Mechaniczna pomarańcza [film] - Seriale, seriale...
Ixolite - 17 Kwietnia 2007, 12:15
count napisał/a | Co do Painkiller Jane to serial jest produkowany przez stacje Sci-Fi channel. Oni nie maja jakichs specjalnie wysokobudzetowych produkcji, wiec tutaj nie ma co liczyc na fajerwerki. Jednak zdarzaja sie produkcje calkiem wciagajace jesli chodzi o klimat, ale akurat tego w Painkiller nie zauwazylem za wiele. Moze sie rozkreci, ale szczerze mowiac chyba szkoda mi czasu na czekanie i zycie nadzieja. |
I z małym budżetem można zrobić fajny serial, czasem nawet mały budżet pomaga w zrobieniu fajnego serialu. No ale na razie dość nijako PJ wygląda, choć po jednym odcinku też ciężko ocenić - jak zmieni się w serialową rutynę: jeden odcinek, jedna "sprawa" to chyba będzie można go sobie spokojnie odpuścić.
Cytat | Ciekawostka jest fakt, ze serial ten jest wspolprodukowany przez sama Loken. Moze dlatego biedzi, bo pani ex-modelka nie do konca ma pojecie o robieniu seriali? |
To zdaje się coraz powszechniejsze, prawdę powiedziawszy wisi mi to :>
Andromeda i Stargate: SG-1 też cieszyły się współprodukcją występujących w nich aktorów i jakoś nie wyszło im to na złe.
hrabek - 17 Kwietnia 2007, 12:29
No wlasnie, czytajac o Raines tez sobie o tym pomyslalem, po cholere to sledztwo cale. No ale dobra.
A mowisz, ze to Bloodlines dobre? Czy tylko mowisz, ze jest?
NURS - 17 Kwietnia 2007, 12:30
Mówię, że jest. bo listujecie co nowego w sezonie.
hrabek - 17 Kwietnia 2007, 12:39
A cos wiecej powiesz? Widziales?
hrabek - 17 Kwietnia 2007, 12:42
Nursie, czy nie chodzilo ci czasem o Blood Ties? http://epguides.com/BloodTies/
Bo tylko to znalazlem, a pasuje fabularnie do tego co piszesz. Jest serial Bloodlines z tego roku, ale to jakis dokumentalny, wiec pewnie nie ma w nim za wiele detektywow i wampirow.
Ariah - 17 Kwietnia 2007, 12:43
Blood Ties?...
Trochę nudnawe i efekty ma jarmarczne.
Ale to moja opinia.
NURS - 17 Kwietnia 2007, 12:47
Tak, nie mam pod ręka programu, ale to bedzie Blood Ties.
hrabek - 17 Kwietnia 2007, 12:53
Po poscie Ariah chyba wszystko jasne, jesli chodzi o jakosc serialu
Ixolite - 17 Kwietnia 2007, 14:00
http://www.sanctuaryforall.com/
To polecam uwadze, ciekawie się zapowiada zarówno od strony filmowej, jak i przedsięwzięcia jako całości.
joe_cool - 24 Kwietnia 2007, 20:11
właśnie obejrzałam pierwszy odcinek Dextera.
ja chcę więcej!!!!
NURS - 24 Kwietnia 2007, 22:20
jest 12, bardzo cool serial.
Ixolite - 24 Kwietnia 2007, 22:22
19ty odcinek Heroes wreszcie puścili
Drive też się ciekawie rozkręca, natomiast co do Painkiller Jayne to nie wiem...
hrabek - 25 Kwietnia 2007, 08:58
A co to jest ten Dexter?
Comar - 25 Kwietnia 2007, 09:22
Nie co, tylko kto. To pracownik laboratorium kryminalistycznego, zajmujący się badaniem wszystkiego związanego z krwią. Natomiast w czasie wolnym od pracy z pasją oddaje się swemu "hobby", czyli seryjnemu mordowaniu.
Moim zdaniem jeden z najlepszych seriali ostatnich lat. Przewrotny i po brzegi wypełniony smoliście czarnym humorem.
hrabek - 25 Kwietnia 2007, 12:18
Aaa... czytalem o nim ostatnio, juz wiem. Ale jak przeczytalem, ze to pracownik laboratorium to chcialem od razu odpisac, czy to ten, co ma siostre Didi
Mowisz, ze fajny? Trzeba by sie zaposazyc w takim razie...
Comar - 25 Kwietnia 2007, 12:57
count napisał/a | czy to ten, co ma siostre Didi |
No prawie. Ma siostrę, ale Debbie
Ixolite - 25 Kwietnia 2007, 13:28
Heh, dobre. Chyba się tym zainteresuję
hrabek - 25 Kwietnia 2007, 13:30
O ile tez pamietam nie morduje on na chybil trafil, tudziez nie selekcjonuje blond-dziewic ze spoleczenstwa, tylko tropi innych mordercow wlasnie. Dobrze mowie?
NURS - 25 Kwietnia 2007, 13:32
Warto, rzecz jest nieco inna, niż pozostałe seriale kryminalne. Jest wprawdzie jeden wielki bład logiczny, ale reszta na tyle smaczna (nie mówie o odsączanym mięsie), że warto zobaczyć.
Comar - 25 Kwietnia 2007, 13:34
Dobrze mówisz. Chociaż to niekoniecznie muszą być mordercy, raczej po prostu "źli ludzie".
NURS - 25 Kwietnia 2007, 15:17
wyrywa chwasty, ogólnie rzecz biorac, ale sam jest tez psycholem niezłym, takim lecterem, który nie przeszedł na ciemna stronę, dzieki ojcu policjantowi, który pokazal mu, jak sobie radzic z ta przypadłością i jednocześnie pomagac prawu.
joe_cool - 25 Kwietnia 2007, 20:22
a gdzie ten błąd logiczny? wprawdzie się domyślam, ale chcę potwierdzić moje przypuszczenia... może być na biało, żeby innym nie spojlerować
NURS - 25 Kwietnia 2007, 22:25
cbqxłnqnavr ynyrpmrx. jlfgnepmlyb mnłbżlć xnzrel v cbqxłnqnwąpl jcnqłol, wnx śyvjxn j xbzcbg
http://www.webmaster.net....nline/rot13.php
Comar - 26 Kwietnia 2007, 11:08
R gnz. Oenpvfmrx Qrkgren cemrpvrż jvrqmvnł avrzny jfmlfgxb b Qrkgremr, anjrg tqmvr pubjn fjbwr gebsrn, jvęp crjavr xnzrel gnxżr ol jlpmnvł.
Zavr oneqmvrw mvelgbjnłb, żr Qrkgre avr jcnqł an cbzlfł, żr śpvtnal cemrm avrtb zbeqrepn zhfv olć xvzś m wrtb anwoyvżfmrw ebqmval.
Rafał - 26 Kwietnia 2007, 11:41
Acha. Jak jeszcze któryś tak do mnie zagada, to...
NURS - 26 Kwietnia 2007, 14:58
Ob avr jvrqmvny avp b ebqmvavr, n xnzrel zbman cbhfgnjvnć v an mrjaągem v j fnzrw punpvr, gnx, żr avxg fvr avr mbevraghwr.
cemrpvrm m cbyvpwv orm oóyh gnxv fcemrg ol jmvnł.
Gb wrqanx jlwnfavnłbol molg jvryr.
bum!
joe_cool - 26 Kwietnia 2007, 15:06
qyn zavr an cemlxłnq olłb qmvjar, żr cnaan m nepuvjhz fvfę avr mbevragbjnłn, żr jfmlfpl, xgóelpu nxgn hqbfgęcavn qrkgrebjv, antyr tvaą j avrjlwnśavbalpu bxbyvpmabśpvnpu...
NURS - 26 Kwietnia 2007, 15:11
ob crjavr oeny vpu qhmb jvęprw. gnx gb fvr mnłngjvn, wnx cbyvpwn xbtbś fmhxn j nepuvjnpu choyvpmalpu.
joe_cool - 26 Kwietnia 2007, 15:27
no nic to, pooglądamy, zobaczymy
Kirasz - 26 Kwietnia 2007, 15:41
Jest tylko jedna seria Dextera ? Bo w sumie jedna tylko ogladalem. I serial jest
I ostatnio trafilem na 1 czesc PainKiller Jade czy jakos tak...ale po 1 odcinku nie zapowiada sie na jakams rewelacje
P.S. A i Jericho sie rozkreca za jakies 50 odcinkow bedzie jedzenie ludzi...no ok pewnie juz jest ale tego nie pokazuja.
Motyw z czolgiem byl ksahdf zwlaszcza lskjdf.
|
|
|