Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
brajt - 1 Listopada 2010, 09:53
Udowadnianie warto zacząć od lektury szortów.
shenra - 1 Listopada 2010, 09:55
Gollumy dzisiaj nie biję, witajcie
Rlyeh - 1 Listopada 2010, 10:27
Witam pierwszolistopadowo.
Sauron - 1 Listopada 2010, 11:13
Rlyeh, witaj.
Witchma - 1 Listopada 2010, 11:13
Rlyeh, witaj.
mBiko - 1 Listopada 2010, 15:13
Profan, Rlyeh, macie szczęście, dziś nie biję. Za to bądźcie gotowi spełniać wszystkie moje chorobowe zachcianki.
merula - 1 Listopada 2010, 17:05
Niewitanym mówię dzień dobry i zachęcam do skatalogowania księgozbiorów wszystkich użytkowników. Tylko dokładnie.
qbard - 1 Listopada 2010, 23:17
Profan, Rlyeh i inni których ominąłem. Biję na oślep.
Jaskoviakus - 2 Listopada 2010, 10:34
Z pewną taką nieśmiałością witam serdecznie całą załogę forum SFFiH.
Witchma - 2 Listopada 2010, 11:00
Jaskoviakus, nieśmiałość zupełnie zbędna. Witaj
dalambert - 2 Listopada 2010, 11:00
Jaskoviakus, a no witaj i lekkie PAC
shenra - 2 Listopada 2010, 11:19
Rlyeh, Jaskoviakus, wyświadczcie mi przysługę i rozpalcie ognisko. A potem sami się na nim upieczcie. Witam.
Kai - 2 Listopada 2010, 22:20
Rlyeh, palec mię świerzbi, co dowodzi, że jakiś potwór tu nadchodzi...
Jaskoviakus, z nieśmiałością to się co innego robi
Witajcie, pac mocno zmęczoną macką, posprzątacie knajpę przed porannymi gośćmi.
Sauron - 3 Listopada 2010, 15:48
Jaskoviakus, witaj.
Chal-Chenet - 3 Listopada 2010, 16:38
Gollumom bum.
Korn - 3 Listopada 2010, 17:32
Witam wszystkich na forum
Chal-Chenet - 3 Listopada 2010, 17:34
Już nie mamy zgody z Zagłębiem, także: BUM!
Sauron - 3 Listopada 2010, 17:48
Korn, witaj.
Sądząc po pseudonimie, z pewnością z chęcią zaznajomisz się z dziećmi kukurydzy
shenra - 3 Listopada 2010, 19:27
Korn, tylko nie ząbkuj mi tutaj. Witaj
mBiko - 3 Listopada 2010, 20:34
Jaskoviakus, Korn, ktoś wspomniał wcześniej o pieczeniu, ale zapomniał, że mięsko należy przygotować. Najpierw trzeba przeszlifować skórę pumeksem żeby lepiej wchłaniała, a następnie natrzeć mieszanką soli, pieprzu, czosnku i ziół. Smacznego.
Kai - 3 Listopada 2010, 21:02
Korn, jeśli masz nicka od tej kapeli to tylko lekko macką, a mocno wiosłem
mBiko, a potem zalać białym winem
mBiko - 3 Listopada 2010, 21:21
Się? Raczej podziękuje, miewam potem zgagę.
Agi - 3 Listopada 2010, 21:32
mBiko, Zgaga o tym wie?
Kai - 3 Listopada 2010, 21:46
mBiko, nie, golluma, się to jak kto chce, ale gollum zmacerowany w białym winie a potem na mooocno rozgrzaną oliwę... mniam!
mBiko - 3 Listopada 2010, 22:01
Agi, odmawiam komentarza.
Kai, macerować wolę w piwie.
Kai - 3 Listopada 2010, 22:08
mBiko, to zależy, co
Przyjmujemy różne smaki gollumów dla celów kulinarnych?
mBiko - 3 Listopada 2010, 22:42
Z góry wykluczam miętowe.
robert70r. - 6 Listopada 2010, 10:04
Nowym gollumom - hej, BUM!
Nefrena - 7 Listopada 2010, 00:15
Witam forumowiczów. Mam nadzieję, że będzie miło się gawędziło.
terebka - 7 Listopada 2010, 00:21
No pewnie A tymczasem bęc! na powitanie. I nie stać w progu, bo przeciąg
|
|
|