Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
ihan - 22 Czerwca 2007, 23:26
Złości mnie, że nie ma (chyba) tematu: co mnie smuci, bo to nie to samo co wk***.
A że nie lubię mnożenia tematów na milion stron forum, to nie moge takiego założyć i to mnie już naprawdę wk.. pam, param pam.
agnieszka_ask - 23 Czerwca 2007, 21:02
ihan, jest temat "kozetka"
tym razem jestem zła na siebie, a nie na coś (kogoś). Ale dostałam dobrą lekcję - nigdy, ale to przenigdy nie wyjeżdżać w trasę bez koła zapasowego!!
mawete - 25 Czerwca 2007, 13:53
L4 na dziecko mnie wk...wia
Kruk Siwy - 25 Czerwca 2007, 14:13
I ja też, mogę, mogę?
A jak nie mogę to też Cię wkuwię.
Żałuj facet, żeś nie był Nidzicy.
To były ale imprezki...
Ech człowieku obiad z Aldisem płynnie przechodzący w kolację... marzenie.
savikol - 25 Czerwca 2007, 15:20
A ja ostatnio na konwencie byłem chyba z 5 lat temu. I bardzo wam zazdroszczę, co oczywiście mnie wkurza. Dodatkowo wkurza mnie to, że w najbliższym czasie i tak na żaden nie pojadę, bo nie mam czasu, ekipa się rozsypała i takie tam.
Konwentowe imprezy… ech, marzenie i pieśń przeszłości…
mawete - 25 Czerwca 2007, 15:29
Kruku: weź i mnie nie wk..wiaj...
i tak by mnie nie zaprosili
lokje - 27 Czerwca 2007, 03:37
Ktoś coś wie o zapaleniu nerwu trójdzielnego? Bo chyba jednak to mam, połowa twarzy mi odpada, łażę z bólu po suficie. Mocno denerwujące.
Sandman - 30 Czerwca 2007, 18:47
Mnie dziś wk... że zamiast siedzieć w Bielsku siedziałem do 18 w pracy, choć soboty mam normalnie wolne, wk... mnie, że jadąc za kilka dni na urlop jedziemy z 2 komputerami i pudłem dokumentów bo inaczej się nie da, wk... mnie, że jeszcze nowy numer do mnie nie dotarł, a wyjeżdżam, ehh szkoda gadać.
Agi - 1 Lipca 2007, 08:17
Wk...wia mnie bezsensowny upór
elam - 1 Lipca 2007, 08:59
- a czyj?
- pogoda mogla byc lepsza
Fidel-F2 - 1 Lipca 2007, 10:07
poczta Polska lub Irlandzka pozbawiła mnie paczki w której był majowy SF - przesyłka "idzie" już 5 tygodni i szczerze mówiąc straciłem nadzieję, że kiedykolwiek "dojdzie" - no i numer przepadł, nie wyrażę swej opinii na temat dzieł zawartych, za co wyczekujących autorów przepraszam
rozstrzelać pocztowców
agnieszka_ask - 1 Lipca 2007, 11:54
Nie jestem zirytowana, tylko smutna
Rodzina mi się rozjechała - mama pojechała z młodszym bratem do anglii, starszy brat do torunia, tato szykuje się do Norwegii, a ja sama, bez rodzinki zostaje .
Pako - 1 Lipca 2007, 11:56
Patrz na lepsze strony... to oznacza wolny dom, tylko dla Ciebie
Trzeba szukać jakichś pozytywów
agnieszka_ask - 1 Lipca 2007, 12:00
wolny dom to ja mam, bo już od kilku lat nie mieszkam z rodzicami, tylko, ze zawsze miałam do nich po drodze, a teraz?? niby z zielonej do torunia nie tak daleko, ale na weekend do norwegi to raczej nie skoczę
agnieszka_ask - 3 Lipca 2007, 08:55
Dzięki mojemu kotu bojowemu o godzinie 3:34 nad ranem, kolejna doniczka udała się do doniczkowego nieba. Niech ziemia zawsze wypełnia jej hmm.. wewnętrze?
Kot zadowolony z siebie jak nigdy, ja pazurami wbiłam się w sufit, po 18 spodziewam się sąsiada ze skargami. Ciekawe, czy tym razem przyprowadzi dozorcę??
Ullikummi - 3 Lipca 2007, 09:28
agnieszka_ask napisał/a | Ciekawe, czy tym razem przyprowadzi dozorcę?? |
Razem trzy osoby - dobry początek dobrej imprezy hehe
Poważniej pisząc - jeżeli zagrożenie jest poważne, to trzeba zorganizować akcję wyprzedzającą - kup mu jakiś alkohol lub słodycze (w zależności od profilu psychologicznego sąsiada ) i idź się pokajać. Może pomoże powodzenia
Mnie wku....a, że przez weekend nie miałem czasu, aby dotrzeć do Zamku. Z reguły jeśli coś zaplanuję, na nagle z głębokiego kosmosu lub innego wnętrza planety nadlatują problemu i praca, które jakoś parę dni wcześniej lub później pojawić się nie mogły. To pewno spisek - ale zaznaczam - na kozetkę z tym problemem nie pójdę
Godzilla - 3 Lipca 2007, 09:30
Straż miejska, jak się zdaje, na dobre zwalczyła handelek przy metrze Świętokrzyska. A takie ładne bluzki sobie tam kiedyś na straganach kupowałam za niewielkie pieniądze. Właśnie mi się bluzka w praniu skurczyła. I co ja zrobię, do Tiffi pójdę czy Złotych Tarasów? Wydam pięćset złotych na jakiś wynalazek co za miesiąc wyjdzie z mody?
Kruk Siwy - 3 Lipca 2007, 09:31
Stadion?
Godzilla - 3 Lipca 2007, 10:09
Tyle że ja w tamte rejony nigdy nie zaglądam. Poruszam się na bardzo krótkiej smyczy i każda wyprawa w inną stronę niż z domu do pracy i z powrotem to trudna sprawa. A co tam. Będzie trochę przecen w sklepach, może kiedyś uda się wpaść i coś sensownego kupić. Za tydzień powinnam mieć dwugodzinne "okienko", akurat by się nadawało na szybkie zakupy.
Rafał - 3 Lipca 2007, 10:41
W narodowym funduszu ochrony środowiska i gospodarki wodnej pracuje tylko panienka na centrali i paniena z biblioteki - przynajmniej tylko te dwie telefony odbierają. Nie ma kto pomysłu na zorganizowanie 50-ciu baniek?
Kruk Siwy - 3 Lipca 2007, 10:42
Mogą być od mleka?
savikol - 3 Lipca 2007, 10:43
O czym mówicie? Stadion jest jeszcze czynny, za to zamknęli budy przy Świętokrzyskiej??? Myślałem, że jest na odwrót. Słyszałem, że Jarmark EU mieli zamknąć od pierwszego. Dawno na mieście nie byłem.
A Dzierżyński jeszcze stoi?
Rafał - 3 Lipca 2007, 10:49
Kruku - nie, bańkom od mleka mówimy stanowcze nie. W PRL-u mam zapisane 35, w RPO zawnioskowane 15, licze na 50%, ekofundusz się wypina, WFOŚiGW oferuje komercyjny kredyt, NFOŚiGW pojechał w pi...du - nikto nie ma doma. Zreszta sameś z branży to wiesz.
savikol- zapraszamy do Wólki, jestem tam co dwa tygodnie, szok kulturowy gwarantowany, tego się nie opisze.
Kruk Siwy - 3 Lipca 2007, 10:50
savikol, już leży... ale masz rację z tym stadionem, zwieśniaczałem na ament.
Ale nie było zadymy więc może jeszcze działa?
Godzilla - 3 Lipca 2007, 10:52
Ja nie o budach nawet mówię, tylko o straganach na ulicy. Zawsze tego trochę było. Jakieś piżamy, kiecki, bielizna, sznurowadła. Nieraz coś się dało wybrać dla siebie, nie wszystko było tandetne. Szkoda mi tego. A co do Stadionu, podobno Pani Prezydent HGW chce go przenieść na Białołękę. Już wiadomo, że na Tarchominie nie będzie nowej szkoły, przedszkola pękają w szwach, Most Północny może zobaczą nasze wnuki (bo pilniejszy jest Most Krasińskiego, całkiem bez sensu). Ale będziemy mieli BAZAR!
Rafał - 3 Lipca 2007, 10:53
Toż mówię wam, że stadion sam z siebie przenosi się do Wólki, większość stanowisk do tej pory wolnych jest już pozajmowanych i nowe hale się stawiają cały czas.
Godzilla - 3 Lipca 2007, 10:57
Do Wólki? Koło Cmentarza Północnego?
Rafał - 3 Lipca 2007, 11:14
www.wk-center.pl
Inny świat. Tysiące sklepów, miliony dziennych obrotów, zero kas fiskalnych.
Tu nie obowiązuje polskie prawo, przynajmniej nie do końca.
Godzilla - 3 Lipca 2007, 11:17
Eee, to daleko ode mnie. Nie chciałabym mieć takiego targowiska pod nosem, ale ta Wólka to dla mnie jak Szczecin. Nie wybiorę się tam przez kilka najbliższych lat.
Kruk Siwy - 3 Lipca 2007, 11:22
Ja wcale. Miejsce mam na Bródnie.
|
|
|