Spodenki - Szorty - Głód 

shenra - 14 Stycznia 2009, 15:22
  Gratulacje shortomaniacy          
												 Marcin Robert - 14 Stycznia 2009, 15:54
  Gratulacje dla xana4             i pozostałych uczestników.     No to czekamy teraz na nowy temat.   
												 Adanedhel - 14 Stycznia 2009, 17:54
  xan4, gratulacje       Naprawdę nie spodziewałem się, że wygrasz, byłem przekonany, że "Wdowi szort" ma zwycięstwo na... no, 90%.

mad, Tobie też należą się brawa. Dobry szort, mi osobiście podobał się najbardziej   

I po cichu dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się zagłosować na mój żarcik.
												 Fearfol - 14 Stycznia 2009, 18:14

| Słowik napisał/a |  Fearfol, czy Ty na pewno zagłosowałeś? Wydaje mi się, że po mnie wskoczyło 15 głosów na GP. Nie ma to teraz znaczenia, ale byłoby blisko    |   

wiesz zasiałeś ziarno niepewności, ale chyba tak, zaznaczyłem gwiezdne przesłanie. By

I jeżeli to ja byłem ostatnim głosującym to jednocześnie jestem tym który wyniósł xan'a4 na podium i wbił gwóźdź do trumny mad'owi. Teraz jakby się na to zastanowić, to trochę źle się z tym czuję. To głównie Ty mad głosowałeś na moje shorty w poprzednich edycjach.
												 Chal-Chenet - 14 Stycznia 2009, 18:19
  Teraz będziecie dywagować i się wzajemnie przepraszać?   
												 Fearfol - 14 Stycznia 2009, 19:30
  eeee no co ty, przecież to i tak nic nie zmieni.

Ale co miałem napisać ?!? Że kompletnie mnie nie obchodzi czyj to był tekst,  i że dobrze się stało, że Wdowi Short nie wygrał ?.

edytka: to po to żeby uniknąć spamu. Ja nigdy nie będę traktował Twoich postów wrogo  
												 Chal-Chenet - 14 Stycznia 2009, 19:37
  Skądże. Potraktuj mojego posta lajtowo.  
												 mad - 14 Stycznia 2009, 21:10
  Fearfol, nie przejmuj się, przecież się nie gniewam     

Każdy głosuje wg swojego widzimisię i tyle. Na Twoje szorty głosowałem dlatego, że mi się podobały, a nie dlatego, że wykoncypowałem, iż to Ty za nimi stoisz.

Podobnie dosyć często z Chalem w swoje szorty trafiamy (zupełnie jakbyśmy mieli jedną parę spodenek na zmianę      Niestety, obawiam się, że w spodenkach Chala bym się nie zmieścił)

Chociaż z drugiej strony na pewno jest coś takiego, jak akceptacja stylu, pomysłów, przedstawianej tematyki. Twierdzę jednak, że w szortach ma to mniejsze znaczenie niż w poważnej literaturze.

Jednakże miło mi było przeczytać Twoje 2 ostatnie posty   
												 JacAr - 14 Stycznia 2009, 21:25
  xan4, gratki - szort naprawdę w pytkę

Przyznam, że zastanawiałem się nad punktem dla ADHD ale opcja z jednym punktem bardziej mnie przekonuje. Poza tym, nie mam ostatnio poszczucia humoru   

tzw - humor mortis.

No i     dla mada - pudło, to jest zawsze pudło    można patrzec na innych z góry.

Pozdrawiam

JacQ
												 Witchma - 14 Stycznia 2009, 21:44
  JacAr, napisz smutnego szorta o władzy  
												 Chal-Chenet - 14 Stycznia 2009, 21:54
  A ta już zaczyna agitację!   
												 Witchma - 14 Stycznia 2009, 21:57
  Chal, że też zacytuję klasyków - NO TIME TO LOSE  
												 JacAr - 14 Stycznia 2009, 22:07
  Witchma, ja moge napisać arcysmutnego szorta o... braku władzy... w członkach   

Nawet kiedyś napisalem już!:

Byl Inteligentny.

Był przystojny.

Był zamożny.

Niestety byl impotentem.

Na drodze do szczęścia stanał mu ... tego, no wiecie...

J
												 Witchma - 14 Stycznia 2009, 22:11
  JacAr   
												 Lynx - 14 Stycznia 2009, 23:42
  xan4, gratki      
												 jewgienij - 15 Stycznia 2009, 13:18
  Gratulacje i "szacuneczek"     dla wszystkich uczestników, ze szczególnym uwzględnieniem zwycięzcy. Brawo, xan4  
												 xan4 - 15 Stycznia 2009, 15:17
  Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje    

Jak zwykle składałem gratulacje poprzednim zwycięzcom z tamtej strony, to nie wiedziałem, że to jest takie przyjemne po tej stronie    

Jeszcze raz dzięki i wszyscy zabieramy się za wymyślanie pomysłów na szorty w nowym temacie, do piór i klawiatur  
												 Sally - 15 Stycznia 2009, 19:55
  Gratuluję  
												 czterdziescidwa - 17 Stycznia 2009, 14:35
  Gratki  xana4 !          
												 illianna - 17 Stycznia 2009, 17:50
  przyłączam się do gratulacji
												 xan4 - 17 Stycznia 2009, 22:53
  dzięki, dzięki     ,

przypominam, że nowy temat jest ogłoszony w głównym wątku,

zapraszam do pisania   

| 

|