To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Iscariote - 23 Grudnia 2005, 20:16

no ja napisze ze takze witam... (musze cos napisac bo chce setki dociągnąc) :twisted: a jak ucho mniej boli to mu chyba trzeba jeszcze raz przyłozyc bo zapomni...

[ Dodano: 23 Gru 2005 08:18 ]
Tak prosze panstwa.... i oto ten wspaniały człowiek... tak ten tutaj widoczny Iscariote... miał swojego setnego posta... :cry: naprawde sie wzruszyłem w tym momencie

Lu - 24 Grudnia 2005, 22:23

Ja tu tylko na chwilke zajrzałam przedstawić się wizualnie. To mój nowy avatarek. Prezent wigilijny. Dziekuje wszystkim którzy przyczynili się do jego powstania :bravo
Pako - 24 Grudnia 2005, 22:55

Ładny prezent :)
A ja widze, że ciągle ktoś nowy się pojawia, a rzadko się wita. Może w końcu chociaż tego jednego posta wypadałoby napisać, nie ;) ?

Pielgrzym - 26 Grudnia 2005, 17:46

Witam wszystkich.

Czy znajdzie sie na tym forum miejsce dla strudzonego wirtualną wędrówką Pielgrzyma ?

Pozdrowienia dla Redakcji :)

Nivak - 26 Grudnia 2005, 17:55

Witaj Pielgrzymie :)
Skrawek miejsca z pewnością się znajdzie ;)

Pako - 26 Grudnia 2005, 18:00

Miejsca tu od groma ;)
Przynajmniej dopóki Dobry Provider pozwoli ;)
Witaj w towarzystwie!

Lu - 26 Grudnia 2005, 18:19

Jakie miłe powitanie... nie wiem czy to wina świątecznej atmosfery czy wyglądu Pielgrzyma. ?!
Iscariote - 26 Grudnia 2005, 20:34

może i to i to...ale oczka ma słodkie, prawda? niczym kiciuś ze shreka
Alkioneus - 27 Grudnia 2005, 11:05

Garść postów jest, a się przywitać nie raczyłem. W kofeinowej skrusze, z miską zupy rybnej obok klawiatury, naprawiam ten błąd i witam wszystkich członków tego wyczekiwanego forum.
Pako - 27 Grudnia 2005, 11:09

No, miło :) Witam i ja :) A bić mi się nie che ;) Poczekaj, inni dają i ode mnie :)
buczek - 27 Grudnia 2005, 11:10

co prawda to nie sroda, ale proponuje w ramach skruchy garsc popiolu na potylice, czolo i inne glowy okolice ;)
gorat - 27 Grudnia 2005, 11:31

Pielgrzymowi fotograf zepsuł zdjęcie, ale nie szkodzi - obedrę obu ze skóry i będzie git! :mrgreen:
Alkioneus? Ooo, jak miło :D Już szykuję konie i rożen 8)

Edit: oops, rzecz jasna WITAM! :lol:

Rodion - 27 Grudnia 2005, 11:55

Witam i ja!
I w ramach powitań po świątecznych, rzucam morderczymi szczątkami karpia w galarecie! :twisted:

peyo - 27 Grudnia 2005, 16:21

Witajcie serdecznie, cieszę się, że forum działa i - jak widzę - rozwija się prężnie i żyje pełnią sił swoich członkiń... i eeehm... członków... No cześć po prostu :wink:
Iscariote - 27 Grudnia 2005, 16:23

Haaa bede pierwszy ktory cie przywitaaa haha nareszcie sie dorwałem :twisted:
gorat - 27 Grudnia 2005, 16:23

Witamy, witamy. Walec i patent marynarza (marynowanego marynarza?) już zamówione.
Rodion - 27 Grudnia 2005, 18:27

Ja Ci dam członka! :evil:
Wyzywać?! Tak na dzień dobry?! :evil:
Za kare zeżresz wszyskie niewykorzystane i śmierdzące płaty śledziowe! :twisted: :twisted:
Smacznego i witaj! :twisted:

Iscariote - 28 Grudnia 2005, 13:54

No nareszcie sie oge pochwalic nowym statusem hehe...

Jestem SANDMAN!!!!!! :twisted: a tak swoją droga... jest tu gdzieś spis tych wszystkich nazw? bo ciekaw jestem co bedzie nastepne

gorat - 28 Grudnia 2005, 14:20

Iscariote napisał/a
a tak swoją droga... jest tu gdzieś spis tych wszystkich nazw? bo ciekaw jestem co bedzie nastepne

Poszukaj użytkowników, którzy mają odpowiednią ilość postów - jest ich obecnie sześciu :twisted:

Swoją drogą, jak się prosisz... (okłada Iscariota kijem, aż ten pęka - kij czy Iscariote, obojętnie :mrgreen: )

buczek - 28 Grudnia 2005, 14:21

O, to warto nabijac posty zeby zostac Sandmanem ;) Nic lepszego w kwestii komiksu po drugiej stronie Atlantyku IMHO nie zrobiono :D
Cel na 2006 - dobic sie postami do Sandmana, i potem nic nie pisac, aby pozstac Sandmanem jak najdluzej ;)

gorat - 28 Grudnia 2005, 14:26

buczek napisał/a
Cel na 2006 - dobic sie postami do Sandmana, i potem nic nie pisac, aby pozstac Sandmanem jak najdluzej

NURS - przenieś Sandmana gdzieś w okolice 10000 posta :twisted: :lol:
BTW: może jakiś temacik o statusach, no?

Iscariote - 28 Grudnia 2005, 14:49

Haaa... przy dwusetnym poście zostane Lukem Skywalkerem... ale nie rozumiem przeciez Sandman jest dużo fajniejszy od Luka...
salo - 28 Grudnia 2005, 15:06

Witam wszystkich po raz pierwszy na forum :D
Rodion - 28 Grudnia 2005, 15:09

Witaj przekąsko! :twisted:
Hej! Stwory Ciemności, nowy do wysssania! Mmmniam....

Czarny - 28 Grudnia 2005, 15:10

Coś tak głowę opuścił? Pokłon to, czy kark pod topór szykujesz? No to CIACH.

Witaj o zdekapitowany :mrgreen:

Iscariote - 28 Grudnia 2005, 15:11

ja chce na nim wypróbować mój nowy paralizator [ to mówiąc oblewa nowo przybyłego wodą i wsadza mu kabelki w usta... rozkoszuje sie skwierczeniem póki nie siada bateria] cholera mama zawsze mi szajs kupi :evil:
gorat - 28 Grudnia 2005, 15:12

Witam!
(nagle się zrywa, uderza salo aż ten odbija się od ściany. Następnie chwyta i podrzuca aż pod sufit. Mało tego, zanim ten wyląduje, przyładuje mu pięścią, aż trzaśnie. Skacze potem po leżącym i skacze, i skacze...)

Rodion - 28 Grudnia 2005, 15:14

Cholera, żadnych manier przy stole! Iscariote, a dzien dobry to gdzie? :evil:
Pako - 28 Grudnia 2005, 15:45

Witam nowego juzera!
Miło mi powitać, nić nie mam siły, za długo wczoraj sie nei spało, ale filmy fajne były ;)

Iscariote - 28 Grudnia 2005, 15:50

Cytat
Cholera, żadnych manier przy stole! Iscariote, a dzien dobry to gdzie? Evil or Very Mad

przepraszam zapomniałem sie... to dlatego bo byłem podekscytowany nowa zabawką... Juz naprawiam swój błąd i witam nowego towarzysza

Partner forum