Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Kai - 28 Czerwca 2010, 08:27
A mnie wkurza, że z nowym tygodniem już się od jordańskiego bełkotu nie wymigam...
Godzilla - 28 Czerwca 2010, 08:28
A co, arabskie teksty po angielsku?
Kai - 28 Czerwca 2010, 08:41
Godzilla, ano żebyś wiedziała. Trzeba przeczytać całą klauzulę, żeby się zorientować, o co chodzi, a i tak pół się domyślam. I drżę, co będzie w części technicznej.
ketyow - 28 Czerwca 2010, 08:49
Wkurza mnie, że nie wiem gdzie będę w czasie wyborów.
czamataja - 28 Czerwca 2010, 09:47
Irytuje mnie jałowość rozmów. Wszystko marne...
ketyow - 28 Czerwca 2010, 10:04
Wkurza mnie, że zaraz muszę do Szczytna jechać, a potem pod namiot, a jeszcze nawet nie zjadłem tylko siedzę na forum
czamataja - 28 Czerwca 2010, 10:08
ketyow, prawdziwy dramat
Jedziesz pod namiot, miło spędzisz czas...Łączę się z Tobą w bólu
ketyow - 28 Czerwca 2010, 10:18
czamataja, też Cię lubię
czamataja - 28 Czerwca 2010, 10:26
nie tak publicznie, psujesz mi reputację
ketyow - 28 Czerwca 2010, 10:45
Użyję tu lubianego przez Ciebie określenia i stwierdzę krótko: kiedy próbujesz być złośliwa to jesteś taka urocza...
czamataja - 28 Czerwca 2010, 11:07
ketyow, słów mi zabrakło
Martva - 28 Czerwca 2010, 11:17
Miałam dziś wyjść w miarę wcześnie i załatwić mnóstwo spraw. Tymczasem czekam na maila od galerii że wpłata od klientki wpłynęła, żeby móc zaadresować kopertę. Klientce bardzo zależy żeby mieć kolczyki na środę, co jest do zrobienia, o ile je wyślę przed 14.00. Ale im dłużej siedzę i czekam, tym mniejsze szanse mam na zdążenie jeszcze do UP w celu uzyskania zaświadczenia o ubezpieczeniu zdrowotnym, a właściwie pieczątki na nim, i załatwienie lekarza pierwszego kontaktu przed spotkaniem z aktualną dystrybutorką mojej biżu. Kurde, no.
I jeszcze pogoda jest dziwna, nie wiem czy sie nie rozleje i czy mam się ubrac długo czy krótko.
Godzilla - 28 Czerwca 2010, 11:19
Martva, a nie możesz nikogo w domu przy mailu zostawić, żeby Ci go popilnował i dał znaka na komórkę? Albo i wysłał za Ciebie? Żadnej życzliwej duszy?
czamataja - 28 Czerwca 2010, 11:21
| Martva napisał/a |
I jeszcze pogoda jest dziwna, nie wiem czy sie nie rozleje i czy mam się ubrac długo czy krótko. |
to był koszmar mojego dzieciństwa. Gdy wracałam do domu ze szkoły obładowana kurtką i jeszcze swetrem, bo zawsze wolałam być ubezpieczona. Sądziłam, że w miarę upływu lat będę mogła od tego odejść. Niestety, nie
Martva - 28 Czerwca 2010, 11:22
Godzilla, wpadło mi to do głowy ale mama jest antyinternetowa totalnie, zwłaszcza że tam dwa razy by trzeba wklepywać hasło :/
Godzilla - 28 Czerwca 2010, 11:24
A jeśli ten mail będzie po prostu otwarty? No nie wiem. Są osoby, które zwyczajnie nie pozwolą się niczego nauczyć.
Easy - 28 Czerwca 2010, 18:41
Poprawka we wrześniu. 78% osób babsko uwaliło. Zresztą w zeszłym roku rozdała lekką ręką 40 warunków.
Ozzborn - 28 Czerwca 2010, 18:50
Na każdym kierunku jest ktoś taki... u nas pani od Antorpologii kultury, na szczęście podobno faworyzuje chłopców, więc mam 3,5
Na biotechu tak było z biochemią, a na technologii żywności i bt sggw ludzie zdają Inżynierię Procesową nawet po 6 razy
Martva - 28 Czerwca 2010, 19:25
Nie zdążyłam załatwić dwóch ważnych rzeczy
Kai - 28 Czerwca 2010, 19:48
Zaczynają mnie wpieniać kierowcy. Rozumiem, współczucie dla niepełnosprawnych, ale przedtem wozili prawie bez wyjątku takiego śmierdziucha, że pół autobusu wokół niego było wolne, a dzisiaj jechała taka niezbyt pełnosprawna umysłowo pani i darła się na cały głos wyśpiewując harcerskie piosenki. Podobno takim osobom kierowca ma prawo odmówić przewozu - czego nie robi. W efekcie głowa mi pęka od tego wrzasku.
qbard - 29 Czerwca 2010, 13:58
gorąco a w pracy trzeba siedzieć
Ziemniak - 29 Czerwca 2010, 14:12
Ja zakleiłem sobie okna folią aluminiową, świetnie wpływa na atmosferę w pracy
Rafał - 29 Czerwca 2010, 14:34
A mi się robota ponakładała, trzy etaty na raz (dom, sklep, praca) czasem oznaczają 24/24. Miałem nadzieję na jakieś małe spotkanie się z forumowiczami w Warszawie, bo środa, czwartek, piątek mam delegację, ale, cholerka, 5 minut nie będę miał wolnego
Kiedyś nie wierzyłem, że 5-6 godzin snu człowiekowi wystarczy, okazuje się, że jak musi to wystarczy.
Ellaine - 29 Czerwca 2010, 15:08
Nie jestem wk...ona, ani zirytowana. Jest mi tylko trochę przykro, ale z drugiej strony to nie pierwsza i nie ostatnia firma, która odmówi mi zatrudnienia. Życie.
Aczkolwiek, zanosi się na to, że trochę się zanudzę w trakcie wakacji... Chociaż, może nie będzie tak źle. Zresztą, dzisiaj mi jakoś tak, wszystko jedno.
Kai - 29 Czerwca 2010, 15:12
| Rafał napisał/a | | jak musi to wystarczy | 3-4 też, ale nie na dłuższą metę.
Wkurzył mnie US, bo panie nie zorientowały się, że miałam umowy z prawami autorskimi i doczepiły się do KUP.
baranek - 29 Czerwca 2010, 15:12
chodziłem dzisiaj z Glusiem u nas po wsi. i tak patrzyłem sobie.
gorąc straszliwy. pięćdziesiąt stopni w cieniu. faceci chodzą spacerkiem, w samych spodenkach, błyskają gołymi klatami, a biedne kobiety się duszą w swoich tekstyliach.
i to mnie wkurza! to jest sprawiedliwość? równouprawnienie? o to walczyły całe pokolenia feministek? i to się nadaje do prasy! tym trzeba się zająć, a nie jakimiś durnymi parapetami w sejmie! kobiety do boju! walka nie będzie łatwa, ale jakby co - ja jestem z wami.
Kai - 29 Czerwca 2010, 15:15
baranek, aleś się rozpędził. Weź pod uwagę hmm... estetykę niektórych męskich torsów i pomyśl sobie o analogicznej u kobiet
Ale chwalebne, że choć o tym myślisz
Ellaine - 29 Czerwca 2010, 15:16
| baranek napisał/a | błyskają gołymi klatami, a biedne kobiety się duszą w swoich tekstyliach.
i to mnie wkurza! to jest sprawiedliwość? równouprawnienie? o to walczyły całe pokolenia feministek? |
No właśnie! co to ma być, żeby faceci latali z gołymi klatami... Niech się porządnie ubierają, a nie tak bezecnie obnażają! :>
baranek - 29 Czerwca 2010, 15:24
Ellaine, jako posiadacz raczej oponki niż kaloryferka zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. choć tak nie do końca o to mi chodziło.
Kai, a myślę, myślę, choć przyznać muszę, że z wiekiem coraz rzadziej.
dalambert - 29 Czerwca 2010, 15:26
baranek, Racja !!! ale wybacz Panią Autorytet Magdalenę Środe to jednak poproszę w tekstyliach
|
|
|