. Studni udzieliłem odpowiedzi na priv, bo pytanie dotyczyło kwestii ściśle technicznych.
jewgienij - 4 Maj 2009, 21:13
Kandydaturę Ziemniaka popieram!
RD brzmi idealnie, jak na redaktora - po co zmieniać i kombinować?
Ale "czytaczy" - moim skromnym zdaniem - zmień koniecznie na profesjonalnych
Adashi - 4 Maj 2009, 21:19
ihan napisał/a | Zmniejszyć? Zaczynamy zabawę od początku, bez sensu. |
Zwiększyć, rzecz jasna
RD napisał/a | 2. Jedyne, co chciałbym zrobić, to dodać im kogoś rozsądnego do pomocy. |
Właśnie o to (jak mniemam) Ziemniakowi chodziło, jak najbardziej popieram jego kandydaturę, chociaż widzę, że ihan też jest chętna
Witchma - 4 Maj 2009, 21:26
RD, gratuluję Trochę co prawda nie ufam FS, ale mam nadzieję, że jakoś to będzie
Tomcich - 4 Maj 2009, 21:43
Szanowny Panie Młody Redaktorze. Pozwalam sobie dołączyć się do ogólnych życzeń i gratulacji. Wasze sukcesy na polu czasopismowym oraz forumowym będą wszak naszą przyjemnością. Z forumowym pozdrowieniem QCF
Sebastian - 4 Maj 2009, 21:47
Gratulacje Rafale !
Martva - 4 Maj 2009, 22:02
RD napisał/a | uchylanie różnych tam rąbków nieco mnie krępuje. |
Co Ty wiesz o krępowaniu
Gratulacje, Rafale. Mam nadzieję że nas nie rozczarujesz
Chal-Chenet - 4 Maj 2009, 22:02
Martva napisał/a | Co Ty wiesz o krępowaniu |
dalambert - 4 Maj 2009, 22:10
RD, gratulacje już były, ale Wszystkiego Najlepszego / "Kiedy Bóg zasypia" w czytaniu - to się wypyszczę potem - i tak nie unikniesz/
A tak na marginesie Szanowny Autor i redaktor na Targi Książki się do Stołycy nie wybiera czasem ?
MOFFISS - 4 Maj 2009, 22:32
Martva napisał/a |
Co Ty wiesz o krępowaniu |
Jak to? Widzieliśmy poprzedniego awatara, hyhy
Fidel-F2 - 5 Maj 2009, 05:22
RD napisał/a | Kiedy jestem jeszcze wstydliwym panem młodym redaktorem i uchylanie różnych tam rąbków nieco mnie krępuje.
Jak mówią Rosjanie - pożyjemy, zobaczymy. Plany są w każdym razie powazne i dalekosiężne. | kierunek chociaż
MOFFISS - 5 Maj 2009, 07:46
RD napisał/a |
4. W kwestii mojego nicka, bardzo proszę tylko o jedno: żeby nie doklejać do dotychczasowego końcówek zaczynających się na U,
a kończących na A itp. . Całą resztę jakoś chyba przełknę. .. |
To mają zmieścić się inicjały? e, tam - takie pospolite. daReDevil przypadł mi do gustu - dla przypomnienia w ingliszu oznacza - ryzykanta, szaleńca.
Nocturn - 5 Maj 2009, 07:56
hm......
Będę miał Ciebie oko RD.... i zęby w pogotowiu
|
|
|