Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Agi - 27 Czerwca 2010, 14:42
| ketyow napisał/a | Półtorametrowy stos czasopism, układanych numer po numerze przeze mnie, rozpier*olony po całym pokoju, bo *beep* szukał jakichś pisemek z panienkami (udało mu się zawinąć mi dwa numery focusa o seksie, brawo!) - jakież życie byłoby piękne bez rodzeństwa |
ketyow, przymuś do ułożenia z powrotem.
Niespodziewany ból głowy, na razie leki nie pomagają.
Kai - 27 Czerwca 2010, 15:02
| Ellaine napisał/a | To może po dziadkach? (tudzież taka ciekawa mutacja poczarnobylska )
A mnie wkurza to, co zwykle, więc nawet nie chce mi się o tym mówić. |
Mutacja całkiem możliwa, w końcu Czernobyl przetrwałąm Nie został podmieniony, ale za to ze zdolności manualnych i technicznych po mamie nie zebrał nic.
Głask prewencyjnie. Może pomoże.
robert70r. - 27 Czerwca 2010, 17:14
Grube babiszcze palące sobie wesoło na przystanku (podobno jest zakaz). Na moją grzeczną uwagę zrobiła taką minę, że przeraziłaby nawet Freddiego Kruegera. Co ci palacze takiego fajnego w tzch petach widy_
Kai - 27 Czerwca 2010, 17:43
Bob1970r, to jeszcze sytuacja, kiedy możesz zwrócić uwagę. A jak taka jedna z drugą idą przed Tobą na przystanek i ani tego ominąć, ani przeskoczyć? BTW Alt+shift bo Ci się z irytacji klawa przełączyła.
ketyow - 27 Czerwca 2010, 18:05
Nie mówiąc o tym, kiedy to pali grupa super duper dresów
Wkurza mnie mundial, chyba zastąpię go równie miłymi dla oka telezakupami mango.
Ellaine - 27 Czerwca 2010, 18:12
| Kai napisał/a | | Głask prewencyjnie. Może pomoże. |
Pomóc, to raczej niekoniecznie, ale gest się liczy :) Dziękuję.
robert70r. - 27 Czerwca 2010, 18:18
Kai, Tak, wiem. Już przełączyłem. Dzięki.
Dodatkowo sąsiad - ten piętro niżej - pali jakieś obrzydliwe tanie g***o. Znaczy pety w ogóle nie pachną, ale jego to już mistrzostwo świata śmierdzielstwa. No i miej tu okno otwarte... Kiedyś chciałem sobie na noc pokój wywietrzyć. Mało się nie udusiłem jak wszedłem...
| Cytat | | chyba zastąpię go równie miłymi dla oka telezakupami mango. |
ketyow, To jest jeszcze bardziej wkurzające, bo jedna informację powtarzają ze sto razy w kółko. Kociokwiku dostać można.
Kruk Siwy - 27 Czerwca 2010, 19:04
Wkurza mnie że na tak długo moje ulubione telezakupy zdjęli z anteny. I co puścili - nie uwierzycie! - dwudziestu dwu dorosłych facetow w krótkich majtach biega za skórzanym fetyszem. Łee!
ketyow - 27 Czerwca 2010, 19:15
ironizowałem oczywiście, ale z mundialu zadowolony nie jestem.
czamataja - 27 Czerwca 2010, 19:23
| ketyow napisał/a |
Wkurza mnie mundial, chyba zastąpię go równie miłymi dla oka telezakupami mango. |
Za niecałą godzinę jest debata prezydencka. Może się skusisz?
ketyow - 27 Czerwca 2010, 19:55
Raczej obejrzę.
Kai - 27 Czerwca 2010, 20:30
Oglądam i otwieram drugą butelkę cabernet. Tego się na trzeźwo słuchać nie da.
czamataja - 27 Czerwca 2010, 20:43
Ja oglądam. Pobudza. Lepiej niż kawa
Wkurza mnie, gdy mówią "konwencja czikagowska", miast "konwencja szikagowska". Mój prof. ekonomii tak mówił wywołując śmiech na sali, teraz słyszę, że JK tak mówi. Proszę...
Anix - 27 Czerwca 2010, 21:12
Własne lenistwo i brak twórczego zajęcia. Od dwunastej tak mnie tąpnęło.
Wkurza mnie moja nowa szefowa, która uznała, że jak sobie trzy dni popracuję po pięć godzin to na niedzielę może mi pieprznąć dziesięć. Zreflektowała się, skróciła. Mam nadzieję, że do PIĘCIU a nie do ośmiu x.X
I dodatkowo wkurza mnie to, że znajomy chyba nie ogarnął z jakim typem dziewczyny ma do czynienia (chodzi o mua), bo próbuje mnie namówić na szybkie piwo i szybki seks -.- o, bogowie, miejcie nade mną litość...
Kruk Siwy - 27 Czerwca 2010, 21:13
Sex to rozumiem. Ale piwo! Na szybko to Zenek na budowie pije.
Anix - 27 Czerwca 2010, 21:29
Kruku, ja cię proszę... chcesz, żebym się kompletnie załamała? I zamkła w sobie, zjadłszy chwilę później kluczyk?
Dla mnie szybki seks jest bardziej niezrozumiały niż szybkie piwo. Zero przyjemności. A poza tym, czy ja wyglądam na taką jednorazówkę? O_O
Kruk Siwy - 27 Czerwca 2010, 21:38
Anix, to żart był. Mea klupa a nawet Culpa.
Szybko to ja pchły łapię i jem ze wspólnej miski.
A co do kolesia hihihi to może on inaczej nie może? Szybko - bo nie zdążę?
Coś mnie frywolność napadła jakowaś.
Kostucha Drang - 27 Czerwca 2010, 21:53
pewnie przed tą imprezą o której gadaliśmy
Anix - 27 Czerwca 2010, 21:58
Twoja culpa, twoja bardzo wielka culpa
Rozbuchała ci się wyobraźnia, Kruku. Może faktycznie ma problemy natury erotycznej? Na szybko bardziej go podnieca...?
Dobra, nieważne, mało mnie to interesuje xD
Kruk Siwy - 27 Czerwca 2010, 21:59
Jestem trochę zniesmaczony. Wdałem się w dyskusję z głupcem. A przecież wiadomo że tego czynić nie należy bo głupiec sprowadzi dyskutanta do swojego poziomu i tu już z łatwością go pokona durnotą swoją.
Bywa.
Anix - to jest wkurzające ale niestety wielu jeszcze takich "szybkich Gonzalesów" spotkasz na swojej drodze.
Generalnie omijać!
Ozzborn - 27 Czerwca 2010, 22:13
Ciii Kruku! Nie rób mi czarnego pijaru
I tu pragnę zdementować - szybki w sensie, że natychmiast im bardziej zdesperowany tym bardziej natychmiast... natomiast czas trwania jest do umówienia
Anix - 27 Czerwca 2010, 22:14
Ale że to ja jestem tym głupcem? Bo chyba nie zajarzyłam...
A kolesia omijam na sto metrów, bo to taki typ, który łatwo nie odpuszcza :/
Kruk Siwy - 27 Czerwca 2010, 22:18
Anix, coś dziś nie mam dnia. Jeśli chodzi o głupotę to oczywiście NIE TY. Inna historia zupełnie.
Ozzborn, a tego to nie zrozumiałem. Czyżbyś to Ty proponował Anix, szybkie piwo...?
Anix - 27 Czerwca 2010, 22:25
Kruku, sprostuję! To, broń Boże, nie Ozzborn! To bolo z zupełnie innego środowiska xD
Lol, nie spodziewałam się, że padną takie podejrzenia xD
A co do gorszych dni - nie przejmuj się, ja mam takie codziennie, przez cały rok
Kruk Siwy - 27 Czerwca 2010, 22:27
A już myślałem że taki fajny skandal wykryłem. Hehe.
Cóż omówimy to szczegółowo na następnej avowej Skofie.
Ozzborn - 27 Czerwca 2010, 22:34
Hihi to mi się prowokacyjka udała
A konkretnie to chodziło o to, że już niedługo mogę być na tyle zdesperowany, żeby proponować takie właśnie szybkie piwo i w ten sposób Kruk odstrasza moje potencjale targety, które mogły przeczytać ten mesydż
Także urocze, młode dziewczęta czytające ten temat! Nie słuchajcie Kruka, on człowiek starej daty jest nieprzystosowany do nowych czasów!
Anix - 27 Czerwca 2010, 22:54
Ozzborn, zaczynam się ciebie bać
Chociaż nie, do uroczych się nie zaliczam, więc chyba nie muszę xD
Ozzborn - 27 Czerwca 2010, 23:01
Do usług
Wkurza mnie, że co najmniej 50% czasu od początku wakacji (licząc ze spaniem) zmarnowałem przed kompem.
Nazywam się Michał i jestem uzależniony od internetu
Fidel-F2 - 27 Czerwca 2010, 23:04
*beep*, mam to samo
Memento - 28 Czerwca 2010, 00:04
| ketyow napisał/a | jakież życie byłoby piękne bez rodzeństwa |
Jak ja Cię doskonale rozumiem, amigo.
|
|
|