To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)

Anonymous - 22 Kwietnia 2007, 14:25

Mam przeczytać Sirmalirion? :mrgreen: Coś się znajdzie, poczekaj. 8)
Azirafal - 22 Kwietnia 2007, 14:29

Pshaw, na mnie nie znajdziesz haka, Miria :P
Ixolite - 22 Kwietnia 2007, 14:30

Adanedhel napisał/a
Ach, to dopiero po następnej SKOFIE?!? A miałem nadzieję, że bardziej ambitna będziesz, że poszukasz już teraz :mrgreen:

Wiesz, prawda jest taka, że Miria nawet nie musi szukać...

gorim1 - 22 Kwietnia 2007, 16:49

Adanedhel, ty się ciesz że ja nie mam na ciebie qurcze no mało to to pije i nie rozrabia ehhh
Adanedhel - 23 Kwietnia 2007, 13:06

No widzisz, Ixolite, mój najlepszy kumpel haka na mnie nie ma, to co dopiero Miria, chociaż na pewno już się stara :)

Dobra, mam pomysł. Kto pierwszy znajdzie na mnie haka temu stawiam piwo :mrgreen: Bądź coś innego, jeśli alkoholu nie pija :) No dalej ludzie, do roboty. Konkurs bezterminowy :D

lokje - 23 Kwietnia 2007, 15:10

Przestańcie się hakować i opowiadajcie jak było... bo że miło i fajnie, to się domyślam. :P
Anonymous - 23 Kwietnia 2007, 15:12

Wesoło. :D Kurczę, Lokje, wiesz, jak to jest - trzeba być, bo opowiedzieć się nie bardzo da (i nie bardzo można). :wink:
Khorne_S - 23 Kwietnia 2007, 15:17

Azirafal napisał/a
Pshaw, na mnie nie znajdziesz haka, Miria :P

Właśnie Mirja załatw go bez mydła :mrgreen:

Adanedhel - 23 Kwietnia 2007, 15:18

To musiałaby już na dwie osoby szukać. Może ktoś jej pomoże? :mrgreen:
lokje - 23 Kwietnia 2007, 15:24

Adanedhel napisał/a
Może ktoś jej pomoże? :mrgreen:

A nie wystarczy, że masz niewymawialnego nicka? :mrgreen:
Na wszystkich się znajdzie, powoli, metodycznie i spokojnie...

Adanedhel - 23 Kwietnia 2007, 15:25

lokje, powoli tresuję Skofowiczów :mrgreen: Zapewniam, że po piątkowym spotkaniu Rafał Kosik był już w stanie wymówić :D
Anonymous - 23 Kwietnia 2007, 15:27

Lokje słusznie prawi, i wie, co mówi, ale reszta niech zostanie tajemnicą. Na razie. :twisted:
Khorne_S - 23 Kwietnia 2007, 15:27

Tresuje ? A po co ??
Khorne_S - 23 Kwietnia 2007, 15:27

A na mnie tież ??
Adanedhel - 23 Kwietnia 2007, 15:28

Khorne_S, nie o tobie mowa. Ciebie spotkałem w piątek pierwszy raz w życiu. Mówiłem o innych.
hrabek - 23 Kwietnia 2007, 15:29

a-da-ne-del, naprawde to takie trudne? Chyba, ze wymowa jest z jakiegos jezyka majow. Jak sie wywali nieme h (znaczy w moim mniemaniu jest nieme), to zostaja cztery sylaby. Powiedzcie "homiczowka", albo "powylamywane". Naprawde to takie trudne, czy po prostu nikomu sie nigdy nie chcialo doczytac nicka do konca i wszyscy po awatarze albo pierwszych trzech literach Ada-costam rozpoznaja? :)
Anonymous - 23 Kwietnia 2007, 15:31

Myślę, że nikomu się nie chciało właśnie. ;P: Ale już się nauczyłam, z tym, ze h nie jest nieme, co Adan?
Godzilla - 23 Kwietnia 2007, 15:35

No właśnie, jest czy nie jest nieme, Adi? Bo jeśli miałaby to być jakaś nazwa semicka, sugerowałabym wybór między h wymawianym (Arabowie mają trzy rodzaje, he he) a "dh" wymawianym jak dźwięczne "th" w angielskim "the" ;P:

Osobiście wolałabym pierwszą wersję :mrgreen:

lokje - 23 Kwietnia 2007, 15:39

count napisał/a
a-da-ne-del, naprawde to takie trudne?

To spróbuj to wymówić po trzecim piwie... Słowo skauta, że 'powyłamywane' lepiej idzie :twisted:
Ten na A napisał:
Cytat
Zapewniam, że po piątkowym spotkaniu Rafał Kosik był już w stanie wymówić

I tak na słowo mu uwierzyłeś? :mrgreen:

Khorne_S - 23 Kwietnia 2007, 15:43

Cytat
I tak na słowo mu uwierzyłeś? :mrgreen:

A na co miał uwierzyć ? Na podpis ?? ;P:

gorim1 - 23 Kwietnia 2007, 15:56

lokje, ooo kogóż to ja widzę hmmm czas wymyślać rodzaj śmierci jaką poniesiesz jestem obrażony na ciebie. Z resztą nie tylko ja mam chęć cię zamordować zapytaj się wirusa.
po co mówić adanethel jak po prostu lepiej brzmi michał :P P

Khorne_S - 23 Kwietnia 2007, 16:01

Będe bronił lokije :P
Za krótko ja znam by dac zamordować...
Gorim:Póżniej ew tak :mrgreen:

gorim1 - 23 Kwietnia 2007, 16:04

Khorne_S, ale widzisz nie dała znać że jej nie będzie i ani słowa niech zazdrość ją zje żeśmy się dobrze bawili i że ominęła ją inicjacja kolegi aziego
lokje - 23 Kwietnia 2007, 16:20

gorim1 napisał/a
czas wymyślać rodzaj śmierci jaką poniesiesz

Proponuję zabić mnie wzrokiem :wink:
Cytat
jestem obrażony na ciebie.

A jeśli trzepnę rzęsami i złożę spóźnione życzenia, to mi odpuścisz może? Jak bum cyk cyk, będę na następnej SKOFIE. Zresztą, widzę, że bez skofowego ochlapusa źle się dzieje- zdjęć prawie ni mo, wcześnie skończyliście i pewno ( Boh broń...) jeszcze o literaturze rozmawialiście :twisted:
Co nie dała znać? Meldowała, że może jej nie być przeca. Została przez dziki kapitalizm za twarz złapana i do roboty pognana, takie guanowe życie ma. Za karę zazdrość ją zżera, o słychać nawet...
A u Wirusy to ja mam permanentnie przechlapane, gorzej i tak nie będzie.

Anonymous - 23 Kwietnia 2007, 17:10

Że meldowała, to trzeba przyznać, nawet z wyprzedzeniem, choć niewielkim. :wink:
Adanedhel - 23 Kwietnia 2007, 17:54

Z tym "h" to dziwna sprawa. Nie mam pojęcia, jak w tym wypadku wymawia się je. Wydaje mi się, że jest nieme, ale głowy nie dam.
Dziwne jest natomiast, że jak wymawiam "Adanedel" to ludzie robią dziwniejszą minę, niż gdy wymawiam z "h". :mrgreen:

Anonymous - 23 Kwietnia 2007, 18:03

No i sam widzisz, pozostań lepiej Tym-Którego-Imienia-Nie-Można-Wymawiać. :wink:
Adanedhel - 23 Kwietnia 2007, 18:04

Miria - "Tym-Którego-Imienia-Nie-Można-Wymówić" :)
Anonymous - 23 Kwietnia 2007, 18:08

Jak tam sobie wolisz, pójdę się na drobne ustępstwa, byle sobie nie łamać języka. :P
Ixolite - 23 Kwietnia 2007, 18:18

lokje napisał/a
Zresztą, widzę, że bez skofowego ochlapusa źle się dzieje- zdjęć prawie ni mo

Znaczy, że o kim mowa? Bo to w sumie ja dokumentacje fotograficzną zapewniam i w sumie mnie nie było tym razem :?

A co do wymawialności tej ksywki na A:

Samo w sobie wymówienie może i takie trudne nie jest, ale kiedy dochodzi się do drugiej sylaby i człowiek się zaczyna zastanawiać jak to idzie: Ada-, Ade-, Adane-, Adena-, Adana-, Adene-, Adanadhel, Adenadhal, Adanadhal, Adenedhel, A... cholera, ten którego ksywki nie da się wymówić :lol:

Partner forum