Ogłoszenia - Administracja i Moderatorzy.
Ixolite - 12 Lutego 2008, 11:34
Panie Boże, widzisz i nie grzmisz... No jak dzieci w piaskownicy się zachowujecie, ehh...
NURS - 12 Lutego 2008, 11:34
ihan napisał/a | Ej ludzie, to nie wybory Miss i Mistera forum lub psychoanaliza i wyciąganie cech charakteru forumowiczów. O to mi właśnie chodziło: bez sensu. Propozycja Agi jest OK, bez wywlekania na światło dzienne i popisów elokwencji, twarde propozycje tylko.
A jako mod bym tylko dawała bany i ostrzeżenia, nawet bez ostrzeżenia.
Edit: elam, propozycja lepsza niż dyskusja na forum. W ogóle mam nadzieje, że pojawi się NURS i napisze, że głos ludu go nie obchodzi. I będzie spokój i sielanka. |
Ciabadamuum!
Ze dwie strony temu to napisałem, może nie w takiej formie, ale podkreśliłem, że wybór moda to nie demokracja.
Agi - 12 Lutego 2008, 11:55
No i świetnie!
Problem polega jednak na tym, że przy podwyższonym współczynniku awanturnictwa potrzebne jest rozwiązanie systemowe wzmacniające opiekę moderatorską.
O to NURSIE, niniejszym postuluję.
MrMorgenstern - 12 Lutego 2008, 20:30
NURS napisał/a | podkreśliłem, że wybór moda to nie demokracja. |
Czyli Fidel miał rację, więc atakowano go bez powodu
Fidel-F2 - 12 Lutego 2008, 20:43
MrMorgenstern, bo to odrobiny jeno pomyślunku wymagało, ale ludziom zazwyczaj się wydaje, że są na tyle wyjatkowi, że jak nie wcisną swoich trzech groszy to cywilizacja poniesie niepowetowaną stratę
MrMorgenstern napisał/a | Fidel miał rację | MrMorgenstern napisał/a | atakowano go bez powodu | nihil novi
jewgienij - 12 Lutego 2008, 21:15
A czy ktoś kogoś tu wybierał?
Była dyskusja, kto się ewentualnie naszym zdaniem nadaje. Forum. Były propozycje nie aspirujące do niczego więcej niż wyrażenie własnej opinii. Nikomu buławy nie wręczono i moderatorem go nie obwołano.
Wyluzujcie, bo podpinacie się teraz pod autorytet NURS-a, żeby z tej bezpiecznej pozycji kąsać, ile się da.
Anonymous - 12 Lutego 2008, 21:20
Fidel-F2 jak zwykle sobie zinterpretował jak chciał...
IMO NURS ma wyrobione pojęcie o użyszkodnikach, w końcu sam nieladaszkodnik niemniej jednak można Mu pomiauczeć, kogo by się widziało na stanowisku moda, ale decyzja należy do niego. Tak że królu złoty, decyzja do Ciebie należy.
Fidel-F2 - 12 Lutego 2008, 21:25
jewgienij, to sie nazywa trzy grosze
krisu napisał/a | Tak że królu złoty, decyzja do Ciebie należy. | NURS pewnie odetchnął z ulgą, bo teraz już na pewno wie, że może
edit lit ze wskazania krisa
Anonymous - 12 Lutego 2008, 21:33
Fidel-F2 napisał/a | NURS pewnie odetchną z ulgą |
Chyba NURSes?
MrMorgenstern - 12 Lutego 2008, 21:37
krisu napisał/a | Fidel-F2 napisał/a | NURS pewnie odetchną z ulgą |
NURSes |
Co to, krisu, jakieś nowe nazewnictwo? Moze NURSiak albo NURSiaczek jeszcze wymyslisz, co???
Agi - 12 Lutego 2008, 21:38
Panowie, to nie jest wątek do spamowania!
Fidel-F2 - 12 Lutego 2008, 21:41
MrMorgenstern, nurses po angielsku to pielegniarki (pielegniarze chyba też)
sorry Agi
dzejes - 5 Listopada 2010, 14:55
Chciałem poinformować P.T. użytkowników o tym, że rezygnuję z funkcji moderatora forum.
Nosiłem się z tym zamiarem od jakiegoś czasu, ostatnie wydarzenia upewniły mnie, że postępuję właściwie.
Życzę powodzenia ekipie moderatorsko - administrującej, którą o swojej decyzji poinformowałem wcześniej, w nieco bardziej rozbudowanej formie.
Agi - 5 Listopada 2010, 15:08
dzejes, szanuję Twoją decyzję, dziękuję za współpracę.
NURS - 5 Listopada 2010, 17:20
Dzięki dzejesie za dobra robotę.
RD - 5 Listopada 2010, 22:55
Bardzo żałuję
I dziękuję za pracę
RD - 11 Listopada 2010, 13:43
Z przyjemnością zawiadamiam, że do grona moderatorów naszego ulubionego forum dołączył Matrim. Przyjmijmy go ciepło.
Ozzborn - 11 Listopada 2010, 14:01
cóż za błyskotliwa kariera: niecały rok na forum, trochę ponad 3000 postów i już zielony Gratki!
...tzn. w coś Ty się wkopał chłopie
terebka - 11 Listopada 2010, 14:48
<vazelina mode on> Przewidywałem, że tak będzie </vazelina mode off>
Gratulacje, Matrim.
Godzilla - 11 Listopada 2010, 14:52
Matrim, gratulacje!
Matrim - 11 Listopada 2010, 15:02
No to teraz się zacznie... ... jak tylko się zorientuję o co w tym wszystkim chodzi
Ozzborn, żeby tak jeszcze zawodowo szybko się wspinać
terebka, a chcesz ostrzeżenie za stosowanie kolorków?
Godzilla, dzięki i dzięki wszystkim.
Sauron - 11 Listopada 2010, 15:05
Matrim, gratulacje.
Chal-Chenet - 11 Listopada 2010, 15:11
Foch, że nie ja, ale gratuluję.
terebka - 11 Listopada 2010, 15:12
Matrim napisał/a | terebka, a chcesz ostrzeżenie za stosowanie kolorków? |
Mała szkodliwość społeczna Władza jest po to, aby jej nie słuchać, jeszcze się tego nauczysz
Kai - 11 Listopada 2010, 15:12
Matrim, gratulacje tak sobie właśnie myślałam... prorokini jaka, cy cóś?
Silnik jest prosty jak obręcz, dasz radę
Arya - 11 Listopada 2010, 15:16
Matrim, gratulacje
Agi - 11 Listopada 2010, 15:45
Matrim, cierpliwości i spokoju życzę.
I dziękuję, że przyjąłeś ofertę współpracy.
Godzilla - 11 Listopada 2010, 15:58
O tak, cierpliwości to Ci będzie trzeba
Matrim - 11 Listopada 2010, 17:11
Kai, jak jakąś szóstkę w Lotka będziesz widzieć też, to daj znać
Agi, to się jeszcze okaże, czy na dobre wyjdzie. Tak mnie pod włos wzięłaś, to odmówić nie mogłem
Godzilla, trening się przyda
Lynx - 11 Listopada 2010, 17:31
Matrim, fajnie. Życzę cierpliwości
|
|
|