Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)
Gwynhwar - 10 Maj 2008, 13:17
Ze śmietaną chodziło o to, że chłopcy chcieli sie polewac wrzątkiem, więc zaproponowałam inną alternatywę
mawete - 11 Maj 2008, 08:52
Ja dopiero dzisiaj mam czas, żeby na forum wejść (ale zapieprz mialem), dzięki Wszystkim za milą imprezę i nocne marsze na orientację
ps. ale mnie chirurg wczoraj opieprzyl za nieszanowanie kręgoslupa...
Krasnola - 11 Maj 2008, 10:26
Gwynhwar napisał/a | Ze śmietaną chodziło o to, że chłopcy chcieli sie polewac wrzątkiem, więc zaproponowałam inną alternatywę |
No ale dlaczego wrzątkiem? Dla podkręcenia atmosfery?
Sheila - 11 Maj 2008, 14:00
I mnie nie było Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Krasnola - 11 Maj 2008, 17:05
następny czwartek?
cooger - 11 Maj 2008, 17:52
Przygotowania do Piwokonu Outdoor jeszcze potrwają... prace nie ruszyły praktycznie z miejsca od ostatniej mojej wizytacji... 23-ego będę tam robił za tępą siłę fizyczną żeby 'budowę' popchnąć do przodu.
P.S. Nie walają się komuś w piwnicy kolumny marki Altus albo inny Mildton ? Mogą mieć uszkodzone membrany. To nie jest off top - coś musi grać na tym Piwokonie wzmiankowanym powyżej
Krasnola - 11 Maj 2008, 19:23
cooger, co Wy planujecie? ;>
Heh, a w ogóle w następnym tygodniu jakikolwiek dzień między wtorkiem a czwartkiem komuś na Piwokon pasuje? (w pon buszuję w Cuba Libre, w piątek w Krakowie, a sb i nd w Katowicach, a i z Wami chciałabym zakończenie matur świętować ... )
Adashi - 11 Maj 2008, 19:30
U mnie cały następny tydzień raczej zajęty
cooger - 11 Maj 2008, 19:33
Krasnola napisał/a | cooger, co Wy planujecie? ;> |
Się nie bywa to się nie wie :>
Krasnola - 11 Maj 2008, 21:24
cooger napisał/a | Się nie bywa to się nie wie :> |
to się można dowiedziesz i to się można powiedzieć!
Adashi napisał/a | U mnie cały następny tydzień raczej zajęty |
Nie rób mi tego
Adashi - 11 Maj 2008, 21:38
Przykro mi, najpierw pracuję, w czwartek mam małą lukę, a potem wybywam nad jezioro
Ale, ale w czwartek (22) też jest święto jak dziś, no i premiera nowego Indiany Jonesa akurat, nie wiem czy u nas będą już grali, ale możemy się wybrać całą ekipą - to oczywiście propozycja
Krasnola - 12 Maj 2008, 09:56
A w inny dzień? wtorek? środa?
Kuba - 12 Maj 2008, 13:17
Adashi napisał/a | Ale, ale w czwartek (22) też jest święto jak dziś, no i premiera nowego Indiany Jonesa akurat, nie wiem czy u nas będą już grali, ale możemy się wybrać całą ekipą - to oczywiście propozycja |
Ja uważam, iż jest to propozycja nad wyraz zacna. Optowałbym za jej jednogłośnym przyjęciem. Siedzenie w kinie na czymkolwiek to fajna sprawa. Możemy nabyć jakieś wino, przelać je do kubka po największej coli i robić wieś. Zapewniam, że będzie uroczo
Gwynhwar - 12 Maj 2008, 13:28
Jestem za 22 maja! Akurat 24 mam imieniny, więc można je trocho oblać
cooger - 12 Maj 2008, 13:51
23-ego mam urlop :]
Piotrek Rogoża - 12 Maj 2008, 18:24
21 wyjeżdżam z Poznania, wracam 26. W najgorszym razie się umówimy, że wypijecie za mnie w Poznaniu, ja za was w Cielęcinie .
Gwynhwar - 12 Maj 2008, 18:24
Rogoża pipo!
Piotrek Rogoża - 12 Maj 2008, 18:52
Też Cię kocham, Gfyn. Wiecie, możemy jeszcze w tym tygodniu coś wymyślić - poza jutrem, bo jestem umówiony ;P.
Krasnola - 12 Maj 2008, 19:51
Kuba napisał/a | Adashi napisał/a:
Ale, ale w czwartek (22) też jest święto jak dziś, no i premiera nowego Indiany Jonesa akurat, nie wiem czy u nas będą już grali, ale możemy się wybrać całą ekipą - to oczywiście propozycja
Ja uważam, iż jest to propozycja nad wyraz zacna. Optowałbym za jej jednogłośnym przyjęciem. Siedzenie w kinie na czymkolwiek to fajna sprawa. Możemy nabyć jakieś wino, przelać je do kubka po największej coli i robić wieś. Zapewniam, że będzie uroczo |
Podpisuję się ręką i nogą, a ewentualne produkty można wsadzić do mojej torby - duuuuża jest neutralne opakowanie i luz.
Gwynhwar napisał/a | Jestem za 22 maja! Akurat 24 mam imieniny, więc można je trocho oblać |
Gfyn, miłości Ty moja...
Piotrek Rogoża napisał/a | 21 wyjeżdżam z Poznania, wracam 26. W najgorszym razie się umówimy, że wypijecie za mnie w Poznaniu, ja za was w Cielęcinie . |
Eeej... A nie możesz 23 jechać No nie rób mi tego, paskudo... Jak nie pojedziesz, to przyjdę we wtorek (wiem, gdzie mieszkasz, draniu) i ....i... i jeszcze nie wiem co,ale będzie źle
Easy - 12 Maj 2008, 19:53
Piotrek Rogoża napisał/a | poza jutrem, bo jestem umówiony ;P. |
Randkę stawiasz ponad Piwokonem? Wstyd.
Krasnola - 12 Maj 2008, 19:55
Piotrek Rogoża napisał/a | Też Cię kocham, Gfyn. Wiecie, możemy jeszcze w tym tygodniu coś wymyślić - poza jutrem, bo jestem umówiony ;P. |
w tym to nie bardzo.... chociaż pewnie w czwartek wieczorem ja się gdzieś po Poznaniu kręcić będę, ale tylko do ostatniego busa.
EDIT: I jak chcemy iśc na premierę i jest to święto, to trzebaby zarezerwować.
Póki co jest Gwyn, Adashi, Kuba i ja. Anyone else? Rezerwuarujemy czy idziemy na żywioł?
Eee... Multikino twierdzi, że premiera jest 23 maja...
Edit znowu: A teraz,że jednak 22 ... Oni prapremierę robią, czy jak?
Gwynhwar - 12 Maj 2008, 20:20
No i znów wszyscy mnie kochają
Rogosz, nie możasz raz w życiu potraktować nas priorytetowo? Cielęcin nie ucieknie! A ja tak! I to już niedługo!
Fearfol - 12 Maj 2008, 20:32
ale mam nadzieje że starczy wam sił na ewentualny PiwoKon podczas Juwenalni , nie ? , my na razie we własnym gronie dyskutujemy co jest bardziej warte uwagi - dżem czy ten vavamuffin.
Piotrek Rogoża - 12 Maj 2008, 21:03
Gwynhwar napisał/a | Rogosz, nie możasz raz w życiu potraktować nas priorytetowo? |
Ależ traktuję! A gdy jestem, to się angażuję przecież... Gfyn, no wiesz? Ubodły mnie Twe słowa!
Gwynhwar - 12 Maj 2008, 21:04
Wojna?
Piotrek Rogoża - 12 Maj 2008, 21:10
Na sztachety?
Adashi - 12 Maj 2008, 23:52
Krasnola napisał/a | Póki co jest Gwyn, Adashi, Kuba i ja. Anyone else? |
Adashi + Mientoto
Krasnola napisał/a | Rezerwuarujemy czy idziemy na żywioł?
Eee... Multikino twierdzi, że premiera jest 23 maja...
Edit znowu: A teraz,że jednak 22 ... Oni prapremierę robią, czy jak? |
No właśnie, wypadałoby zarezerwować, tylko trzeba ustalić ile miejsc i na którą godzinę
Proponuję właśnie Multikino 51 lub to w starym-nowym Browarze, w centrum wszystkim będzie pasowało
Krasnola - 13 Maj 2008, 13:11
Ja jestem za. To do końca tygodnia by się deklaracje przydały. A godzina jakaś popołudniowa najlepiej, nawet wieczorna.
(Adashi, ta Twoja panienka z avataru rusza pupą w rytm muzyki z moich głośników )
Poza tym - poczeka ktoś potem ze mną do pierwszego autobusu? (koło czwartej jakoś jest)
Adashi - 15 Maj 2008, 22:00
I jak tam, jakieś decyzje? Będę miał dostępu do netu dopiero w poniedziałek, dlatego pytam. Czwartek - 22.05.08r. - Multikino 51 (to stare) godzina 17:20 czy 19:00 Ilu ludków i co za tym idzie ile biletów? Gdybyście doszli do porozumienia dopiero jutro, to proszę pamiętać przy rezerwacji internetowej o mnie i o Mientoto. No i wybierzcie jakieś rozsądne miejsca. Jakby co to kom.
Krasnola - 17 Maj 2008, 18:20
Ja jestem za 19.
I ludziska, szybko się zadeklarujcie, ja mogę wsio pozałatwiać, tylko to trzeba JUŻ!
|
|
|