Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
hrabek - 7 Czerwca 2010, 12:10
| Kai napisał/a | A mnie zaczynają znów wkurzać ludzie, którzy myślą, że przez noc się nie spocili i wieczorna kąpiel (jeśli w ogóle była) im wystarcza |
I nie ma znaczenia fakt, że można się czochrać w wannie półtorej godziny, po czym wyjść na upał i w 10 minut stać w kałuży własnego potu. A jeszcze jak trzeba szybciej nóżkami przebrać trzy razy, bo akurat komunikacja miejska podjeżdża?
Zapach nieprzyjemny, zgadza się, ale dlaczego od razu zakładasz, że to z powodu nie mycia się rano?
Kruk Siwy - 7 Czerwca 2010, 12:18
Kai, mój dobry znajomy mawiał w takim razach: a co ja się w nocy z g... biłem? Czy co?
Ciekawość mnie zżera: chodzisz po biurze i wszystkich obwąchujesz?
robert70r. - 7 Czerwca 2010, 12:24
Kruku, tu nawet nie trzeba obwąchiwać - z daleka daje czasami. Mnie osobiście wkurza, że skoro ludzie produkują taki specyficzny zapaszek i wiedzą o tym - to powinni dbać o siebie..., a nie paraduje taki/taka i nic.
Kruk Siwy - 7 Czerwca 2010, 12:27
Bob1970r, ja przecież nie bronię śmierdzieli. Ale bez przesady, bywa tak jak powiada hrabek, w swoim poście. Człowiek jest znękany, zapocony choć się mył i dezodoryzował a na to przychodzi ktoś złośliwy i go demonstracyjnie obwąchuje. A potem publicznie wali komentarze.
Kai - 7 Czerwca 2010, 12:29
| hrabek napisał/a | | Zapach nieprzyjemny, zgadza się, ale dlaczego od razu zakładasz, że to z powodu nie mycia się rano? |
Bo naprawdę strasznie dużo ludzi znam, którzy i w największe upały jakoś sobie radzą, żeby nie capić. Sam pot jest bezwonny, zaczyna śmierdzieć dopiero, kiedy się rozkłada, a na to niestety czasu potrzeba. Osoba, która się rano domyje, użyje dezodorantu, a potem spoci w ciągu dnia, może rozsiewać "feromony" po południu, ale raczej nie z samego rana.
Pomijam fakt, że oferta dezodorantów jest wystarczająco duża, aby każdy znalazł coś dla siebie. Skutecznego.
Kruku, raczej jest to sytuacja - stoję, obok stoi pan/pani i podniesie ramię... jak w tej reklamie z panią ze świnką pod pachą.
I zawsze jest odpowiedź - NAPRAWDĘ się nie biłeś? Mój nos mówi mi co innego
Kruk Siwy - 7 Czerwca 2010, 12:34
Kai, kontr odpowiedź: fanga w nos z komentarzem: a co TERAZ mówi twój nos?
To jednak Szmulki.
Kai - 7 Czerwca 2010, 12:36
Pod warunkiem, że dosięgnie Okolice Huty Katowice też nie Wersal
Martva - 7 Czerwca 2010, 13:41
Skosiłam trawę, zeżarły mnie komary, ukłułam się różą (musiałam wyciąć pół krzaka, bo podsycha i wygląda to dość grzybowo) i padam. A jeszcze jeśli chodzi o padanie, to znów się chmurzy. Od środy jakieś dzikie burze. Bez sensu.
Memento - 7 Czerwca 2010, 23:13
Nie tyle zirytowała, co zasmuciła mnie dzisiejsza wiadomość. Zmarło się psiunkowi wujostwa, którego wyprowadzałem na spacery i karmiłem gdy wujostwo wyemigrowało do USA na dwa miesiące. Szkoda i smutno mi, bo psiun mimo że był wariat, warczał i szczerzył się na prawie każdego, kto krzywo na niego spojrzał, dawał się lubić. Ech. [*]
ketyow - 7 Czerwca 2010, 23:18
Chroniczny brak spoilerów
shenra - 7 Czerwca 2010, 23:21
| ketyow napisał/a | | Chroniczny brak spoilerów |
Matrim - 7 Czerwca 2010, 23:23
ketyow - szybszy o 5 minut mnie zirytował
shenra - 7 Czerwca 2010, 23:24
Matrim, poczytaj sobie jeszcze raz szorty dla rozluźnienia
Memento - 7 Czerwca 2010, 23:28
| ketyow napisał/a | Chroniczny brak spoilerów |
Raczej chyba brak oznaczeń spoilerów. :X
shenra - 7 Czerwca 2010, 23:30
Memento, drażnisz byka
Matrim - 7 Czerwca 2010, 23:32
| shenra napisał/a | | poczytaj sobie jeszcze raz szorty |
Niektórych to ja nawet jeszcze pierwszy raz nie przeczytałem W takim tempie przychodziły!
shenra - 7 Czerwca 2010, 23:33
| Matrim napisał/a | | Niektórych to ja nawet jeszcze pierwszy raz nie przeczytałem | Do takich rzeczy, mój drogi to Ty się nawet nie przyznawaj
ketyow - 7 Czerwca 2010, 23:46
No chodziło mi o znaczniki spoilerów. Ale wydaje się to oczywiste, przecież nie chcę się dowiadywać fabuły nim obejrzę
Matrim - 7 Czerwca 2010, 23:50
shenra, bo ja je baaardzo dokładnie czytam i baaardzo dokładnie analizuję, żeby potem baaardzo dosadnie skomentować Przecież wszyscy chcą komentarzy do tekstów
terebka - 7 Czerwca 2010, 23:52
A wiesz, że to rzeczywiście problem. We wspomnianych szortach choćby. A potem komantator szanowny wali po oczach AŁtorU: nie orginalne, bom się domyślił w połowie lektury. No wszak! Jak się komentarzy naczytałeś
Edit: to do ketyowa było.
shenra - 8 Czerwca 2010, 00:00
Hmm...to teraz komenty w spojlery wsadzać będziem? Coby czytali tylko zainteresowani?
Matrim - 8 Czerwca 2010, 00:03
terebka, ale tego się nie uniknie.
A z drugiej strony - może właśnie jak się czytacz naczyta komentarzy, to bardziej tekst doceni? Bo ktoś przed nim zwróci uwagę na coś, czego sam nie zauważył?
Zresztą, komentarze innych można brać pod uwagę, albo nie. Zależy, czy ktoś potrafi sam ocenić, czy nie
terebka - 8 Czerwca 2010, 00:07
Nie wiem, shenra. Ale chyba łatwo ocenić, gdzie puenta ma znaczenie dla szorta i choćby postarać się nie spojlerować? Nie wiem. Tak sobie idealizuję pod nosem.
shenra - 8 Czerwca 2010, 00:10
Ale aż tak spojlerują w szortach? Mnie do tej pory nie poraziło to jakoś. (czy to oznacza, że nie czytam komentarzy?eeee czytam ) Jednak najpierw czytam szorty, nie jest to trudne, bo są na pierwszej stronie
Agi - 8 Czerwca 2010, 06:42
Nie wyspałam się i głowa mnie boli, a do pracy muszę zaraz jechać.
Godzilla - 8 Czerwca 2010, 07:11
Starsze dziecię zdaje dziś egzamin. Chyba wiem jak to jest, kiedy mama denerwuje się bardziej od dziecka
shenra - 8 Czerwca 2010, 07:15
Druga nieprzespana noc pod rząd. I do tego egzamin, szit.
Kai - 8 Czerwca 2010, 09:30
Moja całkowita niezdolność do współpracy z kobietami w dużych skupiskach.
Czy naprawdę nie można wytrzymać dnia bez fochów, plotek, obrażania się, robienia świństw i podkopywania się wzajemnie, a program minimum to "Nikt mnie nie czyta, to się zwijam z forum"?
I root admin, który zmienia mi ustawienia dostępności
Chal-Chenet - 8 Czerwca 2010, 10:24
| shenra napisał/a | | Nie wiem, shenra. Ale chyba łatwo ocenić, gdzie puenta ma znaczenie dla szorta i choćby postarać się nie spojlerować? Nie wiem. Tak sobie idealizuję pod nosem. |
Ja na ten przykład komentarze do poszczególnych tekstów czytam dopiero po tym jak sam przeczytam i ocenię. Jeszcze bym się czymś zasugerował. Sądzę, że to dosyć dobry system.
terebka - 8 Czerwca 2010, 10:29
Nie da się ukryć, że to system słuszny
|
|
|