Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Adanedhel - 11 Lipca 2008, 20:11
Hmm... To powiedzmy, że 1 lub 2 sierpnia. mawete by to chyba odpowiadało, a mi nie przeszkadza.
dzejes - 11 Lipca 2008, 20:14
Adanedhel napisał/a | Hmm... To powiedzmy, że 1 lub 2 sierpnia. mawete by to chyba odpowiadało, a mi nie przeszkadza. |
No tak, i termin spotkania w Krakowie ustalili dwaj przyjezdni
mawete - 11 Lipca 2008, 20:21
dzejes napisał/a | Adanedhel napisał/a | Hmm... To powiedzmy, że 1 lub 2 sierpnia. mawete by to chyba odpowiadało, a mi nie przeszkadza. |
No tak, i termin spotkania w Krakowie ustalili dwaj przyjezdni |
znalazł się mieszkaniec
//edit: mi by najbardziej pasował 1szy łikend sierpnia, ale ze względu ma Martvą (jakoś Ją lubię ) może być później
dzejes - 11 Lipca 2008, 20:25
No dobrze, to przesuńmy na połowę sierpnia, to też przyjadę
mawete - 11 Lipca 2008, 20:27
28-29 jestem w Twojej wiosce z wieżą - siądziemy przy piwie i ustalimy
Ziemniak - 11 Lipca 2008, 20:28
Ja się piszę na 1 sierpnia.
jewgienij - 11 Lipca 2008, 20:35
Martva napisał/a | jewgienij napisał/a | W kierunku jakiego folkloru był to ukłon, jeśli można być niedyskretnym? Krain północnych czy mocno południowych? |
Mama mówi że okolic Jawy, ale nie wiem. Jest prawdopodobne że nie było mnie na świecie kiedy dostała od siostry spódnicę którą wczoraj nosiłam |
Czyli jednym słowem performance typu: Zjawy z Jawy
Cholera, pierwszy i drugi to piąt i sob, a to są dni, które mi najmniej pasują. No cóż, trzeba się będzie przystosować do przyjezdnych, ale cienko to widzę...
Krasnola - 12 Lipca 2008, 13:29
Kurczę, znowu przegapiłam Wasze spotkanie Ja chcę przyjechać do Was, tylko ciągle mi nie wychodzi
Martva - 12 Lipca 2008, 15:14
mawete napisał/a | Martvą (jakoś Ją lubię |
Dziwnym nie jest.
jewgienij napisał/a | Czyli jednym słowem performance typu: Zjawy z Jawy |
Ale nie próbujesz mnie obrazić?
jewgienij napisał/a | No cóż, trzeba się będzie przystosować do przyjezdnych, ale cienko to widzę... |
Ej, no. Z nami się nie napijesz? Gardzisz nami? Masz nas za gorszych?
Krasnola napisał/a | Ja chcę przyjechać do Was, tylko ciągle mi nie wychodzi |
To co, pierwszego sierpnia?
May, jesteś tu? Żeby się nie okazało że wszyscy są umówieni a Ty nawalisz
Adanedhel - 12 Lipca 2008, 17:07
Krasnola, celuj w 1 lub 2 sierpnia. Zaatakujemy moje rodzinne miasto z trzech frontów
jewgienij - 12 Lipca 2008, 17:11
Martva napisał/a |
jewgienij napisał/a | Czyli jednym słowem performance typu: Zjawy z Jawy |
Ale nie próbujesz mnie obrazić? |
Skądże znowu! Miałem na myśli "zjawiskowe zjawy z Jawy"
[quote="Martva"] Ej, no. Z nami się nie napijesz? Gardzisz nami? Masz nas za gorszych? |
E, ja tam się z każdym napiję, nawet z Warszawiakiem albo z kimś - za przeproszeniem - z Wrocławia , problem w tym, że na weekendy prawie co tydzień wyjeżdżam z Krakowa, albo w sobotę z samego rana, albo w niedzielę i nie mogę być wtedy "wczorajszy" . Ale zobaczymy...
Martva - 12 Lipca 2008, 17:39
Adanedhel napisał/a | Zaatakujemy moje rodzinne miasto z trzech frontów |
Byłam bliska napisania 'boję się' ale to tak z przyzwyczajenia
jewgienij napisał/a | Miałem na myśli zjawiskowe zjawy z Jawy |
A, no chyba że.
Cytat | problem w tym, że na weekendy prawie co tydzień wyjeżdżam z Krakowa, albo w sobotę z samego rana, albo w niedzielę i nie mogę być wtedy wczorajszy |
Weź przykład ze mnie i pij soczek
Adanedhel - 12 Lipca 2008, 17:49
Martva napisał/a | Byłam bliska napisania 'boję się' |
Napisz, proszę, napisz
Martva - 12 Lipca 2008, 17:52
Nie.
Chyba że tak naprawdę ładnie poprosisz, ale wtedy konwencje się przestaną zgadzać, bez sensu.
May - 12 Lipca 2008, 19:56
W zasadzie nie mam ustalonych zadnych planow na pobyt w Pl, oprocz tego, ze moj samiec ma wyladowac 28 lipca na stole operacyjnym. Mam nadzieje, ze 1-2 sierpnia bedzie ok. Tylko znajdzcie knajpe dla niepalacych, albo z ogrodkiem pliiiz!!!
Martva - 12 Lipca 2008, 20:11
W Starym Pocie jest sala dla niepalących, tylko nie wiem czy połowie forumowiczów nagle coś nie wypadnie
Ziuta - 12 Lipca 2008, 21:07
To się zrobi przykład z tego generała w ciemnych okularach, któego portret wisi w Stillu, i rozjedzie tę tzw. demokrację czołgami
Słowik - 12 Lipca 2008, 21:42
Ee, myślałem, że Stary Port już odpadł jako knajpa po ostatnim spotkaniu. Tam przecież nic nie słychać oprócz wątpliwej muzyki.
Martva - 12 Lipca 2008, 21:45
Oj, to był przykład. Mam błogą nadzieję ze się znajdzie coś innego, tylko nie na Kazimierzu bo to daleko
May - 12 Lipca 2008, 22:11
o wlasnie, i gdzies blisko do busa do domu
Martva - 12 Lipca 2008, 22:16
Uważaj, bo się skończy Karczmą Pod Blachą gdzie wszyscy mają daleko tylko nie my
Ziuta - 13 Lipca 2008, 13:43
Proponuję bar Meksyk
Martva - 13 Lipca 2008, 14:01
Nie wiem gdzie to jest, ale podejrzewam że gdzieś daleko.
Ziemniak - 13 Lipca 2008, 14:20
Kole Pleszowa
Martva - 13 Lipca 2008, 14:23
Czyli dobrze podejrzewałam
Kraków-Śródmieście brzmi nieźlej
Krasnola - 13 Lipca 2008, 16:38
Martva napisał/a | Krasnola napisał/a:
Ja chcę przyjechać do Was, tylko ciągle mi nie wychodzi
To co, pierwszego sierpnia? |
Będę się starać :>
Martva - 13 Lipca 2008, 16:41
Trzymam kciuki
mawete - 13 Lipca 2008, 16:43
Martva napisał/a | Trzymam kciuki |
gdzie?
Martva - 13 Lipca 2008, 16:44
Nie Twoja sprawa
Adanedhel - 13 Lipca 2008, 17:08
Co do baru to ja poproszę jakiś z w miarę dobrym dojazdem do Borku. Bo albo przebalujemy całą noc, albo ktoś mnie przenocuje ( ) albo będę się musiał wcześniej przetelepać na wieś.
|
|
|