To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Rodion - 31 Grudnia 2005, 21:36

NURS napisał/a
Pozwól, że zaproponuję mały prezent dla 300 forumowicza.

Wiwat! I salwa z 8 coma 8!!

Pako - 31 Grudnia 2005, 21:47

Witaj!
Jako żeś trzysetna, a do tego sylwester (spędzany samotnie :( ) to Cię bić nie będę :)

Czarny - 31 Grudnia 2005, 21:47

Może poskubamy se te piórka, co by nam delikwentka za daleko nie ućkła. Tylko jeszcze jakaś odliczanka czy inna wróżba by się zdała. Nie ma jak to muszce, ups Merigold skrzydełka po nadrywać :twisted:

No witajże nam, grabula :mrgreen:

Haletha - 31 Grudnia 2005, 22:22

Ech, trzeba było poczekać do północy, miałabyś lepsze wejście...
Witaj:-)

gorat - 31 Grudnia 2005, 22:28

Witam :) Na początek znajomości smacznym ziemia-powietrze Cię ugoszczę :D
fonsztyk - 31 Grudnia 2005, 22:30

Witaj dziecko szczęścia i upadłego anioła możesz już się podnieść z kolan :D
NURS - 31 Grudnia 2005, 22:31

Nie straszcie, bo ucieknie, zanim złapiemy :-)
Rodion - 31 Grudnia 2005, 22:46

Brak szans! :twisted: :twisted:
Cel zabukowany! :twisted:

Merigold - 31 Grudnia 2005, 22:56

Oj nie boje sie, nie boje. A ze trzysetna jestem to bardzo mi milo, chociaz moze rzeczywiscie trzeba bylo poczekac do polnocy. A co do prezentu to jestem zaszczycona i reflektuje :D Dzieki za super powitanie
fonsztyk - 1 Stycznia 2006, 00:00

Padasz strącona z niebios korkiem od szampana :lol:
Pako - 1 Stycznia 2006, 00:19

Dokładnie! Korkiem ją!
A co! Nowy rok jest! Na nowo można robić czarną listę :) !

Haletha - 1 Stycznia 2006, 00:22

Ech, jak tak można strącić korkiem. Potem może trącić korkiem, a pożywienia dziś mamy niewiele;-)
Merigold - 1 Stycznia 2006, 00:27

Korkiem lubie, byle nie za mocno. Upadki z wysoka bola. A tak w ogole to smutno troche na ten koniec roku :(

[ Dodano: 01 Sty 2006 12:29 ]
Przepraszam za brak polskich liter, cos komp nawala

Haletha - 1 Stycznia 2006, 00:29

Więc niech będzie wesoło na początek:)
Rodion - 1 Stycznia 2006, 00:30

Merigold napisał/a
A tak w ogole to smutno troche na ten koniec roku

A to czemu?
Radość ma być! A jak kto Cię ukrzywdził to powiedz!
Zemsta będzie potworna!! :twisted: :twisted:

fonsztyk - 1 Stycznia 2006, 00:40

Powiedz Merigold! powiedz! Najedziem na niego lub nich kupą!!! :P
gorat - 1 Stycznia 2006, 00:57

Witamy serdecznie Rok 2006. Z bata na początek, lekko przydusimy, poćwiczymy boks, a na koniec zalejemy nóżki betonikiem i postraszymy wrzuceniem do rzeczki.
Merigold - 1 Stycznia 2006, 01:00

Podoba mi się tu u was.

Oj zemsta słodką bedzie! Strzezcie się niegodziwcy!

Rodion - 1 Stycznia 2006, 01:04

Merigold napisał/a
Strzezcie się niegodziwcy!

Dawaj namiary!
Eskadry gotowe! A to co zostanie zozniesiemy na gąsienicach!! :twisted: :twisted:

Iscariote - 1 Stycznia 2006, 02:29

ja ze dopiero mam dostep do komputra :D to składam wszystkim życzenia noworoczne i przy okazji przywitam sie z nowo przybyłymi....
NURS - 1 Stycznia 2006, 02:39

Merigold napisał/a
Oj nie boje sie, nie boje. A ze trzysetna jestem to bardzo mi milo, chociaz moze rzeczywiscie trzeba bylo poczekac do polnocy. A co do prezentu to jestem zaszczycona i reflektuje :D Dzieki za super powitanie

Siem cieszem, że reflektujesz, ale co ma być?

mawete - 1 Stycznia 2006, 09:27

Witam wszystkich w Nowym Roku!
Stoniu - 1 Stycznia 2006, 12:17

Witajcie nowi forumowicze w końcu świerza krew...
Iscariote - 1 Stycznia 2006, 12:31

No więc tak... pobudke mam zaliczoną... widze że sie wszyscy dobrze bawili (to mówiąc szturcha jakieś coś przypominające człowieka i pachnące mieszanką alkoholi niekoniecznie z najwyższej półki w Żabce)... ja sie bawiłem też całkiem dobrze... i tak co by tu jeszcze... Mamy nowy rok 2006... miejmy nadzieje, że bedzie to rok obfity nie tylko w dobrą zabawe ale także w dobrą fantastyke... chociaż fantastyka sama w sobie jest dobra... i tak czego życze sobie bo nikt zyczen nie składa.. wiec... nowego Hummera na dobry początek...aparat cyfrowy... albo nie... lustrzanke... kamere... no i moze jeszcze... kurcze nie mam pomysłu... nooo a tak wogóle to jest juz mój 200 post... 8) to sobie zaśpiewam sto lat :D Stooo laaaat, stooo lat..... (tak podspiewując oddala sie od monitora i idzie do kuchni.....)
Merigold - 1 Stycznia 2006, 15:43

NURS napisał/a

Siem cieszem, że reflektujesz, ale co ma być?

To ja wybieram książkę. Jeździec Bezkonny jak by do mnie zawitał to bym się uradowała :)

Iscariote - 1 Stycznia 2006, 18:45

hmmm ja tam bym jak juz to bardziej ekonomicznie do tego podszedł... ja wiem że ze mnie oportunista... ale jak dają za darmo i jeszcze wybrac sobie mozna to hehe... wybrał bym cos czego sam sobie za Chiny Ludowe nie kupie :twisted:
Czarny - 1 Stycznia 2006, 18:47

Np. Legendy II co Iscariote :twisted:
Iscariote - 1 Stycznia 2006, 18:55

hmmm no np... wkońcu to całe 69 zł... ale weźmy naprzykład... komiks :twisted: Wolverine... polskie wydanie pierwszych amerykańskich tomów Wolviego kosztuje o ile pamietam 75 złoty... Kingodm Come...100 zł... no znalazło by sie coś hehe
Czarny - 1 Stycznia 2006, 18:59

Też bym sobie sprawił Kingdom Come. Może przydarzy się jakaś okazja (np.Allegro). Batman: Azyl Arkham udało mi się wygrać w internetowym konkursie. Ale kończmy tego offtopa.
Iscariote - 1 Stycznia 2006, 19:20

ojaaaa szpaner.... nie szpanuj batmanem :P ... właśnie... bo tu temat ledwo zipie... jakos na Nowy Rok mało nowych forumowiczów...

Partner forum