To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)

Piotrek Rogoża - 8 Maj 2008, 11:36

Melduję że żyję, choć co to za życie. Pobudka o 6 (pieprzone zajęcia, których nie mogłem opuścić) należała do doświadczeń z gatunku ojezusmaria, teraz jest już sporo lepiej, a zaraz idę na wf i wypocę to, co jeszcze mnie zatruwa. Albo umrę.

Fajnie było. Gwyn, wrzucaj dokumentację. Przecież nakręciliśmy film offowy!

Gwynhwar - 8 Maj 2008, 11:37

Dokumentacja jutro abo w sobote, zaraz wybywam do huty :wink:

edyta: Kuba dziękuję za książkę! :mrgreen:

Adashi - 8 Maj 2008, 14:10

O! I ja też dziękuję, Kubie za książkę i mawete - już on wie za co :wink:
Fearfol - 8 Maj 2008, 15:58

Z okazji juwenalni poznańskich 29-31 maja , będzie organizowany jakiś Konwent ?
Chal-Chenet - 8 Maj 2008, 16:03

Skoro powiedziałeś, że będziesz, to na bank będzie! :D Jak są goście to Piwokony są pod nich ustawiane. ;)
Fearfol - 8 Maj 2008, 16:10

ale mi zależy na takim dużym Piwokonie przez duże Piwo. Aha ja osobiście przyjechałbym w dość licznej grupie ( jak już szturmować wielkie miasto to watahą) 5-7 osób
Gwynhwar - 8 Maj 2008, 16:23

Heh, Piwokony mają to do siebie, że ostatnio ich cechą nadrzędną jest spontaniczność :D Nigdy nie wiadomo jak to się skończy... Minipiwem czy Megapiwem :twisted:
Alles zależy od ekipy :wink:

Fearfol - 8 Maj 2008, 16:35

To najlepiej jak ekipa będzie najliczniejsza, zamierzam zakupić za swój marny budżet parę książek i będę potrzebował fachowej pomocy, a że przy okazji napijemy się piwa ( tfu ja dopiero wrzesień 18, to cola ). aha a Wy ( rozumiem przez to przyszłych obecnych na PiwoKonie) wybieralibyście sie na koncerty juwenaliowe ? Bo ja bym sobie był 1 dnia na Fokusie i Vavamuffin , i 3 dnia na Dżemie. Impreze techno sobie odpuszczę
Gwynhwar - 8 Maj 2008, 16:36

O ile ludziom będzie pasowało, to czemu nie :wink:
Fearfol - 8 Maj 2008, 16:39

Ale co do fachowej książkowej pomocy to mam na kogo liczyć ? :wink:
Gwynhwar - 8 Maj 2008, 16:57

Why not :mrgreen:
Sheila - 8 Maj 2008, 17:00

Ale Wam zazdroszczę :( Może ktoś by wrzucił krótką relację u nas? :>
cherryen - 8 Maj 2008, 18:05

Gwynhwar napisał/a
zaraz wybywam do huty :wink:

he he znajomo brzmi ;) hm.. :D :D :D

Adashi - 9 Maj 2008, 11:32

Gwynhwar, swinguj! Gdzie są fotki?!? :evil:
Kuba - 9 Maj 2008, 12:29

Przepraszam, że odzywam się dopiero dzisiaj, ale pewien sympatyczny kurczak spod Kupca postanowił wczoraj, a właściwie niedługo po powrocie z cytadeli, opuścić me piękne trzewia.
Niestety gnojek nie zdecydował się jednoznacznie którędy będzie wyłaził i wyłaził, którędy się dało. Owocem tego spędziłem wczorajszy dzień na niezłej butli, miałem gorączkę i gniłem w łóżku.

No, ale co do samego Piwokonu to było znów zacnie (ostatnie dwie edycje, na których byłem, uważam za najlepsze). Mawete nikogo nie złamał na pół i to jest najważniejsze :-)

Tylko bym prosił na przyszłość o śpiewanie jakichś aktualnych hitów i nie po rosyjsku i nie tak głośno. Czekam na zdjęcie pana, który przybił gwoździa :) - mam nadzieję, że przyjdzie też na kolejną edycję.

Adashi - 9 Maj 2008, 12:31

Kuba napisał/a
Czekam na zdjęcie pana, który przybił gwoździa

Pan Henio Rulez!!! :mrgreen:

Kuba - 9 Maj 2008, 12:59

To w ogóle wiemy, jak on miał na imię?
Adashi - 9 Maj 2008, 13:08

Przecież Piotrek mówił, że go zna :mrgreen:
Piotrek Rogoża - 9 Maj 2008, 14:02

Adam, nie wkręcaj, przecież to Ty go rozpoznałeś :mrgreen: .
Czekam na nasz film offowy zwłaszcza, bo pamiętam że fabułę miał niezwykle skomplikowaną - choć jej samej nie za bardzo... ;P:

Gwynhwar - 9 Maj 2008, 14:11

Dziś wieczorem zapodam :wink: Tyle, że możecie się na nim przejechać, bo głównie słychać jak się kielczę :mrgreen:
Adashi - 9 Maj 2008, 14:20

Rogosza napisał/a
Adam, nie wkręcaj, przecież to Ty go rozpoznałeś :mrgreen: .

Ja? Pana Henia? No co Ty? :mrgreen:

Piotrek Rogoża - 9 Maj 2008, 14:46

Adam, ależ oczywiście. Ja tylko przyznałem Ci rację.
Gwynhwar - 9 Maj 2008, 14:49

To może poprosić Tura o konsultację? :twisted:
Krasnola - 9 Maj 2008, 21:14

To jak coś na Juwenaliach ma być, to ja dziewiętnastego chętnie się na Piwokonie stawie (30 mam spotkanie klasowe, 31 bal maturalny :P ). A na Vavamuffin to mogę pójść dla towarzystwa.
I czy czwartek w przyszłym tygodniu komuś pasuje? ;>

Gwynhwar - 9 Maj 2008, 22:12

No to macie fotorelację, choć pewnie i tak ktoś zarzuci mi, że zdjęcia są niewyraźne :D

Henio :wink:

Smok :D

Zdjęcie z cyklu cooger się cieszy, że mnie widzi :D

No i filmy...

Enjoy!

Adashi - 10 Maj 2008, 00:36

Ło matko :lol: Ostatnio nam takie psychodeliczne te PiwoKony wychodzą, nie sądzicie? :mrgreen:
Fearfol - 10 Maj 2008, 10:40

brakuje tematycznych opisów pod "zgięciami" , Adashi prawda że ten PiwoKon wygląda na psychodeliczny, głośny śmiech Gywn z pierwszego filmu utwierdził mnie w tym przekonaniu.
Gwynhwar - 10 Maj 2008, 11:54

Ja tam się śmieje chyba na każdym filmie :D
Rodion - 10 Maj 2008, 12:10

A piana kapie...
Krasnola - 10 Maj 2008, 12:49

Coś pięknego :D
(do pierwszego nagrania transkrypcja by się przydała, bo głównie słychać wyraz "mawete" i coś na temat ubikacji :P
Książniczek, który okazał się królową Boną wymiata ;-) Tak samo cooger robiący coś (kurdę :P ) z ciałem i szpagat Kuby :D No i przytulanie się panów :D (o co chodziło z tą śmietaną i jogurtami, bo nie dosłyszałam?)

I w końcu udało mi się fotkę Chala z Piwokonou hohoho i jeszcze trochę temu przerzucić na komputer :-)
n-joy as well.

Hm, jakieś małe wyszło... tu w większej wersji: http://picasaweb.google.c...698822727714306

Partner forum