To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Chal-Chenet - 26 Maj 2010, 14:49

Slayera też odwołali? :shock: Dlaczego?
Ps. Nie, nie jadę, ale jakbym jechał, to głównie na nich.

Ozzborn - 26 Maj 2010, 15:00

Chal-Chenet napisał/a
Slayera też odwołali? :shock: Dlaczego?

+1 :shock:

Znaczy akurat nie lubię, ale chodzi o zasadę.

ketyow - 26 Maj 2010, 15:15

To chyba pomyłka, nigdzie nie piszą że odwołany.

http://gig-news.pl/2010/0...du-godzinowego/

Ozzborn - 26 Maj 2010, 17:00

uuu mamy plotkarę i sabotażystkę na forum ;P:
Kai - 26 Maj 2010, 17:19

Ozzborn napisał/a
uuu mamy plotkarę i sabotażystkę na forum ;P:

:P możesz mi pomachać :P Nosem.

Wiem tyle, co wyczytałam na innym forum, jeśli to plotka, tym lepiej :P

ketyow - 26 Maj 2010, 17:22

Kai, koniec z pclabem, mówiłem! :twisted:

:mrgreen: ;P:

ketyow - 26 Maj 2010, 18:54

FUCKKKK! Właśnie zmieniam sobie soft w telefonie i nie zrobiłem backupa smsów... A miałem tam ważne rzeczy przetrzymywane. Szit! Po ptokach. Ważne, że znów będzie szybsiejszy telefon i przede wszystkim nie będzie tego patcha "poprawiającego" pracę RAM, przez który aparat uruchamiał się przez blisko minutę - niedopuszczalne na koncercie. Chyba w ogóle rozbiorę telefon na kawałki, przydałoby się przeczyścić soczewkę też.
dzejes - 26 Maj 2010, 19:02

W sumie to nic dziwnego, że akurat z tego tematu robisz sobie bloga :twisted:

A ontopic - kanały tematyczne Antyradia. Fajny pomysł, ale czy naprawdę słuchając 3 godziny AR Classic Rock muszę dostać trzema powtórkami? Nie mają dłuższej playlisty?

ketyow - 26 Maj 2010, 19:06

dzejes, przepraszam :oops: Obiecuję poprawę, ale odkąd papierosy palę tylko do alkoholu, gdzieś muszę rozładowywać zdenerwowanie na codzienne pie-rdoły (wybeepowało) ;P:
Martva - 26 Maj 2010, 19:23

dzejes, tak to chyba jest z kanałami tematycznymi, słucham RMF Polski Rock i całą playlistę znam. A taki Maanam przecież nagrał więcej niż 2 piosenki...
Kai - 26 Maj 2010, 19:39

ketyow napisał/a
Kai, koniec z pclabem, mówiłem! :twisted:

:mrgreen: ;P:

Nie mogę :( :wink: ale ok, czytać już nie będę, a tym bardziej cytować.

Wkurza mnie do białości, kiedy muszę wysiadać, a do końca książki zostaje mni < 10 stron. Wrrrrr...!

dzejes - 26 Maj 2010, 23:00

Martva napisał/a
dzejes, tak to chyba jest z kanałami tematycznymi, słucham RMF Polski Rock i całą playlistę znam. A taki Maanam przecież nagrał więcej niż 2 piosenki...

No i ja tego kompletnie nie rozumiem, przecież nawet kanały typu "goldies", na których mają lecieć przeboje dla inż. Mamonia (czyli każdy ma je znać) mają dłuższe i bogatsze plejlisty.

merula - 27 Maj 2010, 09:29

słodkie idiotki

wieczorem nie mogłam znaleźć komórki, ale żeby nie pobudzić rodziny, poszukiwania odłożyłam na rano, kiedy to okazało się, że telefonu w domu i w najbliższym jego otoczeniu nie ma. wszczęte poszukiwania, na które składało się kilka telefonów, odwiedzenie jednej szkoły, drugiej szkoły, hipermarketu itp nie dały pozytywnych rezultatów. cały czas były podejmowane próby kontaktu z utraconym mieniem i nic. w końcu zadzwoniłam do biura, jak już ktoś sie tam pojawił i pytam, czy może przypadkiem nie leży tam gdzieś moja zguba. a słodkie dziewczę mówi, że i owszem i nawet słyszało, że ktoś się na niego dobija, ale ona nie odbierała, bo nie wiedziała czyj on. wrrrr.....

stan psychofizyczny, który powoduje to, że mogę zostawić gdzieś coś tak istotnego też mnie wyprowadza z równowagi.

Ellaine - 27 Maj 2010, 09:50

lenistwo.
Najgorsze w tym jest, że to jest moje własne lenistwo.

robert70r. - 27 Maj 2010, 10:04

Wkurzonym jak... Gdyby nie nasza sąsiedzka czujność i permanentne wietrzenie mojego mieszkania - nie byłoby mnie tu dzisiaj. Sąsiad piętro niżej wypitym będąc, zapomniał gaz wyłączyć. Wesoło się ulatniał, aż doszedł do niebezpiecznego stężenia - wystarczyłaby iskra... Gazu nie będzie przez trzy dni... Wrrr... :evil:
hrabek - 27 Maj 2010, 11:01

dzejes napisał/a
No i ja tego kompletnie nie rozumiem, przecież nawet kanały typu goldies, na których mają lecieć przeboje dla inż. Mamonia (czyli każdy ma je znać) mają dłuższe i bogatsze plejlisty.

W przepraszam kto mi powie pytałem nawet o serwisy, w których zaznacza się utwory, które się lubi i na tej podstawie system wyszukuje podobne, a nie gra tych, których nie chcemy. Ale nie dostałem odpowiedzi...

Chal-Chenet - 27 Maj 2010, 11:58

Bob1970r, :shock:
Powinien jakoś zostać pociągnięty do odpowiedzialności...

dalambert - 27 Maj 2010, 12:00

Chal-Chenet napisał/a
Powinien jakoś zostać pociągnięty do odpowiedzialności

najlepiej od gorzały odciąć, ale jak wyegzekwować :?: :mrgreen:

Chal-Chenet - 27 Maj 2010, 12:02

Właśnie. Kurde, strach przed takimi. Samemu nic nie zrobisz nieodpowiedniego, ale możesz życie stracić przez naprutego debila. :evil:
Godzilla - 27 Maj 2010, 12:25

No tak. Pod naszym blokiem straż pożarną widziałam trzy razy. Raz zapalił się przez jakąś awarię jeden z samochodów na parkingu podziemnym. Drugi i trzeci raz koleś z pierwszego piętra przysnął sobie z papierosem w łapie. Smrodu było na cały dom, całe szczęście że w porę ktoś pod 998 zadzwonił. Mieszkaj tu z takim.
Kruk Siwy - 27 Maj 2010, 12:35

W kamienicy jeden koleś totalna delirka kradł prąd. Ale nie umiał i jak odkręcałem kran piętro wyżej to mnie trzepało, elektrycznie.
O migracjach pluskiew, i innego robactwa nie będę opowiadał.
Nawet uwieczniłem facia w jednym opowiadanku.

Rafał - 27 Maj 2010, 12:55

Kruk Siwy napisał/a
Nawet uwieczniłem facia w jednym opowiadanku.
a się durny zastanawiałem jak to się załatwia :lol:
Kruk Siwy napisał/a
W kamienicy jeden koleś totalna delirka kradł prąd. Ale nie umiał
O, bo to jest sztuka. W Świdnicy jest barak, do którego miasto wprowadziło towarzystwo. Towarzystwo się dogadało i robią zrzutę na jeden lokal z licznikiem i on jest czysty. Reszta kradnie oficjalnie, energetyka nie może odciąć całego budynku, choć bardzo chce, bo jest jeden płacący :idea:
Bob1970r napisał/a
Gazu nie będzie przez trzy dni...
Daj na msze, aby gazownia nie wpadła na pomysł przeprowadzenia próby szczelności, bo wtedy puszczą gaz dopiero po wymianie wszystkich zaworów na kulowe, nie jestem pewien czy połączenia gwintowane przejdą, czy nie trzeba będzie wymieniać je na spawane i ewentualnie co z zaworami podpionowymi. 3 tyg min pod warunkiem, że praca w warunkach samowoli, bo inaczej projekt, pozwolenie na budowę, uprawomocnianie, zawiadamianie, upływanie siedmiodniowe, sraty-taty.
Kruk Siwy - 27 Maj 2010, 13:00

Parę lat temu w mojej kamienicy na Ząbkowskiej komisja zeszła do piwnic z miernikami. Trzydzieści sekund później zbiegła z krzykiem. Okazało się że to wcale nie kamienica ale rakieta na stanowisku startowym. Waliło gazem zewsząd. Środki unijne i dzielnicy załatwiły remont. Trzy miesiące w zimie bez gazu, a sieć elektryczna kompletnie niewydolna.
Ekstra.

robert70r. - 27 Maj 2010, 17:04

Nie ten wątek, ale gaz już jest - siostra naprutego wczoraj sąsiada z miną zbitego stworzenia, przepraszając zamknęła jego chałupę. Sam gościu w pi***lu siedzi i czeka na rozwój wypadków.
dalambert napisał/a
najlepiej od gorzały odciąć, ale jak wyegzekwować :?: :mrgreen:

To by było idealne rozwiązanie...

Wkurza mnie to, że imć pan włatca wróci i karuzela będzie się kręcić dalej. Aż do nekrologów mieszkańców bloku. Eksmitować nie można bo płaci czynsz regularnie. :evil:

Martva - 27 Maj 2010, 17:39

Usiłuję posprzątać warsztat, w związku z tym mam milion pomysłów na minutę. Pomysły dotyczą nowych projektów i zestawień kolorystycznych, rzecz jasna. Nie mogłyby przychodzić jak nie sprzątam?
robert70r. - 27 Maj 2010, 17:41

Martva, pomysły tak mają, że nie bardzo mogą. :wink:
Kai - 27 Maj 2010, 19:18

Martva, realizuj, bo uciekną!

Jestem tak wykończona, że irytuje mnie to, że nie jestem silniejsza fizycznie i psychicznie, ale zmontowanie 190 stron w dzień roboczy... nawet mnie to przerosło.

hijo - 27 Maj 2010, 19:25

Wkur.ia mnie to że mnie dziś zwolnili z pracy :evil: w 2 tygodnie muszę znaleźć nową
Kai - 27 Maj 2010, 19:27

hijo, współczuję.
hijo - 27 Maj 2010, 19:33

Kai, dzięki teraz mam 2 tygodnie urlopu na intensywne poszukiwania ech ten artykuł 33 KP :?

Partner forum