To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

terebka - 10 Grudnia 2010, 18:28

Aktegev, Khali, oksza, witajcie na forumowym Łonie. Aby było na czasie, przystroicie choinkę, ale tak by Forum widać było z daleka. oksza jako rodzynek w novinkowym gronie przejdzie się wśród bywalców forumowych i zrobi listę prezentów.
Ułatwię zadanie, Magnisowi pod choinkę golarkę do kaktusów. :wink:

Magnis - 10 Grudnia 2010, 18:30

terebka napisał/a
Magnisowi pod choinkę golarkę do kaktusów

Lepiej nie bo będę miał łysego kaktusa :shock: :mrgreen: :mrgreen:

terebka - 10 Grudnia 2010, 18:36

No przecież, nie do prywatnego użytku. Kotu żałujesz :?: :shock: ;P:
Khali - 10 Grudnia 2010, 20:15

Ja tylko zaznaczę, że nie uciekłam w popłochu, ale dzielnie kopię groby, które potem odśnieżam. Nie wiem lucku jak będzie z masażem; sporo zależy od tego czy oczekujesz pod koniec hepiendu (bo jakby ktoś pytał, to mam zasady i kręgosłup moralny :D ).
ilcattivo13, dziękuję za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że to jednak świat oszalał, a nie ja ;)

I jeszcze raz (pewnie ostatni, bo nie chcę pacnięć za spam) dzięki wszystkim za powitanie :)

Martva - 10 Grudnia 2010, 20:21

Khali napisał/a
nie chcę pacnięć za spam

Aż mam ochotę zacytować Aryę ^^ No dobra, zacytuję.

Khali, :mrgreen: :bravo

shenra - 10 Grudnia 2010, 20:25

Martva, :mrgreen: :bravo

(cobyś się samotna nie czuła :mrgreen: )

Kai - 10 Grudnia 2010, 20:36

Aktegev, witaj i pac!
oksza, za to że masz kota tylko pacłapka bez pazurów i drapanie kota za uszkiem przez cały weekend jako frycowe!

A innym bardzo zmęczone macką chlast...

oksza - 10 Grudnia 2010, 21:02

Cześć ! :) Wielkie dzięki za ciepłe powitanie :D

Kota możecie zabierać, ta bestia nic tylko je i z rana wszystkich budzi. Jak już to zrobi, idzie sam spać i atakuje każdego kto zakłuca jego spokój. Ma z tego satysfakcję , chyba go natrę śniegiem to inaczej pośpiewa huehue.
Cześć ! :) Wielkie dzięki za ciepłe powitanie :D

Ja rodzynek .. hmmm chyba raczej sponsor xd . Fajne wyróżnienie, dzięki wam będę miał lżejszy portfel, wiecie jak mnie uszczęśliwić.
Teraz już wiem czemu mnie ta noga tak bolała. Od nadmiaru pieniędzy xd :) ;P: .

Nutzz - 10 Grudnia 2010, 21:06

A teraz Nutzzik wszystkim gollumkom oczka deserową łyżeczką wydłubie i skonsumuje (łyżeczkę) :twisted:
Kai - 10 Grudnia 2010, 21:07

Nutzz, a oczka Kai zostawisz, naturalnie? :P
Martva - 10 Grudnia 2010, 21:13

Kai, a czujesz w sobie wewnętrznego gollumka?
Nutzz - 10 Grudnia 2010, 21:54

Kai, no nie wiem... Tak słodko się we mnie wpatrują z tego ekranu :mrgreen:
lucek - 10 Grudnia 2010, 22:15

Khali napisał/a
Nie wiem lucku jak będzie z masażem; sporo zależy od tego czy oczekujesz pod koniec hepiendu (bo jakby ktoś pytał, to mam zasady i kręgosłup moralny :D ).

Za mało się znamy. Też mam zasady i kręgosłup moralny. I nawet mam na to świadków.
Ale zawsze możesz marzyć i wzdychać :-)
Wszak mówi Pismo - proście, a może będzie Wam dane.
Czy może "proście, a będziecie prości". Nie pamiętam.
W co grasz, zapalona graczko? I czy mamy 21 wspólnych znajomych na fejsie? ;-P

l.

prasniak - 11 Grudnia 2010, 15:44

Witam wszystkich!

Mam na imię Rafał, mam 16 lat. Mieszkam w Łęczycy, małym mieście na północ od Łodzi. Ciągle brakuje mi czasu i mało czytam :P Ale wkrótce biorę się za siebie, postaram się czytać więcej. Twórczość moja leży i kwiczy :) staram się jak mogę i mam nadzieję, że dzięki ciężkiej pracy i staranności stworzę coś dobrego.
Nie wiem co mogę jeszcze napisać, tak więc dzięki :)
Pozdro dla wszystkich :)

shenra - 11 Grudnia 2010, 15:47

prasniak, dzisiaj nie mam siły bić. Witaj i baw się dobrze. :D
terebka - 11 Grudnia 2010, 15:48

prasniak witaj i skoro już tu jesteś to weź odgarnij mi śnieg ze schodów, jak tylko zbierzesz właściwą porcję praśnięć ;P: chlastów i bęców.
Martva - 11 Grudnia 2010, 15:49

Witaj i

prasniak napisał/a
Twórczość moja leży i kwiczy :) staram się jak mogę i mam nadzieję, że dzięki ciężkiej pracy i staranności stworzę coś dobrego.

nie wrzucaj nic przed tym czymś dobrym ;P:

oksza - 11 Grudnia 2010, 15:50

prasniak, Witaj bracie ;)
prasniak - 11 Grudnia 2010, 15:56

Martva napisał/a

nie wrzucaj nic przed tym czymś dobrym ;P:

Jak mam uczyć się nie wiedząc co robię źle? :) Według mnie krytyka to jeden z najlepszych nauczycieli :)

shenra - 11 Grudnia 2010, 16:00

prasniak, nie wiem, czy przeżyjemy kondensację. ;P:
terebka - 11 Grudnia 2010, 16:04

Byle po każdym przypadku następowała wyraźna poprawa, wtedy to ma sens. Bo kiedy ustawicznie powtarzają się te same uwagi, a porawy ni chu-chu, to... eeeech :(
Martva - 11 Grudnia 2010, 16:06

prasniak, z jednej strony owszem, z drugiej poniżej pewnego poziomu ludziom się nie będzie chciało tego czytać, o krytyce nie wspominając. A jeśli brakuje Ci czasu na czytanie, to na pisanie powinno go brakować tym bardziej. Trzeba znać właściwą hierarchię ;P:
Sauron - 11 Grudnia 2010, 16:14

prasniak, witaj.
Michael_Savage - 11 Grudnia 2010, 19:09

Hmm, skoro taki wymóg, no to się przywitam:)
Witam :D

Martva - 11 Grudnia 2010, 19:45

Cześć, co nam zaśpiewasz?
Khali - 11 Grudnia 2010, 20:01

lucek napisał/a
W co grasz, zapalona graczko? I czy mamy 21 wspólnych znajomych na fejsie? ;-P

Zacznę od pytania prostszego, czyli drugiego: tak, mamy ;)
Co się zaś tyczy grania. Z klasycznych RPGów obecnie w nic, bo jakiś czas temu drużyny mi się porozwiązywały, a że jestem na etapie pisania magisterki, dla własnego dobra zbyt ambitnie drużyny nie szukam (inna rzecz, że jakiś czas temu wystąpiło u mnie jakieś takie zmęczenie materiału i granie już takiej frajdy nie sprawiało). W czasach gdy jeszcze grywałam bywało różnie. WoD, L5K, Neuroshima, DDki, systemy autorskie - co się napatoczyło.
Obecnie granie tyczy się bardziej cRPGów (magisterkę piszę właśnie na ich temat, więc mam wymówkę by trwonić przy nich czas ;) ). Tu jest chyba dość standardowo: Arcanum, Dragon Age, Wiedźmin, Fable, Fallouty, Mass Effecty, Baldury, KotORy.

Michael_Savage - 11 Grudnia 2010, 20:28

Martva napisał/a
Cześć, co nam zaśpiewasz?

To do mnie?
:)

Martva - 11 Grudnia 2010, 20:33

No pewnie.
Michael_Savage - 11 Grudnia 2010, 20:35

A niby czemu miałbym coś śpiewać?
Hmm... Aha, już wiem... Doczytałem sobie:)
Ja nie z tych co śpiewają. To tylko zbieżność pseudonimu
Nawet o tym gościu nie wiedziałem

Martva - 11 Grudnia 2010, 20:43

Ja też nie wiedziałam, jednak pozostaję w błogiej nadziei że będziesz śpiewał, stepował albo zadeklamujesz wierszyk (cudzy), a nie założysz bloga z tfurczością własną ;)

OMG, ależ jestem niedobra.

Nieważne.

Baw się grzecznie, forumuj na temat, głosuj na szorty i w ogóle baw się dobrze :)

Partner forum