Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
merula - 15 Grudnia 2010, 16:32
witaj Mała_Mi, nie pacam, bom zmęczona kurzeniem domowym.
Mała_Mi - 15 Grudnia 2010, 16:33
Tak z całą pewnością wszyscy jesteście MILI I PRZYTULNI
Merula: to miłego odpoczywania życzę
Sauron - 15 Grudnia 2010, 17:39
Mała_Mi, witaj.
Mała_Mi - 15 Grudnia 2010, 18:29
Witaj, Sauron.
mBiko - 15 Grudnia 2010, 20:36
bloodguy, KGF, Mała_Mi, witajcie i zacznijcie kręcić mak.
Mała_Mi - 16 Grudnia 2010, 09:37
Witaj, mBiko.
Rafał - 16 Grudnia 2010, 10:21
Mała_Mi, stań na jednej ręce i stój tak aż nie powiesz kto na forum jest Tatusiem Muminka.
agnieszka_ask - 16 Grudnia 2010, 13:33
Święta się zbliżają, więc przydało by się kilku pomocników. Całe szczęście gollumy są tak blisko.
witam
Mała_Mi - 16 Grudnia 2010, 14:54
Witam, agnieszka_ask i rafała.
agnieszka_ask: jeśli potrzebujesz pomocy, to owszem pomogę
rafał; obawiam się, że stanie na ręcę wypada z gry, ponieważ mam wysoką gorączkę i strasznie kręci mi się w głowie...
Martva - 16 Grudnia 2010, 14:57
Mała_Mi, ale nie piszesz recenzji?
Mała_Mi - 16 Grudnia 2010, 15:06
Witaj, Martva.
Nie, nie piszę .
Tylko rafała uświadamiam
A Tatusiem Muminka na forum jest: xan4
Jedenastka - 16 Grudnia 2010, 15:46
Mała_Mi, wychodź już z bijalni.
Mała_Mi - 16 Grudnia 2010, 16:39
Jedenastka: ok. spokojnie już mnie nie ma
Jedenastka - 16 Grudnia 2010, 16:40
I gdzie będziesz?
Mała_Mi - 16 Grudnia 2010, 16:53
W "Karczmie pod Zdechłym Smokiem".
Gart_93 - 18 Grudnia 2010, 12:00
Witajcie bracia umęczeni przez ból zamkniętej duszy w tym marnym ciele;D Wzbijajcie się tam, gdzie ludzkie skrzydła są za słabe by dolecieć, szukajcie tego, co mogą zauważyć tylko ślepi na prozę tej marnej, codziennej egzystencji;D Twórzcie, bo tylko my możemy przetrzeć nowe szlaki, przez które będą dążyć masy po naszych śladach, myśląć, że dąża do boskości, która jest dla nas niczym;D A tak wogóle to witam wszystkich;D
Martva - 18 Grudnia 2010, 12:03
Gart_93 napisał/a | Twórzcie, bo tylko my możemy przetrzeć nowe szlaki, |
Boję się. Ale cześć.
PS. zanim zaczniesz przecierać te nowe szlaki, sprawdź twórczość pod kątem poprawności językowej, na wszelki wypadek
Sauron - 18 Grudnia 2010, 12:06
Gart_93, witaj.
dalambert - 18 Grudnia 2010, 12:08
Gart_93 napisał/a | Witajcie bracia umęczeni przez ból zamkniętej duszy w tym marnym ciele;D Wzbijajcie się tam, gdzie ludzkie skrzydła są za słabe by dolecieć, szukajcie tego, co mogą zauważyć tylko ślepi na prozę tej marnej, codziennej egzystencji;D Twórzcie, bo tylko my możemy przetrzeć nowe szlaki, przez które będą dążyć masy po naszych śladach, myśląć, że dąża do boskości, która jest dla nas niczym;D A tak wogóle to witam wszystkich;D |
A w dziób to nie łaska PAC
Gart_93 - 18 Grudnia 2010, 12:09
Pfff, widać, że nie jesteś podatna na uniesienia artystycznej duszy;D Gramatyka jest dobra dla urzędników podatkowy i dziennikarzy;D Ja jestem po prostu kolejnym baranem, który próbuje zrozumieć świat;D Zby zachłannie, pewnie egoistycznie, ale zawsze i wszędzie;D W tym wszystkim nie starcza mi miejsca na gramatykę;D
Sauron - 18 Grudnia 2010, 12:09
ale na emotikony owszem
dalambert - 18 Grudnia 2010, 12:11
Gart_93,
Wierszy piszesz całe łokcie
Z sercem czystszym niż paznokcie ŁUP
Martva - 18 Grudnia 2010, 12:12
Gart_93 napisał/a | widać, że nie jesteś podatna na uniesienia artystycznej duszy;D |
No.
Gart_93 - 18 Grudnia 2010, 12:13
Oh, straszne, jestem niezrównoważonym emocojnalnie dzieckiem, które wszędzie daje emotikony;D Po prostu mistrzostwoi ironi;P
Martva - 18 Grudnia 2010, 12:15
Gart_93 napisał/a | jestem niezrównoważonym emocojnalnie dzieckiem, |
Przez grzeczność nie zaprzeczę.
Jedenastka - 18 Grudnia 2010, 12:16
Gart_93 napisał/a | Wzbijajcie się tam, gdzie ludzkie skrzydła są za słabe by dolecieć, szukajcie tego, co mogą zauważyć tylko ślepi na prozę tej marnej, codziennej egzystencji |
Młodości! ty nad poziomy
Wylatuj, a okiem słońca
Ludzkości całe ogromy
Przeniknij z końca do końca.
Gart_93 - 18 Grudnia 2010, 12:20
Ehh, no szkoda, widać nie czujecie klimatu;) Cieszę się, że jesteście tacy wspaniali, dorośli, mądrzy, przynajmniej tworzymy wspaniały kontrast;) Duzi, odpowiedzialni rodacy, strach pomyśleć co by rządziło krajem gdyby nie wasze racjonalne umysły;P
Gart_93 - 18 Grudnia 2010, 12:22
Jedenastka napisał/a | Gart_93 napisał/a | Wzbijajcie się tam, gdzie ludzkie skrzydła są za słabe by dolecieć, szukajcie tego, co mogą zauważyć tylko ślepi na prozę tej marnej, codziennej egzystencji |
Młodości! ty nad poziomy
Wylatuj, a okiem słońca
Ludzkości całe ogromy
Przeniknij z końca do końca. |
Mickiewicz, "Oda do młodości". Kocham ten tekst;P Przynajmniej jedna osoba pojmuje o co mi mniej więcej chodzi;D
Sauron - 18 Grudnia 2010, 12:24
Przez to ciągłe ";P" i ";D" mam wrażenie, że gadam ze znajomym mi fanem Hannah Montany na gg.
Gart_93 - 18 Grudnia 2010, 12:32
Uznaj mnie nawet za fana Justina Bibera, jeśli Ci się to nie podoba, ale nie zapominaj. Ty tutaj jesteś odpowiedzialnym, wspaniałym, mądrym człowieczkiem, któremu właśnie przed monitorami przyklaskuje kilku innych odpowiedzialnych, wspaniałych, mądrch człowieczków. To Ty jesteś nietolerancyjny, co jest odbierana za złe i brzydkie przez społeczeństwo, choć w tym przypadku jedyną odpowiedz jaką otrzymasz na swoje poglądy będzie " Dobrze rzekł, frajerowi". Ja jestem małym, skrajnie pozbawionym dorosłości ludzikiem. Tak więc czemu nie mam podążać za masami i zakochać się w Hannie, mi to nie sprawia problemu;D Wkońcu, jestem dzieciaczkiem, nieprawdaż?:)
|
|
|