To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)

Gwynhwar - 4 Maj 2008, 16:53

Rogosz oko.
Gwynhwar - 5 Maj 2008, 18:21

Org rzekł uściślijmy!

W najbliższą środę 7 maja odbędzie się kolejna odsłona PIWOKONU. Spotykamy się pod Empikiem (Wolności Platz) o 16.30 kierunek (znając życie) Proletariat! Może potem Cytadela dla wytrwałych? Spóźnialskich uprasza się o dobicie do nas. Mua osobiście pewnie dobije... Amen.

edyta: to już 16 edycja 8)

cooger - 5 Maj 2008, 20:07

Gwynhwar napisał/a
Mua osobiście pewnie dobije... Amen.

edyta: to już 16 edycja 8)

Kogo dobijesz ?

16-ście to zły numer. Chyba poczekam do czterdzieści i cztery...

Kuba - 5 Maj 2008, 20:52

super, ale koniecznie z cytadelą :-)
Chal-Chenet - 5 Maj 2008, 21:05

Raczej nie tym razem. :( Wypłata nie wybiera i przyjdzie dopiero w piątek :|
Sheila - 5 Maj 2008, 21:20

Ja też na 80% odpadam. Jeśli bym miała dobić, to już komuś na koma napiszę, ale raczej nie dam rady.
cooger - 5 Maj 2008, 22:08

Mam wziąć urlaub na czwartek ? ]:->

Ale 'The One and Only mawete' będzie na Forcie Winiary ? Bo nie wiem czy dobrze kumam :>

Piotrek Rogoża - 5 Maj 2008, 22:32

Joł, na razie net w Poznaniu działa (to pewnie pułapka). Środa jak już pisałem OK, ale - o zgrozo - nie będę mógł zostać zbyt długo i pewnie z konieczności ograniczę trunki...
cooger - 5 Maj 2008, 23:21

Piotrek Rogoża napisał/a
Joł, na razie net w Poznaniu działa (to pewnie pułapka). Środa jak już pisałem OK, ale - o zgrozo - nie będę mógł zostać zbyt długo i pewnie z konieczności ograniczę trunki...

Lamer. (Dlaczego użyłem dużego 'L' ? Może od 'Looser' ?!) Co Ty k...a maturę zdajesz ? :>

P.S. Nie mam nic do ludzi co zdają maturę :>

Adashi - 6 Maj 2008, 00:06

Jeszcze wczoraj 100 % dziś już tylko 25 % szans (czułem, że tak będzie), no ale zobaczymy :|
cooger - 6 Maj 2008, 09:38

A mnie się przypomniało, że przeca ja w środy nie bardzo... więc moje przybycie jest bardzo wątpliwe.
Gwynhwar - 6 Maj 2008, 11:15

Cytat
A mnie się przypomniało, że przeca ja w środy nie bardzo... więc moje przybycie jest bardzo wątpliwe.

Ty weź wyjdz i się zresetuj...

cooger - 6 Maj 2008, 12:48

Gwynhwar napisał/a
Cytat

Reset był wczoraj ;)

Adashi - 6 Maj 2008, 13:13

Gwynhwar napisał/a

Bądź człowiekiem, jeszcze mu się system zawiesi i co wtedy :twisted:

Gwynhwar - 6 Maj 2008, 13:14

Adashi napisał/a
jeszcze mu się system zawiesi i co wtedy :twisted:

Kopen w dupen :mrgreen:

mawete - 6 Maj 2008, 17:29

środa 16.30 - jestem
mad - 6 Maj 2008, 23:26

Jednak nie dam rady. Przykra przygoda mnie dzisiaj spotkała, jutro muszę co nieco wyprostować :(
Gwynhwar - 7 Maj 2008, 08:46

Co za ludzie... :|
Chal-Chenet - 7 Maj 2008, 10:45

Wcześniej nieoficjalnie, teraz juz oficjalnie. Mnie nie będzie. banshee też się nie zjawi.
Miłej zabawy.

Gwynhwar - 7 Maj 2008, 10:51

Jasne...
Chal-Chenet - 7 Maj 2008, 10:54

:( Zawsze staram się być. Tym razem nie mogę... :|
Krasnola - 7 Maj 2008, 12:20

A ja wczoraj troszkę za bardzo zabalowałam (a Rogoża ostrzegał, mogłam posłuchać...) i moje zwłoki się nie dowloką na dzisiejszy Piwokon :-(
I tak właśnie widzę, że wiele nie stracę (prócz poznania mawete), bo wszyscy jacyś niechętni :P
cooger napisał/a
Co Ty k...a maturę zdajesz ? :>

P.S. Nie mam nic do ludzi co zdają maturę :>

No mam nadzieję ;>
To a propos się pochwalę, że angielski ładnie poszedł ^^ A o polskim wolę nie myśleć... Żeby Pinky i Brain byli na maturze to lekka przesada :P

cooger - 7 Maj 2008, 14:24

Krasnola napisał/a
Żeby Pinky i Brain byli na maturze to lekka przesada :P

Co to jest Pinky i Brain ? A może Pinky Brain ? :>

hrabek - 7 Maj 2008, 14:37

Pinky i Mózg - taka bajka na cartoon network. Ale juz chyba nie leci?
Adashi - 7 Maj 2008, 15:14

Krasnola, no to zabalowałaś widocznie niewąsko, skoro na maturze widziałaś białe myszki :lol:

A'propos dzisiaj, coś mi mówi, że się jednak zjawię :D

Gwynhwar - 7 Maj 2008, 15:17

Yeah!
Krasnola - 7 Maj 2008, 17:43

Adashi napisał/a
Krasnola, no to zabalowałaś widocznie niewąsko, skoro na maturze widziałaś białe myszki :lol:

Nie białe myszki tylko szczury. Naprawdę tam były!
dowód: http://www.oke.poznan.pl/...o/polski_pr.pdf
(pierwszy temat pracy)

hrabek napisał/a
Pinky i Mózg - taka bajka na cartoon network. Ale juz chyba nie leci?

Nie mam pojęcia, na TVN kiedyś chyba też leciała. W każdym razie jak przeczytałam opowiadanie Mrożka "Lolo", gdzie jeden ze szczurów w laboratoryjnej klatce chce panować nad światem, to przez cały czas analizując ten tekst podśpiewywałam radośnie (ale tylko w myślach) "To Pinky jest i Mózg, to Pinky jest i Mózg, niski to geniusz, wysoki - no cóż, głupiutki jest jak but i obaj śnią od lat, by zdobyć, by zdobyć cały świat, świat, świat, świat, świat!"
No i kultowy tekst:
- Co będziemy robić dzisiejszej nocy, Móżdżku?
- To co zawsze, Pinky. Spróbujemy zapanować nad światem.

cooger - 8 Maj 2008, 09:57

No dobra... może zlekceważyłem, a może mnie ominęło. Od lat nie posiadam telewizorni.

--

Wszyscy wrócili szczęśliwie z wczorajszej eskapady ?

Gwynhwar - 8 Maj 2008, 11:15

Si :mrgreen:

Dzięki za dekadencką imprezę kochani! Za pokazy Kuby (fuj...), za zmysł logistyczny coogera, i taniec świtezianek w wykonaniu dwóch dyżurnych pisarzy Posen :bravo :mrgreen:
Żebym ja jeszcze teraz nie musiała zaiwaniać do roboty = ='

mawete twierdzi, że przeżył więc możemy przestać wliczać go w straty :wink:

Adashi - 8 Maj 2008, 11:31

I ja tam byłem i piwo piłem (i rum z colą też) :mrgreen:
Świetnie się bawiłem, bardzo udany PiwoKon :D Miło było poznać mawete i zobaczyć resztę grandy :)
Jak zawsze były elementy psychodeliczne typu kurczak Kuby, ulice Poznania znaczone przez Rogoszę surówką i inne tego typu ekscesy, wliczając w to śpiewy w Proletariacie (w tym przodował Tercet Piwny czyli Czereśnia, Gwyn i mawete) :mrgreen:

Aha, ku pamięci: :lol: Gwyn swinguj! - rzekł Adashi oddalając się z Czereśnią w kierunku Ronda Capoeira :mrgreen:

Partner forum