Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
salo - 28 Grudnia 2005, 16:08
Kurna na przywitanie takie razy ? Czym ja sobie zasłużyłem, wiem że młody musi znać swoje miejsce ale to przesada
Pako - 28 Grudnia 2005, 16:12
To nie przesada - to tradycja KLażdy dostał baty, żeby potem docenić, jak tu jest naprawdę pięknie
No dobra, ja nie dostałem, ale na forum pojawiłem się, zanim pojawiła się więksozść osób, i wątku tego nie było jeszcze. Ale Iscariote już dostał, co nie?
I młody musi znać swoje miejsce. Znaczy miejsce na równi z nami. Bo nie ilość postów czy wiek cyz cokolwiek innego decyduje, ale to, co ktoś ma do powiedzienia
Rodion - 28 Grudnia 2005, 16:13
Eee..?! To jeszcze młotem na czarownice go!
Iscariote - 28 Grudnia 2005, 16:52
no ja dostałem... musze przyznac... potem dostało mi sie za wklejenie pewnego zdjecia ale na to spuścmy zasłone milczenia... no a teraz chyba sie przyjąłem do grona... nie wiem ale juz nie dostaje musisz przecierpiec...
[ Dodano: 28 Gru 2005 06:57 ]
Widziałem jakiegoś Dawida krecącego sie po forum... nie zeby coś... ale sie nie przywitał jeszcze
Margot - 28 Grudnia 2005, 21:28
Z racji cieżkiego niedomagania i powikłań grypopochodnych nie będę jeszcze czas jakiś uczestniczyć w szlachetnym dziele jatkowania. Ale kiedy tak patrzę na forum, to serce mi rośnie, bo plamy czerwone widzę wszędzie i na wszystkim - i widok ten raduje mnie niezmiernie, aż żal, że kiedyś wyzdrowieję, jak zapewniają mnie konowały różnej maści, co pozbawi mnie właściwej i jakże mi miłej perspektywy...
Niemniej, ponieważ na dodatek opuszczam na czas jakiś okolicę mojego komputera i zostanę odcięta od NETu, to tak awansem pozwolę sobie złożyć życzenia z okazji przemijania roku 2005 i nadejścia NR 2006.
Niech ten NR 2006 lepszy będzie od poprzedniego!
I szampańskiej zabawy na Sylwestra, po której nikogo nie będzie dręczył dylemat mordercy, również mordercy seryjnego i/lub masowego.
Znaczy:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2006!
Iscariote - 28 Grudnia 2005, 21:36
Smutno bedzie bez niej
agrafek - 29 Grudnia 2005, 16:00
Kłaniam się zgodnie z etykietą, jako w gości przybywający. A znajdzie się gdzie tu ciepły kąt pajda chleba i cosik do popicia?
Rodion - 29 Grudnia 2005, 16:05
agrafek napisał/a | A znajdzie się gdzie tu ciepły kąt pajda chleba i cosik do popicia? |
Witam!
A znajdzie się znajdzie!
I coś do posłuchania!
Mam nowe "taśmy" do mojego MG 42!
Stoniu - 29 Grudnia 2005, 16:07
agrafek napisał/a | cosik do popicia? |
Oczywiście kwas solny może być?
buczek - 29 Grudnia 2005, 16:12
Witam Cie Agrafek witam, z wdziekiem Tysona witajacego Golote gdy ten (na chwile) stawil sie w ringu
Pako - 29 Grudnia 2005, 16:42
Straszycie biednego kolegę
E tam.. bozar i do dzieła.. taka moc "leczy" ze wszystkich choróbsk
Iscariote - 29 Grudnia 2005, 18:23
tym razem sie przywitam i zostawie w rekach kolegów napewno sie toba zaopiekują
Tenar - 30 Grudnia 2005, 00:23
Witam
tu numer 299- Tenar
Jestem nowa i niedoświadczona ale postaram się być dobrą foumowiczką.
Troszkę się boje<trema>.................ale bić się nie dam. Znam kilka chwytów
Czarny - 30 Grudnia 2005, 06:59
Zaszczyt/przyjemność/obowiązek przywitania nowej spadł na me barki. Cóż, pomyślmy. Łapkę podać - ryzykowne, zna chwyty jakoweś. Jeszcze sponiewiera, steranego życiem na forum staruszka. Musi trza na dystans. To może obrzucim resztkami świątecznymi. I już leci wybuchowy pudding, gestapowska kiełbasa z dynamitem, a zaraz za nimi bols z nitrogliceryną.
Dziń dybry Tenar.
agrafek - 30 Grudnia 2005, 08:42
Jedno oko podbite, drugie oko podbite, trzecie... I jeszcze mi grzechocze w głowie od tych serii... No, wesoło tu u Was:).
buczek - 30 Grudnia 2005, 08:45
Znam ja ci takie - mowi ze zna jakie schwyty, a potem sie okazuje ze chodzi o chwyty gitarowe. Zachodze cichaczem od tylca ze struna w reku... a nuz sie nie obejrzy... A jesli nawet - o prosze Tenar - strune do gitary Ci przynioslem
Pako - 30 Grudnia 2005, 10:29
Tenar napisał/a | Witam
Jestem (...) niedoświadczona ale (...) Znam kilka chwytów |
Chamska korekta czyjegoś zdania rox
A swoją drogą to witam
Rodion - 30 Grudnia 2005, 10:37
Tenar napisał/a | Jestem nowa i niedoświadczona |
No to dostarczymy Ci doświadczeń, zwłaszcza traumatycznych!
Na dobry początek: Świąteczna wiązanka granatów rozpryskowych.
Witaj! I nie umeraj nam tu.... zbyt szybko!
gorat - 30 Grudnia 2005, 12:30
Witam nowo przybyłą parę. agrafka zaraz zszyję, tylko nie mam odpowiedniej igły do tego (już wysłałem zamówienie do huty na pełen zestaw katowski). A Tenar... hmmm... skoro niedoświadczona, to wyślę kilku mistrzów nawalanki. Poustawiają jej kości surrealistycznie
Iscariote - 30 Grudnia 2005, 18:15
Hmmm to ja ze nie mam co robic... a jak do tej pory byłem wyprzedzany w powitaniach wiec juz teraz z góry sie witam z kolejnym przybyłym i juz zostawiam prezencik... ( układa wnyki na podłodze i przykrywa gałązkami... sprawdza czy nie widac i zadowolony ze swojej zabawki oddala sie na spoczynek)
Nivak - 30 Grudnia 2005, 23:34
agrafek witaj i tutaj
mawete - 31 Grudnia 2005, 09:39
Witam niewitanych
Tenar - 31 Grudnia 2005, 19:07
cóż za milutkie powitanie. Taka czarow........ekhm dziewczyna jak ja mogła tylko o takim marzyć. Widze, ze nudzić się tutaj na pewno nie będę
A teraz lece zrobić się na" bóstwo" i zaczynam sylwestrową zabawe^^. Jakie zaspy....... dobrze, że mój środek transportu nie będzie miał żadnych problemów z ominięciem ich ^
Iscariote - 31 Grudnia 2005, 19:09
Tenar napisał/a | Jakie zaspy....... dobrze, że mój środek transportu nie będzie miał żadnych problemów z ominięciem ich ^ |
.... ja preferuje na nogach... tak jest najłatwiej
gorat - 31 Grudnia 2005, 19:14
Iscariote napisał/a | .... ja preferuje na nogach... tak jest najłatwiej |
A czy ona powiedziała, że to nie na nogach? Nie widzę jedynie uszczegółowienia, czyj jest ten "środek transportu"
Iscariote - 31 Grudnia 2005, 19:23
gorat napisał/a | Nie widzę jedynie uszczegółowienia, czyj jest ten środek transportu Mr. Green |
ja swoich nie uzyczę przykro mi... koleżanka bedzie musiała zadowolić sie swoimi albo mości Gorat uzyczy jej swoich jak bedzie tak miły oczywiście i wspomoże niewiaste
gorat - 31 Grudnia 2005, 19:27
Iscariote napisał/a | koleżanka bedzie musiała zadowolić sie swoimi albo mości Gorat uzyczy jej swoich jak bedzie tak miły oczywiście i wspomoże niewiaste |
Niestety nie zdążę do Łowicza
Edit: i to nawet jako Indiana Jones
Merigold - 31 Grudnia 2005, 21:26
Dobry wieczor wszystkim. I szczesliwego Nowego Roku od razu.
Rodion - 31 Grudnia 2005, 21:34
NO patrzaj jak się przyczailo!
Witaj! A jako ze skrzydla posiadasz, to prk-plot raz specjalnie dla Ciebie!
NURS - 31 Grudnia 2005, 21:34
Witaj na naszej imprezie. Pozwól, że zaproponuję mały prezent dla 300 forumowicza. Powiedz tylko, książka, czy komiks, a może film?
|
|
|