Spodenki - Szorty
jewgienij - 15 Grudnia 2008, 23:40
Adanedhel napisał/a | Piszcie szorty, piszcie. Znów wszak będę musiał z kimś wygrać |
To mi się podoba. Facet z odpowiednim podejściem, mimo tych ironicznych znieczulaczy. Wszystko przed nim, a skądinąd zgrabne szorty pisze....
Martva - 16 Grudnia 2008, 10:26
Ciekawe czy gdybym dała temat 'Zapomniana harfa chaosu' to byłoby lepiej.
Ludzie, moja skrzynka na szorty jest prawie pusta Czujcie się zmobilizowani.
Witchma - 16 Grudnia 2008, 10:32
Martva, ech... całkiem przypadkiem ma gotowy 154-częściowy cykl o Zapomnianych harfach chaosu i dalszych losach ich potomków. I teraz się zmarnuje normalnie
Stormbringer - 16 Grudnia 2008, 11:05
Martva napisał/a | Ciekawe czy gdybym dała temat 'Zapomniana harfa chaosu' to byłoby lepiej. |
To jakiś artefakt z Heroes of Might & Magic? To ja poproszę o temat "Większy Korbacz Bobłaków".
Martva - 16 Grudnia 2008, 11:12
Stormbringer napisał/a | To ja poproszę o temat Większy Korbacz Bobłaków. |
Się nie śmiej, moja siostra dostała ode mnie na urodziny ten amulet w kształcie gałki ocznej, co chroni przed Oślepieniem
I nie, nie artefakt, fragment wiersza z Bardzo Złej Strony co chyba Piech odkrył
Adanedhel - 16 Grudnia 2008, 11:36
jewgienij napisał/a | To mi się podoba. Facet z odpowiednim podejściem, mimo tych ironicznych znieczulaczy. Wszystko przed nim, a skądinąd zgrabne szorty pisze.... |
"Ironia" to moje drugie imię. I "Sarkazm" - to dwa drugie imiona. I "Złośliwość". To trzy.
Nie wiem tylko, czy to "wszystko" mi odpowiada. To słowo może oznaczać wiele różnych, także nieprzyjemnych rzeczy.
Martva napisał/a | Ciekawe czy gdybym dała temat 'Zapomniana harfa chaosu' to byłoby lepiej. |
Łatwizna. Gorzej by było, gdybyś dała "Bombrumir bomburumił w bimbrowni". Chociaż nie, to też proste
Martva napisał/a | Ludzie, moja skrzynka na szorty jest prawie pusta |
Ale nie zupełnie? To chyba dobrze, co?
Witchma - 17 Grudnia 2008, 15:56
Jak tam szortlicznik?
Martva - 17 Grudnia 2008, 16:02
Bardzo kiepsko, jeden mały szorcik się kurzy na dnie skrzynki... i na pewno mu zimno
Witchma - 17 Grudnia 2008, 17:07
Martva, póki co to niezły wynik
Martva - 17 Grudnia 2008, 17:12
No nie wiem, martvię się że temat jest niefajny
Witchma - 17 Grudnia 2008, 17:18
Martva, martvisz się chyba z przyzwyczajenia Temat jest ok, na pewno jeszcze kilka szortów dostaniesz.
Adashi - 17 Grudnia 2008, 17:24
Martva napisał/a | martvię się że temat jest niefajny |
Odnośnie tematu powtórzę słynną kwestię Witchmy, aleś pojechała Martva
Martva - 17 Grudnia 2008, 17:27
Adashi, jest łatwiejszy trochę, nie uważasz? Zostawia duże pole do popisu. Napisz szorta
Witchma - 17 Grudnia 2008, 17:28
Martva, zupełnie nie umiesz się bawić. Teraz powinnaś się śmiertelnie obrazić i zwinąć konkurs
A temat jest naprawdę ok
Adashi - 17 Grudnia 2008, 17:34
Martva napisał/a | Napisz szorta |
Na przekór, nie napiszę
Witchma napisał/a | Martva, zupełnie nie umiesz się bawić. Teraz powinnaś się śmiertelnie obrazić i zwinąć konkurs |
Bierz przykład z Witchmy, Martvico Od razu załapała o co chodzi
Martva - 17 Grudnia 2008, 17:37
Pfff, zmienię historię
shenra - 17 Grudnia 2008, 18:32
temat dobry jest
Martva - 17 Grudnia 2008, 18:34
Rozumiem że piszesz o głodnych chomikach?
shenra - 17 Grudnia 2008, 19:32
ciii nie powiem
xan4 - 17 Grudnia 2008, 22:32
Martva napisał/a | Bardzo kiepsko, jeden mały szorcik się kurzy na dnie skrzynki... i na pewno mu zimno |
Martva, ja pierwszego szorta dostałem na 5 godzin przed końcem terminu
shenra - 17 Grudnia 2008, 22:38
xan4, chcesz ją zmartvić?
xan4 - 17 Grudnia 2008, 22:43
no cóż, raczej chodziło mi o pocieszenie ...
Martva - 17 Grudnia 2008, 22:44
xan4, ale wtedy był morderczy temat, nie to co teraz...
Szorcik ma towarzystwo, ale na pewno chciałyby zagrać w brydża, albo coś...
mad - 18 Grudnia 2008, 01:03
Może zagramy w inteligenta?
Temat ciekawy, pomysły zacznają kipieć... na parę godzin przed deadline. Jakoś tak ostatnio mam - z marnym zresztą skutkiem.
Fearfol - 18 Grudnia 2008, 07:44
mad twój podpis jest już bardzo nieaktualny
Bellatrix - 18 Grudnia 2008, 12:20
o, w brydza to moge zagrac ;p notabene, przez brydza nie wyrobilam sie z szortem 'wszechswiatowym' chociaz mialam juz do polowy spisanego na kartce;)
mad - 18 Grudnia 2008, 14:59
Fearfol napisał/a | mad twój podpis jest już bardzo nieaktualny |
Ups, zapomniałem Już poprawiam
EDIT: Żeby był bardziej ambitny post:
Mam propozycję, aby ogłaszanie nowego konkursu odbywało się zawsze w poście z całkowicie wytłuszczoną czcionką. Łatwiej wtedy post znaleźć na stronie (zwłaszcza potencjalnym nowycm szorciarzom).
Wytłuszczony druk... jakoś tak skojarzyło mi się z głodem jako tematem przewodnim
Qrcze, spaliłem pomysł na szorta
Martva - 18 Grudnia 2008, 15:52
Wytłuściłam to co się dało
Adanedhel - 18 Grudnia 2008, 16:48
Martva napisał/a | Szorcik ma towarzystwo, ale na pewno chciałyby zagrać w brydża, albo coś... |
Znaczy są dwa? Wystarczy. Dawaj, ruszamy z tym konkursem
EDIT: literówka.
Fearfol - 18 Grudnia 2008, 16:52
Adanedhel napisał/a | Znaczy są dwa? Wystarczy. Dawaj, ruszamy z tym konkursen |
i oczywiście 2 głosy do dyspozycji dla oceniających
Edit : w cytacie się nie ukryje.
|
|
|