Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski
ihan - 4 Maj 2009, 10:15
A jaki ma piękny status. Miodzik.
gorat napisał/a | W każdym razie parasola Ci nie podstawimy |
Podstawiać to możemy co najwyżej nogę. Niektóre forumowiczki to nawet całkiem długą.
gorat - 4 Maj 2009, 10:16
ihan, widzisz status? Może zamiast nogi podstawiać, kwiatami go obrzucisz. Kaktusy się kwalifikują...
Słowik - 4 Maj 2009, 10:18
Witam i gratuluję
ihan - 4 Maj 2009, 10:20
To się chyba ryżem obrzuca (tylko nie wiedzieć czemu niegotowanym) albo pieniążkami. Pieniążkami obrzucę jak mi się zachce iść do kiosku po numer.
gorat - 4 Maj 2009, 10:21
Niegotowany jest twardszy, może dlatego? A pomysł z obsypywaniem słuszny - tym razem obyczaj ma twarde uzasadnienie
Tequilla - 4 Maj 2009, 10:35
gratulacje!!!
jewgienij - 4 Maj 2009, 11:12
Lepiej nie mogli wybrać. Czuję, że teraz SFF&H przyćmi NF na całej linii.
No i mam nadzieję, że nie ucierpi na tym redagowaniu twórczość NURD-a.
Godzilla - 4 Maj 2009, 11:13
Gratuluję i trzymam palce!
Hubert - 4 Maj 2009, 11:13
I Wyście się bali jakichś rewolucji, zmian ustrojowych. Toż to jeden z nas.
Rafał, gratuluję. Niech Ci pismo lekkim będzie.
Vivat 4 maja!
RD - 4 Maj 2009, 12:09
gorat napisał/a | Występuj o NURDa chłopie, teraz już nie ma, że pod miotłę dasz radę się schować |
Poczekajmy, czy skrót "NU" będzie do mnie pasował
ihan napisał/a | Podstawiać to możemy co najwyżej nogę. Niektóre forumowiczki to nawet całkiem długą. |
To ja poproszę od razu cały komplet . Raz się żyje.
Jak powiedział pewien pan, wchodząc do sklepu mięsnego: "Cłowiek pracuje to se nie załuje. Dej, kochana, dziesięć deków kiscanki. Dlo psa. A nie, nie pakuj, złociutka, zjem na miejscu".
Adon - 4 Maj 2009, 12:18
Gratulacje!
Studnia - 4 Maj 2009, 12:34
Gratulacje . I czekamy na numer czerwcowy
Navajero - 4 Maj 2009, 12:43
MOFFISS - 4 Maj 2009, 13:17
a propos zmian, teraz jest dobry czas na radykalne kroki, póki entuzjazm wielki...
Nie wiem czy gratulować, bo ciężka praca przed Tobą. Szczególnie, że sponsorem jest FS.
Sandman - 4 Maj 2009, 13:31
Gratulacje
RD - 4 Maj 2009, 14:15
Dziękuję za kolejną porcję gratulacji
MOFFISS napisał/a | a propos zmian, teraz jest dobry czas na radykalne kroki, póki entuzjazm wielki... |
Miałem nauczyciela, który mawiał, że szybko robi pies i dlatego szczenięta rodzą się ślepe . Gdyby pismo było na skraju upadku, z pewnością podejmowałbym jakieś natychmiastowe, zdecydowane kroki, ale nie jest, w dodatku ma się dobrze, więc radykalnie niewiele się zmieni. Ale że z czasem zmiany nastąpią, to rzecz pewna, bo mam swoją wizję pisma.
Ale przede wszystkim i po pierwsze zamierzam trzymać się zasady: nie spieprzyć.
Cytat | Nie wiem czy gratulować, bo ciężka praca przed Tobą. Szczególnie, że sponsorem jest FS. |
FS jest właścicielem, a nie tylko sponsorem SFFH. I dla mnie, jako rednacza, to bardzo korzystna okoliczność
Ziemniak - 4 Maj 2009, 14:25
Gratulacje.
Anonymous - 4 Maj 2009, 14:34
Naczelnemu Eksterminatorowi (złych tekstów) Rafałowi Dębskiemu, w skrócie Nerdowi, gratuluję i życzę powodzenia, i czekam na numer czerwcowy. Jakieś zmiany są już przewidziane? Nowy format? Większa czcionka?
jewgienij - 4 Maj 2009, 14:44
Nie odpowiedziałeś - co z konkursowymi szortami
K. Piskorski - 4 Maj 2009, 14:52
Mogę wreszcie oficjalnie napisać, że gratuluję
Adashi - 4 Maj 2009, 16:56
RD, moje gratulacje Szanowny RedNaczu
RD - 4 Maj 2009, 17:01
jewgienij napisał/a | Nie odpowiedziałeś - co z konkursowymi szortami |
Może dlatego, że nie zauważyłem pytania .
Szorty, oczywiście, jak najbardziej będą. Konkursowe z pewnością też.
jewgienij - 4 Maj 2009, 17:09
No, pytanie zadałem rzeczywiście w innym wątku
Ale gdybym był nowym naczelnym, to bym przeczytał nawet wątek o pierzasto-futrzastych i bloga Fidela
Fajnie, trzymam kciuki za szortowiczów.
RD - 4 Maj 2009, 17:16
jewgienij napisał/a | gdybym był nowym naczelnym, to bym przeczytał nawet wątek o pierzasto-futrzastych i bloga Fidela |
Mam prowadzić czasopismo czy studiować forum?
shenra - 4 Maj 2009, 17:17
Może wielofunkcyjność?
RD - 4 Maj 2009, 17:19
To ja poproszę jeszcze ze dwie głowy i dodatkową parę rąk. A najlepiej dwie, albo trzy. Tyle, że będę wyglądał jak strażak z opowiadania Bułyczowa. Aha, jakby co, można mi jeszcze zamontować krajalnicę, trzepaczkę, mieszalnik i ubijak
NURS - 4 Maj 2009, 17:20
Ty masz być rednaczem, nie kucharzem
Agi - 4 Maj 2009, 17:21
RD, nie daj się zajechać! To moje serdeczne życzenie i dobra rada na początek.
shenra - 4 Maj 2009, 17:24
RD, wszystko da się zorganizować Trzeba ustalić czas i miejsce przeszczepu, załatwić znachora, zapożyczyć się w sprzęt i "Your wish is my command"
Iwan - 4 Maj 2009, 17:28
RD napisał/a | można mi jeszcze zamontować krajalnicę, trzepaczkę, mieszalnik i ubijak |
wtedy będziesz jak inspektor gadżet
|
|
|