Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
jewgienij - 29 Sierpnia 2010, 22:42
Meurglys, Macierewicz, gdyby tylko chciał, Ameryce i siłom sprzymierzonym wytoczyłby nowy Proces Norymberski.
CIA to on wypluwa jak pestkę po śliwce
Na szczęście zakłada teraz sidła na Putina, więc Ameryka ma kilka miesięcy spokoju.
Gustaw G.Garuga - 30 Sierpnia 2010, 19:27
Tak sobie patrzę na dzisiejsze wystąpienia i myślę, że Kaczyński nie potrafi już niczego - tylko jątrzyć. Naprawdę, pora aby odszedł z życia politycznego.
Kai - 30 Sierpnia 2010, 19:42
Gustaw G.Garuga, IMHO on się nadaje do leczenia. Niestety, tacy potrafią za sobą porwać całkiem spore tłumy. Ale to było... ohydne.
jewgienij - 30 Sierpnia 2010, 20:46
No cóż, z takich Kaczyńskich jako społeczeństwo musimy wyrosnąć. Albo ich przeczekać.
Dopiero się uczymy normalności. Zawsze będą męty, był Tymiński, był Lepper z Giertychem, ale widać, jak skończyli. Teraz jest Kaczyński, watażka i oszust, psychicznie niezrównoważony histeryk. Folklor polityczny, z jakiego trzeba się po prostu otrząsnąć. I nie mówię wcale, że PO jest na to lekarstwem, bo nie jest.
Ale odejdzie pokolenie najstarsze i takie błazeństwa jak Kaczyńskich będą miały poparcie w granicach tolerancji społecznej.
Kijem Wisły się nie zawróci, PIS nie ma żadnych perspektyw, podobnie jak LPR. Polacy nie są tacy głupi, jakby chcieli ci ludzie.
Kai - 30 Sierpnia 2010, 20:49
jewgienij, oglądałeś to dzisiaj? Przecież tego normalny żołądek nie wyrobi... tyle jadu, nienawiści, tyle podkradania cudzych piórek. Biedak, jaka szkoda, że ja pamiętam te czasy...
jewgienij - 30 Sierpnia 2010, 20:58
Nie oglądałem. Pewnie jakieś powtórki obejrzę.
Ale to nie jest dla mnie szokiem. Znam szkodnika nie od wczoraj.
To chodzący kompleks, jad, nienawiść. Jak ktoś tak malutki ma czelność ubiegania się o władzę w Polsce? Trzeba być wariatem, żeby mieć takie ambicje przy takim charakterze. Jemu potrzebny porządny kop w tyłek od wyborców, na co pracuje niezwykle solidnie. Jak wyleci na orbitę, to pewnie do niego dotrze, jakiego formatu jest politykiem. Na razie jest nieprzemakalny.
Kai - 30 Sierpnia 2010, 21:01
jewgienij, na razie sobie zebrał dość krzykaczy, żeby jeszcze przez jakiś czas pokołysać się na falach. Ale to psychol. Na razie oglądam i oczy mam coraz większe...
baranek - 30 Sierpnia 2010, 21:05
na szczęście większość społeczeństwa ma serdecznie w nosie i przeżywa, wraz ze swymi prawdziwymi bohaterami, prawdziwe dramaty:
http://nocoty.pl/gid,1261...ml?ticaid=5acc5
Matrim - 30 Sierpnia 2010, 21:05
| jewgienij napisał/a | | Jak wyleci na orbitę, to pewnie do niego dotrze, jakiego formatu jest politykiem. |
Dotrze? Przecież to na pewno będzie spisek ukartowany przez nieprzychylne media, wspieranych przez Rosjan agentów i innych niepatriotycznych wywrotowców. I podważy wyniki wyborów
Kai - 30 Sierpnia 2010, 21:07
baranek, OMG to powinno być opatrzone ostrzeżeniem o drastyczności materiału [+18] i w ogóle...
feralny por. - 30 Sierpnia 2010, 21:09
Matrim, wybory będą sfałszowane, tak samo jak lipcowe.
RD - 30 Sierpnia 2010, 21:09
| jewgienij napisał/a | | psychicznie niezrównoważony histeryk. |
A spotkałeś psychicznie zrównowazonego histeryka? Sorki, nie mogłem sobie darować.
| Cytat | | Folklor polityczny, z jakiego trzeba się po prostu otrząsnąć. I nie mówię wcale, że PO jest na to lekarstwem, bo nie jest. |
No coś Ty! PO jest lekarstwem na całe zło! Grasia nigdy nie słyszałeś?
| Cytat | | PIS nie ma żadnych perspektyw, podobnie jak LPR. Polacy nie są tacy głupi, jakby chcieli ci ludzie. |
I tu spoważniałem. Kurka wodna, mam nadzieję, że tak jest rzeczywiście, ale żebyś się nie zdziwił...
EDIT:
| jewgienij napisał/a | | Jak wyleci na orbitę, to pewnie do niego dotrze, jakiego formatu jest politykiem. Na razie jest nieprzemakalny. |
Jesteś dziś w dziś skrajnie optymistycznym nastroju. On poczuje się tylko i wyłącznie pokrzywdzony, a wszyscy, którzy nań nie głosowali to ZOMO. "Nieprzemakalny" to jego drugie imię. A może nawet pierwsze...
Matrim - 30 Sierpnia 2010, 21:12
feralny por., no właśnie o tym pisałem
jewgienij - 30 Sierpnia 2010, 21:12
| Kai napisał/a | | jewgienij, na razie sobie zebrał dość krzykaczy, żeby jeszcze przez jakiś czas pokołysać się na falach. Ale to psychol. Na razie oglądam i oczy mam coraz większe... |
Krzykacze zawsze są głośni, z definicji, to nie znaczy jednak, że mocni.
Wkurzenie się młodych ludzi na pseudoreligijną anarchię - nie tylko tych pod pałacem, ale też na forach - daje nadzieję, że dewoci i pisowczycy mają swój łabędzi śpiew.
To jest pokolenie, które teraz wchodzi w życie. Nie babcie z Radia Maryja.
Kai - 30 Sierpnia 2010, 21:14
jewgienij, ale zanim wejdą?
Znasz powiedzenie "dopóki cię utrzymuję, masz robić to co chcę?". To wielka siła, ta nasza internetowa młodzież, ale za 3-4 lata, muszą dorosnąć, uwolnić się. Póki co, rządzi geriatria.
RD - 30 Sierpnia 2010, 21:16
Jewgienij
Nie wiem, jak u wasz, w starożytnej stolicy, ale u nasz, na prowincji jedynie słuszne radio ma zwolenników nie tylko wśród babek. Zindoktrynowanych młodych ludzi jest zastraszająco dużo.
jewgienij - 30 Sierpnia 2010, 21:19
| RD napisał/a | | jewgienij napisał/a | | psychicznie niezrównoważony histeryk. |
A spotkałeś psychicznie zrównowazonego histeryka? Sorki, nie mogłem sobie darować. |
Wiesz, od razu po napisaniu zobaczyłem masło maślane i nawet chciałem poprawić, ale straciłby na tym retoryczny efekt. Samo w sobie brzmi głupio, ale zachowuje rytm i klimat
jewgienij - 30 Sierpnia 2010, 21:29
| RD napisał/a | Jewgienij
Nie wiem, jak u wasz, w starożytnej stolicy, ale u nasz, na prowincji jedynie słuszne radio ma zwolenników nie tylko wśród babek. Zindoktrynowanych młodych ludzi jest zastraszająco dużo. |
Ale to margines, on nie będzie decydował o życiu w Polsce. Tak jak nie decydują punki( sorry Baranek ) ani inne mniejszości społeczne.
Kai - 30 Sierpnia 2010, 21:33
jewgienij, ale mogą zdrowo namieszać. Wierz mi.
Matrim - 30 Sierpnia 2010, 21:35
A zauważyliście, że ostatnio jakoś o krzyżu cicho się zrobiło?
baranek - 30 Sierpnia 2010, 21:37
Kai, punki namieszać? osobiście szczerze wątpię. już nie te czasy.
jewgienij, nie ma za co. nigdy nie miałem zamiaru decydować o życiu w Polsce. chciałbym tylko móc decydować o swoim życiu i żeby mi ci szmaciarze w tym nie przeszkadzali.
niejaka Doda w ciągu kilku tygodni więcej zrobiła dla obywateli naszej ojczyzny, niż oni wszyscy razem wzięci przez dwadzieścia lat.
jewgienij - 30 Sierpnia 2010, 21:38
Niech mieszają, po to mamy demokrację.
Podobno od samego mieszania herbata się słodsza nie zrobi, trzeba jeszcze cukier wsypać
ED, jasne , Baranek, punk z założenia jest anarchistą i zaczynając decydować oraz rządzić przestałby być punkiem. To jednak inteligentni ludzie, w przeciwieństwie do anarchistów spod krzyża, którym się wydaje, że prowadzą tę imprezę.
baranek - 30 Sierpnia 2010, 21:40
jewgienij, mój Tata zawsze mawia, że herbata jest słodka od mieszania. cukier jest tylko po to, żeby było wiadomo jak długo mieszać.
RD - 30 Sierpnia 2010, 21:40
| Matrim napisał/a | | A zauważyliście, że ostatnio jakoś o krzyżu cicho się zrobiło? |
Bo ja wiem? Mnie właśnie ostatnio cokolwiek doskwiera. Zbyt wiele czasu spędzam za kierownicą...
Kai - 30 Sierpnia 2010, 21:41
| baranek napisał/a | | Kai, punki namieszać? | Nie, nie punki, te "inne siły". Tak wyszło? Przpraszam
| baranek napisał/a | | Doda w ciągu kilku tygodni więcej zrobiła dla obywateli naszej ojczyzny, | Niee, dla Nergala. Tez bym dla niego to zrobiła, facet jest w porządku, a że ma religijne odpały, to jego sprawa.
baranek - 30 Sierpnia 2010, 21:42
RD, musisz sobie zafundować matę z takich drewnianych kuleczek. podobno czyni cuda.
baranek - 30 Sierpnia 2010, 21:43
Kai, ponad siedemnaście tysięcy ludzi zgłosiło się na dawców szpiku. nie tylko Nergal będzie mógł z tego skorzystać.
e: ała, tak mi jakoś wyszło jedno pod drugim. sorki.
Matrim - 30 Sierpnia 2010, 21:45
RD, o masażystkach było dziś w innym wątku
| Kai napisał/a | | Niee, dla Nergala. |
Nie tylko, Podobno już kilka tysięcy osób zgłosiło się jako dawcy szpiku po jej apelu, więc to jest wymierna korzyść dla społeczeństwa.
Edit: baranek, no właśnie.
jewgienij - 30 Sierpnia 2010, 21:46
| RD napisał/a | | Matrim napisał/a | | A zauważyliście, że ostatnio jakoś o krzyżu cicho się zrobiło? |
Bo ja wiem? Mnie właśnie ostatnio cokolwiek doskwiera. Zbyt wiele czasu spędzam za kierownicą... |
Żeby naczelny nie miał swojego szofera, to dla mnie szok i niedowierzanie.
Kai - 30 Sierpnia 2010, 21:46
Matrim, to jest przykład dobrego wykorzystania popularności.
Co do Nergala, gdzieś wstawiałam wywiad z nim... nie ma zamiaru się nawrócić i za to chociażby to mu się to zdrowie należy.
|
|
|