Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Ziuta - 29 Czerwca 2008, 14:26
To zrobimy oddzielne spotkanie na powitanie May na ziemi galicyjskiej, a normlane spotkanie zrobi się kiedy indziej.
Co myślicie o przyszłym tygodniu? Tak na powitanie lipca. Popijemy, obstawimy zakłady, kto zgarnie Zajdla, a kto MichNike (i dlaczego Dukaj)...
Ziemniak - 29 Czerwca 2008, 19:36
Ja mogę w środę
Ziuta - 30 Czerwca 2008, 14:23
To jest pomysł! Kto też chce w środę?
Żeby się Martva nie meczyła, to potem roześlę privy. Mam nadzieję, że nikogo nie pominę.
EDIT pytanie: w jakiej knajpie się ostatnio spotykaliśmy? Tj. wtedy, gdy mnie nie było?
EDIT 2: fajnie byłoby wokolicach placu Szczepańskiego, bo bedę miał spotkanie klasowo-licealne w spotkaniu z balladą.
(swoją drogą fajne miejsce na następne razy. Piwo jest, nie grają głośno muzyki, wiec da się pogadać.)
Martva - 30 Czerwca 2008, 19:10
Ej, w środę mam spotkanie z kobietą mojego życia... ale to najwyżej raz mnie nie będzie.
A spotykaliśmy się w Śródziemiu i w Stillu.
corpse bride - 30 Czerwca 2008, 23:17
ja w środę spotykam się z mężczyzną mojego życia, o ile mogę go tak nazwać. ale to po 20, więc między 18 a 20 mogłabym się gdzieś pojawić. albo trochę później, bo jeszcze mam sokoczyć do kłębucha.
natomiast bardzo chętnie poznałabym may, więc piszę się już teraz na lipcowe spotkanie
Virgo C. - 30 Czerwca 2008, 23:29
Wszystko co najlepsze mnie omija
Martva - 1 Lipca 2008, 09:06
Ja jestem umówiona o 19.00 w Re...
corpse bride napisał/a | albo trochę później, bo jeszcze mam sokoczyć do kłębucha. |
Argh. Nie mów. Zaczęłam podliczać wydatki i zostawiłam u nich straszną kupę szmalu w tym miesiącu...
corpse bride napisał/a | natomiast bardzo chętnie poznałabym may |
Nie wiesz co mówisz
Virgo C. napisał/a | Wszystko co najlepsze mnie omija |
Aśtam, wszystko.
Ziuta - 1 Lipca 2008, 12:08
Fmprr.
To może czwartek. Tylko czy Ziemniak się zgodzi?
May - 3 Lipca 2008, 19:01
Martva napisał/a | corpse bride napisał/a:
natomiast bardzo chętnie poznałabym may
Nie wiesz co mówisz
|
Sis nie demonizuj
Martva - 3 Lipca 2008, 19:08
Gdzież bym śmiała
Słowik - 9 Lipca 2008, 11:07
Well...
Dziś czy jutro?
Ziuta - 9 Lipca 2008, 15:06
ktoś się znowu zainteresował
jak się da, to jutro.
mawete - 9 Lipca 2008, 15:12
Banda alkoholików...
Ziuta - 9 Lipca 2008, 15:21
alkoholicy to w Poznaniu. U nas spotkania są na poziomie szkoły u urszulanek.
Ziuta - 9 Lipca 2008, 15:23
Nie robię edita, bo chcę, żeby było widać na stronce głównej.
Kto chce się jutro spotkać, niechaj się wstępnie tutj zgłosi. Wieczorem wracam z kursów i powysyłam privy. No, chyba, że ktoś mnie lubi i zechce mnie wyręczyć w tej niewdzięcznej pracy
Martva - 9 Lipca 2008, 16:36
Jutro, hmmmm. Może być. Właściwie.
Słowik napisał/a | Dziś czy jutro? |
A masz zamiar się pojawić? Bo nie wierzę
Ziuta napisał/a | U nas spotkania są na poziomie szkoły u urszulanek. |
Bo niektórzy odmawiają tańców na stole po trzecim piwie.
Ziuta - 9 Lipca 2008, 16:42
Ja się pojawię. Za Słowika nie ręczę.
Ziuta - 9 Lipca 2008, 22:21
Okej. Tak.
Jutro, Stary Port (Straszewskiego 27).
Od godziny 18:00. Ja będe może nawet parę minut wcześniej. Zależy, jak się wyrobie z czesem.
Pijemy i gadamy do oporu.
Prosimy o przyjście.
Teraz rozsyłam privy. Matulo... litości.
Martva - 9 Lipca 2008, 22:30
No to już wiesz jak się czułam masę razy
Najbardziej wkurzający jest komunikat 'nie możesz wysłać posta tak szybko po poprzednim' etc.
Ziuta - 9 Lipca 2008, 23:03
Nie było tak źle. Kopiju wklej kopiuj wklej. Wreszcie na coś przydały się umiejętności nabyte na uczelni
Słowik - 10 Lipca 2008, 09:37
Martva napisał/a | A masz zamiar się pojawić? Bo nie wierzę |
Ehe
Martva - 11 Lipca 2008, 09:24
Żyję.
corpse bride - 11 Lipca 2008, 11:21
aż taaaaaaaak było?
dostałam wczoraj dwa takie same smsy od ciebie. drugi już po tym, kiedy odpisałam na pierwzego
Martva - 11 Lipca 2008, 11:36
Hmmm, widać byłam dzielna i wysłałam nie to co chciałam. To przez siedzenie w zadymionym pomieszczeniu, wiesz
jewgienij - 11 Lipca 2008, 18:17
Czemu tak w ostatniej chwili informujecie?
Akurat wczoraj miałem wolne popołudnie, chociaż zasypiałem na stojąco, ale dwa-trzy piwa i bym odżył jak króliczki Duracell
Jak było?Kto był? Kto prowadzi kronikę?
Martva - 11 Lipca 2008, 18:45
Ja byłam. W wydaniu etno/ludowym. Czy reszta też Cię interesuje? No więc Ziuta, Słowik, Orbit, smert i taki kolega co sie odgrażał że się zarejestruje, ale nie wierzę mu ani trochę.
Jak mi wyślesz swój numer telefonu, to następnym razem dostaniesz SMSa. Następny raz będzie w okolicach końca miesiąca, po 25 a przed 7.08 w każdym razie
jewgienij - 11 Lipca 2008, 19:21
Martva napisał/a | Ja byłam. W wydaniu etno/ludowym. |
W kierunku jakiego folkloru był to ukłon, jeśli można być niedyskretnym? Krain północnych czy mocno południowych?
Co do numeru tel., to jestem bez( ten tel., co jego numer podawałem kiedyś Corpse, to już dawno gdzieś dogorywa poddany erozji atmosferycznej i ruchom płyt tektonicznych), nie trzymają się mnie te aparaciki, ale jak będę miał następny, to od razu prześlę Ci numer.
Adanedhel - 11 Lipca 2008, 19:23
Dobra, to kiedy to spotkanie w ostatni weekend lipca lub pierwszy sierpnia, o którym Martva coś wspomniała, jeśli dobrze zrozumiałem? Bo chciałbym się załapać.
mawete - 11 Lipca 2008, 19:58
ej... nie bądźcie wiśnie - przesuńcie o tydzień to i ja może się pojawię...
Martva - 11 Lipca 2008, 20:07
jewgienij napisał/a | W kierunku jakiego folkloru był to ukłon, jeśli można być niedyskretnym? Krain północnych czy mocno południowych? |
Mama mówi że okolic Jawy, ale nie wiem. Jest prawdopodobne że nie było mnie na świecie kiedy dostała od siostry spódnicę którą wczoraj nosiłam
jewgienij napisał/a | ale jak będę miał następny, to od razu prześlę Ci numer. |
Dobra, to chociaż maila Ci skrobnę na wszelki wypadek
Adanedhel napisał/a | Dobra, to kiedy to spotkanie w ostatni weekend lipca lub pierwszy sierpnia, o którym Martva coś wspomniała, jeśli dobrze zrozumiałem? |
Właśnie, kiedy? May będzie w Polsce od czwartku 24 do czwartku 7.08. 25 nasza rodzicielka planuje jakieś rodzinne garden party. A tak poza tym to nie wiem. Komu kiedy pasuje? Siostrzyca, odezwij się, co? bo nie wiem jakie masz plany dodatkowe.
|
|
|