To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Chal-Chenet - 24 Czerwca 2010, 18:11

Ależ mnie wkurwił mecz Włochów. :evil: Patafian Webb nie uznał dwóch bramek Italiańczykom, chociaż z drugiej strony Squadra Azzurra miała w bramce w chuuuuuuuuuuuj słabego Marchettiego. :evil:

Sorkens za wulgaryzmy.

ketyow - 24 Czerwca 2010, 18:22

Chal-Chenet, widzisz, a mnie cieszy że Włosi odpadli ;P:
Chal-Chenet - 24 Czerwca 2010, 18:26

To idź do wątku obok i mnie nie wkurzaj. ;P:
Godzilla - 24 Czerwca 2010, 18:27

To ta impreza jeszcze trwa? :?:

:twisted:

;P:

Chal-Chenet - 24 Czerwca 2010, 18:28

I jeszcze trochę potrwa. ;)

Ile człowiek nerwów straci przez ten cały Mundial...

Kai - 24 Czerwca 2010, 18:31

Chal-Chenet napisał/a
Patafian Webb
Jak on jeszcze śmie się na boisku pokazywać!????

Wkurzam się na myśl, że Mundial się skończy i nie będzie co robić...

Martva - 24 Czerwca 2010, 18:39

Robię kolczyki na zamówienie i strasznie mi się nie podobają :( Normalnie zgrzyt kolorystyczny jak nie wiem, boli mnie w oczka. Jak klienta nie weźmie, to chyba pójdą na przemiał, a nie do pudełka/szuflady.
Godzilla - 24 Czerwca 2010, 19:40

Nieszczęścia chodzą seriami :evil:

Najpierw chromolnęła duża rura z wodą na osiedlu. Teraz naprawiają, nie wiem do kiedy będą. Cało osiedle jest bez wody. A że obok biegnie rura z gazem, zakręcili gaz. Dziś na pewno nie odkręcą. AAAAAA!!! Gdzie jest grzałka?!

Ellaine - 24 Czerwca 2010, 20:07

Heh, ślepa jestem... albo raczej nieodrodna córka swego ojca, bo przeczytałam "gorzałka" zamiast "grzałka". I już chciałam Godzilli zaproponować łyczek naleweczki z Kukułek,... Fakt, może to i nie grzałka, ani gorzałka, ale zawsze trochę cieplej by było.
Godzilla - 24 Czerwca 2010, 20:11

Ale ja mam dzieci małoletnie! :lol:
Ellaine - 24 Czerwca 2010, 20:13

Tobie chciałam zaproponować, a nie Twoim dzieciom! Poza tym jednym kieliszkiem się nie upijesz. xD
SithLady - 24 Czerwca 2010, 20:45

Zwirusowany komp w pracy i reinstalka. Jutro już DFy więc poprawię sobie nastrój
Martva - 25 Czerwca 2010, 08:44

Avangarda za dokładnie cztery tygodnie :evil:
Witchma - 25 Czerwca 2010, 08:45

Martva, to za dużo, czy za mało?
Martva - 25 Czerwca 2010, 09:08

Niewłaściwie. Trzy albo pięć byłoby dobrze, Kurde, no :(
dalambert - 25 Czerwca 2010, 09:46

Martva napisał/a
Niewłaściwie. Trzy albo pięć byłoby dobrze, Kurde, no

Znowu się wykręcasz? termin Avy był znany od stycznia :twisted:

Martva - 25 Czerwca 2010, 11:02

No niestety są takie rzeczy na które niekoniecznie mam wpływ. A w styczniu nie miałam o nich pojęcia.
dalambert - 25 Czerwca 2010, 11:03

Martva, WALCZ dzielnie i z sukcesem :!:
Martva - 25 Czerwca 2010, 11:04

dalambert, ja sie postaram, bo drugiej pod rząd nie chcę opuścić, tylko lekarz będzie na mnie potem krzyczał :(
Kruk Siwy - 25 Czerwca 2010, 11:10

Znaczy Tata?
Martva - 25 Czerwca 2010, 11:12

Nie.
dalambert - 25 Czerwca 2010, 11:12

Martva napisał/a
, tylko lekarz będzie na mnie potem krzyczał

a to niby czemu, bierz pigułki ze sobą, a my Cię tak zmotywujemy, że o sobie zapomnisz :P

ketyow - 25 Czerwca 2010, 12:54

Laptopy szajsusa. Co to kuźwa w ogóle za marka? Może nie jest taki nędzny jak toshiba, bo nie trzeba rozmontować go w drobny mak, żeby przeczyścić radiator, ale od dwóch godzin próbuję zainstalować system i skurw...syn przestaje w losowych momentach czytać płytę i trzeba zaczynać od nowa. Za to płyty z driverami w ogóle nie rozkręca i uważa, że nie ma jej w napędzie, nie wiem jak odzyskać system z tego szitowego recovery :evil:
Kai - 25 Czerwca 2010, 12:57

ketyow, zajrzyj do Pubu, akurat kwiat informatyki siedzi, pomogą Ci.
nureczka - 25 Czerwca 2010, 12:58

Baran, który wczoraj wjechał mi w bagażnik, gdy grzecznie stałam na czerwonym świetle.
ketyow - 25 Czerwca 2010, 13:03

Kai, nie pomogą. Co poradzić na cdrom, który odmawia współpracy? Niesamowicie mnie to wk*rwia, że nie dają normalnej płyty z systemem operacyjnym i własnym kluczem, żeby po ludzku zainstalować to nawet z innej kopii systemu, tylko jakieś debilne recovery z dwóch płyt i obie są w stanie doskonałym, ale jednej nie czyta i już. Zaraz ją przekopiuję na inną, ale jak nie zadziała to będzie trzeba instalować pirata.
Martva - 25 Czerwca 2010, 13:35

dalambert napisał/a
my Cię tak zmotywujemy, że o sobie zapomnisz :P

Z całym szacunkiem - przeceniasz się. Niestety :(

Agrerodes - 25 Czerwca 2010, 13:36

Wkurza mnie, że Demotywatory mają wybór stron tylko na dole.
Kai - 25 Czerwca 2010, 13:38

ketyow napisał/a
Co poradzić na cdrom, który odmawia współpracy?
Przeczyścić czytnik? Może laser jest zasmarkany?

A mnie wkurza, że się nie mogę skupić.

Rafał - 25 Czerwca 2010, 13:43

Drugi raz mi się zdarzyło choć zarzekałem się, że nie i w ogóle :evil: Muszę felgę klepać bo znów na krawężnik mi się wjechało :evil: Kodeks drogowy powinien zakazywać jazdy na rowerach paniom hojnie obdarzonym przez naturę na rowerach w dużym dekolcie, a w szczególności jazdy w pozycji pochylonej po wertepach :twisted:

Partner forum