To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

salo - 28 Grudnia 2005, 16:08

Kurna na przywitanie takie razy ? Czym ja sobie zasłużyłem, wiem że młody musi znać swoje miejsce ale to przesada
Pako - 28 Grudnia 2005, 16:12

To nie przesada - to tradycja :) KLażdy dostał baty, żeby potem docenić, jak tu jest naprawdę pięknie :)
No dobra, ja nie dostałem, ale na forum pojawiłem się, zanim pojawiła się więksozść osób, i wątku tego nie było jeszcze. Ale Iscariote już dostał, co nie?
I młody musi znać swoje miejsce. Znaczy miejsce na równi z nami. Bo nie ilość postów czy wiek cyz cokolwiek innego decyduje, ale to, co ktoś ma do powiedzienia :)

Rodion - 28 Grudnia 2005, 16:13

Eee..?! To jeszcze młotem na czarownice go! :twisted:
Iscariote - 28 Grudnia 2005, 16:52

no ja dostałem... musze przyznac... potem dostało mi sie za wklejenie pewnego zdjecia ale na to spuścmy zasłone milczenia... no a teraz chyba sie przyjąłem do grona... nie wiem ale juz nie dostaje :D musisz przecierpiec...

[ Dodano: 28 Gru 2005 06:57 ]
Widziałem jakiegoś Dawida krecącego sie po forum... nie zeby coś... ale sie nie przywitał jeszcze :?

Margot - 28 Grudnia 2005, 21:28

Z racji cieżkiego niedomagania i powikłań grypopochodnych nie będę jeszcze czas jakiś uczestniczyć w szlachetnym dziele jatkowania. Ale kiedy tak patrzę na forum, to serce mi rośnie, bo plamy czerwone widzę wszędzie i na wszystkim - i widok ten raduje mnie niezmiernie, aż żal, że kiedyś wyzdrowieję, jak zapewniają mnie konowały różnej maści, co pozbawi mnie właściwej i jakże mi miłej perspektywy...

Niemniej, ponieważ na dodatek opuszczam na czas jakiś okolicę mojego komputera i zostanę odcięta od NETu, to tak awansem pozwolę sobie złożyć życzenia z okazji przemijania roku 2005 i nadejścia NR 2006.
Niech ten NR 2006 lepszy będzie od poprzedniego!
I szampańskiej zabawy na Sylwestra, po której nikogo nie będzie dręczył dylemat mordercy, również mordercy seryjnego i/lub masowego.

Znaczy:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2006!

Iscariote - 28 Grudnia 2005, 21:36

Smutno bedzie bez niej :cry:
agrafek - 29 Grudnia 2005, 16:00

Kłaniam się zgodnie z etykietą, jako w gości przybywający. A znajdzie się gdzie tu ciepły kąt pajda chleba i cosik do popicia?
Rodion - 29 Grudnia 2005, 16:05

agrafek napisał/a
A znajdzie się gdzie tu ciepły kąt pajda chleba i cosik do popicia?

Witam!
A znajdzie się znajdzie!
I coś do posłuchania! :twisted:
Mam nowe "taśmy" do mojego MG 42! :twisted: :twisted: :twisted:

Stoniu - 29 Grudnia 2005, 16:07

agrafek napisał/a
cosik do popicia?

Oczywiście kwas solny może być?

buczek - 29 Grudnia 2005, 16:12

Witam Cie Agrafek witam, z wdziekiem Tysona witajacego Golote gdy ten (na chwile) stawil sie w ringu ;)
Pako - 29 Grudnia 2005, 16:42

Straszycie biednego kolegę ;)
E tam.. bozar i do dzieła.. taka moc "leczy" ze wszystkich choróbsk :)

Iscariote - 29 Grudnia 2005, 18:23

tym razem sie przywitam i zostawie w rekach kolegów :wink: napewno sie toba zaopiekują
Tenar - 30 Grudnia 2005, 00:23

Witam
tu numer 299- Tenar :twisted:
Jestem nowa i niedoświadczona ale postaram się być dobrą foumowiczką.
Troszkę się boje<trema>.................ale bić się nie dam. Znam kilka chwytów :wink:

Czarny - 30 Grudnia 2005, 06:59

Zaszczyt/przyjemność/obowiązek przywitania nowej spadł na me barki. Cóż, pomyślmy. Łapkę podać - ryzykowne, zna chwyty jakoweś. Jeszcze sponiewiera, steranego życiem na forum staruszka. Musi trza na dystans. To może obrzucim resztkami świątecznymi. I już leci wybuchowy pudding, gestapowska kiełbasa z dynamitem, a zaraz za nimi bols z nitrogliceryną. :twisted:

Dziń dybry Tenar.

agrafek - 30 Grudnia 2005, 08:42

Jedno oko podbite, drugie oko podbite, trzecie... I jeszcze mi grzechocze w głowie od tych serii... No, wesoło tu u Was:).
buczek - 30 Grudnia 2005, 08:45

Znam ja ci takie - mowi ze zna jakie schwyty, a potem sie okazuje ze chodzi o chwyty gitarowe. Zachodze cichaczem od tylca ze struna w reku... a nuz sie nie obejrzy... A jesli nawet - o prosze Tenar - strune do gitary Ci przynioslem :)
Pako - 30 Grudnia 2005, 10:29

Tenar napisał/a
Witam
Jestem (...) niedoświadczona ale (...) Znam kilka chwytów :wink:

:twisted:
Chamska korekta czyjegoś zdania rox ;)
A swoją drogą to witam :)

Rodion - 30 Grudnia 2005, 10:37

Tenar napisał/a
Jestem nowa i niedoświadczona

No to dostarczymy Ci doświadczeń, zwłaszcza traumatycznych! :twisted:
Na dobry początek: Świąteczna wiązanka granatów rozpryskowych. :twisted: :twisted:
Witaj! I nie umeraj nam tu.... zbyt szybko! :mrgreen:

gorat - 30 Grudnia 2005, 12:30

Witam nowo przybyłą parę. agrafka zaraz zszyję, tylko nie mam odpowiedniej igły do tego (już wysłałem zamówienie do huty na pełen zestaw katowski). A Tenar... hmmm... skoro niedoświadczona, to wyślę kilku mistrzów nawalanki. Poustawiają jej kości surrealistycznie :mrgreen:
Iscariote - 30 Grudnia 2005, 18:15

Hmmm to ja ze nie mam co robic... a jak do tej pory byłem wyprzedzany w powitaniach wiec juz teraz z góry sie witam :D z kolejnym przybyłym i juz zostawiam prezencik... ( układa wnyki na podłodze i przykrywa gałązkami... sprawdza czy nie widac i zadowolony ze swojej zabawki oddala sie na spoczynek)
Nivak - 30 Grudnia 2005, 23:34

agrafek witaj i tutaj :)
mawete - 31 Grudnia 2005, 09:39

Witam niewitanych :)
Tenar - 31 Grudnia 2005, 19:07

:oops: cóż za milutkie powitanie. Taka czarow........ekhm dziewczyna jak ja mogła tylko o takim marzyć. Widze, ze nudzić się tutaj na pewno nie będę :twisted:
A teraz lece zrobić się na" bóstwo" i zaczynam sylwestrową zabawe^^. Jakie zaspy....... dobrze, że mój środek transportu nie będzie miał żadnych problemów z ominięciem ich ^

:mrgreen:

Iscariote - 31 Grudnia 2005, 19:09

Tenar napisał/a
Jakie zaspy....... dobrze, że mój środek transportu nie będzie miał żadnych problemów z ominięciem ich ^

.... ja preferuje na nogach... tak jest najłatwiej

gorat - 31 Grudnia 2005, 19:14

Iscariote napisał/a
.... ja preferuje na nogach... tak jest najłatwiej

A czy ona powiedziała, że to nie na nogach? Nie widzę jedynie uszczegółowienia, czyj jest ten "środek transportu" :mrgreen:

Iscariote - 31 Grudnia 2005, 19:23

gorat napisał/a
Nie widzę jedynie uszczegółowienia, czyj jest ten środek transportu Mr. Green

ja swoich nie uzyczę przykro mi... koleżanka bedzie musiała zadowolić sie swoimi albo mości Gorat uzyczy jej swoich jak bedzie tak miły oczywiście i wspomoże niewiaste 8)

gorat - 31 Grudnia 2005, 19:27

Iscariote napisał/a
koleżanka bedzie musiała zadowolić sie swoimi albo mości Gorat uzyczy jej swoich jak bedzie tak miły oczywiście i wspomoże niewiaste

Niestety nie zdążę do Łowicza :?

Edit: i to nawet jako Indiana Jones :|

Merigold - 31 Grudnia 2005, 21:26

Dobry wieczor wszystkim. I szczesliwego Nowego Roku od razu.
Rodion - 31 Grudnia 2005, 21:34

NO patrzaj jak się przyczailo! :twisted:
Witaj! A jako ze skrzydla posiadasz, to prk-plot raz specjalnie dla Ciebie! :twisted: :twisted:

NURS - 31 Grudnia 2005, 21:34

Witaj na naszej imprezie. Pozwól, że zaproponuję mały prezent dla 300 forumowicza. Powiedz tylko, książka, czy komiks, a może film?

Partner forum