Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
mBiko - 17 Listopada 2010, 20:22
Mr. Nobody, zaczniemy od nabijania na pal, potem przejdziemy do prawdziwych tortur. Witaj.
Kai - 17 Listopada 2010, 21:47
Mr. Nobody, pac i chlast
Właśnie mam świeżutkie bambusy na chińskie tortury
Sauron - 17 Listopada 2010, 21:55
Kai, słyszałaś o "śmierci tysiąca cięć"?
Kai - 17 Listopada 2010, 22:05
Owszem, proponuję użyć noży Gerlach
mBiko - 17 Listopada 2010, 22:24
Bardziej się sprawdzi zwykły Polsilver.
Kai - 17 Listopada 2010, 22:25
Noże do wykładzin by Toya
Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:42
Cześć, jestem trollem forumowym i ludzie lubią mnie warnować ;]
Agi - 17 Listopada 2010, 22:45
Kaiho, obawiam się, że masz pecha, trafiłeś na wredną Modliszkę. Na naszym Forum nie pofikasz.
Powitalny kuksaniec i dobra rada: pilnuj się.
Godzilla - 17 Listopada 2010, 22:45
Kaiho, albo doczytasz co trzeba i zaczniesz się zachowywać jak człowiek, albo i my cię potraktujemy jak trolla. To będzie dość krótka zabawa. Zresztą nie jesteś oryginalny, tu już było parę trolli z fasonem. Było.
Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:48
Godzilla napisał/a | Kaiho, albo doczytasz co trzeba i zaczniesz się zachowywać jak człowiek, albo i my cię potraktujemy jak trolla. To będzie dość krótka zabawa. Zresztą nie jesteś oryginalny, tu już było parę trolli z fasonem. Było. |
Z trolla ewoluowałem w gnoma (taka gorsza wersja) Jestem oryginalny, bo takiej drugiej osoby na świecie jak ja, nie ma. Może tutaj dłużej zabawie, może nie, kto to wie...
dalambert - 17 Listopada 2010, 22:48
Godzilla napisał/a | Zresztą nie jesteś oryginalny, tu już było parę trolli z fasonem. Było. |
i BEZ fasonu tyż
Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:50
dalambert napisał/a | i BEZ fasonu tyż |
Fason swój trzymam i garde też, jak ktoś mnie uderzy, to mu oddam.
Godzilla - 17 Listopada 2010, 22:50
W ramach obicia powitalnego: proszę o krótką rozprawę na temat "Rola gnoma w życiu forum SFFiH". W szczególności zwracam uwagę na konstrukcję utworu (wstęp, rozwinięcie, zakończenie) i poprawność stylistyczną i ortograficzną.
Kai - 17 Listopada 2010, 22:51
Kaiho napisał/a | Jestem oryginalny, bo takiej drugiej osoby na świecie jak ja, nie ma. | Odciski palców z całą pewnością masz unikalne i DNA pewnie też. I chyba to by było na tyle...
Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:54
Szedł sobie gnom przez las, a tu chlas! W *beep* wlazł.
W *beep* była zaklęta prawda, kiedy na nie spojrzał to zrozumiał. Głośno się zachowuj gnomie, żeby inni cię nie podeptali, ale również przy tym patrz pod nogi, żebyś w *beep* nie włazł drugi raz.
Gnom z tą prawdą życiową, odtąd żył długo i szczęśliwie.
Kai - 17 Listopada 2010, 22:57
Godzilla, jeśli chodzi o poprawność jakąkolwiek... No cóż, chciałaś, to masz
Kaiho - 17 Listopada 2010, 22:58
Kai napisał/a | Godzilla, jeśli chodzi o poprawność jakąkolwiek... No cóż, chciałaś, to masz |
Wchodze na Mozille, to chociaż błędów już nie będe robił.
Godzilla - 17 Listopada 2010, 23:01
Kai, faktycznie, krótkie było, wiele mówiące, może niekoniecznie na temat gnoma, ale na temat golluma. Poprawność jak widzę nie odbiega od tego, co kolega zaprezentował w dziale muzycznym. Jeżeli koledze nie poprawi się umiejętność rozumienia słowa czytanego, to pozostaje czekać na odpowiednio długi krawacik i rzecz będzie załatwiona.
Kaiho - 17 Listopada 2010, 23:04
Cytat | Kai, faktycznie, krótkie było, wiele mówiące, może nie koniecznie na temat gnoma, ale na temat golluma. Poprawność jak widzę nie odbiega od tego, co kolega zaprezentował w dziale muzycznym. Jeżeli koledze nie poprawi się umiejętność rozumienia słowa czytanego, to pozostaje czekać na odpowiednio długi krawacik i rzecz będzie załatwiona. |
Prosze Pani, moje opowiadanie było do bani. Ja tylko wierze ludzie, że mnie przyjmiecie na luzie.
Kai - 17 Listopada 2010, 23:07
Kaiho, to jest forum literackie. Luz na onecie masz w obfitości, jeśli nie w nadmiarze.
Godzilla, na dział muzyczny sił już nie mam, po opowiadaniu z Wysypiska muszę przez dwa dniu dochodzić do siebie. Może obejdzie się bez terapii.
Agi - 17 Listopada 2010, 23:09
Kaiho, przyjmujemy na luzie. Nie nabijaj postów w nomen-omen bijalni, tylko zmykaj do wątków merytorycznych.
I mam prośbę, zanim uraczysz nas kolejną porcją swojej tfurczości, poczytaj trochę i zorientuj się w specyfice Forum. Powodzenia.
Godzilla - 17 Listopada 2010, 23:10
Kai, widzę że dyskusja z Kaiho nie ma sensu. Gość pomylił adresy. Z mojej strony EOT, to jest właśnie TEN przypadek. Trolli się nie karmi.
ALkibiades - 17 Listopada 2010, 23:16
Bijalnia. Czyli po prostu wszysyc się tu biją
Fidel-F2 - 17 Listopada 2010, 23:18
nie ALkibiades, wszyscy tu biją Ciebie
Kaiho, przestań tak rymować, bo nie daj boże pomyślę, żeś jakiś raper i hip-hopu słuchasz albo innego szmelcu podobnego, a wtedy minuty Twoje policzone
Kaiho - 17 Listopada 2010, 23:47
Fidel-F2 napisał/a | nie ALkibiades, wszyscy tu biją Ciebie
Kaiho, przestań tak rymować, bo nie daj boże pomyślę, żeś jakiś raper i hip-hopu słuchasz albo innego szmelcu podobnego, a wtedy minuty Twoje policzone |
Słucham hip hopu i rapu ;] Tylko nie bij mnie po oczach.
mBiko - 17 Listopada 2010, 23:48
Kolejnego rapera nie zniosę.
ALkibiades, w ramach powitania posprzątaj to, co kolega gnom wypaskudził z siebie kilka postów wyżej.
Fidel-F2 - 17 Listopada 2010, 23:55
Kaiho, wiem, mój domysł był retoryczny, jesteś językowo tak nieogranięty, że tylko hip hop i rap Ci pozostaje
jeszcze się spotkamy
kilka razy zapewne
terebka - 18 Listopada 2010, 07:32
A już zaczynało być nudno. Tak czy siak witaj duszo rapera zbłąkana. Może Cię jakoś ucywilizujemy. Literki już znasz, na następnej lekcji się dowiesz, że nie wszystko jedno w jakiej je piszesz kolejności.
Sauron - 18 Listopada 2010, 16:10
ALkibiades, witaj.
ancepa - 18 Listopada 2010, 17:56
Cześć!
Chciałam się przywitać, ale skoro biją...
|
|
|