Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
terebka - 10 Grudnia 2010, 18:28
Aktegev, Khali, oksza, witajcie na forumowym Łonie. Aby było na czasie, przystroicie choinkę, ale tak by Forum widać było z daleka. oksza jako rodzynek w novinkowym gronie przejdzie się wśród bywalców forumowych i zrobi listę prezentów.
Ułatwię zadanie, Magnisowi pod choinkę golarkę do kaktusów.
Magnis - 10 Grudnia 2010, 18:30
terebka napisał/a | Magnisowi pod choinkę golarkę do kaktusów |
Lepiej nie bo będę miał łysego kaktusa
terebka - 10 Grudnia 2010, 18:36
No przecież, nie do prywatnego użytku. Kotu żałujesz
Khali - 10 Grudnia 2010, 20:15
Ja tylko zaznaczę, że nie uciekłam w popłochu, ale dzielnie kopię groby, które potem odśnieżam. Nie wiem lucku jak będzie z masażem; sporo zależy od tego czy oczekujesz pod koniec hepiendu (bo jakby ktoś pytał, to mam zasady i kręgosłup moralny ).
ilcattivo13, dziękuję za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że to jednak świat oszalał, a nie ja
I jeszcze raz (pewnie ostatni, bo nie chcę pacnięć za spam) dzięki wszystkim za powitanie
Martva - 10 Grudnia 2010, 20:21
Khali napisał/a | nie chcę pacnięć za spam |
Aż mam ochotę zacytować Aryę ^^ No dobra, zacytuję.
Khali,
shenra - 10 Grudnia 2010, 20:25
Martva,
(cobyś się samotna nie czuła )
Kai - 10 Grudnia 2010, 20:36
Aktegev, witaj i pac!
oksza, za to że masz kota tylko pacłapka bez pazurów i drapanie kota za uszkiem przez cały weekend jako frycowe!
A innym bardzo zmęczone macką chlast...
oksza - 10 Grudnia 2010, 21:02
Cześć ! Wielkie dzięki za ciepłe powitanie
Kota możecie zabierać, ta bestia nic tylko je i z rana wszystkich budzi. Jak już to zrobi, idzie sam spać i atakuje każdego kto zakłuca jego spokój. Ma z tego satysfakcję , chyba go natrę śniegiem to inaczej pośpiewa huehue.
Cześć ! Wielkie dzięki za ciepłe powitanie
Ja rodzynek .. hmmm chyba raczej sponsor xd . Fajne wyróżnienie, dzięki wam będę miał lżejszy portfel, wiecie jak mnie uszczęśliwić.
Teraz już wiem czemu mnie ta noga tak bolała. Od nadmiaru pieniędzy xd .
Nutzz - 10 Grudnia 2010, 21:06
A teraz Nutzzik wszystkim gollumkom oczka deserową łyżeczką wydłubie i skonsumuje (łyżeczkę)
Kai - 10 Grudnia 2010, 21:07
Nutzz, a oczka Kai zostawisz, naturalnie?
Martva - 10 Grudnia 2010, 21:13
Kai, a czujesz w sobie wewnętrznego gollumka?
Nutzz - 10 Grudnia 2010, 21:54
Kai, no nie wiem... Tak słodko się we mnie wpatrują z tego ekranu
lucek - 10 Grudnia 2010, 22:15
Khali napisał/a | Nie wiem lucku jak będzie z masażem; sporo zależy od tego czy oczekujesz pod koniec hepiendu (bo jakby ktoś pytał, to mam zasady i kręgosłup moralny ).
|
Za mało się znamy. Też mam zasady i kręgosłup moralny. I nawet mam na to świadków.
Ale zawsze możesz marzyć i wzdychać
Wszak mówi Pismo - proście, a może będzie Wam dane.
Czy może "proście, a będziecie prości". Nie pamiętam.
W co grasz, zapalona graczko? I czy mamy 21 wspólnych znajomych na fejsie? ;-P
l.
prasniak - 11 Grudnia 2010, 15:44
Witam wszystkich!
Mam na imię Rafał, mam 16 lat. Mieszkam w Łęczycy, małym mieście na północ od Łodzi. Ciągle brakuje mi czasu i mało czytam Ale wkrótce biorę się za siebie, postaram się czytać więcej. Twórczość moja leży i kwiczy staram się jak mogę i mam nadzieję, że dzięki ciężkiej pracy i staranności stworzę coś dobrego.
Nie wiem co mogę jeszcze napisać, tak więc dzięki
Pozdro dla wszystkich
shenra - 11 Grudnia 2010, 15:47
prasniak, dzisiaj nie mam siły bić. Witaj i baw się dobrze.
terebka - 11 Grudnia 2010, 15:48
prasniak witaj i skoro już tu jesteś to weź odgarnij mi śnieg ze schodów, jak tylko zbierzesz właściwą porcję praśnięć chlastów i bęców.
Martva - 11 Grudnia 2010, 15:49
Witaj i
prasniak napisał/a | Twórczość moja leży i kwiczy staram się jak mogę i mam nadzieję, że dzięki ciężkiej pracy i staranności stworzę coś dobrego. |
nie wrzucaj nic przed tym czymś dobrym
oksza - 11 Grudnia 2010, 15:50
prasniak, Witaj bracie
prasniak - 11 Grudnia 2010, 15:56
Martva napisał/a |
nie wrzucaj nic przed tym czymś dobrym |
Jak mam uczyć się nie wiedząc co robię źle? Według mnie krytyka to jeden z najlepszych nauczycieli
shenra - 11 Grudnia 2010, 16:00
prasniak, nie wiem, czy przeżyjemy kondensację.
terebka - 11 Grudnia 2010, 16:04
Byle po każdym przypadku następowała wyraźna poprawa, wtedy to ma sens. Bo kiedy ustawicznie powtarzają się te same uwagi, a porawy ni chu-chu, to... eeeech
Martva - 11 Grudnia 2010, 16:06
prasniak, z jednej strony owszem, z drugiej poniżej pewnego poziomu ludziom się nie będzie chciało tego czytać, o krytyce nie wspominając. A jeśli brakuje Ci czasu na czytanie, to na pisanie powinno go brakować tym bardziej. Trzeba znać właściwą hierarchię
Sauron - 11 Grudnia 2010, 16:14
prasniak, witaj.
Michael_Savage - 11 Grudnia 2010, 19:09
Hmm, skoro taki wymóg, no to się przywitam:)
Witam
Martva - 11 Grudnia 2010, 19:45
Cześć, co nam zaśpiewasz?
Khali - 11 Grudnia 2010, 20:01
lucek napisał/a | W co grasz, zapalona graczko? I czy mamy 21 wspólnych znajomych na fejsie? ;-P |
Zacznę od pytania prostszego, czyli drugiego: tak, mamy
Co się zaś tyczy grania. Z klasycznych RPGów obecnie w nic, bo jakiś czas temu drużyny mi się porozwiązywały, a że jestem na etapie pisania magisterki, dla własnego dobra zbyt ambitnie drużyny nie szukam (inna rzecz, że jakiś czas temu wystąpiło u mnie jakieś takie zmęczenie materiału i granie już takiej frajdy nie sprawiało). W czasach gdy jeszcze grywałam bywało różnie. WoD, L5K, Neuroshima, DDki, systemy autorskie - co się napatoczyło.
Obecnie granie tyczy się bardziej cRPGów (magisterkę piszę właśnie na ich temat, więc mam wymówkę by trwonić przy nich czas ). Tu jest chyba dość standardowo: Arcanum, Dragon Age, Wiedźmin, Fable, Fallouty, Mass Effecty, Baldury, KotORy.
Michael_Savage - 11 Grudnia 2010, 20:28
Martva napisał/a | Cześć, co nam zaśpiewasz? |
To do mnie?
Martva - 11 Grudnia 2010, 20:33
No pewnie.
Michael_Savage - 11 Grudnia 2010, 20:35
A niby czemu miałbym coś śpiewać?
Hmm... Aha, już wiem... Doczytałem sobie:)
Ja nie z tych co śpiewają. To tylko zbieżność pseudonimu
Nawet o tym gościu nie wiedziałem
Martva - 11 Grudnia 2010, 20:43
Ja też nie wiedziałam, jednak pozostaję w błogiej nadziei że będziesz śpiewał, stepował albo zadeklamujesz wierszyk (cudzy), a nie założysz bloga z tfurczością własną
OMG, ależ jestem niedobra.
Nieważne.
Baw się grzecznie, forumuj na temat, głosuj na szorty i w ogóle baw się dobrze
|
|
|