Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
NURS - 10 Czerwca 2006, 22:59
To trzeba ich przed meczami nawiercać
Kuras - 10 Czerwca 2006, 23:04
lub zamontowac w jedynym slusznym miejscu zawory bezpieczenstwa, zebym mogli sobie popuszczac.........................tego cisnienia.
Sasori - 10 Czerwca 2006, 23:24
Świetny był ten mecz Argentyna vs WKS. Niesamowite wrażenie zrobił na mnie soundtrack zapewniony przez kibiców z Afryki.
kruczywiatr - 10 Czerwca 2006, 23:45
Polacy jak zwykle dali plamę. Za mało treningów, zgrania, dyscypliny, przewidywalna taktyka, młodzi gracze jak choćby Jeleń weszli za póżno do gry. Tak to już jest, że jak Polacy grają o coś - przegrywają, jak grają o nic - wygrywają.
Fajnie grają Niemcy, a że w ich drużynie są gracze polskiego pochodzenia, to po odpadnięciu Polaków będę chyba kibicował naszym zachodnim sąsiadom.
A naszym piłkarzom radzę sobie na dobranoc oglądać filmiki z treningów Ronaldinho i jemu podobnych graczy. Może w końcu się nauczą, że piłka jest dla najwyższej klasy piłkarza niczym ukochana małżonka.
PZPN zamiast marnotrawić kasę na bzdety niech tworzy szkółki dla nastolatków, jak to ma miejsce w Brazylii, Anglii czy Holandii. Po co nam stadiony jak Baltic Arena, skoro brakuje nam graczy na światowym poziomie, a takich nie mamy i nie są nimi bynajmniej Dudek i Frankowski.
Wpierw pokora i ciężka praca, dopiero później zbieranie laurów, anie na odwrót. A trener nie jest od cackania się z zawodnikami, tylko od zadawania bólu i zmuszania do wysiłku na granicy możliwości, by czynić z nich znakomitych zawodników.
NURS - 11 Czerwca 2006, 00:03
Obstawiamy, czy nasi strzelą jedną bramkę?
kruczywiatr - 11 Czerwca 2006, 12:08
Samobója?
Myślę, że Smolarek albo Jeleń (jeśli Janas go wpuści na boisko) może strzelić bramkę.
Gustaw G.Garuga - 11 Czerwca 2006, 12:12
A co do pytania w ankiecie, to przeczytałem dziś, że Ekwador niedawno wygrał z Argentyną i Brazylią... Czyżby czarny koń mundialu? Poczulbym ulgę
kruczywiatr - 11 Czerwca 2006, 12:23
Ulga? Żadna ulga. Tu się trzeba na wyżyny umiejętności wznosić, a nie liczyć na wiecznego fuksa. Bo wygrać fuksiarsko to nie sztuka, wywalczyć sobie zwycięstwo na MŚ wygrywając z zespołami na wysokim poziomie to jest sztuka. A że można, Grecji się to udało, ale oni mieli zespół, nie Pospolite Ruszenie, i mieli trenera co się zowie.
Gustaw G.Garuga - 11 Czerwca 2006, 13:00
A jednak będzie ulga - bo z mistrzami przegrać, to nie hańba.
Ixolite - 11 Czerwca 2006, 13:03
Bah, ale z mistrzami WYGRAC to splendor i powod do dumy
NURS - 11 Czerwca 2006, 13:22
Oglądajciewiadomości sportowe na TVN. Zobaczycie jak naprawdę wygląda wiedźmin.
dzejes - 11 Czerwca 2006, 13:55
Cytat | Gustaw G.Garuga: A co do pytania w ankiecie, to przeczytałem dziś, że Ekwador niedawno wygrał z Argentyną i Brazylią... Czyżby czarny koń mundialu? Poczulbym ulgę |
Jasne że wygrał. Tylko że u siebie, na stadionie położonym 3.000 m. npm.
Vened - 11 Czerwca 2006, 14:26
NURS napisał/a | Obstawiamy, czy nasi strzelą jedną bramkę? |
Jeśli w meczu z Niemcami jakiś Polak strzeli im bramkę, to najwyżej Podolski samobójczego.
GAndrel - 11 Czerwca 2006, 15:20
Właśnie Serbia z Czarnogórą graja z Holandią. Dwóch na jednago to banda łysego. Ale i tak na razie przegrywają.
NURS - 11 Czerwca 2006, 15:55
Holandia to też Walonia i Flamandia, więc nie ma przewagi
GAndrel - 11 Czerwca 2006, 16:27
Ale Holandia to jedno państwo a Serbia i Czarnogóra to od około tygodnia dwa.
NURS - 11 Czerwca 2006, 16:34
W eliminacjach była jednak jedna Ale to faktycznie śmieszny przypadek. Było państwo, a dzisiaj są dwa i nadal muszą grać wspólnie.
GAndrel - 11 Czerwca 2006, 16:38
W eliminacjach jedno teraz dwa.
W przypadku zdobycia tytułu Czarnogóra będzie poszkodowana. Właśnie wyczytałem, że Serbia jest kontynuatorem wszelkich umów, więc pewnie puchar pojedzie wtedy do Serbii.
Sasori - 11 Czerwca 2006, 16:40
Przedtem wysłuchawszy covera naszego hymnu.
Gustaw G.Garuga - 11 Czerwca 2006, 16:58
dzejes napisał/a | Jasne że wygrał. Tylko że u siebie, na stadionie położonym 3.000 m. npm. |
Czyżbyś sugerował, że sami dali sobie fory?
kruczywiatr - 11 Czerwca 2006, 18:03
Polacy się modlili o deszcz na mecz z Ekwadorem, ale Bóg lubi pokornych i pracowitych.
Urbaniuk - 11 Czerwca 2006, 18:16
GAndrel: "W przypadku zdobycia tytułu Czarnogóra będzie poszkodowana. Właśnie wyczytałem, że Serbia jest kontynuatorem wszelkich umów, więc pewnie puchar pojedzie wtedy do Serbii."
Jeśli Serbia/Czrnogóra zdobędzie tytul to zobowiązuję się, i biorę was wszystkich na świadków, że zorganizuję w Serbii partyzantkę i będę tak długo walczył aż puchar spocznie w Podgoricy.
A jeśli Polska wyjdzie z grupy to obiecuję opublikować zdjęcie na którym będę zrobiony na elfa. Nawet włosy na klatce se wydepiluje. W sumie żadne ryzyko....
elam - 11 Czerwca 2006, 18:48
i koniecznie w moherowym kolpaczku
GAndrel - 11 Czerwca 2006, 19:00
Trzymamy za słwo.
reginald - 11 Czerwca 2006, 19:31
A ja dodam z innej beczki. Kto oglądał mecz na Polshicie? Lisowi całkiem odwaliło, chciał robić za sprawozdawcę, a wyszedł niezły bełkot w tle. Facet miał chyba niezły katar i siedział kilometr od mikrofonu. Pomijam merytorykę wypowiedzi.
Jak usłyszałem, że Lis będzie komentować to myślałem, że coś im się pomyliło, ale jak rzeczywiście usłyszałem głos Lisa podczas powtórki to mi nawet piwo zaczeło smakować inaczej Na wp.pl jest ranking komentatorów - prowadzi Szpakowski, drugi jest Borek z Polsatu...... Lisa nie wymienili.......
NURS - 11 Czerwca 2006, 20:59
Tak umierają legendy Swoją drogą jakim trzeba być zadufkiem, żeby się z zapchaną kichawą na coś takiego porywać Ale Lis zawsze był dęciakiem.
elam - 11 Czerwca 2006, 21:01
tacy pilkarze z naszych kopaczy, jak komentator z lisa
Tomcich - 11 Czerwca 2006, 21:13
Piłka jest okrągła, a bramki są dwie. Tylko czemu *beep* obie dla Ekwadoru?
NURS - 11 Czerwca 2006, 22:41
A Andre jest czarniawy. Widziałem!
Tomcich - 12 Czerwca 2006, 08:34
A to znacie:
Mecz finałowy Polska - Brazylia. Brazylijczycy doszli do wniosku, że z nami się męczyć nie będą, więc wystawili tylko Ronaldo, a sami poszli na piwo. 8 minuta meczu 1:0 dla Brazyli, brazylijczycy zamawiają drugie piwo. Zbliża się 89 minuta i nagle 1:1. szybko wybiegają z pubu biegną do szatni, a tam siedzi Ronaldo. Oni do niego z pretensjami: Jak mogłeś wpuścić tę bramkę?!?. A on na to - Chłopaki, a co miałem zrobić jak w 60 minucie czerwoną kartkę dostałem.
|
|
|