To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

mBiko - 17 Listopada 2010, 20:22

Mr. Nobody, zaczniemy od nabijania na pal, potem przejdziemy do prawdziwych tortur. Witaj.
Kai - 17 Listopada 2010, 21:47

Mr. Nobody, pac i chlast :)

Właśnie mam świeżutkie bambusy na chińskie tortury :)

Sauron - 17 Listopada 2010, 21:55

Kai, słyszałaś o "śmierci tysiąca cięć"? :twisted:
Kai - 17 Listopada 2010, 22:05

Owszem, proponuję użyć noży Gerlach :D
mBiko - 17 Listopada 2010, 22:24

Bardziej się sprawdzi zwykły Polsilver.
Kai - 17 Listopada 2010, 22:25

Noże do wykładzin by Toya :P
Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:42

Cześć, jestem trollem forumowym i ludzie lubią mnie warnować ;]
Agi - 17 Listopada 2010, 22:45

Kaiho, obawiam się, że masz pecha, trafiłeś na wredną Modliszkę. Na naszym Forum nie pofikasz. :twisted:
Powitalny kuksaniec i dobra rada: pilnuj się.

Godzilla - 17 Listopada 2010, 22:45

Kaiho, albo doczytasz co trzeba i zaczniesz się zachowywać jak człowiek, albo i my cię potraktujemy jak trolla. To będzie dość krótka zabawa. Zresztą nie jesteś oryginalny, tu już było parę trolli z fasonem. Było.
Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:48

Godzilla napisał/a
Kaiho, albo doczytasz co trzeba i zaczniesz się zachowywać jak człowiek, albo i my cię potraktujemy jak trolla. To będzie dość krótka zabawa. Zresztą nie jesteś oryginalny, tu już było parę trolli z fasonem. Było.

Z trolla ewoluowałem w gnoma (taka gorsza wersja) :P Jestem oryginalny, bo takiej drugiej osoby na świecie jak ja, nie ma. Może tutaj dłużej zabawie, może nie, kto to wie...

dalambert - 17 Listopada 2010, 22:48

Godzilla napisał/a
Zresztą nie jesteś oryginalny, tu już było parę trolli z fasonem. Było.

i BEZ fasonu tyż :mrgreen:

Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:50

dalambert napisał/a
i BEZ fasonu tyż

Fason swój trzymam i garde też, jak ktoś mnie uderzy, to mu oddam.

Godzilla - 17 Listopada 2010, 22:50

W ramach obicia powitalnego: proszę o krótką rozprawę na temat "Rola gnoma w życiu forum SFFiH". W szczególności zwracam uwagę na konstrukcję utworu (wstęp, rozwinięcie, zakończenie) i poprawność stylistyczną i ortograficzną.
Kai - 17 Listopada 2010, 22:51

Kaiho napisał/a
Jestem oryginalny, bo takiej drugiej osoby na świecie jak ja, nie ma.
Odciski palców z całą pewnością masz unikalne i DNA pewnie też. I chyba to by było na tyle... :twisted:
Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:54

Szedł sobie gnom przez las, a tu chlas! W *beep* wlazł.

W *beep* była zaklęta prawda, kiedy na nie spojrzał to zrozumiał. Głośno się zachowuj gnomie, żeby inni cię nie podeptali, ale również przy tym patrz pod nogi, żebyś w *beep* nie włazł drugi raz.

Gnom z tą prawdą życiową, odtąd żył długo i szczęśliwie.

Kai - 17 Listopada 2010, 22:57

Godzilla, jeśli chodzi o poprawność jakąkolwiek... No cóż, chciałaś, to masz :D
Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:58

Kai napisał/a
Godzilla, jeśli chodzi o poprawność jakąkolwiek... No cóż, chciałaś, to masz

Wchodze na Mozille, to chociaż błędów już nie będe robił.

Godzilla - 17 Listopada 2010, 23:01

Kai, faktycznie, krótkie było, wiele mówiące, może niekoniecznie na temat gnoma, ale na temat golluma. Poprawność jak widzę nie odbiega od tego, co kolega zaprezentował w dziale muzycznym. Jeżeli koledze nie poprawi się umiejętność rozumienia słowa czytanego, to pozostaje czekać na odpowiednio długi krawacik i rzecz będzie załatwiona.
Kaiho - 17 Listopada 2010, 23:04

Cytat
Kai, faktycznie, krótkie było, wiele mówiące, może nie koniecznie na temat gnoma, ale na temat golluma. Poprawność jak widzę nie odbiega od tego, co kolega zaprezentował w dziale muzycznym. Jeżeli koledze nie poprawi się umiejętność rozumienia słowa czytanego, to pozostaje czekać na odpowiednio długi krawacik i rzecz będzie załatwiona.

Prosze Pani, moje opowiadanie było do bani. Ja tylko wierze ludzie, że mnie przyjmiecie na luzie.

Kai - 17 Listopada 2010, 23:07

Kaiho, to jest forum literackie. Luz na onecie masz w obfitości, jeśli nie w nadmiarze.

Godzilla, na dział muzyczny sił już nie mam, po opowiadaniu z Wysypiska muszę przez dwa dniu dochodzić do siebie. Może obejdzie się bez terapii.

Agi - 17 Listopada 2010, 23:09

Kaiho, przyjmujemy na luzie. Nie nabijaj postów w nomen-omen bijalni, tylko zmykaj do wątków merytorycznych.
I mam prośbę, zanim uraczysz nas kolejną porcją swojej tfurczości, poczytaj trochę i zorientuj się w specyfice Forum. Powodzenia. :D

Godzilla - 17 Listopada 2010, 23:10

Kai, widzę że dyskusja z Kaiho nie ma sensu. Gość pomylił adresy. Z mojej strony EOT, to jest właśnie TEN przypadek. Trolli się nie karmi.
ALkibiades - 17 Listopada 2010, 23:16

Bijalnia. Czyli po prostu wszysyc się tu biją :lol:
Fidel-F2 - 17 Listopada 2010, 23:18

nie ALkibiades, wszyscy tu biją Ciebie

Kaiho, przestań tak rymować, bo nie daj boże pomyślę, żeś jakiś raper i hip-hopu słuchasz albo innego szmelcu podobnego, a wtedy minuty Twoje policzone

Kaiho - 17 Listopada 2010, 23:47

Fidel-F2 napisał/a
nie ALkibiades, wszyscy tu biją Ciebie

Kaiho, przestań tak rymować, bo nie daj boże pomyślę, żeś jakiś raper i hip-hopu słuchasz albo innego szmelcu podobnego, a wtedy minuty Twoje policzone

Słucham hip hopu i rapu ;] Tylko nie bij mnie po oczach.

mBiko - 17 Listopada 2010, 23:48

Kolejnego rapera nie zniosę.

ALkibiades, w ramach powitania posprzątaj to, co kolega gnom wypaskudził z siebie kilka postów wyżej.

Fidel-F2 - 17 Listopada 2010, 23:55

Kaiho, wiem, mój domysł był retoryczny, jesteś językowo tak nieogranięty, że tylko hip hop i rap Ci pozostaje

jeszcze się spotkamy

kilka razy zapewne

terebka - 18 Listopada 2010, 07:32

A już zaczynało być nudno. Tak czy siak witaj duszo rapera zbłąkana. Może Cię jakoś ucywilizujemy. Literki już znasz, na następnej lekcji się dowiesz, że nie wszystko jedno w jakiej je piszesz kolejności.
Sauron - 18 Listopada 2010, 16:10

ALkibiades, witaj.
ancepa - 18 Listopada 2010, 17:56

Cześć!
Chciałam się przywitać, ale skoro biją... :D

Partner forum