Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
mBiko - 6 Grudnia 2010, 20:24
Orbison, łups szuflą do odśnieżania. Witaj.
Aktegev - 6 Grudnia 2010, 23:05
Witam wszystkich . Ewelina z Poznania.
Kruk Siwy - 6 Grudnia 2010, 23:15
Aktegev, Ewelina to piękne imię. Ale niestety, obowiązek to obowiązek. Łup! z dzioba, i poprawka boś z Posen a tam ponoś Kruków nie lubią.
Agi - 6 Grudnia 2010, 23:28
Kruk Siwy napisał/a | boś z Posen a tam ponoś Kruków nie lubią. |
To kalumnie podłe som.
Witaj Aktegev, baw się dobrze!
mBiko - 7 Grudnia 2010, 00:07
Aktegev, jeden już dzisiaj ode mnie szuflą oberwał, to i Tobie niech idzie na zdrowie.
Magnis - 7 Grudnia 2010, 10:10
Aktegev witaj
dalambert - 7 Grudnia 2010, 10:11
Aktegev, Jeszcze jedna Pyra dzisiaj - hej - rośnie Poznan w siłę, a ludzie żyją jak żyli
Aktegev - 7 Grudnia 2010, 10:51
Dzięki wszystkim za powitanie
Martva - 7 Grudnia 2010, 11:12
Cześć, czemu nie dość że Vegetka to jeszcze tyłem?
Aktegev - 7 Grudnia 2010, 11:53
Jako Vegetka podpisywałam się gdzieś z dekadę temu, gdy w Poznaniu był jeszcze klub mangi i anime. A że każdy jakiegoś nicka tam miał, to i ja wzięłam od jednej z postaci z anime, która akurat mi wtedy przypasowała. Potem jednak potrzebny był nowy nick, a kiepska jestem w wymyślaniu (przyjaciele też mi żadnej ksywki nie nadali), to z braku pomysłów odwróciłam słowo najprostszą metodą. Do Aktegev się przyzwyczaiłam, tak się podpisuję na forach i już zmieniać raczej nie będę. Ot, taka historyjka
shenra - 7 Grudnia 2010, 11:58
Aktegev, w tę czy w nie tę witaj! Dzisiaj dzień radosny, więc nie biję.
Khali - 8 Grudnia 2010, 08:26
Witam wszystkich użytkowników Magdalena z Krakowa, zdziwaczały geek, zapalona (napalona?) graczka i czepialska maruda
dalambert - 8 Grudnia 2010, 08:27
Khali, pac, Pac, PAc, PAC - a jak zamarudzisz to pacniemy z drugiej strony
Kruk Siwy - 8 Grudnia 2010, 08:41
Khali, z uwagi na wiek sędziwy jaki osiągniesz już za dwa dni pacać nie będę. Ot drobny szturchaniec na drogę. Idź i spamuj a posty będą ci dane.
Witchma - 8 Grudnia 2010, 09:21
Khali, zapamiętaj: jak Khali spamować to źle.
dalambert - 8 Grudnia 2010, 09:27
Witchma, to nie tak !
Jak Khali spamować to dobrze, jak Khalemu to źle
Magnis - 8 Grudnia 2010, 12:25
Khali witaj
Khali - 8 Grudnia 2010, 21:01
Dziękuję pięknie za powitania, pacnięcia, szturchańce, porady i przypomnienie o jakże urokliwej powieści Sienkiewicza
Sauron - 8 Grudnia 2010, 21:03
Khali, witaj.
shenra - 8 Grudnia 2010, 21:06
Khali, khtooo Ci khaaazał odmaszerować? Hę? Ale już po łopatę i mi tu piękhnie khooopać sobie rhooowek A tak btw, witaj
mBiko - 8 Grudnia 2010, 21:21
Khali, czołganiem przez pełzanie biegiem marsz! Znaczy witaj.
lucek - 8 Grudnia 2010, 23:05
Aktegev, Khali, jak skończycie ze śniegiem, to możecie mi jeszcze masażyk. Dziś jestem niekwitnący :/
A poza tym to dobry wieczór
l.
ilcattivo13 - 10 Grudnia 2010, 11:24
Khali napisał/a | ...zdziwaczały geek, zapalona (napalona?) graczka i czepialska maruda |
Yee-haw! Nareszcie ktoś normalny Witaj!
oksza - 10 Grudnia 2010, 16:32
Witam wszystkich serdecznie !
Nazywam się Adrian, mam 16 lat i pochodzę z Giżycka. Piękne to miejsce.. jest tutaj sporo jezior. Teren w sam raz dla topielców, ogólnie rzecz biorąc jest gdzie pomoczyć tyłek .
Dom.. to tak mieszkam w mieszkaniu, oczywiście z rodzicami, posiadam własny pokój z różnymi fajnymi rzeczami (dużo by tu mówić ) , mam kota który się zwie Baton, jest mieszańcem persa z dachowcem (co dało duży plus, ponieważ nie ma spłaszczonej... twarzy) , jak każdy kot lubi jeść (dużo) strawy, więc jest trochę pulchny , ale (na szczęście) tylko trochę. O kocie tyle.. teraz może troszkę o Mnie. Lubię (cholerne) czytać książki , przez co zacząłem pisać opowiadania i wszystko to co wpadnie do tej mojej szalonej główki. Moim hobby jest ASG (air soft gun) czyli coś podobnego do paintballa.
Z wyglądu jestem wysokim (1.98) , przystojnym ( ) i miłym chłopakiem, który tak jak każdy młody człowiek chciałby dużo osiągnąć w swoim życiu. Marzenie: chciałbym napisać i wydać własną książkę. No.. to tyle o mnie.
Miło mi Was wszystkich poznać. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu ! .
shenra - 10 Grudnia 2010, 16:38
oksza, idź Ty chrustu nazbieraj i rzuć, o tam, właśnie tam, bo Cię lans spala. A ja chętnię popatrzę jak się dymisz
Witaj.
baranek - 10 Grudnia 2010, 16:38
oksza, olaboga, nie mam siły Cię pacnąć. witaj i baw się dobrze. i trzymam kciuki za spełnienie Twoich marzeń.
Martva - 10 Grudnia 2010, 17:03
Joooj, uroczo. Poczułam się jak żyri w jakimś mamtalent czy coś.
<z mruczącym ćwierćpersem na kolanach> Cześć oksza
Witchma - 10 Grudnia 2010, 17:06
oksza, wszyscyśmy wzruszeni niczym stary siennik wojskowy. Baw się dobrze.
Sauron - 10 Grudnia 2010, 18:01
oksza, witaj.
Magnis - 10 Grudnia 2010, 18:14
oksza Witaj
|
|
|