Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Chal-Chenet - 22 Sierpnia 2009, 13:51
terebka - 22 Sierpnia 2009, 21:51
GKP Gorzów u siebie z Górnikiem z Zabrza: 1:0
Absolutnie nie stracony czas.
Chal-Chenet - 22 Sierpnia 2009, 21:52
Ooo,
terebka - 22 Sierpnia 2009, 22:04
Nooo A wcześniej tyle samo z Pogonią Szczecin. Po czterech kolejkach drugie miejsce - strach pomyśleć, co to może być
Chal-Chenet - 22 Sierpnia 2009, 22:08
Życzę utrzymania formy.
Saimoz - 23 Sierpnia 2009, 09:52
A ja życzę awansu, jeszcze mnie nie bylo na wyjeździe w Gorzowie
ps. Chal-Chenet: odpowiem Ci tutaj, w "witajacym" temacie nie będę zaśmiecał
Tylko Wisła
Chal-Chenet - 23 Sierpnia 2009, 11:50
Zatem możemy wrócić do wątku "Biją".
A ontopicznie, dzisiaj meczyk z Cracovią na wyjeździe, mam nadzieję, że się uporają. Do Craxy przeszedł ostatnio Matusiak, ciekawe w jakiej jest formie. Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że w nie najlepszej...
Saimoz - 23 Sierpnia 2009, 14:24
Chal-Chenet napisał/a | Zatem możemy wrócić do wątku Biją.
A ontopicznie, dzisiaj meczyk z Cracovią na wyjeździe, mam nadzieję, że się uporają. Do Craxy przeszedł ostatnio Matusiak, ciekawe w jakiej jest formie. Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że w nie najlepszej... |
Nie załapał się do składu grającego w dawnej drugiej lidze Widzewa ...
Więc na bank nie jest to forma szczytowa
Remis ma byc
Chal-Chenet - 23 Sierpnia 2009, 14:45
Pfff. Mamy wygrać!
Czekam aż wy w końcu pogubicie punkty. Z potentatami to Wisłą jeszcze nie grała, mam nadzieję, że jak się zaczną trudniejsze drużyny, to zaczną się też schody.
terebka - 23 Sierpnia 2009, 17:43
Na razie trudno ocenić, kto tu potentatem się okaże. Ci którzy wymieniali się punktami w początkowej fazie minionego sezonu, robią dokładnie to samo teraz To jest wciąż ta sama grupa, z której główni kandydaci do tytułu klarują się dopiero w rundzie wiosennej.
Jedno wiem na pewno - za rok dołączy do nich gorzowski GKP A wtedy, bój się, Wisło! Bój się, Lechu!
Za życzenia oczywiście dziękuję
Chal-Chenet - 23 Sierpnia 2009, 18:09
Kurde, kicha. 0:1 w plecy z Cracovią i nie jest wesoło.
Saimoz - 25 Sierpnia 2009, 18:55
jednak Matusiak "coś" pokazał, ale myśle, że to tyle jeśli chodzi o jego dobrą gre w tym sezonie .... W Wiśle tak samo na początku dobrze zagrał a potem kicha, całe szczęście, że ten transfer wtedy nas nic nie kosztował
co do gubienia punktów, to nie uważam (przeciwnie do Chal-Chenet) żeby Wisła miała łatwo, owszem Zagłębie "daje ciała", ale Ruch Chorzów (popatrzcie na ktorym jest miejscu w lidze), Bełchatów, z nimi Wiśle zawsze się ciężko grało, tak samo jak z Arką na wyjeździe (dobrze, żę sobie Mrowiec przypomniał gdzie sie wychował )
i proszę zważcie na to, że mamy w bramce nieobliczalnego człowieka, facet prywatnie bardzo fajny gość, ale na ten poziom sie nie nadaje
poza tym, to jeszcze nie wiadomo jak Wisła potrafi zagrać w swoim "podstawowym" składzie, z Gargułą i Boguskim
a uciekając od tematu Wisły to PKOL dziś uchylił degradację Widzewa, PZPN ma znów rozpatrzyć sprawę ..... czasem naprawde wydaje mi się, że jedynym wyjściem będzie wysadzenie w powietrze tej całej Miodowej
terebka - 25 Sierpnia 2009, 22:31
Na miejscu Widzewa zbytnich nadziei bym sobie na tej podstawie nie robił. Maszyna poszła w ruch i nic już jej nie zatrzyma, ani decyzje PKOL-u ani ponowne spędy chłopaków Laty.
Easy - 27 Sierpnia 2009, 11:41
http://www.dziennik.pl/sp...i_Mistrzow.html
Bo nawet Cypr jeśli chodzi o kluby ma swojego reprezentanta w Lidze Mistrzów...
hrabek - 27 Sierpnia 2009, 11:46
...I to drugi rok z rzędu.
Taselchof - 27 Sierpnia 2009, 17:10
nowa potęga i to z polskimi zawodnikami
Chal-Chenet - 27 Sierpnia 2009, 21:20
Do przerwy remisujemy z FC Brugge 0:0. Sędzia ewidentna ślepa ku*wa.
Easy - 27 Sierpnia 2009, 21:26
Chal-Chenet napisał/a | Do przerwy remisujemy z FC Brugge 0:0. Sędzia ewidentna ślepa ku*wa. |
A najlepsze jest to, że decyzję o nieuznaniu gola podjął prawdopodobnie po rozpatrzeniu... skargi obrońcy.
Do obierania ziemniaków, a nie sędziowania.
WhiteMagic - 27 Sierpnia 2009, 21:29
wrrr... zaraz Howard Webb się przypomina.
Taselchof - 27 Sierpnia 2009, 22:07
Irlandczyk Allan Kelly gdyby nie on to juz byśmy przeszli a tak dogryweczka
Chal-Chenet - 27 Sierpnia 2009, 22:33
Kurde, zaraz zawału dostanę.
Taselchof - 27 Sierpnia 2009, 22:48
coś słabo idzie :/
Chal-Chenet - 27 Sierpnia 2009, 23:17
No i d*pa. Przegraliśmy w karnych, pomylili się Djurdjevic i Rengifo. Inna sprawa, że gdyby sędzia uznał PRAWIDŁOWO zdobytą bramkę w pierwszej połowie, Brugge byłoby bardzo ciężko strzelić nam trzy.
Sędzia ukradł nam awans.
Easy - 27 Sierpnia 2009, 23:17
No i stypa.
Edit. Chal, jakby gwiazdeczka Lewandowski wykorzystał 100% okazję z drugiej połowy, to nie byłoby tego problemu z prawidłowo (lub nie) zdobytą bramką.
Virgo C. - 28 Sierpnia 2009, 16:55
Lewandowskiego za to jak grał powinni skierować do szorowania klubowych kibli, a nie kopania piłki
Chal-Chenet - 29 Sierpnia 2009, 20:21
Obejrzałem sobie meczyk Man Utd - Arsenal. Gospodarze wygrali 2:1. (Jeeeeee!) To jest piłka, a nie żenująca polska "Ekstra"klasa.
Chal-Chenet - 30 Sierpnia 2009, 19:25
Żenady ciąg dalszy. Remis z GKS Bełchatów 2:2 u siebie. Oczywiście goniliśmy ze stanu 0:2 i nasi kopacze dopiero wtedy zaczęli grać. Kicha. A Wisła ma już 8 punktów przewagi. 5 kolejek za nami, a ja powoli tracę wiarę w mistrzostwo... Super.
Chal-Chenet - 30 Sierpnia 2009, 23:01
Koszmarna kontuzja Wasilewskiego. Otwarte złamanie nogi. No to Beenhakker będzie miał spory problem...
Jak ktoś jest ciekawy, to tutaj link: http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif
Ostrzegam jednak, że aż oczy bolą...
Agi - 5 Września 2009, 21:10
0:1 już jest, ciekawe czym to się skończy
Boruc zrobił efektowny szpagat, ale i to nie pomogło
Easy - 5 Września 2009, 21:43
Agi napisał/a | ciekawe czym to się skończy |
Nie czym, ale kim.
Otóż nim:
W skrócie: pogrzeb polskiej piłki trwa.
|
|